salı gunu gelmek bılmıyor bebegımın ılk kalp atısını duyacagın allah ızın verırse cok heyecanlıyım anlatamam 7 yıl sonra bebegım olacak cabuk buyu bebegım saglıkla goreyım senı çokk özledimmm çokkkkk
Kızlar kesemi gördüm 5+4 müşüm .Ve kistimde oluşmuş..Doktorum bir sorun yok sadece ağrın 3 ay çok olur ve kist beta hcg hormonu düştüğünde yok olur dedi..24 ekim yani arife günü kalp atışını duymaya gidicez....Üzgünüm biraz korkuyorum sadece..Ama doktorum bişey olmaz dediyse olmıcağınıda biliyorum..Yasaklara gelince kahve gazlı içecekler kesinlikle yasak çay açık olmak koşuluyla şuan için günde 1 yada 2 bardak,yemeklerden bildiğiniz şeyler yasak,akşamları hafif ye dedi.Akşamları gaz oluşacağı için muz gibi bakliyat gibi gaz yapıcı şeylerden uzak dur dedi..uzanmak ,aniden kalkmak yada yatmak egzersiz yasak..bu aralar kendini koru dedi..ilaç sadece folik asit al başka hiçbir ilaç benden habersiz kullanma ddi..Sağlıklı beslen sağlıklı yaşa hiç bişeyi abartma dedi..ilk 3 ay bunlar önemli dedi.Bakalım bende ekstradan kist çıktı gelişmeleri yazarım..
Günaydın kızlar
Bebeğimi görmeye son 3 gün inşallah.Sonra da kalp atışına çağırır galiba. Keşke kalp atışı pazartesi duyulsa ne güzel olur
aynıyız senlebeni 13 ekimde çağırdı kalp atışı için,araya bayram girdi die mi uzadı acaba o kadar?
kist hiç bi problem olmuyor canım, büyüyüp çatlamayan yumurta yumurtalıkta kalıo kist oluyo, sonra kendi kendine sönüyo..bi arkadasımın öyleydi hepsi indi bi kaç ay içinde..benimde varmıs catlamamıs yumurtam,o ağrı yapıomus..
hadı hayırlı olsun,keseyi gördün kız tadını çıkar
Tam görmek istiyorum dedi.Kalp atışını gelişimini bekleyelim biraz daha dedi..Nasıl geçicek bu haftalar bilmiyorum..Çok heycanlıyım aslında..
Tam rahmimde dolu bir kese görmek demek dış gebelik, boş gebelik, kimyasal gebelik ihtimalleri yok olacak demek. O yüzden heyecanla bekliyorum. Minicik bir kesenin içinde de olsa benim bebeğim oBenim de bebişimi görmeme son 7 buçuk saat :) 6'da randevumuz. Nasıl geçecek bakalım saatler :)
Gerçi şu an sadece keseyi görebiliyoruz sanırım, bebişi değil
Tebrikler. Allah kucağına almayı da nasip etsinMerhabalar; ben de aranıza yeni katıldım. 4+2 yim. B-hcg değerim olumlu şekilde artıyor. Dr'um ilk kontrol için 17 Ekim'e randevu verdi. Tam 6 haftalık olacak o zaman. Bekliyorum şimdilik. Hepimizin hamileliği hayırlı olsun...
canım olumsuz düşünme, aklına soru işaretleri yerleştirip gereksiz stres yaratma kendine..Kuzular selamlar, şimdi doktordan geldim..
BHCG yi ölçtürdüm, 1118 çıktı.
4+5 deyim.
Ama sorun su kı gecen hafta perşembe yanı 8 gun once 90 dı
buna gore bugun en az 1440 falan olmalıydı.
Doktor da sezeryana gırdıgı ıcın soramadım..
Yanı artıs var ama neden tam ıkı katına cıkma kuralına uymuyor anlamadım..
Degerım haftama göre yuksek gıbı gelebılır ama erken yumrutladıgım ıcın aslında o acıdan da dusuk..
Kafam karıstı, haftaya yeniden gıdıcem,
sızın yorumlarınız ve tecrubelerınız ne der bu konuda..(
Ben en az 1500 beklerken 1118 nereden cıktı anlamadım. :/(
canım olumsuz düşünme, aklına soru işaretleri yerleştirip gereksiz stres yaratma kendine..
Daha çok küçük bebeğin, bence değerin normal..
Ben de yarın yapıcam kan testi bakalım benim değerim kaç çıkacak, daha 3+5 teyim ben
canım stres yapma şurdan bi bak grafik nasıl çıkıor..Kuzular selamlar, şimdi doktordan geldim..
4+5 deyim.
Degerım haftama göre yuksek gıbı gelebılır ama erken yumrutladıgım ıcın aslında o acıdan da dusuk..
Kuzular selamlar, şimdi doktordan geldim..
4+5 deyim.
ben kan testi yaptırıcamm, belki dayanamayıp bu akşam yaptırırımYarın ne yapmaya düşünüyorsunuz kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?