2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Özdeller bebek giyim var internette rastgele rastladım...Bilgi verebielcek olna var mı siz de bi girin bakın kızlar fiyatlar acayip uygun geldi bana...Ama tedirginim de kaliteli midir ki?

Özdeller bebek giyim var internette rastgele rastladım...Bilgi verebielcek olna var mı siz de bi girin bakın kızlar fiyatlar acayip uygun geldi bana...Ama tedirginim de kaliteli midir ki?

ben dokunmadan kıyafet alamıyorum ya.bebek kıyafetlerine hep yüzde 100 pamuk diyorlar ama ne kadar yumuşak bilemiyorum.baktım dediğin yere 6-7 liraya tulumlar var burda.şimdiye kadar hiç bu kadar ucuz görmemiştim.bu nedenle pek kaliteli olacağını sanmıyorum.

bulursam paylaşırım canım :)

şal kullanabilir miyiz yatarken bilmiyorum çember düz renk alıp kenarlarına çiçek falan olabilir belki... takıp çıkarması kolay olmalı bence :)

canım tülbent kumaşından şallar var ya onlar olabilir :34:

merhaba kızlar ben şifayı kaptım:2:
aman ne olur dikkat edin. havalara aldanıp üşütmeyin. elinizi sık sık yıkayın
bi de benim gibi öğretmen olmayın bu havalarda sınıfımın yarısı hasta çünkü
size soracağım ateşim 37.5 bu ateş çok yüksek değil ama gece genelde yükselişe geçiyor. eğer öyle olursa napayım ateş düşürücü mü içeyim
minoset ya da parol
bu arada benimki sanırım grip. :18:çok korkuyorum gripten. 3 yıl önce yatak döşek 3 gün yatmıştım ve 20 gün etkilerini öksürüğünü çekmiştim.
kas ağrısı, özellikle dizlerde ince ince batma ve sızı. kas ağrısı var.
gece 3 gibi anca uyudum kuru ve kuvvetli öksürük yüzünden. sabahta 7 de uyandım aynı şekilde. bu gün de işe gittim. yoruldum tabi. bir çorba yapanım yok:5:
şimdi bana en kuvvetli grip çayını verseniz ne iyi olur.:7:

Canım çok çok geçmiş olsun ya aman öksürüğe dikkat doktoruna muhakkak bildir eğer hastalığın ilerlerse

bakırköyde hamile mağazaları varmış yarın gitmeyi düşünüyorum.mağaza ismi ve adresi verebilecek olan var mı aranızda?

Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.. Ben cumadan beri hastayım bir haftadır işe gidemiyorum raporluydum.. Faranjit oldum.. Parolden başka ilaç kullanmadım, kadın doğumcum öyle dedi.. Parol de ateşimin çıkmasını engelledi, bence sende günde üç kez almalısın.. Öksürüğüm hala geçmedi, bol su ve C vitamini alıyorum, bakalım iyileşicem İnşAllah.. İstirahat etmeni öneririm, imkanın varsa bol bol yat dinlen.. Grip meleti ilaç la bir hafta da ilaçsız 7 günde anca geçiyor..
Tekrar geçmiş olsun canım..
sağol canım
biraz düşürdüm ateşimi.
bu ateş insanı ne kadar sallıyor sersem gibi oldum.

Canım çok çok geçmiş olsun ya aman öksürüğe dikkat doktoruna muhakkak bildir eğer hastalığın ilerlerse

teşekkür ederim
bugün sabah öksürürken kasığıma kramp girdi. çok kötüydü. kıvrandım resmen

yine abuk sabuk kabuslarla uyandım parmağıma kurbağa yapıştı ısırdı ben de kağıt gibi yarısını yırtıp yedim :50: offff uyuyamıyorum şimdi :19: herkes uykuda mı? :emir_bebek: Rabbim hepinize bol oksijenli uykular nasip etsin yataklarınızda solunuza döndürsün :49: ha bide kurbağasız kabussuz rüyalar nasip etsin AMİN ama yine de biri uyanık olsa iyi olabilirdi yani :1: ben de yatmaya çalışayım bari
offf kabusun hasını gördüm ben bu gece, Allah'ım kimselere vermesin anlatmıyım da kimsenin bilinçaltına yerleşmesin şimdi ama bebeğimi kaybediyordum ofofof evlerden uzak..hormonlardan canım herhalde, bu ara çok kabus oluyor bende de

Kızlar ton balığını hamileyken yemekte herhangi sakınca var mı? burada pişmiş balık alabileceğimiz bi yer yok bende kokusundan çok tiksiniyorum günlerce evden gitmiyo tek çare ton balığı geldi aklıma ne diyosunuz bi bilgisi olan var mı??
ton balığında ağır metal birikmesi oluyor vs. diye doktor bana yasaklamıştı..çok da severim, aylardır yemiyorum:31:

REZENEciiim
canım geçmişler olsun, geleyim yapıvereyim sana bi çorba bu ara çorbalara sardım zaten

kızlar, şeker sonucum normal geldi:nazar: kan sonuçlarımda biraz kansızlık var dedi doktor ama zaten kan hapı içiyorum ona devam edeceğim işte..şeker çıkacak diye korkuyordum, sevindim:49: Bu hafta sanki hormonlar bi tetikliyor mu nedir beni, bi kabuslar gündüzleri nedensiz bi ağlama isteği, aşırı duygusallık. Bi kız geldi işyerine, hamile olduğumu gördü "herkes ürüyor bu ara" dedi, normalde kızarım öyle laflara ama kızcağız daha gepgenç kanser geçirmiş ve rahmi alınmış, hiç bir zaman çocuğu olmayacak. Eşime anlatırken ağladım ya, Allah kimseye vermesin.

kızlar bebeğe deniz süngeri bakıyordum, 30-50tl gibi fiyatlar vardı. En uygun fiyatlısını 11tl ile mothercare mağazasında bulup aldım. İsteyen varsa diye:12: $indir.webp

sağol canım
biraz düşürdüm ateşimi.
bu ateş insanı ne kadar sallıyor sersem gibi oldum.

teşekkür ederim
bugün sabah öksürürken kasığıma kramp girdi. çok kötüydü. kıvrandım resmen

Canım zararlı diyorlar ya hani gebeyken öksürmeye ama sürekli devam ederse
ahh fena şifayı kapmışsın sen magnezyum ilacını kullanmayıda ihmal etme aman madem kasıklarında ağrı yaptıysa

Son düzenleme:
Canım benim en yememen gerekenleri yemişsin, elbette şekerin yüksek çıkacak.
Pirinç pilavının her kaşığı o kadar şeker demek. O öğünde yüksek çıkması çok normal, ne kadar az da yesen, o yediğinin tamamı şeker, öyle düşün.
Patates de şekeri yüksek olanların ilk kesmesi gereken besinlerden, çünkü yüksek oranda nişasta var.
Bunları yersen şekerin düşmez ki.
Yani pirinç de aynı patates de aynı pasta da nerdeyse..
Bi sebze yemeği ye, zeytinyağlı, yanına yoğurt ve tam bugday ekmeği.
O zaman ölç bakalım yükselecek mi şekerin.
Yemeden önce ölçtüğünle nerdeyse aynı çıkar.

cnm bugun diyetisyenle görusmem vardi ne yiyip ne yemem konusunda bilgilendirdi. sabah yazini okumustum cnm yazamamistim cepten. heme doktora sordum patates ve pilavi tabiki icerisinde seker oldugunu biliyordum ama seker olanlarin icinde en hafifi olarak adlandirdi doktorum yiyebilirsin tabiki ama senin hatan patatesi tek basina yemis olman olman dedi yani patatesin yaninda sebze yemedi yada balik gibi bir et olursa hem patatesi az tuketmis olursun hemde fazla seker almamis olursun dedi. ayni sekilde pilav icinde gecerli. havucu da sordum seker varmi diye evet onda seker var ama havuucn iicinde baska birsey daha var dedi turkcesini bilmiyorum o seker emilimini minimuna indiriyor dedi yani rahatlikla havuc tuketebilirsin dedi tabiki 4- 5 taneden fazla havuc yersen zararli dedi. ayriyeten beni aydinlatdigin icinde tsk ederim.:)

Hayırlı cumalar annişler...
Annem geldi bi ay kaldı gitti kız evlendirmiş analara döndüm ev bomboş kaldı. Bayadır giremedim buraya inşallah herşey yolundadır. Oğluşumla ben iyiyiz elhamdulillah... :54:

hosgeldin cnm iyi olmana sevindim uzun süredir ismini göremiyordum annenin gelecegini söylemistin o yüzden gelemediginide tahmin etmistim. ALLAH tekrar kavusmayi nasip etsin annenle.:)

Kızlar ton balığını hamileyken yemekte herhangi sakınca var mı? burada pişmiş balık alabileceğimiz bi yer yok bende kokusundan çok tiksiniyorum günlerce evden gitmiyo tek çare ton balığı geldi aklıma ne diyosunuz bi bilgisi olan var mı??

cnm ben alinti yapmistim yazini görunce gecmisi okuyup bitirmeden yazmak istememistim diger arkadaslarda söylemis zaten bende söyleyim yinede :) tonbaliginda agir miktarda civa var ve bu civa bebegin beyin gelisimini olumsuz yönde etkiliyor.
doktorlar kesinlikle tavsiye etmiyorlar benim cnm bir kere cekmistim cok az kacamak yapmistim biekreye mahsus :30:
hic balik bulamiyorsan doktorunla konusup balik hapi alabilirsin .

kızlar bişi soracağım, şu göğüsteki mavi damarlardan sizde de çıktı mı? benimkiler epey belirgin, ben daha erken diye biliyorum ama, net bilen var mı kaçıncı haftalarda çıkıyordu onlar?

REZENE: cok gecmis olsun cnm rabbim acil sifalar versin insallah bende iki gündür hastayim hatta biz ailecek hastayiz bu hafta :53: oglum. kizim. esim ben
koro halinde öksürüyoruz:52: iclerinde en iyi olan yinede benim ama öksürmek benide cok rahatsiz ediyor. her öksürmede birseyler kaciyor :30::17:ic camasiri degismekten biktim . sali günü randevum var doktorda yoksa gidecektim bugun.

senin icinde cok üzüldüm keske yakin olsakta ben yapsam sana corba ben biraz daha iyim nede olsa :)
esininde yemekten anlamasi cok kötu oluyor ya allahtan bizde öyle bir durum yok az cok esim anlar ac kalmayiz :52:

kızlar bişi soracağım, şu göğüsteki mavi damarlardan sizde de çıktı mı? benimkiler epey belirgin, ben daha erken diye biliyorum ama, net bilen var mı kaçıncı haftalarda çıkıyordu onlar?

evet cnm benimde cikti hemde baya oldu yeni degil yaklasik iki aydir yada daha fazladir var son zamanlarda daha yogun sekilde belli oldu erken oldugunu sanmam ama bu gögüs sekline göre degisebilir diye düsünüyorum benimkiler zaten cok büyüktu simdi iki misli oldular :17: daha dur bebek dogunca o damarlar catliyacak gibi oluyor nerdeyse cok fena oluyorlar:52:

kızlar yaklaşık 3 hafta önce bende aynı durumdaydım sürekli öksürmekten süründrüm resmen.sonra serum takıldı malum ilaç kullanamıyoruz doğru düzgün.birde iğrenç ama ak zencefil tozuyla balı karıştıryorsun ve yiyorsun öksürüğü kesmeye baya yarıyor ama insanın boğazını filan cayır cayır yakıpta geçiyor.

sabah sabah kayınvalidem nedeni ile ağlıyorum:14:kızlar size anlatayım, ben mi duygusallık yapıyorum..bunların bir komşusu vardı bunun bebeği olacağında defalarca birlikte çarşıya çıktılar, bebeğin odasını hazırladılar hatta kız başka şehirde oturuyor, k.validem bi ara kız hastalandığında gidip çocuğuna bakmayı bile teklif etti. Bize gelecekler diye anlaşmışken önceki haftalarda hastayım deyip sonra onlara bebek görmeye gittiğini öğrendim. Sonraki hafta işim var dedi, bize gelmek istemedi sonra dediği işine gitmediğini öğrendik.Bir kere eşim şehir dışına çıkmıştı, benim yanımda kalmasını rica etti bu aynı kızla bebek kınası için alışverişe çıkacağını gelemeyeceğini söylemişti. Eşim de kızıp "gelme" demişti.Sonra zorla geldi ama bir ton söylendi. Geçen hafta görümcemle geldiler bize, bu hafta beraber kahvaltıya çıkacağız sonra alışverişe gideceğiz diye anlaşmıştık. Sabahın köründe aradı, uzak bir akrabaları vefat etmiş de ona gidecekmiş, e yarın gidelim deyince de yarın da başka bir komşuları var daha yakın zamana kadar küslerdi onun için alışverişe çıkacaklarmış! Geldiğinde dünyanın nazını yapıyor, hep alttan alıyorum ama yinede sürekli başkalarına tercih ediliyorum. Benim kırılacağımı hiç düşünmüyor mu acaba,bu kaç oldu..Eşim ağladığımı görünce arayıp "bu kaçıncı oldu, senin oğlun benim başkasını tercih ediyorsun" diye azarladı. Ama ben biliyorum aslen onu değil beni istemiyor. Ben kayınvalideme hiç bir saygısızlık yapmadım bugüne kadar, hiç kırmadım(en azından benim bildiğim), zaten her dediğine peki diyorum. Ama hiç bir zaman da onun kafasındaki gibi, misal görümcem ya da o birlikte alışverişe çıktığı kızlar gibi olmadım. Misal onlar şımarıklık yapar bir şeyin süslüsünü isterler ben işlevli olsun isterim. Düğüne, giyinip süslenmeye bayılırlar. Tamam ben de giyiniyorum, makyaj yapıyorum ama bunu konu yapmam. Hiçbiri okumamış, doğru düzgün çalışmıyorlar. Günlere fln gidiyorlar bense çalışıyorum ve işim hayatımın büyük bir kısmını kaplıyor. Ya nasıl anlatayım bi farklılık var işte, ben öyle fıkır fıkır bi insan sayılmam vs. herhalde öyle bir gelin tercih ederdi. Mümkünse göçmen olan, okumamış,çalışmayan,günlere giden,evini pespembe döşeyen,giyinip süslenmeyi hayatının merkezine koyan...Sorsan öyle demez ama sanki öyle gibi. Bilemiyorum..Çok doldum,bi yorum yapın kızlar

benimde cikti o mavi damarlarlar hatta epey zaman oldu.ve o kadar kremler kakao yaglarina ragmen catladi birkac yerinden.saglik olsun,napalim.
bu arada herhese gunaydin :9:minik oglum uyandiriyor annesini erkenden:54:

Back
X