Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah be canım naz ağlaması farklı benim kızımın keşke nazından ağlasa
canı yandığı o kadar belli ki yavrumun
gözyaşlarını gördükçe mahvoluyorum ya
sesi kesiliyor resmen nefessiz kalıyor ağlamaktan içim parçalanıyor
ne derdi var kuzumun kim bilir
doktora götürücem ama onlara göre her şey normal
üff Rabbim beterinden korusun
biz de cumartesi gidicez doktora canımbenim bebeğim de aynen senin anlattığın gibi özellikle akşam üzerileri saat 4 5 gibi başlıyor bazen saatlerce mosmor ağlıyor ,ne yapsam fayda etmiyor .bir kere acil doktora gittik ,nefes alamayacak kadar çok ağladı çünkü ,doktor muayene etti idrar tahlili yaptırdıki bişey çıkmadı çok şükür . sonra birkaç sefer daha böyle doktora gittik , doktor sonunda bize melatonina diye bir ilaç yazdı (ben içecekmişim) kriz gelmeden önce ,akşam uykusunu düzenliyormuş. ama ben alıp almamakta kararsızım ,bebişime uyku ilacı verecekmiş gibi hissettim ama alıcam galiba çünkü çok kötüyüz :18:
gaz damlası veriyorum canım günde 2 kez filancanım doktora git tabi ama bişey demiyolarki.. kolik ağlamasına benziyor netten saç kurutma makinesi sesi veya aspiratörün altına tut biraz rahatlatıyor bir de gaz damlası veriyor musun? burnu tıkalı mı? ne bileyim aklıma gelenler bunlar..
kesin olarak sorunu olmadığını bilsem bir derece de olsa rahat edicemaynı durumu bizde yasıyoruz canm 6 ya dogru bi baslıyo 9a kadar ama ne aglama morarıyo resmen
sanırım koik dedikleri zıkkım bu
nedensiz aglıyo karnı tok, altı temiz, kakasını yapmış gaz cıkarmış olsada aynı
saat kurulmuş gibi aynı vakitte baslıyo
ama bu krizlerin pskolojik ve fiziksl olarak zararı yokmuş çok şükür![]()
ne bileyim hayatım o kadar hareketli ki beni çok yoruyorCnm hiperaktif falan degil butun bebeklerin elleri ayaklari havada, ben yarım kundak yapıyorum ellerini sariyorum öyle uyutuyorum yoksa elleri sallandikca uyumuyo sende uyuturken ince biseyle kollarını sar ozaman çok dsha iyi uyur. Cnm kizina col geçmiş olsun baya cani yanmış iğneler den hele o igneyi yaptiktan sonra doğru düzgün tampon yapmayan saglik görevlisini öldüresim geldi cok sinirlendim.
canım 1 ay önce bende 2 defa dr gittim o ağlamalardan dolayı
drlar gaz sancısı deyip yolluyor
ama artık çoğunlukla naz ağlaması yapıyor
umarım kuzucuğunda bi rahatsızlık yoktur
öyle bi ağlıyorlarki kesin bir yerleri ağlıyordur diyor insan
canlar ya ilişki durumlarınız nasıl ?
biz geçen gün denedik ama benim çok canım yandı ya hem de korktum yapamadık
sinir oldum ama ya normal doğum olduğu için orası biraz genişlemiştir rahat ederim dedim ama yok
hem hala dar hem de anatomisi değişmiş sanki ya da eski halini unuttum ben bunun
ay ama nasıl olacak böyle kafayı yicem
adama da yazık
çok anlayışlı sağolsun ama o da bıktı bence bacı kardeş olaylarından![]()
ay evet canım ya diyorum ya doktorlara göre her şey normal her ağlama gaz sancısı
inşallah nazından ağlıyordur kuzucum yeter ki bir yeri ağrımasın canı yanmasın
ay canım çok sağol resmen benim duygularımı yazmışsın
utandığım için soramadım
benimde çok canım acıdı üstelik biz 185 gündür malum işi terketmiştik
artık yazık adama dedim denedik pişman oldu denediğine
benim doğumumda dr dikerken göz kırpıp öyle bi dikecemki hiç doğum yapmamış gibi olacak dedi durdu
zilli nasıl dikmişse hiç açıklık bırakmamış
koçişler anlayışlı ama bölede olmuyoki
tekrar denemekten korkuyorum
bide ben doğumdan sonra kontrole gitmedim
Ohh..ellerine sağlıkmasaallahh
Kanguruyla ütü:44ratikmiydi cnm..
Benimde yavru hep kucagimda.. kesem olsa cebime koyacagim kanguru misali
Kanguru almayi düşündümde, bizim buralarda; bu sıcak ve nemli havada daha mı sıkıntılı olur acaba kullanmak dedim . aklımda kac zaman
inşallah annesi bi sıkıntısı yoktur biz idrar tahlili istemiştik sende yaptır ne olur ne olmaz
başkada bişisine bakmadılar
sen şüphelendiğin herşeyi sor her tahlili yaptır için rahat eder en azından
ama umarım hiçbi sıkıntısı yoktur, çok sağlıklıdır kuzum
yaa 2 gün girmedik yeni konular açılmış.
ozaman ne diyoruz bu kaynanaları ne yapmalı kaynar kazana atmalı....![]()
amin canım ya yavrucakların derdini anlayamamak çok kötü
biz de hem kaka hem idrara baktırmıştık sıkıntı yoktu
tekrar baktırıcam ama
kulaklarına da bakılsın istiyorum ağrıyordur belki
bir de bağırsak ultrasonu isticem
böbreklerine bakıldı ultrasonla bir sıkıntı yoktu çok şükür
Allah ım evlat sahibi olmak çok güzel bir o kadar da zormuş
aaa hemşerim bende Balıkesir liyim erzincan'da yaşıyorum işsizimmm) (sanırım bu durum bu aralar beni mutlu ediyor)
aaa selam neler oluyoo burda ne konuşuyonuz bakalım ordan burdan şurdannn kaçırıyorum ya muhabbetleriiii![]()