Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu ayrıntılı ultrason da cd veren hastaneler hangileri ve kaç paraya yapıyolar mümkünse Anadolu Yakasındaki hastanelerden bildiğiniz varsa bana söylermisiniz eşimle araştırıyoruz ama kendi gittiğimiz hastanede (KURTKÖY EMSEYDE) uzman hoca bakıomuş ve CD veriyomuş ama 300tl bu fiyat bize çok fazla geldi , cd vermeden sadece radyoloji bölümü bakarsa 80 tl dediler ama biz cd istiyoruz hatıra saklamak için
oğlan diyorum ben:)
Öylemi dersin ama dr kizA benzetti. Ne yazikki bende emin olamiyorum
Diger hamileliklerimle ve burda cinsiyeti kesinlesen annelerin belirtilerine bskinca
Banada oglan gibi geliyor hemen hemen ayni belirtileri oglumdada yasadim.
Galiba ben cok kiz olmasini istedigim icin toz konduramiyorum.
KIRMIZI RENKTE PATIK BILE ORMEYE BASLADIM AMA![]()
oğlan o zaman
canım daha öncesine göre tatlı isteğin arttıysa kızın olucak inşallah.tabi benim dediğim ilk aylar zaten 16. haftadan sonra herşey normale dönüyor genelde.Allah herkesin gönlüne göre versin sağlıcakla inş...![]()
doktordan geldm hersey yolundaymıs cok şükür 11 cm 100gram mış ama arkası dönük pozisyon ters dedi doktorumuz dönmedi uğrasmalara rağmen 2hafta sonra belki görürüz
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
kızlar bu anklete oy verdiniz mi.hadi haziran annelerini arttıralımm
recep has 350 ise herhalde atıl yuksel 500 falandır değil mi?
atıl yükselde randevuyu 1 sene sonraya veriyorlarmış:)))
kızlar bebeğimn kalbi durdu cumartesi gecesi alındı maalesef![]()
Cok cok üzüldüm(
merhabaaa haziran annelerii ben yeni katıldım 16 haftalık hamileyim ilk bebeyim bilgilerinizi bekliyorumm
gunaydın kızlarr cok sukur haftanın bıtmesıne 1 gun kaldııı![]()
merhabaaa haziran annelerii ben yeni katıldım 16 haftalık hamileyim ilk bebeyim bilgilerinizi bekliyorumm