2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar bu ayrıntılı ultrason da cd veren hastaneler hangileri ve kaç paraya yapıyolar mümkünse Anadolu Yakasındaki hastanelerden bildiğiniz varsa bana söylermisiniz eşimle araştırıyoruz ama kendi gittiğimiz hastanede (KURTKÖY EMSEYDE) uzman hoca bakıomuş ve CD veriyomuş ama 300tl bu fiyat bize çok fazla geldi , cd vermeden sadece radyoloji bölümü bakarsa 80 tl dediler ama biz cd istiyoruz hatıra saklamak için

canım yardım etmek isterim ama inan fikrim yok.bende karşıda yaptırcam...

doktordan geldm hersey yolundaymıs cok şükür 11 cm 100gram mış ama arkası dönük pozisyon ters dedi doktorumuz dönmedi uğrasmalara rağmen 2hafta sonra belki görürüz

oğlan diyorum ben:)

Öylemi dersin ama dr kizA benzetti. Ne yazikki bende emin olamiyorum
Diger hamileliklerimle ve burda cinsiyeti kesinlesen annelerin belirtilerine bskinca
Banada oglan gibi geliyor hemen hemen ayni belirtileri oglumdada yasadim.
Galiba ben cok kiz olmasini istedigim icin toz konduramiyorum.

KIRMIZI RENKTE PATIK BILE ORMEYE BASLADIM AMA :(

İyi geceler diyip kaçayım kızçeler. Bugün çok yorulduk biz. Çok gezdik.:17: Deliksiz bir uyku çekeriz inşallah.:16:

oğlan o zaman:16:
canım daha öncesine göre tatlı isteğin arttıysa kızın olucak inşallah.tabi benim dediğim ilk aylar zaten 16. haftadan sonra herşey normale dönüyor genelde.Allah herkesin gönlüne göre versin sağlıcakla inş...:16:

Ben ilk 13-14 hafta ağzıma tatlı süremedim. Yediğim zamanda çıkardım. Tatlıyı görünce midem kalkıyordu. Günde 2-3 tane limonu kesip tuzlayıp tuzlayıp yiyordum.:1:
Ve bebişimin erkek olduğu fotoğraflarla belgelendi.:1:

Şu an ne bulursam yer durumdayım. :1: Ama tatlıyla hala çok aram yok. Gerçi kendimi bildim bileli tatlı sevmem ben.:17:

Bu arada canım. Özel mesaj kutun dolmuş, mesaj atamıyorum sana.:19::20:

doktordan geldm hersey yolundaymıs cok şükür 11 cm 100gram mış ama arkası dönük pozisyon ters dedi doktorumuz dönmedi uğrasmalara rağmen 2hafta sonra belki görürüz

Maşallah kuzuna. :nazar: Geçmiş sayfalarda bebeğimi hissedemiyorum endişeliyim demişsin sanırım. Hafızam beni yanıltmıyorsa. Ben 16. haftama kadar hiçbir şey hissetmedim. 16. haftama girdim minik minik bir şeyler vardı. Bugün çok çok çok bariz kıpırdandı mesela. Her geçen gün şiddetleniyor hareketleri.:17:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
kızlar bu anklete oy verdiniz mi.hadi haziran annelerini arttıralımm

Sabah gördüm hemen kullandım oyumu.

Bu arada ben Mehseli özledim. :17:

Bu arada ben Mehseli özledim. :17:[/QUOTE]

Arkadaslar Mehselindemi cinsiyet değişti. Kızdı erkek olmuş. Bu erken haftalarda yanılma çok oluyormuş gerçekten. Birçok kişinin değişebilir. Bende benimkine ınanmıyorum artık. İnşallah 5 Ocak'ta görürüz.

gunaydin guzel anneler,guzel bir uyku cekmenin keyfi uzerimde,hiiiic huysuz degilim:39:

pozitif basladim gune,sizede bu enerjiden gonderiyorum:24::49:

Günaydın herkeslere. İstanbul buz gibi oldu, ara sokaklar buzlanmış. Sağ salim arabayla geldim işe. Bu kışı kaymadan, düşmeden atlatabiliriz inşallah.

Akşam miniğimle oyun oynadık. Ben ona dokunuyorum o tekme atıyor. Sevdim konuştum onunla. Akşam misafirde geldi. Onların bebeğini severken tam içimden "şimdi benim minik kıskanıp bir tekme atarmış" dedim. hislerimin üzerinden 1 dk geçmeden içeriden bir darbe geldi :)) o kadar çok güldüm ki kendi kendime. İçim tuhaf oldu, kendimi mutfağa zor attım. Şimdi de size ondan bahsettiğimi hissetti galiba, yine kıpırdanmaya başladı :))) onun minik ayaklarını yiyicem bir doğsa.

kızlar dışarda harika bir hava var. her yer kar dolmuş. bizim şirket tam da çam ağaçlarının içinde manzar süper yani. şirkette ki kızlar dışarda kar topu oynuyorlar ben de onlara bakıyorum beni aralarına almadılar kayar düşerim diye :14:

günaydın kızlar :3: istanbul donuyor hava buzz gibi yollar buz işe gelene kadar canım çıktı :31: kış çok ağır geçmez inşallah ev yokuşta arabayı çıkaramazsam işe gelmek çok zor olur benim için :50: Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back
X