annen caliisiyoyrdu dimi isten izin alamiyordu sanirim o yuzden kalamadi .

( keske bir kac gun kalabilme imkani bulsaydi ama bence senin icin daha iyi tek basina herseyi kendin yapmaya calsiyorsun kimseden yardim almadan bu senin ne kadar guclu ve becerekli oldugunuda gösteriyorr :))) ilerdede inan cok gururla bahsedeceksin bu gunlerden ben herseyi tek basiam gögüsledim diye :))
kardesinede alinma demistin daha öncede o dah cahil ne yaptiginin farkinda bile degildir kim bilir akli nerelerde kalmistir :)))
tsk ederim canim saol darisi sizleirn basina insallahh :)) korunmaya gelince ben hic korunmadim canim ne hap ne igne nede spiral kullandim esimde korudu kendisi bazen kondom bazende geri cekilme yöntemiyle cok sukur bir kaza fln yasamadik hic bundna sonrada öyle yapmayi dusunuyorum alistigim icin bu duruma diger turlu rahatsiz oluyorum ve cok iyi yikadigim halde kokuyormus gibi geliyor bana:26::26:doktorum birsey tavsiy etti gecen gün spirale benzyior ama degil kucuk igne kadar kadar birsey burda tek benim doktorumj yapiyormuss cok iyi bir yöntem oldugunu soyledi ama ben spirala karsiyim canim embrio olustuktan sonra bir nevi kurtaj yapiyormuss bunu önce bilmiyorudm yeni ögrendim :) hapinda kilo yaptigini duyudm ama ignenin kilo yaptigini gözumle gördum bir arkadasta karar sana kalmis birse yani :))
evet canim bazen keske uzanta olsalardi diyor insan :))
41 kere MASALLAHHHHHHH SÜPHANALLAHHHH canimm cokkk guzel cok tatali bir kizin varrr bence avatardaki resimdeki bebekten cok daha guzel olcak bu annesii

rabbim nazarlardan korusun insallah hayirli evlat olurlar :))
canimm ise yaradiysa cok sevindim :)) birsey eklemeyi unutmusum burda birisi yazmis belki görmusundurr ben yiende hatirladim
genzine kacinca hemen sirt üstü cevirip sirtina vur hemne duzeliyorr :)) valla bu isler tecrubeye bakmiyorr galibaa dun kizim anneim kucaindayki tükmügü genzine kacti yutkunamadi annem fark etmedi ben bagiriyor kaldir anne kaldir anne diyee

bana diyor annem noldukiu diye yutkunamiyor kaldirrrrrrrrrr diyorum

ana diyor ben hic anlamadim diyorr

vayy bee senin kv dende demek sonmunda cadi yüzünü gösztermiss

ben bunu anladim kv delerin herzaman bir seytani yüzü varmiss

canim yaa neyskei gitmisler kurtulmusun cok sukurr zaten öyle iki aile cok yakin bir sekilde bir araya gelirlerle mutlaka bir olay cikarr sen uzulmee bunun icin sorun etme kendine:))
canim pisik olmus kizin gecmis olsun krem surdukten sonra pudra dökmeyi denedinmi hicc

benim kiziminda vardi pisigi kre gecirmiyordu pudra döktum gecti ve cok sukur simdi bir daha olmadi :))
canim benim bosver dökülsün sacilsin düsünme bunlari senn kafana takmaa kizindan dahami kiymetli evin esyalarin ailendne dahami önemli bi daha bugünleri yasiyabilcekmisin onu dusun gecen zaman geriye gelmiyor o yuzden en guzel sekilde yasamaya bak kafana birseyi takma hem aileni hem esini hemde kendini strese sokmaa annen baban esin nederse hee sen haklisin de gec

babanin sigarayi mutfakta icme konsuna gelince evinde balkon varsa rica etsen acaba orda icebilirmi hem hava alirsin dersin hemde daha rahat icerr orda :)) annenlere söylesen yada esinin zamani varsa ciakrio biraz sizi gezdirip hava alldirsa hepinize iyi gelir degisiklik olr kirkini fln beklemene gerek yok ben hic beklemedim valla biz ciktik gezdik hemen :))
oyyyy masallahhh kücücüktü simdi tosuncuk olmuss

41 kere MASALLAHHH canim rabbim nazarladan korusun :)))
ctalak konusuna gelince evet var aynaya bakmamak

benimde var sagdan soldan altan heryer yirtilmiss karnim sisken cok belli olmuyordu dogurunca bir bir ortaya cikti bende careyi aynada göbegimke bakmamakla buldum zaten ilerke o catlaklar beyazliyor cok fark edilmiyorr

canim ben bu kolik olayini hic anlamadim ne oluyor bebek ne yaptigi zaman kolik olmus oluyor daha önce yasadigim birsey degil mtulaka benim bebekler cok huysuz olmuyor rabbime cok sukurler hatta kzim digerlerine göre daha huysuz her saat basini uyaniyor fln ama yinede öyle saatlerce aglamiyor acikinca ikiniyormus gibi kizgin sekilde bagiriyorr birde gazi oldugunda cikinca rahatliyor kesiyor sesini . sana bir öneride bulunamiyacam maleseff :)) canim bana gelince bende gunduzleri firsat bulup giremiyorum
pc elime alamiyorum bilee cocuklar ve esim yatinca ancak bu saatlede aliyorum bu saatlerdede kizim uyumus oluyor uyumuyorsa karni tok alti temiz gazida yoksa yanimda oturuyor

mesala birazdna uyanirr bayadir uyuyordu icerden sesi geliyor arada ikinmalari oluyor

birde birza önce ben birisinin yazisini okurken kendi kendime dedim surekli pisikten gazdan fln bahsediliyorr
gaz her bebekte oluyor ne yedigin ictigine cokta bakmiyor ben fasulye yedim kizim gayet rahatdi hergun karpuz yiyorum hic gazi olmuyor gaz damalsina gelince bir kere verdim kakasinida 2 -3 günde bir yapiyorr bazen hergun yapiyorr ´senin icin demiyorum ama
bence cok üsütne dusuyorsunuz abartili seyler yapiyorsunuz kafaya cok takiyorsunuz biraz akisina birakmak gerek bu gibi durumlarda tabi atin suraya ne hali varsa görsun demiyorum bende öyle yapmiyorum hatta kucaktak hci inmiyor benim kizim ben almasam abisi ablasi babasi aliyor ee haliyle bende özluyorum sevmek istiyorum bende aliyorum .
sabah uykumuu almadan kalmiyorum yataktan kizimi aliyorum yanima altin temizliyorum karnini doyuruiyorum uyutuyorum yanimda o yanimda kac saat uyursa bende uyuyorum uyandiginda hala uykum varsa tekrar yapiyorum tabi sabaj cocuklari okula gönderdikten sonra sabahlari gec kalkiyorum yataktan uykumu almasam butun gun bas agrim olyuir ve ozaman hic mi hic verimli olamiyorum sonra da kalkip kahvaltimi yapip evi toparla temizle yemek yap fln aksam olyuorr esim evde olursa o da bana yardim ediyor ee gecenin bu saatindede birzacik eglenceye vakit kalsin dimii
ya birisi yazmis bugun her altini acmada bebegin poposunu yikiyorlarmis yapmayin böyle böyle yaparsaniz onu daha hassaslastirmis olursunuzz birazcik alismasi lazim onun idrar asidine alismazsa surekli pisik yasarsinizz altini SIK SIK degismeyin dolduysa degsitirin bir iki isemesile bez degisitirilmezz yapmaayin bunu gaz sorunu olyuor diye kendinizi karpuz yemeden fasulye mercimek yemeden mahrum etmeyin gaza alismasin lazim bagirsaklarinin calismasi lazimm ben 3 cocuk dorgurdum diye cok bilgili degilim hatta herzamnda bahsetmisimdir ikisini cok cahil buyuttum ama mantigimi kullanarak davrandim sizler gibi akil alcak kimse yoktu etrafimda maleseff ve iyikide yokmuss cocuklarim cok SÜKÜRR COK SAGLIKLI BÜYÜDÜLERR

kusura bakma canim cok uuzun yazdim sana yazarken diger arkadaslarida uyarmak istedim