2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
tünaydın güzeller! evimde olmak gibisi yokmuş.iki gündür kendime geldim diyebilirim.tabi tatil sonrası ev dandini, her yer her yerde ama yormuyorum eskisi gibi kendimi.yordumda noldu?! ne eşime yaranabildim ne çocuğuma sütüm oldu.tam isyankar oldum ya valla kendimden bıktım bu ne be :53:
dün kafada kurdum evi çekip çevirecek, yeri geldiğinde bebeğimle ilgilenecek bir yardımcı arayışına girdim.bu halde kimseye bi faydam yok, başta kendime!
bugün 23 ağustos.bizim evlenme yıldönümümüz.dün gece eşim çalışıyordu.tam 12 de aramış beni, güzel sözlerle yıldönümümüzü kutlamış.bende hehe deyip onunkini kutlamışım kapamışım teli.nasıl yorgun yattıysam hiiiiç hatırlamıyorum :43: onunla konuşmamızı hatırlamadığım gibi bugünün 23 ağustos olduğunu bilmeme rağmen evlenme yıldönümümüz olduğunu hiç hatırlamamam trajikomik değil mi?...:43: bide biz kadınlar dert yanarız erkeğimiz bu tarihleri hatırlamaz vb diye.benimki garip bi durum oldu şimdi...
bugünde işe giderken akşama ne yeriz dedim seni yemeğe çıkarmak istiyorum ama bebeği nereye bırakabiliriz dedi.bu cümlesini
anlamam ortalama 2-3 dk sürdü.o sırada yemeğe çıkarmak, ne için nolduki... yani hala modum aynı.
gömdüm kafamı ve kendimi bebeğime ki onada bi faydam yok eşmiş dostmuş arkadaşmış hak getire...
lohusalık depresyonu bana uğramadı derken lohusa sonrası depresif oldum :52:
dua ediyorum çabuk atlatayım diye...

evet hoş olmuyor ama bende geridönüşüm gibi boşayıp boşayıp duruyorum :60: :60: :60:
hatta ben evden bile kovuyorum ama gitmiyor :24: ama bizim bu denli şiddetli çatışmalar bile en fazla 2 saat sürüyor :17:
sonra hiç bişi yokmuş gibi hersey normale dönüyor :1::1:

1:

:9::9::9: evet bende evden git diyorum gitmiyor. zaten ikimizden biri gitmediği için ayrılamıyoruz :9::9: ben ailemin evine geri gitmem çünkü onların istediği bi evlilik yapmadım. eşimde bi yere gidemez çünkü gidecek yeri yok. biz kesin ayrılmaya karar versek bile bi süre birlikte yaşamamız gerekir yinede. onlar ayrı ev tutcak eşya alcak falan uzun iş baya :)

ayyy geridönüşüm eşin çok tatlı yaa :1:
annemlerin yanında takmaya calışıyor birde demişsin yemin ediyorum gülmekten belim agrıdı :60: :60:

ben açıdan kıvranıyorum. bi baktım bişiler yapıyor bu. :) meğer kolye almış onu takmaya uğraşıyormuş. annemde bakim ne o dedi. eşimde önemli bişi değil ucuz bişi dedi. annemde hıııı dedi :) bende zaten acı içindeyim taktırmadım. ama aklımda da kaldı kolye nasıl bişiydi acaba. göremedim :9:

zaten ben eylül sonu başlıcam sanırım. öyle gerekti. ama hala net değil. uygun şartlarda başlayamazsam gene toplu kullanmayı düşünüyorum. yıllık iznimi bile kullanamıcam eylül sonu başlarsam. süt parası rapor parası bunlar nasıl alınıyor sen iyice öğrende bize de aktarırsın. süt parasıda raporla birlikte mi alınıyormuş biliyor musun?

süt parası ne onu duymamıştım daha önce ama varsa öyle bişi onuda ögrenirim :8:
tamam bu hafta içi kesin gidicem yazarım sana :29:

:9::9::9: evet bende evden git diyorum gitmiyor. zaten ikimizden biri gitmediği için ayrılamıyoruz :9::9: ben ailemin evine geri gitmem çünkü onların istediği bi evlilik yapmadım. eşimde bi yere gidemez çünkü gidecek yeri yok. biz kesin ayrılmaya karar versek bile bi süre birlikte yaşamamız gerekir yinede. onlar ayrı ev tutcak eşya alcak falan uzun iş baya :)

tabi işin şakası allah korusun olmasın öyle bişi :1: hem ayrılcaksın da nolcak bunu bırakıp buna benzer bulacaksın :60: :60:
onun için en iyisi elindekinin kıymetini bilmekk :52::52::52:
benim eşimde bana hep diyor kızım dua et ki allah sana benim gibi bir adam nasip etmiş,
başkası olsa koyar kapının önüne :60: :60:

Fasülyemi yaptım kahvemi içtimmmmm....ohhhhhh
çamaşırlar katlanmayı bekliyor:19:
ama dediğiniz gibi yaa şu kahveyi tek içmek de hiç hoş olmuyorrr:ssz:
tüm arkadaşlarım çalışıyor işteler..sıkım sıkım sıkılıyorummmmm
spora gideyim bariii:8:

süt parası ne onu duymamıştım daha önce ama varsa öyle bişi onuda ögrenirim :8:
tamam bu hafta içi kesin gidicem yazarım sana :29:

tabi işin şakası allah korusun olmasın öyle bişi :1: hem ayrılcaksın da nolcak bunu bırakıp buna benzer bulacaksın :60: :60:
onun için en iyisi elindekinin kıymetini bilmekk :52::52::52:
benim eşimde bana hep diyor kızım dua et ki allah sana benim gibi bir adam nasip etmiş,
başkası olsa koyar kapının önüne :60: :60:

benimkininde benden ayrılmama sebebi onun benim için en iyisi olduğuymuş. :9::9:

süt parası 90 civarı bişi sanırım. eşi sigortalı olanlar bile alıyor. çalışmak gerekmiyor. ama nasıl alınıyor bilmiyorum. hem alınıyorsa alayım. aksi gibi bu ara eşiminde maaşını aksatıolar hep :47::47:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben açıdan kıvranıyorum. bi baktım bişiler yapıyor bu. :) meğer kolye almış onu takmaya uğraşıyormuş. annemde bakim ne o dedi. eşimde önemli bişi değil ucuz bişi dedi. annemde hıııı dedi :) bende zaten acı içindeyim taktırmadım. ama aklımda da kaldı kolye nasıl bişiydi acaba. göremedim :9:

alemsin geridönüşüm yaaa:9:
kız hediyenin ucuzu pahalısı mı olur adamcağız o durumda naapsın senden de korktuğu için öyle bişey almışşş:)))
bari taktırsaydın da gönlü olsaydı...

gerçi böyle diyom da benimki de doğum günümün birinde küpe almış ama nasıl zevksiz ve kötü, suratım hemen düştü tabii bişey de demedim yemeğe çıkarmıştı beni...sonra eve geldik ben de surat devam ediyor, nooldu dedi yahuu sen beni tanımadın mı allah aşkına benim böyle küpe taktığımı hiç gördün mü hiç dedim...o da benim hoşuma gitti aldım dedi..ben de bi ton laf söylemiştim ama sonra pişman olmuştum...en azından düşünüp bişey almıştı o kadar laf söylemem saçmaydı...arada oluyor demek ki:51:

merhaba sevgili anneler,

calisan annelere bir sorum olacakti: dogum icin verilen raporda hastanede kaldiginiz sure ayrica mi hesaplaniyor? yani toplamda 16 hafta mi yoksa (ornegin 3 gun hastanede kaldiysak) 16 hafta+3 gun mu? rapor parasini alan var mi aramizda? ben sorun yasiyorum, hastanenin hesabi ile sgk'ninki birbirini tutmuyor...

sgk eşime 112 günlük rapor parası hakkı var demiş

Ben de sütlü tatlıyı yemeyi çok severimmmmmm :56::9:

Fasülyemi yaptım kahvemi içtimmmmm....ohhhhhh
çamaşırlar katlanmayı bekliyor:19:
ama dediğiniz gibi yaa şu kahveyi tek içmek de hiç hoş olmuyorrr:ssz:
tüm arkadaşlarım çalışıyor işteler..sıkım sıkım sıkılıyorummmmm
spora gideyim bariii:8:

canım sen spora git gel göndericem ben sana tatlıııı :27: :60: :60: :60:

ohh ne güzelll, bitirmişsin işleriii :32:

alemsin geridönüşüm yaaa:9:
kız hediyenin ucuzu pahalısı mı olur adamcağız o durumda naapsın senden de korktuğu için öyle bişey almışşş:)))
bari taktırsaydın da gönlü olsaydı...

gerçi böyle diyom da benimki de doğum günümün birinde küpe almış ama nasıl zevksiz ve kötü, suratım hemen düştü tabii bişey de demedim yemeğe çıkarmıştı beni...sonra eve geldik ben de surat devam ediyor, nooldu dedi yahuu sen beni tanımadın mı allah aşkına benim böyle küpe taktığımı hiç gördün mü hiç dedim...o da benim hoşuma gitti aldım dedi..ben de bi ton laf söylemiştim ama sonra pişman olmuştum...en azından düşünüp bişey almıştı o kadar laf söylemem saçmaydı...arada oluyor demek ki:51:

benim eşimde bana flört dönemide dahil olmak üzere bir sürü hediye almıştır fakat 1 tanee aa bu cok güzel dedigim olmadı :19:
işin kötü tarafı benim hemen yüzüme yansıyor duygularım :1: begenmedigimi o saniyede anlıyor :60: :60: :60:

sonra karar aldık özel günlerde kendi hediyemi kendim seciyorum :17:

canım sen spora git gel göndericem ben sana tatlıııı :27: :60: :60: :60:

ohh ne güzelll, bitirmişsin işleriii :32:

benim eşimde bana flört dönemide dahil olmak üzere bir sürü hediye almıştır fakat 1 tanee aa bu cok güzel dedigim olmadı :19:
işin kötü tarafı benim hemen yüzüme yansıyor duygularım :1: begenmedigimi o saniyede anlıyor :60: :60: :60:

sonra karar aldık özel günlerde kendi hediyemi kendim seciyorum :17:

harbimiiii:60: :60: :60: bekliyom bakkkkk
yaa dün de aynen öyle oldu...dışardaydım spora gittim bi ton kalori verdim falan, sonra arkadaşıma gittim...neyse kızın annesi kısırdı pastaydı poaçaydı derken zorla biton şey yedirdi...ben de yorulduğumla kaldım o kadar:9:

ahahaaaa o da iyiymiş:1:
benim kocaya da hediye alması çok kolay çünkü hep söyler istediklerini:)
zaten saat manyağı, yüzlerce saati olsun yine de gözü saatlerde olur...o yüzden hiçbişey bulamazsam saat alıyorum:9:

Son düzenleme:
harbimiiii:60: :60: :60: bekliyom bakkkkk
yaa dün de aynen öyle oldu...dışardaydım spora gittim bi ton kalori verdim falan, sonra arkadaşıma gittim...neyse kızın annesi kısırdı pastaydı poaçaydı derken zorla biton şey yedirdi...ben de yorulduğumla kaldım o kadar:9:

ahahaaaa o da iyiymiş:1:
benim kocaya da hediye alması çok kolay çünkü hep söyler istediklerini:)
zaten saat manyağı, yüzlerce saati olsun yine de gözü saatlerde olur...o yüzden hiçbişey bulamazsam saat alıyorum:9:

benimkinede hediye almak çok kolay:1:
giydigi kıyafetleri ayakkabıları hep ben secip begendigim için, hiç olmadı bi gömlek pantolon alıp veriyorum :1:
begenmeme gibi bir lüksü yok çünkü benimki dogustan zevksizz :60: :60:

Yemek yaparken aklıma geldi. eşim anneler gününde bana hediye almıştı canımm yaa hakkını yemiyim adamın :16::16:
Monetanın tencere setini :1::1::1:

Mutfağımdan bildiriyorum. Çorbam tamam, pilavım tamam kompostom pişiyor tavuğuda daha sonra yaparım paşam ağlıyor

Son düzenleme:
benimkinede hediye almak çok kolay:1:
giydigi kıyafetleri ayakkabıları hep ben secip begendigim için, hiç olmadı bi gömlek pantolon alıp veriyorum :1:
begenmeme gibi bir lüksü yok çünkü benimki dogustan zevksizz :60: :60:

benimki zevklidir ama benim zevkime daha çok güvenir...benle hayatta alışverişe gelmez ama kendine bişey alacağı zaman mutlaka benim de yanında olmamı ister...yaa git kendin bak derim yok illa ben de olucam yanında...

Son düzenleme:
merhaba sevgili anneler,

calisan annelere bir sorum olacakti: dogum icin verilen raporda hastanede kaldiginiz sure ayrica mi hesaplaniyor? yani toplamda 16 hafta mi yoksa (ornegin 3 gun hastanede kaldiysak) 16 hafta+3 gun mu? rapor parasini alan var mi aramizda? ben sorun yasiyorum, hastanenin hesabi ile sgk'ninki birbirini tutmuyor...

canım benımkini 16 hafta olarak hesapladılar,
hastanedeki sure derken dogum dan dolayı kaldıgımız süreden mı bahsediyorsun:26:
eger öyleyse o 16 haftanın içinde oluyor ayrıca ızın hakkı verilmiyor onun için:40:

Dün kocama humananın iyi geceler çayını aldırdım
aslında milupanınkini istemiştim yokmuş bunu almış . Akşam içirdim kızıma bana mısın demedi . Gece yine üç sefer kalktı. Bu sabah yine verdim ama cıks. Yine inmiyor kucağımdan ve uyumuyor. Ayağımda sallıyorm şu an.indirirsem uyanacak ama çok tuvaletim geldi üf ya kız xçocuklara has bir naz mı bu. Burada gördüğüm kadarıyla erkek bebekler daha sakin ve düzenli

banada öyle geldı topiktekı kız bebişler cadılık yapıyor sankii:1:
erkeklerın maşallahı var buyuk oranda sakinler:49:

Yemek yaparken aklıma geldi. eşim anneler gününde bana hediye almıştı canımm yaa hakkını yemiyim adamın :16::16:
Monetanın tencere setini :1::1::1:

Mutfağımdan bildiriyorum. Çorbam tamam, pilavım tamam kompostom pişiyor tavuğuda daha sonra yaparım paşam ağlıyor

Pilavı tamamen hayatımızdan çıkardım ben:14:
çok severim pilav ve özledimmmmmm yemeyi
halbuki ne güzel de olurdu fasülyenin yanına...

Back
X