2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ortada bulussak ne güzel olur çünkü ben beylikdüzündeyim
bize her yer uzak :((((((((

Kuzum beylikdüzünün ortası da neresi olur ki bilemedim :26: evet sen gerçekten çok uzaksın sabah erkenden çıkman lazım canım çünkü biz gelelim desek istanbuldan çıkmamız lazım valla :) aman ne var ki metrobüsle gelirsin bakırköye nolcakki. biz bile anadolu yakasından önce metroya binicez sonra metrobüse binicez bize daha uzak.valla bana bakırköy fikri cazip geldi aslında hem sahilinde kahvaltı yerleri falan var hemde oralar da hamile mağazaları kıyafet mağazaları falan çok varmış hemde uygun oluyor gerçekten hem kahvaltı yapar sohbet ederiz hemde mağazaları gezer bişeyler bakar birbirimizden fikir alırız olmaz mı kızlar

ortada bulussak ne güzel olur çünkü ben beylikdüzündeyim
bize her yer uzak :((((((((

Ooo beylikdüzümü:53:
Anacım sende çok çok uzaksın:1:
Canım yatak konusunda karar verdin mi?
Yada aldın mı?Bizde belisten aldık yatağını
Şimdi kararsız kaldım ıkeadan mı alsaydım diye :26:
Bebek karyolasında hangi modeli tercih ettin:16:

Hızınıza yetişemiyorum valla okumayı bitirip yazamadım birtürlü
buluşma çok güzel fikir bende ümraniyedeyim gelmeyi çok isterim ama gelebilirmiyim bilmiyorum :44:

merve sanırım sendin lohusa tacını nasıl dikicen şalına ve nasıl bir şal kullanmayı düşünüyosun paylaşır mısın bende kararsızım oyalı tülbent mi takıyım yoksa daha modern olsun şal mı takıyım ama şallada kim uğraşıcak o var :44::44::44::44:

Buluşma konusu bana da pek cazip geldi. :17:
Ama karşıda oturan kızlar, bahsettiğiniz yerler bana öyle böyle uzak değil. :17: Ben Bakırköydeyim. Topluca yapılacak buluşma daha orta yerlerde olur ise katılmak isterim. :17:

Bende avrupa yakasında oturuyorum, Beyoğlu'nda.. Çok katılmak isterim, daha ortalarda bir yer kararlaştırsak daha iyi olmazmı arkadaşlar..

Hızınıza yetişemiyorum valla okumayı bitirip yazamadım birtürlü
buluşma çok güzel fikir bende ümraniyedeyim gelmeyi çok isterim ama gelebilirmiyim bilmiyorum :44:

merve sanırım sendin lohusa tacını nasıl dikicen şalına ve nasıl bir şal kullanmayı düşünüyosun paylaşır mısın bende kararsızım oyalı tülbent mi takıyım yoksa daha modern olsun şal mı takıyım ama şallada kim uğraşıcak o var :44::44::44::44:

Aaa ümraniyedemisn kız komşu sayılırız seninle:1:
Yok kuzum ben değilim o.Deryaf diye bir arkadaş vardı o tarif ediyordu ona sor istersen:16:

Nihayet geçmişi okumayı bitirdim. Ne çok yazmışsınız maşallah :nazar:

Bu haftasonu bebek kıyafeti alışverişimi tamamladım Allahın izniyle. Çok yoruldum. Artık eski performansım kalmamış. Erken diyenlere şaşıyorum, bir günde alınır diyenlere :53::53::53: bakıyorum. Zamanında yapmak en güzeli. 7 aydan önce en geç 8.ayda bitirilmeli bence. Ağırlaşıyorsun, mağaza mağaza gezemiyorsun, benim gibi çalışansan her zaman vakit bulamıyorsun. İlk bebek olduğu için ben mi çok özeniyorum bilmiyorum ama emek ve zaman istiyor tabi ki de bütçe istiyor.

Bebeciğime mevlüt kıyafeti bile aldım. Erkek bebeklere bişi yok derdim ama çok cici süslü, küçük bey yapacak kıyafetler var. Civil mağazaları gerçekten ucuzmuş bu arada. Papyonlu body buldum, yelekli body aldım ordan. Sürekli de belli ürünlerde kampanya var.

1296-1 KUJJU PENYE U KOL YELEKLI POLO YAKALI 6-24 AY CTCT BADI - Ürün Kategorileri
acemiperi güle güle giysin oğluşun cicilerini..verdiğin linkteki body ye bayıldım bu arada..samsunda bu tür kıyafetler bulmak çok zor..sadece lüks mağazalarda bulursun onlarda aşırı pahalı..aslında burada kıyafet çok ucuz ama bebek kıyafetlerinde niye böyle anlamadım..netten sipariş yapmamı istemiyor eşim malesef karşı böyle şeylere.:50:

canım dediğin gibi vaktinde yapmak en güzeli..daha ben yeni başlayacağım.çok çabuk yoroluyorum artıık nasıl olacak bilmiyorum:31:

Kızlar buluşmalar yapılıyormuş..oh buluşun valla kaynaşın..neler yaptığınızı anlatırsınız artık..size özendim şimdi.yakın olsa bende gelirdim..:34:

Son düzenleme:
kızlarrr buluşmalar ayarlanıyor ne güzell, keşke bende yakın olsam sizlere ama ben ordudayım :( ailemin yanından dün geldim yorgunluktan mahvoldumm,artık eski performansımız yokmuş onu anladım valizden eşyaları zor çıkardım valla hemen karnıma bir sancı girdi bende bıraktım ne varsa, bebişimden önemli diiiil

acemiperi güle güle giysin oğluşun cicilerini..verdiğin linkteki body ye bayıldım bu arada..samsunda bu tür kıyafetler bulmak çok zor..sadece lüks mağazalarda bulursun onlarda aşırı pahalı..aslında burada kıyafet çok ucuz ama bebek kıyafetlerinde niye böyle anlamadım..netten sipariş yapmamı istemiyor eşim malesef karşı böyle şeylere.:50:

Canım dediğin gibi vaktinde yapmak en güzeli..daha ben yeni başlayacağım.çok çabuk yoroluyorum artıık nasıl olacak bilmiyorum:31:

Kızlar buluşmalar yapılıyormuş..oh buluşun valla kaynaşın..neler yaptığınızı anlatırsınız artık..size özendim şimdi.yakın olsa bende gelirdim..:34:

benim eşimmdeeee internetten bişey aldırmıyor bana
samsunda civil yok mu canım yaa rize de var kii varsa samsunda hayli hayli vardır.:44:

benim eşimmdeeee internetten bişey aldırmıyor bana
samsunda civil yok mu canım yaa rize de var kii varsa samsunda hayli hayli vardır.:44:

yok canım yaa keşke olsa...aslında her bi mağaza gelir illaki samsunda açar mağazasını..ama bebek mağazaları ne yazıkki yetersiz..:50:

$CT_149.webp$CT_149.webp

kıslar,oğluşum benim:)

900 gram, 33.5 cm..

fakat daha randevumuza olmasına rağmen sabah itibari ile kanama yaşayınca doktorumuza gittik..
Ilaç verdi fitil, kullanıcam geçmez ise cuma ya da cumartesi tekrar gidicem..

Son düzenleme:
Kuzum beylikdüzünün ortası da neresi olur ki bilemedim :26: evet sen gerçekten çok uzaksın sabah erkenden çıkman lazım canım çünkü biz gelelim desek istanbuldan çıkmamız lazım valla :) aman ne var ki metrobüsle gelirsin bakırköye nolcakki. biz bile anadolu yakasından önce metroya binicez sonra metrobüse binicez bize daha uzak.valla bana bakırköy fikri cazip geldi aslında hem sahilinde kahvaltı yerleri falan var hemde oralar da hamile mağazaları kıyafet mağazaları falan çok varmış hemde uygun oluyor gerçekten hem kahvaltı yapar sohbet ederiz hemde mağazaları gezer bişeyler bakar birbirimizden fikir alırız olmaz mı kızlar
bakırkoy ıyı olur valla canm banada metrobusle gelırım bende
gecen otobule gıtmeye kalkıstım ustuste ayakta kokuyo cok kotu oldum yarı yolda ınıp eve dondum :43:
bıdaha otobuse asla bınmem

Ooo beylikdüzümü:53:
Anacım sende çok çok uzaksın:1:
Canım yatak konusunda karar verdin mi?
Yada aldın mı?Bizde belisten aldık yatağını
Şimdi kararsız kaldım ıkeadan mı alsaydım diye :26:
Bebek karyolasında hangi modeli tercih ettin:16:
evet kuzum yaaa cok uzagız :26:
ıkeadan aldım canm ben besıgı Sundvik modelinin beyazını aldım saglamlıgı guzel gayet olcusu vs tam ıstedıgım gıbı ama benm atak odam beyaz lake besıgın mobılyası basıt kaldı yanında ama onemlı olan saglıklı kullanıslı olması dıye avutuyorum kendımı
ama ınsanın aklı hep daha ıyısınde kalıyo
once ındırım bıtmeden beşigi alabilsem diye ugrastım sımdıde acaba beklesemıydım dıyorum :26::26::26:
yatagını ıse ıyıce arastırmadan almıcam artık bol bol gezcem daha hıc bakmadım
senın beşigin nasıl

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar sepet beşiklerde çok hevesim var alacağım vallahi bir tane yedek olarak kızım prenses gibi yatsın içinde inşallah. Ama nerden alabilirim bilemiyorum. Var mı hiç gözüne takılan:)))

canım bende çok heveslendim aldım oğluşuma sepet gibi bir beşik ama çok küçük değil,8-9 aylık olana kadar yatar onda yanımızda, çok cici bişey ceviz ağacından yapıldı altı tekerlekli daha dün geldi kurunca resim koyarım,hevesin varsa al bence...

aaa ümraniyedemisn kız komşu sayılırız seninle:1:
Yok kuzum ben değilim o.deryaf diye bir arkadaş vardı o tarif ediyordu ona sor istersen:16:

öle mii pardon canım yaa :1:

Deryafff sana sesleniyorumm nirdesiiinnn

evet ümr. Deyim komşuyuz komşuuuu :21::21:

bakırkoy ıyı olur valla canm banada metrobusle gelırım bende
gecen otobule gıtmeye kalkıstım ustuste ayakta kokuyo cok kotu oldum yarı yolda ınıp eve dondum :43:
bıdaha otobuse asla bınmem

evet kuzum yaaa cok uzagız :26:
ıkeadan aldım canm ben Sundvik modelinin beyazını aldım saglamlıgı guzel gayet olcusu vs tam ıstedıgım gıbı ama benm atak odam beyaz lake besıgın mobılyası basıt kaldı yanında ama onemlı olan saglıklı kullanıslı olması dıye avutuyorum kendımı
ama ınsanın aklı hep daha ıyısınde kalıyo
once ındırım bıtmeden beşigi alabilsem diye ugrastım sımdıde acaba beklesemıydım dıyorum :26::26::26:
yatagını ıse ıyıce arastırmadan almıcam artık bol bol gezcem daha hıc bakmadım
senın beşigin nasıl

Bizimkide hensvık serisi canım dolabı ile karyolasını aldık işte
sen kurdun mu peki?Bizim yatak odası kahverengi ama olsun ne yapalım uyum aramayacağım artık:)
Eşimde hevesleniyor kurayım diyorda daha erken diyorum:1:
kaçtır rüyalarıma giriyor bu yatak beşik şeysi:1:
Canım yataşta istikbalde yatak fiyatlarını biraz abartılı buldum ben 250 300 tl civarı bilemedim:26:

Son düzenleme:
öle mii pardon canım yaa :1:

Deryafff sana sesleniyorumm nirdesiiinnn

evet ümr. Deyim komşuyuz komşuuuu :21::21:
Ay canım ya aman hiç uğraşamam öyle süslü nakışlı şalla felan zaten dağılmış olacağız
Bakalım halimiz nasıl olacak:1: Bide kimse gelmeyecekki zaten hastaneye bi ben eşim annem bide k.valide olacak:37:
Sen memlekete gidecektin değil mi?doğum için:26:

canım dediğin gibi vaktinde yapmak en güzeli..daha ben yeni başlayacağım.çok çabuk yoroluyorum artıık nasıl olacak bilmiyorum:31:

Cnm ben de samsundayım lovelette a baktın mı çok hoş şeyler vardı özellikle idil bebenin ürünleri uygundu bi de e bebek mağazası da var

Eki Görüntüle 647433 Eki Görüntüle 647433

kıslar,oğluşum benim:)

900 gram, 33.5 cm..

fakat daha randevumuza olmasına rağmen sabah itibari ile kanama yaşayınca doktorumuza gittik..
Ilaç verdi fitil, kullanıcam geçmez ise cuma ya da cumartesi tekrar gidicem..

Canım geçmiş olsun ne kanaması hayırdır:26: İnşallah tehlikeli bişey yoktur
Bebeğinde çok tatlı bu arada maşallah ona:nazar::16:

Back
X