tünaydın güzeller! evimde olmak gibisi yokmuş.iki gündür kendime geldim diyebilirim.tabi tatil sonrası ev dandini, her yer her yerde ama yormuyorum eskisi gibi kendimi.yordumda noldu?! ne eşime yaranabildim ne çocuğuma sütüm oldu.tam isyankar oldum ya valla kendimden bıktım bu ne be 
dün kafada kurdum evi çekip çevirecek, yeri geldiğinde bebeğimle ilgilenecek bir yardımcı arayışına girdim.bu halde kimseye bi faydam yok, başta kendime!
bugün 23 ağustos.bizim evlenme yıldönümümüz.dün gece eşim çalışıyordu.tam 12 de aramış beni, güzel sözlerle yıldönümümüzü kutlamış.bende hehe deyip onunkini kutlamışım kapamışım teli.nasıl yorgun yattıysam hiiiiç hatırlamıyorum
onunla konuşmamızı hatırlamadığım gibi bugünün 23 ağustos olduğunu bilmeme rağmen evlenme yıldönümümüz olduğunu hiç hatırlamamam trajikomik değil mi?...
bide biz kadınlar dert yanarız erkeğimiz bu tarihleri hatırlamaz vb diye.benimki garip bi durum oldu şimdi...
bugünde işe giderken akşama ne yeriz dedim seni yemeğe çıkarmak istiyorum ama bebeği nereye bırakabiliriz dedi.bu cümlesini
anlamam ortalama 2-3 dk sürdü.o sırada yemeğe çıkarmak, ne için nolduki... yani hala modum aynı.
gömdüm kafamı ve kendimi bebeğime ki onada bi faydam yok eşmiş dostmuş arkadaşmış hak getire...
lohusalık depresyonu bana uğramadı derken lohusa sonrası depresif oldum
dua ediyorum çabuk atlatayım diye...

dün kafada kurdum evi çekip çevirecek, yeri geldiğinde bebeğimle ilgilenecek bir yardımcı arayışına girdim.bu halde kimseye bi faydam yok, başta kendime!
bugün 23 ağustos.bizim evlenme yıldönümümüz.dün gece eşim çalışıyordu.tam 12 de aramış beni, güzel sözlerle yıldönümümüzü kutlamış.bende hehe deyip onunkini kutlamışım kapamışım teli.nasıl yorgun yattıysam hiiiiç hatırlamıyorum

bugünde işe giderken akşama ne yeriz dedim seni yemeğe çıkarmak istiyorum ama bebeği nereye bırakabiliriz dedi.bu cümlesini
anlamam ortalama 2-3 dk sürdü.o sırada yemeğe çıkarmak, ne için nolduki... yani hala modum aynı.
gömdüm kafamı ve kendimi bebeğime ki onada bi faydam yok eşmiş dostmuş arkadaşmış hak getire...
lohusalık depresyonu bana uğramadı derken lohusa sonrası depresif oldum

dua ediyorum çabuk atlatayım diye...