bu mubarek gecede hastane hastane gezdik cünkü bugun oglumu kene isirmis cok nadir disari cikan oglum bgun arkasiyla parka cikti eve geldiler sonra ygmur vardi evde oynadilar aksam banyo yaptirmak icin soymustukki tmm pipisin altinda yumurtaliklarina kene yapismis

esim eliyle cekip almis allahtan ki yerlesmemis deriye daha girmeye calisyormuss

tabi önce ne olduugnu anlamadik bitmi fln diye dusunmeye basladik ben ne olur ne olmaz diye hastaneye göturelim dedim eve yakin olan hastaneye göturduk orda cocuk klinigi yokmus baska yere göturun dedi ordaki görevliye gösterdim bak bir keneyse bu gidelim dedim yoksa gitmeye gerek yok cünkü baya uzak arabada yok bizde bakti adam evet kene dedi götrun belki asi fln yaparlar dedi.
tabi hemen atlatik taksiye gittik , doktor deriye girmedikce korkulacka birsey yok dedi kene elimizde plastik bardaga koyup agzini kapatmistik keneyede bakti hala yasiyor saglam bir sekilde duruyor o zaman problem yok dedi icimiz rahat etti biraz cok sükürr
korkulacak birsey yokmus hafif bir kzariklik var derisinde okadar :)) RABBIME BINLERCE SÜKÜR OLSUN BU MUBAREK GÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETINE EVLADIMIZI KORUDU BIZE BAGISLADI :))) ama bizi görmeniz nasildi nasil korktuk ömrümden ömür gitti bugun

((