2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızımın resımlerı arkadaslar ekleyebılmısımdır ınsallh

Maaşallah kzıına cnm çok rahat yerinde rahat rahat yatıyo :1: bana da 2 gün önce doktorum kıza benziyo dedi bakalım birsonraki gidişimde ne olacak :24: :21:kesinleşse bi hemen ciciler bişeyler alıcam :31: :32:

selam kızlaaarr. bugün doktora gittik hem 2li testi yaptırayım dedim. ultrasyonda 12w1d çıktı :(( biraz küçük yani olması gerekenden. neyse bu önemli değilde 2 hafta önce gittiğimde zıp zıp zıplıyordu ama bugün nerdeyse hareket edemiyordu.amniyo sıvısı azalmış. doktorumuz bir hafta sonra tekrar çağırdı. geçen hafta grip olmuştum,1 hafta yattım,antibiyotik ve ateş düşürücü geçirmeye çalıştık.
başına böyle birşey gelen var mı aranızda.

Kızlar ya bişey sorucam istanbul anadolu yakasında ikahmet eden arkadaşlarıma seslenıyorum bildiğiniz uyguna bulabileceğim hamile giyim mağazaları varmı bu taraflarda :?

cnm bend de pendikte oturuyorum hiçbişey bulamadım daha lCW den almak istemıyorum pek bişey yok benimde doğru düzgün pantalon ,tulum o tür şeylere ihtiyacım var memurum ve eski pantalonlarımın düğmelerini açık bırakarak kullanıyorum artık hiç rahat değil. bana ümraniyede bir hamile giyim mağazası olduğunu söylediler çok güzel şeyler varmış ama adını bilmiyolar, tüm ümraniyeyi de dolaşamamki :2: havalar da malum, bideeee kadıköyde var diyolar eğer kendime güvenebilirsem haftasonu çıkıcam alışverişe ama bu havada da gidilmezki

selam kızlaaarr. bugün doktora gittik hem 2li testi yaptırayım dedim. ultrasyonda 12w1d çıktı :(( biraz küçük yani olması gerekenden. neyse bu önemli değilde 2 hafta önce gittiğimde zıp zıp zıplıyordu ama bugün nerdeyse hareket edemiyordu.amniyo sıvısı azalmış. doktorumuz bir hafta sonra tekrar çağırdı. geçen hafta grip olmuştum,1 hafta yattım,antibiyotik ve ateş düşürücü geçirmeye çalıştık.

Geçmiş olsun :( e doktor önlem alman için birşey demedi mi? Niye olurmuş acaba neden olur bilmiyorum saçmamı olucak acaba bol su iç dicem yani vücudundaki su oranı çoğalınca belki bir nebze faydası olur mu

cnm bend de pendikte oturuyorum hiçbişey bulamadım daha lCW den almak istemıyorum pek bişey yok benimde doğru düzgün pantalon ,tulum o tür şeylere ihtiyacım var memurum ve eski pantalonlarımın düğmelerini açık bırakarak kullanıyorum artık hiç rahat değil. bana ümraniyede bir hamile giyim mağazası olduğunu söylediler çok güzel şeyler varmış ama adını bilmiyolar, tüm ümraniyeyi de dolaşamamki :2: havalar da malum, bideeee kadıköyde var diyolar eğer kendime güvenebilirsem haftasonu çıkıcam alışverişe ama bu havada da gidilmezki

top shopun hamile pantolonlarını kullanıyorum.çok rahat.şayet bulamazsanız bir terziye az bi kotun rengine göre penye kumaş götürün.Belden kesip size uygun pantalon yapabilir.bn de kardeşimin hamile pantalonlarını kullanıyorum.

Canım eğer gittiğin normal bir doktorsa mutlaka perinatoloji uzmanına gitmeliymişsin, şuan riskli gebelik uzmanı gözlemlemesi gerekiyormuş..

Geçmiş olsun :( e doktor önlem alman için birşey demedi mi? Niye olurmuş acaba neden olur bilmiyorum saçmamı olucak acaba bol su iç dicem yani vücudundaki su oranı çoğalınca belki bir nebze faydası olur mu

o da su iç dedi ama ben çok su içemiyorum.çayı da sayarsak en fazla 2 ltredir günde aldığım sıvı miktarı :((

2li test için dr. a gittik bugün:) bebişim o kadar rahattıki yatmış boylu boyunca ayakları yok allahım dedim ne kadar küçük ayakları var bacakları yok gibi meğer karnına çekmiş sıpa:) bide elini kaldırdı el salladı resmen ben burdayım diye
ikili test sonucumuz iyi çıktı:) dr. erkeğe benziyo dedi ama net bişey sölemem için 1 ay lazımd dedi:)

bncede bol su içmelisin.ne kadar su içersen o kadar iyi.keşke antibiyotik yerine ıhlamur ,zencefil balla geçirseydin.hergün c vitamini al mutlaka.

top shopun hamile pantolonlarını kullanıyorum.çok rahat.şayet bulamazsanız bir terziye az bi kotun rengine göre penye kumaş götürün.Belden kesip size uygun pantalon yapabilir.bn de kardeşimin hamile pantalonlarını kullanıyorum.

Topshop un hamile kıyafetleri var mı?Ben hiç görmedim :(, şimdi ben Topshop vb. magazaların içini gezip nefsimi köreltiyorum arkadaşlarım üzgünüm canım sen şuan giymezsin diyor:95: olabilir bu bir süreç bende sahalara geri dönücem elbet :10:, inşallah eski kıyafetlerimin içine girebilirim daha sonra :8:

o da su iç dedi ama ben çok su içemiyorum.çayı da sayarsak en fazla 2 ltredir günde aldığım sıvı miktarı :((

bnde içemiyorum ama yanımda cam şişe bulundurup yudum yudum içerek hallediyorum.çay içmezsen daha iyi onu su içmiş gibi sayma hiç bir anlamı yok.bebeğede faydası yok bn haftada 1 kez çay içiyorum oda bir bardk.süt yada portakal suyu içmelisin şeker

Canım eğer gittiğin normal bir doktorsa mutlaka perinatoloji uzmanına gitmeliymişsin, şuan riskli gebelik uzmanı gözlemlemesi gerekiyormuş..

yılların kadın doğum uzmanı.ama perinatoloji uzmanı değil.sınırda dedi ama usg.yi görünce canım sıkıldı.

Topshop un hamile kıyafetleri var mı?Ben hiç görmedim :(, şimdi ben Topshop vb. magazaların içini gezip nefsimi köreltiyorum arkadaşlarım üzgünüm canım sen şuan giymezsin diyor:95: olabilir bu bir süreç bende sahalara geri dönücem elbet :10:, inşallah eski kıyafetlerimin içine girebilirim daha sonra :8:

bn almadım kardeşim almış şimdi gittim baktım markasına moto top shop yazıyor.Kıyafetini bilmem ama bnde 4 tane pantolonu var .streç olup belden hamile olanları hiç giymedim istersen yollayım çok ihtiyacın varsa.kilon ne kadar tabi

top shop mağzası görmeyeli yıllar oluyoo nerde var kiiii? :)

antibiyotik kullanmasam hiç yerimden kalkamazdım sanırım ki buna rağmen hala öksürük ve geniz akıntısı devam ediyor. geçen hafta nefes alamıyordum boğazlarımdan,ateşten.

canim benim 1 bardaktan fazla cay icmemek lazim. cay su yerine gecmez aksine kurutur. suyun icine biraz limon siksan daha cok icebilirmisin acaba. ben oyle yapiyorum baya 2-3 litre su iciyorum hergun. limonuda sevdigim icin bol bol iciriyor;)

kizlar size bir sorum olacak. bu cizelgeye ticker koymak istiyorum ama hangi formatta koyabilecegimi anlayamadim surekli hata mesaji veriyor. aranizda bilen varsa bana bir zahmet yazabilirmisiniz. simdiden cok tesekkur ederim.

antibiyotik kullanmasam hiç yerimden kalkamazdım sanırım ki buna rağmen hala öksürük ve geniz akıntısı devam ediyor. geçen hafta nefes alamıyordum boğazlarımdan,ateşten.

Sakın antibiyotiği bırakma enfeksiyon bile sebep olabilir suyun azalmasına, sen bilirsin ama bence iyi bir perinatoloji uzmanı bulup ona bir görün derim..İstersen benim doktorum perinatoloji uzmanı doçent muayanesi 150 tl senin için uygunsa ismini verebilirim hastane kozyatağında...

Back
X