2013 ikiz anne adayları buraya

bu kişisel bir tercih aslında ..
ben ilk altı ay için dondy beşik aldım , karyola alsam onu sallamayla uğraşamam sürekli ,kendinden sallanan bişey olmalı ,park yatakta da öyle ,elle sallanan bişey olmamalı ilk etapta sonra zaten kendi kendilerine uyumaya alışıyorlar ,6 aydan sonra da 2 tane park yatak alıp 4-5 yaşına kadar park yatakta yatırmayı düşünüyorum ,sonra da adam akıllı oda yapacağım onlara..
Ben beraber yatırmayı düşünmüyorum ,baştan itibaren ayrı yatıracağım ve odamızdan da ayrı kendi odalarında yatıracağım ki ikisini de alışsınlar ,başta alıştırmazsan sonra zor oluyor ..
benim de kız kardeşimin park yatağı var bi tane o oğlana kalacak kız için yeni alacağım , o yüzden masrafı azalacak

Günaydınnn. Bebişler sağlıkla güle güle kullansınlar inşallah. Resmini ekle olur mu, biz de görelim. Ben de 30. haftamda gelsinler istiyorum mobilyaları. Erken değil demi?
teşekkürler..yok 30.hafta normal bence ..
yarın inş. resim yüklerim bir aksilik olmazsa ..

herkese günaydın ve iyi pazarlar diliyorum..
dün kontrolümüz vardı ve dr umuz bebeklerimizin cinsiyetini bir kez daha teyit etti evet iki tane kızım oluyor:)) bunun yanı sıra ölçümlerini yaptı ve çok şükür herşeyin yolunda olduğunu söyledi. fakat kızlarımdan bir tanesi 180 gr iken diğer kızım 140 gr çıktı. bu fark gittikçe açılır mı yani biri diğerine nazaran daha küçük kalır mı merak ediyorum?? eltiminde ikiz kızları var onlarda aynen 40 gr fark ile başlamışlar doğumda aralarında 600 gr fark varmış. aralarının çok açılmasını istemiyorum bizden haberler şimdilik böyle...

Canım 28 haftada çıkacam sanırım izne. Manuel aventin ablamda varmış onu alıcam diğer alışverişlerini ufak ıvır zıvırları aldım sayılır haftaya beşikleri uyku seti park yatak oto koltuğu pusetleri kaldı onları alıcam karar verebilirsem

Gözün aydın canım. Sen de bizim kervandasın :)) Benim de kızlarım olacak inşallah. Her şey yolundaymış bak, bence boşuna irdeleyip canını sıkma. Şu an için çok normal aradaki fark. Sonra da bu farkın çok olup olmayacağını tam bilemeyiz. Yani eltinde fark 600 gr. oldu diye sende de olacak diye bir şey yok. Sonuçta her kadının hamileliği farklı. Dolayısıyla tadını çıkar. İki tane prenses olacak bak, onların minicik elbiselerle kur hayalini mutlu ol

Canım ben prematüre az aldım daha çok 0-3ay aldım herkes çok hızlı büyüdüklerini söylüyor
Ben pusete bi türlü karar veremedim

Saol canim bende yirminci haftadan sonra alisveris yapmayi planliyorum kucuk dogmalarina karsin tedarikli olmak lazim ona gore alacaz insallah. Benim oglumdan kalma pusetim var digerinede ablaminkini alacagim .saglikli dogsunlarda bunlar bisekilde halolur ins.Saglicakla..

Sanada gunaydin canim kizlari. Hayrli evlatlar olur insAllah. Zaten ikiz bebklerde dogum kilolarinda farlilik oluyor. Ben bazi hastanelerin dogum yapan listesine bakmistim cogu ikizlerde fafk var . Demekki normAl tek bizde oluyor diye bisey yok.onemli olan saglikli olmalari . Seni doktor kac haftada bir cagiriyor kontrole.

iyi pazarlar canım
kızlarında dediği gibi çok normal başta zaten oluyor önemli olan sonda olmasın ama elden de bişey gelmiyor
şu an benimkilerin arası 300gr... ama önemli olan oğlumun haftasında gitmesi kızımın ise önde olması...
zaten gelişim olarak sorun yok sadece kızın yeri iyi olduğu için kilosu iyiymiş... doğuma kadar inşallah araları kapanır...kapanmazsa da sorun değil yeterki organ geşilimleri iyi olsun küvez de kalmasınlar eve gelincede beslenir topalarlar diye düşünüyorum

geçen yıl bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum o yüzden bu sefer biraz daha temkinliydi dr um, başlarda iki haftada bir gidiyordum bazen haftada bir. şimdi ise 3 haftada bir gidiyorum ama dayanamazsan istediğin zaman gel diyor, biraz panik oluyorum çünkü ben.

Canım seni anlıyorum ama içini ferah tutmaya çalış. Her şeyden önce Allah'a emanet bebeklerimiz. O yüzden aklına kötü bir şey getirmemeye çalış, dışarıda konuşulanlara mümkün olduğunca kulak tıka. Çünkü zaman zaman etrafımızda iyi niyetli olmayan insanlar olabiliyor. Allah hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin...

Benim de büyük olan kızım aşağıda son bir haftadır ikisi de dönüyor, karnımda ilginç çıkıntılar oluyor ve tekmeler epey güçlendi, hem karnımın altında hem de pek seviyorlar göbek değilimin çevresinde bol hareket var, gece uykularım da zorlaşmaya başladı çünkü ben yatıyorum onlar parti yapmaya başlıyor:) karnım acıyor bazen, ne yana dönsen olmuyor. Tabiki hareketlerini böyle güzel hissetmek çok büyük mutluluk iyi olsunlar da bu anı ne kadar çok bekledim:)

Canım inşallah tez zamanda herşey düzene girer ve ikisini de yanı başında mutlulukla seyredersin:) Az daha sabır... Bakım kısmı hele başta belli bir düzen oturtana kadar kolay olmayacak bu belli ben hızlıca toparlanmak için dua ediyorum ki tüm gerekenle başa çıkacak gücüm olsun. Daha önce yumurtalık kisti ameliyatı geçirdim, o halde koşturmak çok kolay değil onu da biliyorum, bebeklerin gazı ile belki insan hızla iyileşir tek ona güveniyorum:) tekrar geçmiş olsun kendinize iyi bakın:)

Ben odalarına verdiğin ölçülerde yatak ve dolap, bizim odamıza da iki ayrı 50x90 beşik aldım, beşikler ister sallanıyor ister sabit. Baştan itibaren ikisini yakın ancak ayrı yatıracağım uyku düzenleri, sağlık durumları aynı olmayacaktır, birbirlerini fazla etkilemesinler. Gidişata göre belli bir noktada kendi odalarına koymayı hedefliyorum, tabi bunlar şimdilik hayal yaşayıp göreceğiz:)

Alisveris yapan arkadaslar bebislerin kiyafetlerini premAturemi yoksa normal mi aldiniz.hangisinden cok almak gerek acaba??

Ben birer hastane çıkışı ve az bir miktar giyeceği prematüre aldım, gerisi 0-3 ay, doğum zamanları ve gelişimlerini bilemeyiz ancak 3 kg altı bebeklere prematüre uygun oluyor öbürleri çok büyük kalıyor, tabi hızlıca büyüyorlar:)

Ben kızlarımın biri keselerden itibaren diğerinden biraz daha küçük ancak hep haftasının içinde. Her kontrolde de aralarındaki fark değişiyor. Örn iki kontrol önce 20 gram fark vardı, son kontrolde 100 gr kadar. Doktorum çift yumurta ikizleri arasındaki farkın %25 e kadar normal olduğunu daha fazla açılmasını tercih etmediklerini söyledi. Onun için endişelenme, önemli olan sağlıklı büyümeleri.

Sevgiler hepinize...

canım ben herşeyimi ikiz bebekleri 4 yaşına gelen bi arkadaşımdan aldım.saolsun arabadan beşiğe pusete kadar herşeyi bize verdiler:)

delikız bu site hakkında internette pek çok şikayet var fiyatlar cok uygun cidden ama cesaret edemedim. daha önce bi kazıklanmışlığım var cunku netten. ilk kez mi alışveriş yaptıgın bir site yoksa surekli alıcısı mısın?

İLK KEZ aldım ,sipariş verdim ertesi gün geldi ürünlerim ,ürünler de orjinal ,hiçbir sıkıntı yaşamadım hatta kargonun bu kadar çabuk gelmesi beni şaşırttı

ben memnun kaldım valla

günaydın herkese,
arkadaşlar, sbahlarım işkence olmaya başladı. ellerim fena halde ağrıyor. geceden başlıyor, uykumu bölük pörçük yapıyor. önce tüm kollarım uyuşuyor. sabah kalktığımda da ellerim çok acıyor. ellerimi yumruk yapamıyorum. ellerim 2-3 saat düzelmiyor. gün içinde de karıncalanıyor. hareket ettirdikçe gün içinde gidiyor acıması. ellerimde şişkinlik var ama öyle çok da değil. netten araştırdım. hamilelikte kilo alımı ve ödem sinirlere baskı yapıyormuş ondan oluyormuş. sıkıntılı bir durum yani.doktorum da normal dedi ama koluma felç inecek gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…