- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
kızımın resımlerı arkadaslar ekleyebılmısımdır ınsallh
Maaşallah kzıına cnm çok rahat yerinde rahat rahat yatıyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızımın resımlerı arkadaslar ekleyebılmısımdır ınsallh
Kızlar ya bişey sorucam istanbul anadolu yakasında ikahmet eden arkadaşlarıma seslenıyorum bildiğiniz uyguna bulabileceğim hamile giyim mağazaları varmı bu taraflarda :?
selam kızlaaarr. bugün doktora gittik hem 2li testi yaptırayım dedim. ultrasyonda 12w1d çıktı( biraz küçük yani olması gerekenden. neyse bu önemli değilde 2 hafta önce gittiğimde zıp zıp zıplıyordu ama bugün nerdeyse hareket edemiyordu.amniyo sıvısı azalmış. doktorumuz bir hafta sonra tekrar çağırdı. geçen hafta grip olmuştum,1 hafta yattım,antibiyotik ve ateş düşürücü geçirmeye çalıştık.
başına böyle birşey gelen var mı aranızda.
cnm bend de pendikte oturuyorum hiçbişey bulamadım daha lCW den almak istemıyorum pek bişey yok benimde doğru düzgün pantalon ,tulum o tür şeylere ihtiyacım var memurum ve eski pantalonlarımın düğmelerini açık bırakarak kullanıyorum artık hiç rahat değil. bana ümraniyede bir hamile giyim mağazası olduğunu söylediler çok güzel şeyler varmış ama adını bilmiyolar, tüm ümraniyeyi de dolaşamamki :2: havalar da malum, bideeee kadıköyde var diyolar eğer kendime güvenebilirsem haftasonu çıkıcam alışverişe ama bu havada da gidilmezki
selam kızlaaarr. bugün doktora gittik hem 2li testi yaptırayım dedim. ultrasyonda 12w1d çıktı( biraz küçük yani olması gerekenden. neyse bu önemli değilde 2 hafta önce gittiğimde zıp zıp zıplıyordu ama bugün nerdeyse hareket edemiyordu.amniyo sıvısı azalmış. doktorumuz bir hafta sonra tekrar çağırdı. geçen hafta grip olmuştum,1 hafta yattım,antibiyotik ve ateş düşürücü geçirmeye çalıştık.
başına böyle birşey gelen var mı aranızda.
Geçmiş olsune doktor önlem alman için birşey demedi mi? Niye olurmuş acaba neden olur bilmiyorum saçmamı olucak acaba bol su iç dicem yani vücudundaki su oranı çoğalınca belki bir nebze faydası olur mu
Geçmiş olsune doktor önlem alman için birşey demedi mi? Niye olurmuş acaba neden olur bilmiyorum saçmamı olucak acaba bol su iç dicem yani vücudundaki su oranı çoğalınca belki bir nebze faydası olur mu
top shopun hamile pantolonlarını kullanıyorum.çok rahat.şayet bulamazsanız bir terziye az bi kotun rengine göre penye kumaş götürün.Belden kesip size uygun pantalon yapabilir.bn de kardeşimin hamile pantalonlarını kullanıyorum.
o da su iç dedi ama ben çok su içemiyorum.çayı da sayarsak en fazla 2 ltredir günde aldığım sıvı miktarı(
Canım eğer gittiğin normal bir doktorsa mutlaka perinatoloji uzmanına gitmeliymişsin, şuan riskli gebelik uzmanı gözlemlemesi gerekiyormuş..
Resmi tatillere uyuyoruz çok nadiren uymuyor, ama birşey demezler diye düşünüyorum oh iyimiş ya :) Ama ben halen şirketteyim![]()
Topshop un hamile kıyafetleri var mı?Ben hiç görmedim, şimdi ben Topshop vb. magazaların içini gezip nefsimi köreltiyorum arkadaşlarım üzgünüm canım sen şuan giymezsin diyor:95: olabilir bu bir süreç bende sahalara geri dönücem elbet
, inşallah eski kıyafetlerimin içine girebilirim daha sonra
![]()
top shopun hamile pantolonlarını kullanıyorum.çok rahat.şayet bulamazsanız bir terziye az bi kotun rengine göre penye kumaş götürün.Belden kesip size uygun pantalon yapabilir.bn de kardeşimin hamile pantalonlarını kullanıyorum.
o da su iç dedi ama ben çok su içemiyorum.çayı da sayarsak en fazla 2 ltredir günde aldığım sıvı miktarı(
antibiyotik kullanmasam hiç yerimden kalkamazdım sanırım ki buna rağmen hala öksürük ve geniz akıntısı devam ediyor. geçen hafta nefes alamıyordum boğazlarımdan,ateşten.