2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bunları seçersen herkes sana korkudan yazar. hergün nasılsın springcim derler

benim karnım açlıktan oğlumunki gazdan gurulduyor. karın karına yatmaya devammm

Selam kızlarrr:79::79:
Yaa çok kaynatiyosunuzz yaaa ama okudum

ESRA hosgeldinnn canım cok geçmiş olsun.oglun simdi daha iyi umarım

TALIA senin fistigin fotolar cok tatlıı
Issır kis onun çıplak ayaklarınımaşallah

HKN kiss ne gezmesii, dinlensene anacim
Iki gun gezmenden geri kall
.ben gezerim senin yerineehazırlanıyorum, cikacagim zaten
Derine bak sen .sac bandı kaybolsunda ben bulup takayimcok tatli masallah
Bu arada ne alıntı yapmışsin öyletaliaaa yi geçmişin

SPRING nen varr kuzumm..gel yamacima

MELINNAZ cok şükür yeniden buralardasin..hoşgeldin canim:79:

DENOZ cok kaynatiyolar canım kizlar..düğmeleri yokki basalim sussunlar
Kolay gelsin sana canım

POWER satış elemanlarınin bazılarında var bu taktik.ama geri tepiyo iste görmüyorlar mi ki
Insan gormedigi biseyi nasıl alacaksa .. baska bi nokta vardir muhakkak satan.oyle yaparsin cnm

ZEYNO WAITyazdiklarinizi sabah okudum
Iyi güldüm sabah sabah..
Zeyno haline tavrına bayıldım bugün. .nasil bişisin sen yaa..
Wait facen hayırlı olsun..kullanmıyorum ama iyi günlerde kullan canım o dedigin tayfadan uzak, guzel günlerin olsun orda

HULYA iyisin umarım. .dert etme kendine
Hersey yoluna girer. .
Bi kostebek yapsan kendine gelirsin vallahi:)
Bizede ikram edersin heral

Gerii dönüşümmm..bende seni ruyamda görmüştum bi kac ay önce
Ruyalarimi susledin vallaa
Gecen günde hkn yi görmüştüm
Film gibii Allahımm..artik sizle yatip sizle kalkıyorum

NIRAN , gece bizsiz kostebek yemiş. .hain niran
Kostebekler yesin seniii nirannn

Cikmam gerekiyor. Aklima gelenleri yazayim dedim
Alıntı yapamadim:S
See you

Son düzenleyen: Moderatör:
Esra canım hayırdır çok geçmiş olsun niye hastanelik oldu badem gözlüm? Bir de hoşgeldin özledik seni

az şımarayım dedim sizeeee

gunaydin gunaydinnnn ama yeter ya cok gevezesiniz uyutmadiniz bir benii yaameraktan catladim naptiniz diye hemen attim kendimi buraya ama yanlislikla diger topige girmisim bir baktim sadece tek sayfa ilerlemis ana dedim bugun kimse konusmamiss sonra dank ettii baktimki diger topikteyimcok alinti yaptim cokkkkkkkkkkkk

ama ama ammaaa azucuk öyle olmustu sanki hee biliyom zor oldugu icin bizi aradan cikartinn
evet sen yat kalk dünürüüne dua et kafasi calsiyor veselammzaten biz eslesmis oldgukki dün gece

cok iyi etmisin canim benim cok guzel olmus derinn simdi tamm kiz gibi olmus iste uyurken ckart sen yinede annesi okadar abartma evet canim benziyorlar normalde daha cok benziyorlar burda cok bezememisler diyebilirim.

zaten siz halkımı düşünerek haklı oldugum haldee zeytindalı uzatıyorummmm kıçlarında dolanıyorummm
bu zeynooo daaaa napsınnnn :125::82::101:

Kıs ne dogru ifade edememesiiii

seyzen garibim dildeee o esra zillisiiii gayetteee isteyerek yaptı atarınııı hemide banaaaaa

gelsin öpsün elimiiii affedicemm sözzz

hulyaaa cok gecmis olsun canimm yeni ögrendim ben ya cok uzzuldum insallah simdi daha iyidirrpudra cok zararli cok fazla kullanilmamali ben yeni dogduklarnda sadece pisik oldunda cok az kullaniyordum ilk ayindan sonra bir daha kullanmadim ki simdi krem bile cok nadir kullaniyorum

niraaaaaaaaaaaaaaaaaaann

o puf puf keklerin tarifini verdimi yaaa..

çok merak ettm ama geçmişte boğuluyorum ben yaaaa

verdiyse okuyayım .. vermediyse çabuk versin furrrum heaa
yok canim vermedi tam yazdim kayboldumu ne demisti sonra yazcakti yinebende bekliyorum gizli gizli

Eki Görüntüle 859443

"hem toresi hem agasi kahrola baslik parasi" :86::86::86:

"faşo aga" :111::111:

ayhhh ne güldüm ya sabah sabah zeyno aga affet

bak bu dogru olabilir benim kilerde öyleydi kizim ve oglumun yanidilaydada var ama onlarinki kadar cok degildi:44:simdi benim 4. oglanmi olcek yani

ulaaaaa agaaa pohuuu üstüneee pohh olir miiii loooooo :99:

de getttt koviremm seniiiiii

gelsinler ben onları bi güzel yumuşaticaaammm :111::111::111:

hangi yumusatici kullanacann
faşo neki loo;

valla agam böle p.şt gibin i.ne gibin bişii

tamam ben kovuldum kesin, çantamı toplayıp gidiyorum zeyno

dünürcüm face açtım tekrardan, heç arkadaşım yok:)
ekleyin beni, yada siz yazın ben ekliyim sizi
eklestik bilee canimm

Cleopatra Stratan - Ghita - YouTube

aayy hepinizin kızları aha bu zilli gibi olsunn ..

hastayım bu kızaa .. çokmu çokkkk datlııııııııı...
acilmiyor nasil bir kiz cok merak ettimm:44::44:
ever arada oluyorr zaten hepp
mervee icimden geldi kuzum öpim seni dedim

[Q

UOTE=hkn2013;32640785]hadi ben kaçtım zillillerrrrbugün günüm var güne gitcemm yicem içcemm sefam olsun oh ohhhhçalışan arkidişler bugününü evde geçirmeye mahkumm kader mahkumlarııı hepinizi öpüyorummm havada züpperrr koşa koşa gidiyim barimeeee[/QUOTE]

ayy bak içimee battııı kızzz ben sizin yerinizede koşıyımmm kalorielri eritiyim yer açimmm sonrada sizin yerinize yiyimm kuzularım benimmmm:13:
benim yerimede yeee bol bol ye ne cokta pastalari ye taammmiiiiii

benide dün viyana sokaklarında dolaştırdı bi evinee davet etmedi

ne olsun be spring aynı. sen bile aynısın. avatarın aynı

bua rada agaha ben bakim diyecem ama benimde senden kalir yanim yok suan acim accccccccccccccc halaave tabi uykusuzz

ben sayfanin basinda gunaydin diye yazdim ama ben bunlari yazana kadar 1 saat gecmis ne gunaydini kalmiss yaave tabii asla bu tek gönderimde gitmeyecek ikiye bolcem bende mecburennsonuna kadar okumayani vuririm okduum diye talimat verin cabukk bakim

Ahh kızlar ölüyorum oğlum gece o kadar çok uyanıyor ki anlatamam
sabahın erken saatinde de kalktı yanıma yatırdım baktı biraz kendi kendine takıldı sonra da memeyi buldu emdi uyudu :87::87:
Geridönüşüm avatarın şahane
Zeyyno sen de peace mode on olmuşsun barış çubuklarıyla
topiğimizin baş tacı baştakine de bu yakışır zaten and also baattin şeysi çok iyiydi
Paylaştığın yazıyı okurken herbirşey gözümün önüne geldi her satırda aaa evet aynen öyle diyerek okudum

ooo daha kimse okumamis diger yazdiklarimi (düsünen sari kafa kafasi atan sari kafa )
bu olsun seninki

bu nasıl
Sanki senin icinde bugun bir coskun cikmis gibi hissediyorum :44::44::111::111:

bunları seçersen herkes sana korkudan yazar. hergün nasılsın springcim derler
anam bencede bencedee:18::18::18::18: sakin sprig bunlari ekleme

benim karnım açlıktan oğlumunki gazdan gurulduyor. karın karına yatmaya devammm
gel anam bugun pek bi iyi halimdeyim ben sana yemek hazirlayim beraber yiyelimm pc basindan kalkipta bende hazirlayabilrisem tabi
cok tsk ederizzzz ase tetesiii isiriyorum hergun zatenn senin icinde issirim ock hosuna gidiyor onunda hc hyir demezz

az şımarayım dedim sizeeee

anmmm benim kuzum simartilmak istemiss tatlimm askitommm seker parem pamuk sekerimm yerim ben senii ( bu biraz cocuk sever gibi oldu dmi ) aman olsada oldu olmasada olduu yedim bitirdim senii
aksama seni hazirliyakmi zeynonun halveti icinn:103::103::112::112::116::116::116::116::114::114::114:

edaaa burdaydi canim bugun dilcada burda ucon annesinin yanina gitmisti en son keyfim yerinde diye yazmisti digerlerinden haberim yok benim de:44:
sanki ben bayadır görmüyorum be ya o yüzden şeyettimdi

benim ödev konularım geldi ödeve göre not verilcek 3dersten 1 de sınav. Ocak7 ye kadar ödevler bitecek. Beni buralarda çok görürseniz kovalayın olur mu güzel güzel bitireyim şu ödevleri inşqllah
kış kış
hahahhaaa kiz ona mesaj atilmiyordu en son benim baktigimda sen nasil gönderdin ki:44: o sari kafayi nerden buldun kiz cok sevdim onu tmm benlikmis

aaaa yoksa pulipet gercektende niranmii

sarı kafayı görünen sarı kafaların altında [fazlası] var oraya tıkla şeker
kız mesaj falan yollamadım ben pulibete söyledim bana mesaj yollamasını
bide ben pulibet değil pulibet01 im

Benimkide beni kpalı görünce ağlıyo bende onun yanında yapyorum eşarbımı o zaman ağlamıyo. Safım benîm ya tam şapşik.canım ben cepten gîriyorum yazmak alıntı yapmak işkence
tamam şeker buralarda olda alıntı yapmayıver
ama ölede sıkıcı oluyokiii
oğlumu soran arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ..
ı..

canım bundan bi ay kadar önce yusufta düştü
burda paylaşamadım çünkü hemen üzerine mersine gitmiştim ..
.
hülyaam kız çok çok geçmiş olsun
egzema gibi bişimiş Yusufcuk
bide betona düşmüş Allah korumuş ya
ay bizim kız ne zaman düşecek acaba:18::18::18:
Yalanmı kız, destek olun bana erkek anaları. Oğlanları hep bi şutlama merakında cadı kaynanaları buarada günaydınnnnn, eşim araba kullanıyor ben geçmişi okuyorum:)))
Wait kız sen böyle değildin ne oldu sana şeker içinden bi alien çıkıverdi
kaynanan içinemi kaçtı
zaten siz halkımı düşünerek haklı oldugum haldee zeytindalı uzatıyorummmm kıçlarında dolanıyorummm
bu zeynooo daaaa napsınnnn :125::82::101:

Kıs ne dogru ifade edememesiiii

seyzen garibim dildeee o esra zillisiiii gayetteee isteyerek yaptı atarınııı hemide banaaaaa

gelsin öpsün elimiiii affedicemm sözzz

niraaaaaaaaaaaaaaaaaaann

o puf puf keklerin tarifini verdimi yaaa..

çok merak ettm ama geçmişte boğuluyorum ben yaaaa

verdiyse okuyayım .. vermediyse çabuk versin furrrum heaa
birazdan yaziiiim
dünün yazmıştım puf puf kekler gibi tarifte puf oldu

oyyyyy totom havalarda uçuyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…