- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
canım benim kızımda çok fazla uyku problemi vardı o yüzden doktor önerisiyle aldım çayı.hergün vermiyorum çok zor durumda kaldığımda veriyorum.bitkisel ama yinede içim çok rahat değil.kızım gündüzleri genelde hiç uyumuyordu.bir ara gecede sapıttı.bende sinir hastası olmak üzereydim o yüzden aldım çayı.canım bu çayı uykusuzluk yaşadığı için mi veriyorsunuz benin bebeğim gece 2,5 - 3 saatte bir kalkıyor emiyor yine uyuyor bu normal değil mi daha mı uzun uyuması gerek gündüz mesela bugün 10,30 dan 17,00 kadar çok zorladım uyutmak için ama yarım saat yada 10 dk uyuyup uyanıyor 50 günlük bebeğim gündüz uykusu pek yok acaba karnı doymadığı için mi uyumuyor gündüzleri diye düşünüyorum sürekli emmek istiyor emiyor hemen hemen 45 dk - 1 saat sonra ellerini emmeye başlıyor bir bebek neden uyumaz acaba ?altı temizse daha yeni emdiyse gazını çıkardıysak zamanla daha mı az uyuyacaklar
canım benim kızında oluyor öyle ama hergün değil.bikaç sefer hastaneye götürmeye yeltendim ya eşim engel oldu ya da kızım gitmeme ramak kala sustu falan.o anda elim ayağım titriyor benimde.onla ağladığım falan bile oluyor ama en fazla 15-20 dk sürüryor ve genelde bu hava kararmaya yakın oluyor hep aynı saatlerde.sanırım kolik nedeniyle ağlıyor.kızlar ya bir tek benim bebeğim mi böyle sizde de var mı sebebini anlayamadığınız ağlama krizleri ?
kızım hemen her akşama doğru aç değil altı temiz filan ama birden bir ağlamaya başlıyor Allah ım avutamıyorum bir türlü
gaz sancısı sanıyorduk ama değil bence çünkü bugün özellikle baktım ağlarken ayaklarını çekmedi
ne yapıcam ben böyle ya sesi kesiliyor artık ağlamaktan gözlerinden yaşlar boşalıyor kızarıyor yavrum
ben de onunla beraber ağlıyorum alıyorum yastığın üzerine oda oda koşturuyorum kollarımda derman kalmıyor artık
neresi ağrıyor anlamıyorum ama calpol verince sakinleşiyor
sonsuza kadar da calpol veremem ki yavruma sorunun kendisini öğrenmem gerek
çok zorlanıyorum böyle zaten zor bir bebek çok uğraştırıyor üstüne bu ağlama krizleri tuz biber oldu
sıkıntıdan sütüm azaldı kafayı yemek üzereyim
yan etkisi falan yok.ilaç değil çünkü. bitki çayı bu yüzden bitkisel:)içinde rrezene papatya melisa anoson vs otları var.gece veya gündüz farketmez verebilirsin.adı gece çayı.Bu cayin yan etkisi var mi bitkisel mi ve gunduz de verebilirim miyim