2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar selam hepınıze moralım cok bozuk
ervanın ayagı kırıldı hemde sorunlu ayagı
alcıya aldılar 1 haftadır alcıda dua edın lutfen cok ıhtıyacım var
.zor gunler gechrıyorum :(

Arkadasim cok gecmis olsun cok üzüldüm hem sen hem yavru perisan olmussunuzdur simdi sürekli dua edicem en kisa süre de düzelir insallah sormadan da gecemeyecegim nasil oldu canim nasil kirildi

çok üzüldüm gerçekten insanın burnunu temizlerken bile nasıl canı acıyor sana Allah sabır versin, çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda iyileşir

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda çok üzüldüm minnacık daha ayagindan dolayı operasyon mu geçirdi yoksa

Kızlar melis yarın aşı olacak..2 ay aşısı sağlık ocağından yapacaklar.merak ettıgım şu ki acaba hastalanırımı acaba aşıdan sonra.. Siz o gün neler yaptınız ? Ağrı kesici ateş düşürücü Hagi ilaçları kullanıyorsunuzzz????
Bu ara ervanın ayağına çok üzüldüm umarım. Hemen ıyıleşır kendısıne gelır güzel melek güçlü l annesii

merhabalar kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişi okumadım 2 gündür . hepinizin bebişleri okada tatlı ki resimlerinden seviyorum hep ama fırsatbulup çok yorum yazamıyorum kızım ilk defa bukadaruzun uyudu bugün ben de fırsat bu fırsat foto ekleyeyim dedim.

işte bu da benim cimcimem :16:

Eklentiler

• $20130808_124032.webp
    $20130808_124032.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $20130815_193909.webp
    $20130815_193909.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 27
C

Dogru yapiyorsun, koyacagin su 90 olacak son hacim degil.

Gazi olmayan bebeklere cok ozeniyorum masallah :nazar:

Es
aaa cnm ben böyle yapmıyodummmm önce mamayı koyup sonra 90cc hizasına gelecek kadar su koyuyordum yanlışmı yapıyomuşum tühhhh yaaa :26::26: ama neyseki günde bir kere o da bazen mama veriyodum çok vermedim.
BENİMDE SÜTÜM TAM YETMİYODU AKŞAM 8-9 GİBİ DAMLASI ÇIKMIYODU ve sen emzir emzirdikçe aratar diyenlere sinir oluyodum ama doğruymuş kızlar, öncelikle her ağladığında emzirdim ve bol su, humana süt çayı, rezene çayı içtim ve aç kalmamaya çalıştım şimdi nazarım değmesin sütüm iyi durumda kızıma yetiyorum ve artık 8-9 gibi de mama vermiyorum :46::46::46:
Ama size soracağım bi sorum var kızlar : bebişleriniz kaç dakika emiyo? benim kızım artık çok iki memeden toplamda 10 dakika emiyo :50: bu kadar la doymaz diye zorlayınca da çığlığı basıyo başlıyo ağlamaya :50: sizce doyuyomudur sütüm bol akıyo acaba güçlü çekip çabuk mu doyuyoki? ağlayınca sakinleştiriyorum gazını çıkarıyorum tekrar emziriyorum ve yine 5 dakika olmadan ağlıyo bırakıyo ???? anlam veremiyorum. kilosu gelişi de iyi 5900 kilo olmuş 2 aylık aşısını vurunduğunda tartıldı ve boyuda 58,5cm . ha bide açlıktan ağlardı eskiden sütüm yetmediğinde ama şimdi ağlamıyo yani emdikten sonra kendi bırakıyo ya ağlamıyo demekki doyuo ozaman diyorum kızlar sizce de doyuyomudur.
merve ; cnm çok geçmiş olsun nasıl kırıldı erva nın ayağı ya çok üzüldüm inşallah hiç bir sorun kalmadan iyileşir , şimdi nasıl ağrısı sızısı var mı , ay düşüncesi bile içimi sızlattı o minicik ayak :50:

aaaa nasıl oldu ya???
çok üzüldüm.en son kontrolü için gidicez diyordun.sonrada bir daha haber gelmedi.ya da ben kaçırdım arada.
tez zamanda iyileşir inşallah canım.bebeklerin hücre yenilemesi bize göre çok daha iyi olduğu için kısa sürede toparlar bana göre.

Kızlar melis yarın aşı olacak..2 ay aşısı sağlık ocağından yapacaklar.merak ettıgım şu ki acaba hastalanırımı acaba aşıdan sonra.. Siz o gün neler yaptınız ? Ağrı kesici ateş düşürücü Hagi ilaçları kullanıyorsunuzzz????
Bu ara ervanın ayağına çok üzüldüm umarım. Hemen ıyıleşır kendısıne gelır güzel melek güçlü l annesii

bizde dün olduk çok ağladı..
eve gelince calpol verdim bir buçuk çay kaşığı
sağlık ocağındaki hemşire öyle dedi
3 gün banyo yok verem aşısının olduğu kola dikkat et
ağrır dedi sol koldan bu arada
ama aşıdan mı şuruptan mı bilemiyorum sanırım ishal oldu

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm
dualarımız sizinle umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur

Nasılsınız bakalım, bebişler nasıl? umarım çok çok iyidir... ancak son yazılanlardan anladığım kadarıyla minik Erva'nın ayağı kırılmış sanırım.. çok üzüldüm, allah şifasını versin, umarım tez vakit iyileşir, allahım tüm bebişlerimizi korusun inş...
Denizkızı; kızın çok tatlı maşaallah, çok şirin... bende senden esinlendim, bende bebişimin, (Egemenim) resmini koyuyorum.. oğlum büyüdü teyzeleri... annesini hiç üzmüyor kuzucum benim...
Bu arada bende pazartesi günü işe başlıyorum... :( bir ay kadar kayınvalidem gelecek bebişe bakacak, sonrada bakıcıya vereceğiz, bakıcımız hazır ama bir ay ben bakarım dedi kayınvalidem.. bu arada kayınvalidem bir saat uzaklıkta oturuyor yoksa temelli bakmaya dünden hazır, çok seviyor torununu, kayınpederimde bir günden fazla kalamaz geldiğinde... bu yüzden mecburen bakıcı... ama bakıcımız iyi tanıdık biri çok şükür...
son olarak da oğluşum geçen hafta sünnet olmuştu biliyorsunuz bahsetmiştim.. şu anda iyileşti, hiçbir sorun yaşamadık, ağrısı bile olmadı, çabucak iyileşti.. bebişini sünnet ettirmeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum...
$2013-07-16 11.56.35.webp $2013-07-27 08.04.18.webp $2013-07-18 16.26.29.webp

Son düzenleme:
bu arada..
iki haftalık tatilin sonuna gelmiş bulunmaktayız
artık evimdeyim şükürler olsun:ssz:
tatilimizi kısaca özetleyim size
sadece emzirdim :53:
evde, arabada, alışveriş merkezinde, sahilde, her yerde
bu kadar :43::43:
neyseki bunu tahmin edip otele değil yazlığa gitmiştik
kızım bebek arabasında gezmeyi pek sevmedi
nasıl oldu bilmiyorum ama kundağa bayılıyor
bazen yaygarayı basıyor kundak yapınca sakinleşip uyuyor
ne iş anlamadım :51:
emzik almıyor biberonu zorla bazen alıyor
ama illaki memeden emmek istiyor:31::31:

ilk oğluşumda 43 günlükken gitmiştik
hiç zorlanmamıştık bebek arabasına bayılıyordu
emziğini alıncada uyuyordu..
ahh ahhh bu kızlar

Yavrum benim ya basina gelmeyen kalmadi prensesin. Allah sifasini versin tez elden. Dualarimiz seninle.

Asidan hastalanmaz canim. Atesini takip et. 38 ve ustune cikarsa ates dusurucu verirsin. Benim oglumda o kadar yukselmedi ilac kullanmadim. Ama ates yukselmeye baslayinca huysuz oluyorlar.

merhabalar kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişi okumadım 2 gündür . hepinizin bebişleri okada tatlı ki resimlerinden seviyorum hep ama fırsatbulup çok yorum yazamıyorum kızım ilk defa bukadaruzun uyudu bugün ben de fırsat bu fırsat foto ekleyeyim dedim.

işte bu da benim cimcimem :16:
Fistik bu fistik su elbiselere bak masallah :nazar:

aaa cnm ben böyle yapmıyodummmm önce mamayı koyup sonra 90cc hizasına gelecek kadar su koyuyordum yanlışmı yapıyomuşum tühhhh yaaa :26::26: ama neyseki günde bir kere o da bazen mama veriyodum çok vermedim.
BENİMDE SÜTÜM TAM YETMİYODU AKŞAM 8-9 GİBİ DAMLASI ÇIKMIYODU ve sen emzir emzirdikçe aratar diyenlere sinir oluyodum ama doğruymuş kızlar, öncelikle her ağladığında emzirdim ve bol su, humana süt çayı, rezene çayı içtim ve aç kalmamaya çalıştım şimdi nazarım değmesin sütüm iyi durumda kızıma yetiyorum ve artık 8-9 gibi de mama vermiyorum :46::46::46:
Ama size soracağım bi sorum var kızlar : bebişleriniz kaç dakika emiyo? benim kızım artık çok iki memeden toplamda 10 dakika emiyo :50: bu kadar la doymaz diye zorlayınca da çığlığı basıyo başlıyo ağlamaya :50: sizce doyuyomudur sütüm bol akıyo acaba güçlü çekip çabuk mu doyuyoki? ağlayınca sakinleştiriyorum gazını çıkarıyorum tekrar emziriyorum ve yine 5 dakika olmadan ağlıyo bırakıyo ???? anlam veremiyorum. kilosu gelişi de iyi 5900 kilo olmuş 2 aylık aşısını vurunduğunda tartıldı ve boyuda 58,5cm . ha bide açlıktan ağlardı eskiden sütüm yetmediğinde ama şimdi ağlamıyo yani emdikten sonra kendi bırakıyo ya ağlamıyo demekki doyuo ozaman diyorum kızlar sizce de doyuyomudur.
merve ; cnm çok geçmiş olsun nasıl kırıldı erva nın ayağı ya çok üzüldüm inşallah hiç bir sorun kalmadan iyileşir , şimdi nasıl ağrısı sızısı var mı , ay düşüncesi bile içimi sızlattı o minicik ayak :50:
Once su koyup sonra mamayi ekliyorsun canim. Benim oglum da eskisine nazaran daha kisa sure emiyor. Artik emmeyi ogrendikleri icin daha guclu cekip kisa surede doyuyorlar. Ben dakika tutmuyorum zaten onceki gibi. Kendi birakiyor, doymadigini dusunursem digerini veriyorum. Kilo artisi iyi bence bebeginin. sutun yetiyor yani

Hanımlar doğum hediyelerinîzi aldınızmı alanlar paylaşalım ben başlayım aldım kelepçeli bîleziklerden aldı kociş ama 3.çocukta diğerlerinde bişey görmedim bundada bıktı dilimden öyle aldı:)

ayyy şu doğum hediyesi konusunu hiç açmayın :20: 100 kere söyledim eşime. maddi değeri önemli diil, 20 liralık bişey al, önemli olan hatıra olarak saklanması, hatırlanması, mutlaka o gün ver diye. ama nerdeeeee. çok kırgınım bu konuda:50: ilk kez doğum yapmışım (31 yaşımdayım) bi daha doğum yapar mıyım şüpheli ama beyefendi heyecandan bi çiçek bile almadı:63: off yaaa. hatırlayınca sinirlerim bozuluyor :47:

Nasılsınız bakalım, bebişler nasıl? umarım çok çok iyidir... ancak son yazılanlardan anladığım kadarıyla minik Erva'nın ayağı kırılmış sanırım.. çok üzüldüm, allah şifasını versin, umarım tez vakit iyileşir, allahım tüm bebişlerimizi korusun inş...
Denizkızı; kızın çok tatlı maşaallah, çok şirin... bende senden esinlendim, bende bebişimin, (Egemenim) resmini koyuyorum.. oğlum büyüdü teyzeleri... annesini hiç üzmüyor kuzucum benim...
Bu arada bende pazartesi günü işe başlıyorum... :( bir ay kadar kayınvalidem gelecek bebişe bakacak, sonrada bakıcıya vereceğiz, bakıcımız hazır ama bir ay ben bakarım dedi kayınvalidem.. bu arada kayınvalidem bir saat uzaklıkta oturuyor yoksa temelli bakmaya dünden hazır, çok seviyor torununu, kayınpederimde bir günden fazla kalamaz geldiğinde... bu yüzden mecburen bakıcı... ama bakıcımız iyi tanıdık biri çok şükür...
son olarak da oğluşum geçen hafta sünnet olmuştu biliyorsunuz bahsetmiştim.. şu anda iyileşti, hiçbir sorun yaşamadık, ağrısı bile olmadı, çabucak iyileşti.. bebişini sünnet ettirmeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum...
Eki Görüntüle 783581 Eki Görüntüle 783580 Eki Görüntüle 783582

nilo maşallah büyümüş oğlun işe başlamana üzüldüm
ama mecbur tabii mama takviyesi mi alacak ?
sünnetiniz hayırlı olsun
nerede yaptırıdınız benim oğlum 5 yaşına geldi hala yaptırmadık
çok pişmanım küçükken yaptırmadığım için eşim sağolsun :19:

kızlar benim kızım çok az idrar yapmaya başladı
neden oldu acaba özellikle geceleri hep kuru kalkıyor
oysaki 3, 4 kez emmek için uyanıyor
kakası normal cıvık sulu ama eskiden bezi dolardı
hatta taşardı şimdi çoğunlukla kuru
sütümde yetiyor yani doyduğunu düşünüyorum kilosu boyu gayet iyi

Back
X