- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.001
burdan uyuyabilen tüm anne adaylarına sesleniyorum
uykunuz varken uyuyuuuuuunnnnn
ben 29dan sonra uykuyu unuttum
artık dönemiyorum... nefes alamıyorum...
Herkes kendi işine baksın bence.Sinir olurum öyle çok bilmişlere.Rabbim ne verdiyse en iyisini vermiştir.Sağlıklı olsunlar da kız erkek ne fark eder?Hem kız evlat iyidir, vefalıdır, cana yakındır.
gözünaydın
üzülme mi ,o nedemek öyle ,ne densizce cahilce bir cümle..
bebek sahibi olmak için yanıp yakılan milyonlarca insan varken RABBİM sana bir mucize vermiş bunun nesine üzüleceksin..
kızının olması bi daha olunca üzülmen anlamına mı gelecekmiş hem ,evladın kızı erkeği olmaz ,yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun
gerçekten milletin ağzı torba değilki büzesin ,insanın büzesi geliyor valla bu tip insanların ağzını
Hayırlı olsunlar bebişlerin. Kız-erkek evlat ayrımı yapılmasından hiç hoşlanmıyorum. Evladın kızı erkeği değil, hayırlısı olur bence ki çoğu zaman o hayırlı evlatlar kızlardan çıkıyor. Sen aldırma öyle diyenlere, onlar cahilliklerine yansınlar.
ne ayıp ya böyle şeyler söylemek. sen de lafı tık insanların ağzına. benim de iki kızım olacak, iyi ki de kız bebeklerim, çok mutluyum.
burdan uyuyabilen tüm anne adaylarına sesleniyorum
uykunuz varken uyuyuuuuuunnnnn
ben 29dan sonra uykuyu unuttum
artık dönemiyorum... nefes alamıyorum...
inş. RABBİM isteğine göre gönlündekini verir..Bugün kontrolüm vardı dr a gittim.Bebişin birinin kafası aşağıda zaten,doğum pozisyonu almış ama diğeri de tam tersi kafası yukarda.Dr umda seni normal doğurtacam deyip duruyor.Bende istemiyorum dedim.Çünkü biri normal olsa bile diğeri dönmediği için,tekrar sezeryana alınabilirim %99 ihtimalle.Allah bilir ama oyüzden birde o kadar ağrıyı çekip tekrar sezeryan olmak mantıklı gelmiyor.Kızlar eğer 10 Ocağ'a kadar suyum gelmezse veya kanama vb.sıkıntılar olmazsa 10 Ocak'ta sezeryan olacağım hayırlısı ile.Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.Amin.Bana ve bebişlerime dua edin lütfen kızlar...
ben 4 aydır öyleyimselam kızlar
yat yat sıkılmaya başladım
hiç bişeye karışamıyorum
yapılan yemeğe sesim çıkmıyo(
evde etkisiz eleman oldum resmen... napalım bebişlerim için dayanacağım
evet ama yasalaşmadı ben de yasalaşmasını bekliyorum inş.Memurlar.Net (Doğum izni 16 haftadan 24 haftaya çıkarılacak)
doğum izninden son haberler.çalışan arkadaşlar okuyun mutlaka
Bugün kontrolüm vardı dr a gittim.Bebişin birinin kafası aşağıda zaten,doğum pozisyonu almış ama diğeri de tam tersi kafası yukarda.Dr umda seni normal doğurtacam deyip duruyor.Bende istemiyorum dedim.Çünkü biri normal olsa bile diğeri dönmediği için,tekrar sezeryana alınabilirim %99 ihtimalle.Allah bilir ama oyüzden birde o kadar ağrıyı çekip tekrar sezeryan olmak mantıklı gelmiyor.Kızlar eğer 10 Ocağ'a kadar suyum gelmezse veya kanama vb.sıkıntılar olmazsa 10 Ocak'ta sezeryan olacağım hayırlısı ile.Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.Amin.Bana ve bebişlerime dua edin lütfen kızlar...
Bugün kontrolüm vardı dr a gittim.Bebişin birinin kafası aşağıda zaten,doğum pozisyonu almış ama diğeri de tam tersi kafası yukarda.Dr umda seni normal doğurtacam deyip duruyor.Bende istemiyorum dedim.Çünkü biri normal olsa bile diğeri dönmediği için,tekrar sezeryana alınabilirim %99 ihtimalle.Allah bilir ama oyüzden birde o kadar ağrıyı çekip tekrar sezeryan olmak mantıklı gelmiyor.Kızlar eğer 10 Ocağ'a kadar suyum gelmezse veya kanama vb.sıkıntılar olmazsa 10 Ocak'ta sezeryan olacağım hayırlısı ile.Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.Amin.Bana ve bebişlerime dua edin lütfen kızlar...
annemle bir çekyatımız vardı ona örtü aldık süsledik ,ben hamsilerin odasında yatacağım çünkü kendi odama almayacağım
ben süsledim çamaşır sepetimizi :))
eşyaları da şimdilik bu kadarcık :))
Delikiz bebislerinin odasina bayildim. Sağlicakla gelip, güzel günlerde kullanirlar inşallah:)
Hepsi süper olmuş bir tek bebekler eksikİyi günlerde kullansınlar inşallah
bugun ikizlerimin cinsiyetleri belli oldu.1 kız 1 oglan:)darısı olmayanların basına ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?