Slm canlar kaç gündür yazamadım. Geçmişe şöyle bir göz attım:)) Yorgunluktan ölüyorum ama bu tatlı yorgunluklar olduğundan mutluyum. Bugün Bebek için bahsedilen 2-3 mağazaya bakıp fikir edineyim dedim. Bebe house da çok hoş şeyler var fiyatları da fena değildi. E Bebeğin mağazasına gittim ıyyyy hiç hoş değildi hiç sevmedim. veee yıllardır vitrinlerine bakıp iç geçirdiğim Toker Bebeye girdim. Fikir edinecektim ya bir baktım yüklenmişim birçok şey gidiyorum:))) Çok güzel şeyler aldım ama bir türlü resim paylaşmayı beceremedim

( Aldıklarımı yazayım. 2 adet çok şık hastahane çıkışı aldım 10 lu setler. Daha öncede 1 tane almıştım etti 3:))) Havlu bornoz takımını aldım ki çok değişik harika:)) Dışı penye, içi havlu çok hoş:)) 1 tane alt aç aldım hem bebek içine giriyor yanında da battaniyesi var . Bir yan yatış yastığı, bir de bebek arabası aldım. Bebek arabasını tam istediğim gibi birşey buldum kampanyadaymış 364 liraya aldım. Çok hafif çif yönlü kullanım katlanması çok kolay ve katlandığında heryere sığabilecek bir ürün:)) İşte böyle ayyy çok mutluyum Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin aldıklarımızı da güzel günlerde kullanmayı. Bu arada geçen hafta C&A mağazasından da 1 havlu çoook gücel 19 lirra, 1 tulum 16 lira, 2 takım da çorap aldım. Bir de mother care de 3 lü tulumlarda indirim vardı. 51 liraya düşmüş 2 takımda ondan aldım:))