hayırlı olsun canım :) bebişin şanslı yeni eve geliyor baksana :)
hamileyken yardımcın daha çok olur canım boşver sen :)
Canım, teşekkür ederim.. Onun kısmeti zaten ama çok dua ettim.. Bebeğimiz kısmetiyle geliyor inşallah..
ya ben bu english home çok kazık bir yer sanıyordum annemlere çok yakın bir yerde de var kapısından bile uğramıyorum pahalı diye. şimdi baktım da 39,90 a nevresim tk var bebek için şaşırdım... gittiğimde bakayım bari bu kez :)
Hiç öyle değil merak etme hatta indirim zamanlarında daha da uygun internet sitesinde de indirim bölümü var ona da bak istersen ve ben ürünlerini beğeniyorum çok kaliteli.. Ben uyku seti beğendim bebek karyolası için tek tek satılıyor parçaları ama çok güzeldi..
Keşif gezisine çıktığım için almadım, alışverişe çıkınca silkelerim English Home'u :)
aa fiyatı iyiymiş çok. ben ikeadaki cibinliği begenmedim almadım. bu tavana mı asılıyor. tavanı delmek mi gerekecek.
bu arada banyo süngeri için mothercare de 11 tl demişti keep. ben baktım ama o an gözüme küçük geldi almadım. sonrada pişman oldum. onu alım dimi.
Evet canım asılıyor ama istersen arparatla karyolanın başına da takabilirsin de çok güzel durmuyor onlar..
İkeanın kini ben beğenmiştim ama sanırım renkleri uymayacak.. O yüzden bunu alabilirim..
Bence karar verdiğini almalısın çünkü sen neyden vazgeçip almadan geri döndüysen aklında kalıyor pişman oluyorsun :)
geçmişi oku oku ancak bitirebildim

şükür yetiştim size

hafta sonu diyetisyene gittim listemi aldım,bugün diyete başladım sonunda

aslında dikkat ediyordum bi haftadır fakat bugünden itibaren artık parmağımı delmeye de başladım

kan şekerimi ölçmek için.korkuyordum ama alıştım sanırım bir günde.inşallah diyetle düşer değerlerim...
cumartesi modokoya gittik.niye gittiysem hepsi içimde kaldıs

sadece karyola bakıcaktık ama oda takımlarını görünce dibim düştü.ama neyazıkki evde müsait odam yok

istesemde yapamıcam

sırf buyüzden taşınsak mı acaba diye düşünmeye bile başladım
minikkuş canım eviniz hayırlı olsun,sağlıcakla oturun inşallah.ama neden mayıs geç değil mi?iyice ağırlaşırsın ozamanlara...
dün bende kartal koçtaştaydım 2 ile 5 arası.bizde sepet aldık dolap içi için.bebeğe oda yapamıcam için kendi gardolabımızı bebiş için düzenlemeye çalışıcaz artık nekadar yeterse.kendi eşyalarımız bile zor sığarken
buluşma işi güzel fikir,ben zaten doğma büyüme küçükyalılıyım.şuan tuzlada oturuyorum.çok uzak olmadığı sürece orta merkezi biyere gelebilirim.kadıköy bence olabilir.bana kalsa pinhan mükemmel fikir ama avrupa yakasındaki arkadaşlar için orta nokta olması gerek.
MMM41 canım çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.oğluşunda çok tatlı çıkmış.maşallah Nazar
Şeker için geçmiş olsun, benim de ikinci yükleme yapılacak ve sanırım şekerim çıkacak :S
Canım teşekkür ederim, Mayısı mecbur bekliyoruz çünkü ev henüz tamamlanmadı, bugün eşim sözleşme yaptı ama kredi için bile başvuramıyoruz daha iskan alınmamış bekliyoruz kısmetse olacak.. Annem temizliğe ve yerleştirmeye yardımcı olacak birini getirecek.. Görümceler ve kayınvalide bizde yardımcı oluruz dediler bakalım ben sanırım uzaktan kumanda görevi görücem çünkü şimdi bile hareketlerim kısıtlı hemen belime ağrı giriyor çabuk yoruluyorum zor nefes alıyorum..
Canım ben de aynı saatlerde Koçtaş taydım ve sepet bölümünde de vakit geçirdim :)) Belki de karşılaştık

Tanışmak lazım demek ki :)
Kızlar moralim çok bozuk.bu gün şeker yüklemeniz vardı
çok kilo aldım ya ben hani hepimiz sekerr den suphendik
tam tersi bende şeker çok düşük çıktı.hipoglisemi var ve şeker
olmasından çok daha kötü.kan şekerim sürekli düştüğü için çok yokusu
ve geçici olarak şekeri duzeltiomusum buda kilo almam sebep olurmus
Bebeğin anne karnında olmesine sebep oluomus ne yazık ki.
Dr diyet verdi kesinlikle uyulmasi gereken bi diyet öyle açlık krizine girmememm
için .ama bebeğimi kaybetmekten çok korkuorm.çok çok üzüldüm.
5 kilo vermem lazım ama kan şekerinin de hiç düşmemesi lazım bilmiorm ya
e
Geçmiş olsun canım, çok stres yapma çünkü zararlı.. Ne kadar düşük çıktı? Örneğin benim kan şekerim 142 çıktı sınır 140 doktor sadece dikkat et dedi.. Senin sınırın çok mu altın da?? Sadece yediklerine dikkat ederek çok rahat kilo verebilirsin.. Doktorun yemen gerekenleri söylediyse dışına çıkma lütfen ve dikkatli ol senin sağlığın için de önemli..
Umarım sorunsuz atlatacaksın..
iyi geceler kızlar, nasılsınız? ben hala kötüyüm şu k.valide-görümce muhabbetimden (evet hala geçemedi o konu ve hayır takmamayı da hala başaramadım). Yine büyüklük bende kalsın, eşim üzülmesin diye aradım k.validemi, gittik aldık bi yere oturup konuştuk..Eşimle ne eski konulara girdiler, işte eşimin yeterince onları arayıp sormaması, yanlış anlaşılmalar fln..Bana gelince, sordum niye bana gelmek istemiyorsun diye, döndü bir surat "ben seninle ne konuşayım" dedi! Sonra bu komşu kızlarının ona sıcak davrandığını, benim kapıdan girince sadece hoş geldin deyip yanağından öptüğümü, öyle onlar gibi sarılmadığımı,beni soğuk bulduğunu bir de 5 sene önce görümcemin benim için yaptığı sandığı beğenmeyip kaldırdığımı (kocaman nişan sandığı, içinde diğer çeyizlerle kilerde duruyor, böyle altın yaldızlı, incik boncuklu, bizim eve hiç bir şekilde uymayacak bir şey) ve son olarak evimde bazen kitaplık vb.eşyaların gözüne battığını kalkıp düzenlemek istediğini söyledi...en son da "Allah var bir saygısızlığını görmedim bunlar yani" dedi,hastalanırsam tabi gelirmiş ama normal zamanda onun da bir sosyal hayatı varmış...Bir de kimse görümcenin lafını açmadığı,imasını etmediği halde 3-4 kere "benim aklıma X giremez, benim düşüncelerim bunlar,X'in değil,X birşey derse ona cevabını verip sizi savunurum ama ben kendim de düşünürüm" deyişi vardı ki komedi dizisi gibiydi...Nihayetinde birbirimizi daha çok görelim dedik ayrıldık sanki tatlıya bağlanmış gibi ama eşim de ben de öyle bir kırıldık ki olmaz artık.. Midem sürekli kasılıyor, kusmalarım arttı doğru düzgün birşey yiyemiyorum..Gece doğru düzgün uyuyamadım, sabah ağlayarak uyandım..Kadınla sosyopat kızı bir güzel hamilelik depresyonuna soktular beni sanırım
Keep kayınvalidenin saydığı sebepler hakkaten incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler.. Ama bir gelin olarak seni çok azimli gördüm :)) Ev düzenleme işi değil canım bunlar.. Bence bu kadar üzerine düşme bazı insanlar bu tavırlardan haz duyuyorlar..
Gerçi sen işin içindesin, en iyi sen tartabilirsin.. Ama bu tavıra sahip birisi sana gelip gitse de sorun çıkaracaktır, sürekli müdahale etmeye çalışıp sen izin vermediğinde de çocuk gibi mızıkçılık yapabilir :)) Yakın olması daha ciddi sorunlar yaşatmaz mı ki sen bu kadar üzülüp kafana takıyorsun??
Gerçekten samimi, iyi niyetli, sıcakkanlı birinin sana sırtını dönmesiyle, gönlü olmayan birinin araya ucuz sebeplerle mesafe koyup dikkat çekmeye çalışması aynı şey değil diye düşünüyorum.. İlkinin peşinden gitmeye ve düzeltmeye değer, emek harcanır.. Ama senin bahsettiğin profil için aynı şey geçerli değil diye düşünüyorum..