- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.941
bu kişisel bir tercih aslında ..Kızlar size akıl danışmak istiyorum. Biz bebişlere bir tane 3 kapılı dolap, iki tane de dolabın takımı olan beşiklerden aldık. Beşiklerimiz büyüyen değil, 70/130 ebatında yani bizi 4-5 yaşına kadar götürecek tarzda beşikler. Mobilya beşikleri beğendiğim için tercihi ondan yana kullandık. Şimdi önce bunları yatak odasına koyarız diyorduk ama sonra odanın çok tıkış tıkış olacağını düşünüp, park yatak ya da baş ucu beşiklerinden almaya karar verdik. Aslında tam karar veremedikŞimdi ben baştan beri bebeklerin aynı yatakta yatmasına karşıydım, birbirlerini huzursuz edip uyandırmalarını istemiyorum. Evet aynı odada yatsınlar ama aynı yatak olmasın istiyorum. Park yatak alırsam 1 tane alacağım, aynı yatakta yatacaklar. Sallanan mini süslü beşiklerden alırsam uygunundan 2 tane alacağım. Şöyle de bir durum var beşikleri 6 ay kullanırlar en fazla ama park yatakta daha sonra oyun da oynayabilirler. Amannnn çıkamadık anlayacağınız biz işin içinden. :44:Sizce???
teşekkürler..yok 30.hafta normal bence ..Günaydınnn. Bebişler sağlıkla güle güle kullansınlar inşallah. Resmini ekle olur mu, biz de görelim. Ben de 30. haftamda gelsinler istiyorum mobilyaları. Erken değil demi?
Alisveris yapan arkadaslar bebislerin kiyafetlerini premAturemi yoksa normal mi aldiniz.hangisinden cok almak gerek acaba??
ilk etapta elektirkli pompa değilde ellede oaln manuellerden almayı düşünüyorum ben .zaten ihtiyaç olursa her yerde oaln bişey.fiyatı yüksek elektirklinin belki o kadar sütümüz olmaz ya da bebekler küvözdeyken k iinşallah girmiycekler ama annelerin sütü çekiliyormuş..yani bende doktor yönlendirir herlade elektirkli alsanız daha ii olur falan die.diğer ihtiyaçlarını aldınmı canım...bu arada yeter artık mesaiye son vermiycenmi halaaaa:)
herkese günaydın ve iyi pazarlar diliyorum..
dün kontrolümüz vardı ve dr umuz bebeklerimizin cinsiyetini bir kez daha teyit etti evet iki tane kızım oluyor:)) bunun yanı sıra ölçümlerini yaptı ve çok şükür herşeyin yolunda olduğunu söyledi. fakat kızlarımdan bir tanesi 180 gr iken diğer kızım 140 gr çıktı. bu fark gittikçe açılır mı yani biri diğerine nazaran daha küçük kalır mı merak ediyorum?? eltiminde ikiz kızları var onlarda aynen 40 gr fark ile başlamışlar doğumda aralarında 600 gr fark varmış. aralarının çok açılmasını istemiyorumbizden haberler şimdilik böyle...
Canım ben prematüre az aldım daha çok 0-3ay aldım herkes çok hızlı büyüdüklerini söylüyor
Ben pusete bi türlü karar veremedim
dün kontrolümüz vardı ve dr umuz bebeklerimizin cinsiyetini bir kez daha teyit etti evet iki tane kızım oluyor:)) bunun yanı sıra ölçümlerini yaptı ve çok şükür herşeyin yolunda olduğunu söyledi. fakat kızlarımdan bir tanesi 180 gr iken diğer kızım 140 gr çıktı. bu fark gittikçe açılır mı yani biri diğerine nazaran daha küçük kalır mı merak ediyorum?? eltiminde ikiz kızları var onlarda aynen 40 gr fark ile başlamışlar doğumda aralarında 600 gr fark varmış. aralarının çok açılmasını istemiyorumbizden haberler şimdilik böyle...
Sanada gunaydin canim kizlari. Hayrli evlatlar olur insAllah. Zaten ikiz bebklerde dogum kilolarinda farlilik oluyor. Ben bazi hastanelerin dogum yapan listesine bakmistim cogu ikizlerde fafk var . Demekki normAl tek bizde oluyor diye bisey yok.onemli olan saglikli olmalari . Seni doktor kac haftada bir cagiriyor kontrole.
geçen yıl bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldumo yüzden bu sefer biraz daha temkinliydi dr um, başlarda iki haftada bir gidiyordum bazen haftada bir. şimdi ise 3 haftada bir gidiyorum ama dayanamazsan istediğin zaman gel diyor, biraz panik oluyorum çünkü ben.
Kızlar 5-6 gündür altta olan bebişim saat 17.oo itibariyle aşağı doğru vurmaya başlıyor,gece uyuyuncaya kadar devam ediyor.Vajinal bir baskı hissediyorum.Acaba tekme mi,değil mi diyede endişe ediyorum,emin olamıyorum.Doktor kontrolümüzede daha var...Ne yapsam bilemedim.:26:
Uzun bir aradan sonra mrb kizlar,aslinda size anlatmak istedigim cok sey var ama,inanin zamanim yok,kisaca bebeklerimi anlatiyim,cok sukur ikiside iyi.2hafta once buyuk olani 2000gr ile eve cikardik,simdi 2500gr...diger kuzum 1aydir kuvezde,865gr dogmustu,1300gr oldu,onunla ilgili sikintilar oldu tabi,dua edin onun icin...bende evdekiyle antrenman yapiyorum,inanin zormus,iyiki annem yanimda,heleki iki bebekle dusunemiynrum.heleki uykucu biriyseniz,geceleri cok zor.yalniz bakmayi dusunenler bir daha dusunsun derim,yaparim demekle olmuyor.ins.diger kuzumunda evde haberini verirhm buradan...sizlere saglikli hamilelikler diliyorum,dinlenmenin tadini cikartinmesakkatli,ama bi gulumsemesi dunyalara deger,mis kokulu gunler bekliyo sizleri ;-)
hanımlar merhaba bende bugun ikiz bebeklerimin olacagını öğrendim :) ama biz dha cok küçüğüz 6 haftalığız... ve bitanesi diğerine göre daha küçükmüş sizinkilerde böyle bisey oldu mu acaba? doktor gelişmeyedebilir dedi kucuk olan için
Kızlar size akıl danışmak istiyorum. Biz bebişlere bir tane 3 kapılı dolap, iki tane de dolabın takımı olan beşiklerden aldık. Beşiklerimiz büyüyen değil, 70/130 ebatında yani bizi 4-5 yaşına kadar götürecek tarzda beşikler. Mobilya beşikleri beğendiğim için tercihi ondan yana kullandık. Şimdi önce bunları yatak odasına koyarız diyorduk ama sonra odanın çok tıkış tıkış olacağını düşünüp, park yatak ya da baş ucu beşiklerinden almaya karar verdik. Aslında tam karar veremedikŞimdi ben baştan beri bebeklerin aynı yatakta yatmasına karşıydım, birbirlerini huzursuz edip uyandırmalarını istemiyorum. Evet aynı odada yatsınlar ama aynı yatak olmasın istiyorum. Park yatak alırsam 1 tane alacağım, aynı yatakta yatacaklar. Sallanan mini süslü beşiklerden alırsam uygunundan 2 tane alacağım. Şöyle de bir durum var beşikleri 6 ay kullanırlar en fazla ama park yatakta daha sonra oyun da oynayabilirler. Amannnn çıkamadık anlayacağınız biz işin içinden. :44:Sizce???
Alisveris yapan arkadaslar bebislerin kiyafetlerini premAturemi yoksa normal mi aldiniz.hangisinden cok almak gerek acaba??
Canım 28 haftada çıkacam sanırım izne. Manuel aventin ablamda varmış onu alıcam diğer alışverişlerini ufak ıvır zıvırları aldım sayılır haftaya beşikleri uyku seti park yatak oto koltuğu pusetleri kaldı onları alıcam karar verebilirsem
canım ben herşeyimi ikiz bebekleri 4 yaşına gelen bi arkadaşımdan aldım.saolsun arabadan beşiğe pusete kadar herşeyi bize verdiler:)
herkese günaydın ..
bugün dolaplarımız geliyor inş.
dün sipariş verdiklerim de geldi kargoyla
CHICCO Sünger Banyo Eldiveni
PRİMA Premium Care Yenidogan 4'lü İkiz Paket No: 1 (2-5 Kg) 54'lü + 2 Adet Pampers Islak Mendil Hediyeli!
HUMANA Still Tee - Emziren Anneler için
bu sitede 100 tl üzeri 20 tl world puan da veriyor , 12 taksit de yapıyor ,hem de dün aldım bugün hemen geldi ,hepsi de orjinal
tavsiye ederim size de ...
İLK KEZ aldım ,sipariş verdim ertesi gün geldi ürünlerim ,ürünler de orjinal ,hiçbir sıkıntı yaşamadım hatta kargonun bu kadar çabuk gelmesi beni şaşırttıdelikız bu site hakkında internette pek çok şikayet var fiyatlar cok uygun cidden ama cesaret edemedim. daha önce bi kazıklanmışlığım var cunku netten. ilk kez mi alışveriş yaptıgın bir site yoksa surekli alıcısı mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?