- 10 Ekim 2012
- 2.951
- 299
- 113
ya sen beni takiğp etmiyomusun bakiiim 29 yaşımdayım birçok kez söyledim burada mesaj attım ayrıca o da mı gelmedi offff offf çıldırazaaaaaaaammmmm![]()
şu an çok fena bilgi yagıyor üstüme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sen beni takiğp etmiyomusun bakiiim 29 yaşımdayım birçok kez söyledim burada mesaj attım ayrıca o da mı gelmedi offff offf çıldırazaaaaaaaammmmm![]()
inşallah ümitsizimmmoyyys sevsinler hem abisini hem kardesini, biraz büyüsün elinden tutuo gezdirecek koruyup abilik yapicak ona annesi
byee canımmm grşrz yarınn öptüm kokladım yaladım yuttum seniii bu bizim selamlaşmamız olsunmuuubegendim, hem de bayıldım
ben çıkıyorum fıstıklar, mesai biter, hoşçakalın şimdilik.
ayyy kıyamam ben onaaaaaaa![]()
bişi aklıma takıldı. bi arkadaş kalça çıkıklığı olmasın diye hemşiresinin boy ölçmediğini söylemişti.
kalça çıkıklığı konusunda hiç araştırma yapmadım. bu kadar kolay mı ki bu. ben çocuğu biraz hor kullanıyorum da ondan merak ettim:26:
canlarımm bildiğiniz üzere benm kız uzun süre amip çekti odönem ishal gibiydii şimdi amipi atlattık anne sütüyle beraber mamada içiyoo kakası günde iki keze düştü bizimle aynı dönemde olan bebeişler ne durumda kızlar bizim 4 ay bitti saytılır cvp bekliyorumm öptümmm
inşallah ümitsizimmm
byee canımmm grşrz yarınn öptüm kokladım yaladım yuttum seniii bu bizim selamlaşmamız olsunmuuu
bende görmeliydinnnşok oldum görünce yavrumu
ay haklisin valla canim ben niye site dediysem malummu oldu ne bu parecikleir bulmus baksana sitemi acti neeaman talia ne site sahibiağzından yel alsın
bi topik sahipliğinde böyle olursa site sahibi olursa ne olur kim bilir. kafasına göre ban yapar artık
![]()
burdayiz canimdünürrr,
hani benim gelinim![]()
heh ben de demin seni sordum canım. işe başlayınca alışmam zaman aldı tempoya. şimdi daha iyiyim çok şükür. ay özlemişim ofisten girmeyi.. bak gelininin son haline Eki Görüntüle 821780
hee bende ögrendim nasil baktinizi okadar sorduk kimse cevap vermediAnam baktım 2000 bile olmamış ne acı
İnşallah gitmeyi düşünüyorum:26:
eee sende benden 1 ay sonra üye olmuşsun
Performansın çok vasat![]()
ayyyy cokk guzel bır bebek maasallah gozlerıde cok guzel bende kızımın renklı gozlu olmasını ıstıyodum ama koyu renklı daha rengıde bellı degıl aıledede herkes renklı gozlu bır tek benım babamın kahverengı ben sakayla karısık bıde kızım gıdıp dedesıne cekermız o kadar renklı gozlu varken dıyodumsoyledıgım de basıma geldı koyu gozlu oldu kızım
ama olsun bolede cok guzel benım kızım
![]()
canlarımm bildiğiniz üzere benm kız uzun süre amip çekti odönem ishal gibiydii şimdi amipi atlattık anne sütüyle beraber mamada içiyoo kakası günde iki keze düştü bizimle aynı dönemde olan bebeişler ne durumda kızlar bizim 4 ay bitti saytılır cvp bekliyorumm öptümmm
demekki benmkide normall yaaa iyi bari saol canımm
kızlar bu arada biberon getirticem nerden geitirtiyimmm hangi site güvenilir olur karar veremedimm yaa
canim senin haberin yokmuydu burdanbende diyorum diğer topikte niye in cin top oynuyor.meğer herkes buraya toplanmışta haber veren yok![]()
eee sende bos birakma canim buralari zeynoo gelmeyeni atmaya basladi artik haberin olsunayy neler oluyor burda :26::26::26: 2 gün girmedik amma konusmussunuz cenesi düsesiceler![]()
nirann hosgeldin canim cok özledik senioooooooooooooooo
ilk defa aşağıyı bu kadar kalabalık görüyorum
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Erva nın hastane işleri ile uğraştık çok şükür bişi çıkmadı küçük bi grip geçirmiş
sonra modem bozuldu kocişin işlerinden dolayı yenisini alana kadar baya zaman geçti
bende bi değişiklik yok hala bıyıklı ve şişkoyum
zaten bir ara geçmişi biriktirmeden devam edince baktım olmuyo formdan düşmüşüm öyle bi biriktirerek geldim ki düşman başına
sizde maşallah yazdıkça yazmışsınız bana kastınız varmışcasına
nese yavaş yavaş 3-5 güne geçmişi okur aranıza katılırım
şimdi ben gideyiim
ay çok özlemişim hepinizi
inş. hepiniz çok çok çok iyisinizdir canlarım
neysse sen işlerini hallet canımm biz seni sonrada severiz napalımmm dimi destyyy
malasf canım göbek ve basen biraz çaba gerektiriyoo bendede göbek kalmadı ama totom büyük hala bana gçöre gıcık oluyorumm
bizim dışımızda herkes düzgünce teşekkür etmişş zaten bi biz yalayıp yuttuk kızııı![]()
inşallah ümitsizimmm
byee canımmm grşrz yarınn öptüm kokladım yaladım yuttum seniii bu bizim selamlaşmamız olsunmuuu
bende görmeliydinnnşok oldum görünce yavrumu
ya 2 saat icinde ne cok kaynatmisiniz sizi gevezeler siziiiyiki bir disari ciktik masalah gelmeyen kalmamis
neyse bunlara yorum yapim gecmise devam edim ben daha okumam gereken 9 sayfa var:18::18:
oyyy masallahh ne kadar guzel gözleri var bunun rabbim nazardan korusunn
ayyy masallahhh seninde sözlünden kalir yanin yokmus cokkkkk tatlisin gulusunu severim senin![]()
saol teyzesi. amintüm bebekler fıstık maşallah. allah güzel şans da versin hepsine
ben akşam 8 9 gibi uykusu olursa ışık açık uyutursam biraz kestirip uyanıyo geri saat 12yi buluyo yatması.ama odaya götürüp gece lambasında uyutursam acıkırsa yada gazdan uyanıyo sadece.gece yedirirkende ışık açmıyorm belki ondan alıştı.sende dene istersen belki işine yarar
bişi aklıma takıldı. bi arkadaş kalça çıkıklığı olmasın diye hemşiresinin boy ölçmediğini söylemişti.
kalça çıkıklığı konusunda hiç araştırma yapmadım. bu kadar kolay mı ki bu. ben çocuğu biraz hor kullanıyorum da ondan merak ettim:26: