Kızımla biz geldik teyzeleriiiiiiiiiiii

Bebişim bugün kendini belli etti

...
doktor amcamız iri gözlü minik burunlu bir kızınız olacak dedi....
doktordan çıktığımızdan beri ağzım kulaklarımda kızlar...
Minnoşum yine yerinde durmadı iki dakika:) doktor amcasını bayaa bir yordu...
sürekli kıpır kıpırdı annem benim...
bugün biz 16+0 dık ve tüm ölçümleri günüyle uyumluydu minnoşumun 16+1 çıktı ölçümleri de...
baş çevresini, göbek çevresini, bacak boyunu ölçtü doktor amcamız. İç organ oluşumlarına baktı, kalbini dinledi...
kilomuz 146 gr, boyumuz da 13.5 cm çıktı..artık baştan ayak ucuna kadar olan mesafeyi söylüyorlarmış:)))
20 gr fazlamız var dedi kiloda:)))
Babamız erkek istiyordu ilk çocuğumuzu ama yine o da çok sevindi hareketlerini görünce....
Ben hiç birşey hissetmemiştim bebişimin cinsiyeti ile ilgili ama beni gören görmeyen herkes kızım olacağını söylüyordu...
Yani ben hariç herkese malum olmuş anlaşılan:)))
Bu arada ben tatlı seven bir insan olarak ilk 3 ayda sürekli ekşi yemek istedim, göbeğim öne doğru sivri gidiyordu ama...
çin takvimi tutmadı ve ikili testte de beta-hcg 16.7 çıkmıştı...yani hiçbir teze uymadı benim minnağım:))))))
10 gün sonra 4lü tarama testini gireceğiz umarım ondan da iyi sonuçlar alırız...
Demir ilacına ve elevite devam dedi, onlardan başka birşey vermedi...ama ben balık yiyemediğimi söylemeyi unuttum

((
Bu arada kızlar ben kızıma DENİZ ismini koymayı düşünüyorum, bunu daha önce yazmıştım gerçi ,
asıl söyleyeceğim 'öyle bir geçer zaman ki' dizisinde Deniz diye bir kız var minik, ben o kızı ilk gördüğüm andan beri bayıldım...keşke böyle bir kızım olsa diye geçirmiştim içimden...
hala da kızı gördüğüm zaman kendi kızımı görmüş gibi hissediyorum...babamızın da öyle iri ve yeşil gözleri var belki benim prensesim de ona benzer:))))
önce sağlıklı sihhatli olsun da gerçi..
neyse çok uzattım tüm minnoşlara ve annelere iyi tatiller diliyorum...çoook iyi dinlenin kızlar kuzucuklara da iyi bakınnnnnnnn