ne ablası be yawf
bulanıma sokuyon bizi
yok abıla mabıla
herkeşlerin yaşı 30
ottuza kazığı diktik
ottuzda sabitlendik
küçüklerde ottuz
büyüklerde ottuz
genciz güzeliz otuzuz
her yer taksim her yer otuz
Sağlık ocağına gittik bugün kızımla. İkinci doz rotamızı olduk bitti çok şükür. Miniğim 8 kilo 67 cm olmuş. Yarım kilodan fazla almış gayet iyi dedi ebemiz. Meyve sularından verebilirsin özellikle de havuç suyu ver hem tatlı hem tuzlu bir tadı olduğundan diğer şeylere daha kolay alışır dedi. Dönüşte de yine markete uğradık cipis aldım büyük paket bitti demin. Ama lays fırından aldım ki diyet olsun. Yanına da keşke diyet kola alsaydım keşke eve gelince çok üzüldüm.
sarı kafayı görünen sarı kafaların altında [fazlası] var oraya tıkla şeker
kız mesaj falan yollamadım ben pulibete söyledim bana mesaj yollamasını
bide ben pulibet değil pulibet01 im
okadarini biliyorum sekerimm orda görememistim ama bugun bakinca bulmustum zatisende pulipetin iste sonucta hay yok bacim ben onu denedim yollamiyor ne inatci kariymiss bu ya acaba erkekmiidestur cekilin hatunlar namahrem var:18::18:
abooo agayi calistirmaya utanmiyormu senin bu marabalar agam sen istirat etde biz calisak gücten dusme sen
hülyamii ooo hülya baya ilerletmis durumu nu
kuzummmmmmm sen niye küstün bizee de bakim bir aslinda biliyim de hee cok gevezelik yaptik diye küsütn dimiben masumum sucsuzumm ben cok az alinti yaptim bugunnn:18::18::18:
NIRANNNN tarif icin cok tskler okurken gulmekten kirildigim tek kek tarifi bu sanirimam niranca olmus