Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
UFf uyku düzenim iyice bozuldu bi anda uyandım uyuyamiyorum
Çok acım midem kazınıyor basım donüyor bu saatte ne yesem ki
yine abuk sabuk kabuslarla uyandım parmağıma kurbağa yapıştı ısırdı ben de kağıt gibi yarısını yırtıp yedimoffff uyuyamıyorum şimdi
herkes uykuda mı?
Rabbim hepinize bol oksijenli uykular nasip etsin yataklarınızda solunuza döndürsün
ha bide kurbağasız kabussuz rüyalar nasip etsin AMİN ama yine de biri uyanık olsa iyi olabilirdi yani
ben de yatmaya çalışayım bari
canm hazırda aparatif bişeyler yok ise eğer süt iç hem sağlıklı hem açlığını giderir![]()
CANIM süt kesmez beni
Nutellali ekmek yiyorum
Canm ya ben süt yumurta gibi seyleri tüketemiyoum midem kabul etmiyor
Nutellaya kim karşı koyabilir ki
CANIM seni ilk defa gördüm sanki bu topikte :26:
CANIM Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin co zor çünkü
Meleğiniz sizi beklenmeden hayirlisiyla gelsin inşallah
Benim karnım doydu oh uykumda eksi açlıktan uyanmısim meger
Bana müsaade CANIM sana hayırlı geceler
Canm ya ben süt yumurta gibi seyleri tüketemiyoum midem kabul etmiyor
Nutellaya kim karşı koyabilir ki
CANIM seni ilk defa gördüm sanki bu topikte :26:
ay cnm ya ben günde dört kez sekerimi ölcüyorumyinede hergun degisiyor ölcüsü.bugun mesala corba pilav nohut yedim cok az ekmek sekerim cikti 182 öyle abartili bir porsiyonumda yok cocuklarin porsiyonunylaa ayni yiyorum. gecen günde sadece patates yemegi yedim baska birseyde yoktu yine yuksek cikti gec saate yemeyle pasta yemeyle alakasi nerdeyse yok. yedigimiz siradan yemekler bile cok etkiliyor. ya sadece sebzeyle beslenecegiz onun bile bazisi yukselte biliyor yada ac kalcaz ac olunca normal cikiyoryarin seker icin kontrolum var bakalim nolcak bu defa
![]()
Nutelleya kimse karşı koyamazsakarşı koyamayanlar kaç kilo aldı merak ediyorum ben
bana soruorsun galiba..karşı koyamanlardan biri olarak ağlayarak söylüyorum kiii:2::2:12 kilo aldım zaten kilolu da hamile kalmıştım..şuan 82 kiloyum...off ki ne offf:2:
günaydın kızlar :119:
mart ayına da girdik hayırlısıyla :118:
bende bu aralar bebegim için bebek şekeri yapıyorummm , çok şirin oluyorlar, her akşam oturuyorum saatlerce uğraşıyorum, eşim niye kendini yoruyosun diyor ama ben yorulmuyorum kiii büyük bir aşkla hazırlıyorum onlarıı :111::111: çok zevklii hepinize tavsiye ediyorumm![]()