2013 ikiz anne adayları buraya

Masallah canim insallah hep boyle devqm eder. Bende gorurum o gunleri insallh.. İy senelEr..

Merhaba kızlar.Çok fena bir yılbaşı olacak bana.Sabahtan beri lavabodan gelemiyorum.Sürekli çıkarıyorum.Bütün gün hiçbir şey yiyemedim.Hafta sonu kontrolüm var sabradeyim dedim.Ama şimdi de doktora gitmeli miydim diye endişelendim.Yarın da çalışmıyorlarmış.Umarım bir sorun olmaz.
Bu arada hepimize mutlu, huzurlu, bebeklerimize sağlıkla kavuşacağımız bir yıl dilerim

aaaaa bonny şimdi benim gönül telime dokundun iştee ben de deli gibi güney kore dizisi izliyorum kızlarım kesin koreceyi türkçeden çok duyuyorlar:) herkes çocuklar çekik gözlü doğacak diyor :)

Aynen, sen de bendensin. :) Benimkiler bu gidişle doğdukları zaman ya Korece ya Hintçe konuşacak. :)

Maşallah bebişlerine ve sana, Rabbim sağlık ve mutlulukla tamamına erdirsin inşallah. Darısı başımıza.

Hoş geldin, mutlu paylaşımlar yapman ve sağ salim bebişlerine kavuşman dileğiyle.

Geçmiş olsun canım...Allah şifalar versin, inşallah en kısa zamanda düzelir miden. Stres yapma, tatil sonrası gidersin çok endişeliysen.

Son düzenleme:
Arkadaslar size bi tavsiyem daha var,biberon alin,cunku ilk basta cok ememiyolar,biberonla ister sut ister mama verin,sart oluyo,veya biri emerken,digeride durmazsa biberonlada ona verilir,her neysde ben dr.browns alcaktm,ama nerden baktiysam,o markanin son kullanma tarihi gecmis,cok dikkat edin,birde ben karsiydim ama emzikte sartmis,bizimkilerin cene kaslarinin gelismesi icinmis.ben aveent aldm ama benim kuzu ,almiyo,simdilik benden bu kadar

Arkadaslar bence,premature kiyafetler alin,ben aldiklarimi hala giydiremedm,apar topar yeniden kiyafet aldik

Önerilerin için çok teşekkürler, bu tür püf noktalarıyla bizi aydınlatmaya devam edersen çok seviniriz. Sana ve bebişlerine sağlıklı, hayırlı yıllar dilerim.

Son düzenleme:
Yol arkadaşlarım; hepinizin yeni yılını kutluyor bebişlerimiz, eşimiz ve tüm sevdiklerimizle nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı yıllar geçirmeyi diliyorum. 2014'e allah bebeklerimiz kucağımızda girmeyi nasip etsin. Sağlıkla, vaktinde gelsinler inşallah.

Son düzenleme:

canım acile gidersen sana serum verirler, hem beslenirsin hem de içemediğin suyu almış olursun. ben öyle yapıyordum. doktorumu arıyorlardı acilde. zaten çok sık rastlanan birşey. bulantı ve kusması çok olan hamilelere serum desteği veriyorlar. kendini harap etme. ben sürekli gidiyordum.

Arkadaslar iyi dilekleriniz icin tesekkurler bende deneyim kazandikca yazarim.bazi seyleri almayi bende dogum sonrasi ihtiyaca gore birakmstm ama hersey ihtiyac oluyo inanin,insan tecrube ettikce anliyo,aklima parca parca geliyo kusura bakmayin,birde bebeklernz 3kg.in altinda olursa,molfix extra kucuk yenidogan bezi var,tavsiye ederim,sadece o markanin var...bide ben mustelanin bakim setini almistm,simdilik ondanda memnunum,bilginize...,pahali ama onlar icin en iyisi olsun,ben kendimden kisarim;-) hepinize hayirli,saglikli seneler olsun,2013u bebisleriniz karninizda,2014 tepenizdeyken gecirirsiniz ins

2013 yılının ilk günaydını benden gelsin. Kuzucuklarımızı kucağımıza alacağımız sağlıklı, hayırlı, mutlu bir yıl geçirelim inşallah...

Son düzenleme:

Ben buradan ve Unnado dan sürekli alişveriş ediyorum, hatta bütün ihtiyaçlarımı ikisinden karşıladım diyebilirim dışarda dolaşarak alışveriş edemediğim için, hiç sorun yaşamadım iki yerde de, tavsiye ederim. İyi seneler:)

Bu durum bende 18-22. Haftalar arasında vardı, bileklerde ödem oluşuyormuş, gece çok yoğundu, gündüz ellerimi biraz yukarıda tutsam feci uyuşuyordu, sonra düzeldi bu durum şimdi çok az. Doktorum vücut adapte oldu duruma dedi, belki senin de hafifler bir süre sonra. Benim şimdi ayaklarımda çok ödem olmaya başladı özellikle geceleri. Geçmiş olsun ve iyi seneler:)

Allaha cok sükürler olsun ki bende ikiz bebek bekliyorum. yorucu bir tüp bebek serüveninden sonra sonunda kavustum. insallah devaminida sag saglim görürüm. Allah hepimizi sag saglim evlatrimiza kavstrsun. icinizde yurt disinda yasayan var mi

Arkadaşlar yeni yılın ilk gününde hepimize mutlu bir yıl ve sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı diliyorum, bu yıl çok özel olacak bizim için, inşallah hepimiz hayırlısı ile yepyeni bir dünyaya adım atacağız.

Biz yeni yıla biraz telaşlı girdik, 2 gece önce biraz kanamam oldu benim dün Dr arayınca kontrol için hemen çağırdı, normalde 26. Hafta bitiminde Çarşamba günü gidecektik. Kontrol sonucunda rahim ağzı boyu, suları, bebekler ve kalp atışları normal çıktıçok şükür, pek çok sebeple olabiliyormuş, 3 gün istirahat verdi gelişmeleri takip edeceğiz artarsa tekrar haberleşeceğiz. Şimdilik çok az var, benzer şekilde 17. Haftada da olmuştu bende.
Yarın şeker ve idrar tahlilleri de yaptıracağız, gelişmeler üzerine her ihtimale karşı risk almamak için Perşembe de akciğer geliştirici iğne yapılacak.
Ben 2 haftadır işlerimi toparlayıp eve geçeceğim diye biraz sıkı çalıştım ve yoruldum, kendimi iyi hissetmeme güvendim açıkçası, bu haftasonu kendimi doğum iznine çıkartıp evden devam edecektim (benim kendi işim), izin erken başlamak zorunda oldu:)
Bakalım tahliller nasıl çıkacak, inşallah bir sorun olmadan atlatacağız, endişe, korku var tabi...
Hepinize sevgiler,

hoşgeldin aramıza, evet aramızada amerikadan yazan var, arada bir giriyor.paylaşımlarını bekliyoruz.

geçmiş olsun. ciğer geliştirici iğneyi erken doğum ihtimali olduğu için yapacak anladığım kadarıyla. dinlenme vaktin gelmiş senin. inşallah sabrederler bebeklerin 10 hafta kadar daha.

canım çok geçmiş olsun,inşallah güzel heberlerini buradan alacağız.dualarımız seninle...
kendini çok yorma,dikkat et.rabbim hepimize sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Hoş geldin aramıza, hayırlı olsun bebişlerin. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

Allah sana ve yavrularına iyilikler versin canım, sağlık ve mutlulukla kavuşursun bebişlerine inşallah. Rahat olmaya çalış, kendine çok dikkat et, yorucu ve ani hareketlerden sakın, bol bol dinlenmeye bak.

Aylinnim kullanıcısından alıntı
Allaha cok sükürler olsun ki bende ikiz bebek bekliyorum. yorucu bir tüp bebek serüveninden sonra sonunda kavustum. insallah devaminida sag saglim görürüm. Allah hepimizi sag saglim evlatrimiza kavstrsun. icinizde yurt disinda yasayan var mi
hoşgeldin aramıza, evet aramızada amerikadan yazan var, arada bir giriyor.paylaşımlarını bekliyoruz.

Ewet bnde yurt dsndyim cnm amerikadayim sen nerdensin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…