2013 ikiz anne adayları buraya

selam kızlar
yat yat sıkılmaya başladım
hiç bişeye karışamıyorum
yapılan yemeğe sesim çıkmıyo (
evde etkisiz eleman oldum resmen... napalım bebişlerim için dayanacağım

burdan uyuyabilen tüm anne adaylarına sesleniyorum
uykunuz varken uyuyuuuuuunnnnn
ben 29dan sonra uykuyu unuttum
artık dönemiyorum... nefes alamıyorum...

burdan uyuyabilen tüm anne adaylarına sesleniyorum
uykunuz varken uyuyuuuuuunnnnn
ben 29dan sonra uykuyu unuttum
artık dönemiyorum... nefes alamıyorum...

bende de olmaya başladı ama benim ki el kol uyuşukluğundan kaynaklanıyor.30 lu haftalarda da senin gibi olurum herhalde. çok meşakkatli bir dönemdeyiz. allah sabır versin demekten başka diyecek bir şey yok.

Herkes kendi işine baksın bence.Sinir olurum öyle çok bilmişlere.Rabbim ne verdiyse en iyisini vermiştir.Sağlıklı olsunlar da kız erkek ne fark eder?Hem kız evlat iyidir, vefalıdır, cana yakındır.

ne ayıp ya böyle şeyler söylemek. sen de lafı tık insanların ağzına. benim de iki kızım olacak, iyi ki de kız bebeklerim, çok mutluyum.

TEŞEKKRÜLER KIZLAR destek oldunuz artık takmıyroum bende zaten.. catlasınlar..

Bugün kontrolüm vardı dr a gittim.Bebişin birinin kafası aşağıda zaten,doğum pozisyonu almış ama diğeri de tam tersi kafası yukarda.Dr umda seni normal doğurtacam deyip duruyor.Bende istemiyorum dedim.Çünkü biri normal olsa bile diğeri dönmediği için,tekrar sezeryana alınabilirim %99 ihtimalle.Allah bilir ama oyüzden birde o kadar ağrıyı çekip tekrar sezeryan olmak mantıklı gelmiyor.Kızlar eğer 10 Ocağ'a kadar suyum gelmezse veya kanama vb.sıkıntılar olmazsa 10 Ocak'ta sezeryan olacağım hayırlısı ile.Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.Amin.Bana ve bebişlerime dua edin lütfen kızlar...

inş. RABBİM isteğine göre gönlündekini verir..
10 ocağa bişey kalmadı hayırlısıyla sıkma canını
benimkiler de öyleler birinin kafası aşağıda birininki yukarıda
doktorun illa normale zorlaması ilginçmiş çünkü bizim için riskli bir durum ,şahsen ben normal doğuramam cesaret edemem..
RABBİM yardımcın olsun inş.
selam kızlar
yat yat sıkılmaya başladım
hiç bişeye karışamıyorum
yapılan yemeğe sesim çıkmıyo (
evde etkisiz eleman oldum resmen... napalım bebişlerim için dayanacağım
ben 4 aydır öyleyim
geçer inş. ne yapacaksın katlanacaksın yapacak bişey yok ,herşey bebişler için inş.
Memurlar.Net (Doğum izni 16 haftadan 24 haftaya çıkarılacak)

doğum izninden son haberler.çalışan arkadaşlar okuyun mutlaka
evet ama yasalaşmadı ben de yasalaşmasını bekliyorum inş.

herkese yeni yıldan merhaba..
2 gündür kardeşim yanımdaydı ,yılbaşında yedik ,içtik ,güzel geçti
hep beraberdik ,şimdi de sildi süpürdü gitti sağolsun
benim odam tamamlandı çok şükür birazdan resimlerini koyacağım bakalım beğenecekmisiniz

Son düzenleyen: Moderatör:

Rabbim yardımcın olsun, umarım sağlıkla kavuşursun tatlı bebişlerine. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah, dualarımızdasın.

doktorunun ısrarını anlayamadım ben. neden risk alıyor üzerine? bence sen de tavrını ve fikrini ortaya koy.
bebeklerinin kilosu nedir? sen maşallah dayanmışsın, sağlık durumunu nasıl hissediyorsun? sürekli yatıyor musunu mesela. bize anlatır mısın?

Hepsi süper olmuş bir tek bebekler eksik İyi günlerde kullansınlar inşallah

Delikiz bebislerinin odasina bayildim. Sağlicakla gelip, güzel günlerde kullanirlar inşallah:)

Hepsi süper olmuş bir tek bebekler eksik İyi günlerde kullansınlar inşallah

teşekkür ederim ikinize de
darısı başınıza inş.

evet artık bekleme modundayım valla ,inş. şöyle bir 2 hafta daha dayanırlar da tosun gibi olurlar

Merhaba kızlar, bugün doktor kontrolümüz vardı, çok şükür yavrucuklarımın suyu falan iyi, oğlum 1.900 gr, kızım 1.700 gr. olmuş, inşallah 36. haftaya kadar dayanırız, Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…