2013 ikiz anne adayları buraya

bugun ikizlerimin cinsiyetleri belli oldu.1 kız 1 oglan:)darısı olmayanların basına ınsallah
maş. gözünaydın ,sen de bendensin:))
çok güzel odaya bayıldım.süper olmuş.İnşallah sağ salim kucağına alırsın.....
sağolasın
darısı başına inş

maş.inş. dayanırsın merak etme ..

geçmiş olsun canım hepimiz iyi olmamıza güvenip aynı hataya düşüyoruz sanırım dikatli olmamız lazım arkadaşlar.

maşallah diyorum size. kiloları da iyi. sağlık durumun nasıl, merak ediyorum. 32. haftalarda hep yatakta mı olacağımm diye?

maş. gözünaydın ,sen de bendensin:))

sağolasın
darısı başına inş

maş.inş. dayanırsın merak etme ..
amin canım ben bebişlerime söylüyorum, erken çıkmak yok dışarı soğuk diye onlar uslu çocuklar annelerini dinlerler, canım senin bebeklerin kiloları nasıl? merak ediyorum acaba benimkiler iyi mi gelişiyorlar yoksa geriler mi?

maşallah diyorum size. kiloları da iyi. sağlık durumun nasıl, merak ediyorum. 32. haftalarda hep yatakta mı olacağımm diye?

canım karnımın çok ağırlaşması dışında çok şükür bir sıkıntım yok, hep yatmıyorum ama fazla ayakta gezemiyorum, aşağıya başkı yaptıklarından canım acıyor, birde çok çabuk yoruluyor insan, yarı ayakta yarı yatakta vakit geçiyor işte

yok yaa neden yatakta olasın ,bak ben yatakta değilim çok şükür bugünlere geldim sen de gelirsin inş.

pazartesi gitmiştim doktora biri 2400 biri 2450 idi
benim kız gününde oğlan ise bir hafta önde gidiyor hep

Selamlar bir kaç gündür topiğinizi takip ediyorum. aşılamayla 3üzlere hamile kaldım. ancak birinin 5. haftada kanamayla kalbi durdu. şu an 8+5 günlüğüz. sizinle beraber bende heyacanımı paylaşmak istedim. doğumu yaklaşan arkadaşlara kolay doğumlar, sağlıklı bebişler dilerim. daha bizim önümüzde çooook uzun yol var. :18:

Çok az kalmış çok heyecanlı vallahi:) bu durumda bizim buralardan 2013 ün ilk bebekleri seninkiler olacak galiba değil mi:)) hayırlısı ile ve sağlıkla gelsinler senin de Allah yardımcın olsun. Benim doktorum ikizlerde normal doğum için maceraya gerek yok demişti:) seni strese sokacak veya risk yaratacak bir duruma onay vermemeni öneririm neticede bu sizin hikayeniz ve senin kararın çok önemli. Herşeyim hayırlısı...

Maşallah maşallah güzel haberler, güveniyorum size dayanacaksınız:)

Bende sana kaybın için sabırlar, güzel bebeklerin için sağlıklı bir hamilelik süreci ile hayırlı kavuşmalar diliyorum. Yol uzun evet ancak bir yandan da nasıl geçtiğini anlamıyorsun geri dönüp bakınca... Hoşgeldin

Kızlar ben toplu olarak cevap yazmayı bilmiyorum.Bana yazan arkadaşlara çok tşkler....

Delikız canım odalarına bayıldım.Sağlıkla kullanıp büyüsünler inşallah...

Canım dr lar işte sen normal doğurma,o doğurmasın kim doğuracak ozaman diyıor ama ben kesinlikle normal düşünmüyorum.Korkudan doğuramam herhalde.Ben normalde muayenede bile 2 dk o çatalda dururken ölüm gibi gelirdi.Bebekler 2500 ün üzerindeler ama ölçüm alması çok zor oluyor.Oyüzden kiloya takılmıyorum.Sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah hayırlısı ile 2500 de olsalar iyi bence.Nst çekilemedi mesela bugün.Ben 36 haftadır hiç yatmadım.7.haftam şuan izinliyim yine aynı şekilde.Evde bebişlerin kıyafetlerini,odalarını ben tek başıma düzenledim.Ev temizliğini,yemekleri felan hala yapıyorum maşallah.Gün içinde hiç oturmadığım zamanlarda oluyor.Geçen Cumartesi hiç abartmıyorum 5 saat çarşı gezmişim.Yanımdakiler benden çok yoruldular belki de.Yatmayla çokta alakalı değil bence.Allah ın dediği olur.Benim en büyük sorunum diş eti sarkması oldu dişimin birinde ve o et sürekli gece gündüz demeden kanıyor ve yarım saat bir saat durduramıyoruz.Onun dışında da rutin şeyler.Geceleri lavoboya kalktığımda geri yatağa yatmakta çok zorlanıyorum mesela.Kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki.Rabbim en hayıirlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle iyi dilekleriniz ve desteğiniz için hepinize çok teşekkürler:)

Bugün tahlillerimi yaptırdım, ne yazık ki şeker yüksek çıktı, hiç ummuyordum. Benim şekerim çok düşüktür, bir yandan diyetisyen ile çok kontrollü besleniyordum ancak olmuş. Şimdi diyet listem değişti, parmak ucunda sabah açlık ve 3 öğün tokluk kontrolü yaparak bir süre takip edilecek ve gelişmelere bakılacak, inşallah kontrol altında tutacağız. Çok az da olsa iki gündür kanama devam ediyor bu akşam progesteron fitile başlayacağım. Yarın ciğer geliştirici iğne yaptıracağız 12 saat ara ile iki doz, bu iğneyi benim doktorum ikizlerde önlem olarak yaptırıyormuş bu haftalarda, son gelişmeler iyice vesile oldu.

Burada şekeri yüksek olan arkadaşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam siz neler yaptınız, hatırlatırsanız çok sevinirim.

Ben son trimaster a epey hızlı bir giriş yaptım:) inşallah devamını güzel geçiririz, en uygun zamana kadar dayanacağız başka yolu yok:) ancak üstünse gelince biraz panik oldum tabi... Hepimize kolaylıklar ve sağlıklar diliyorum...

hayırlı aksamlar nehırcım kac cıktı sekerın 50lik mı 100 luk mu yuksek cıktı ben 50 yaptırdım aclık 78 yuklemeden sonra 164 cıktı doktor 100 luk yukleme yapalım dedı ama yaptıramadım ıctıkten sonra kustum bırdaha gıtmedım

canım sen doğal yollarla mı hamile kaldın, yoksa tüp bebek yoluyla mı? maşallah bu zamana baya dinç bir şekilde gelmişsin. umarım sorunsuz bir şekilde de doğurursun. peki bu zamana kadar kuvvetli kasılmaların oldu mu? yani işte bebek geliyor diyecek kadar kasılmaların oldu mu?
dişler malesef kötü durumda oluyor. emzirirken de bizden alacaklar bebekler. emzirme döneminden sonra çok iyi bir diş bakımı gerekiyor hepiimize.
sütün var mı? hissedebiliyor musun?

Canım benimki karışık biraz.Ben 2011 Mayıs ta babamı kaybettim ve o ay hamile olduğumu bilmedim 15 günüm geçti ama ben stresten üzüntüden diye tabi aklıma gelmedi hiç bebiş düşük yaptım.Ondan sonra 2012 Ocağ a kadar olmadı bebiş.Ocak ta aşılama yaptırdık.Eşimde enfeksiyon vardı.Bu arada antibiyotik kullandı.Aşılamada tutmadı.Bu arada tekrar aşılama yaptıralım dedik,hatta dr lar kısa yoldan tüp bebek bile yaptırabilirsiniz dedi ve 2012 Nisan da aşılama yaptırmaya karar verdik ama son anda vazgeçtik.Kendi çalıştığım ünv.hastanesinde drlar normal yolla olur değerler iyi demişti.Ben özelde tedavi olacaktım.Tam o ay aşılama yaptıracakken son anda vazgeçtik,dr yumurtaların çatlamış dedi normal yoldan olması içinde gün felan söylemedi.Tam bu ayda kaldı derken Mayıs ta niyetli olduğum bir kandil günü hamile olduğumu öğrendim.Daha sonra da ikiz olduğunu.Allah ım okadar büyük ki.Tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin inşallah...

Bu zamana kadar en büyük sıkıntım ilk 4 ay kustum sürekli,aç yattım,yemek yemek hayal olmuştu.Bebişlerimi besleyemedim belkide tam olarak.Çok kuvvetli değil ama arada kasıklarıma,özellikle geceleri bıçak saplanmış gibi oluyor.Birde bebişin biri alttan vuruyor bazen rahimde hafif sancılar oluyor.Şimdilik böyle bende durumlar.Tabiki uykusuzluk,yatarken sorun yaşama,nefes darlığı oluyor ama onlarda normal.Tek bebişte bile oluyor bu şikayetler ki bizler Allah kısmet ederse ikiz anneleri olacağız inşallah.Normalde tek bebiş bekleyenler bile son aylarında sıkıntı yaşıyorlar ki bizde ağırlık 2 kata yakın neredeyse ve bunu taşımak bile aslında büyük bir mucize...

Sütüm yok şimdilik canım,hiç hissetmedim.Yani bazı arkadaşlarda geliyormuş felan bende hiç olmadı.İnşallah hepimizin sütü olur da ek olarakta mama ile destekleriz bebişlerimizi.

teşekkürler verdiğin bilgiler için. bebeklerin doğduktan sonra vakit bulursan inşallah deneyimlerini de yazmanı bekliyoruz. aklım sen de ve doğumu yakın olan diğer arkadaşlar olacak. kolaylıklar diliyorum.

ooooooo çok uzun görünen ve geçmez denen zaman geçiyor
ben sürekli yatıyorum ve zaman geçiyor
bebeklerin hayırlı olsun
sağ salim doğsunlar inşallah

çok geçmiş olsun nehircimmmm
hepimizinki belli bir zamandan sonra dayanma şeklinde geçiyor
hepimiz 34 ü göreceğiz inşallah

Canım odalarını çooookkk çokkk beğendim. Allah sağlıkla, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallahhh. Bu arada avizeyi internetten mi aldın?

Nehir çok geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda sağlık versin sana. İnşallah bunların hepsi geçici sıkıntılardır ve çabucak geçer. Bebişlerin vaktinde, sağlıkla gelsinler. Şeker yüklemesini ben 24.haftada yaptırmıştım. Sen neden geç kaldın bu kadar?

50 lik yüklemede 196 çıktı benim, 190 üzeri olunca 100 lük yükleme ile tekrar bakmaya gerek olmuyormuş, şeker olduğu kesin yani. Şimdi açlık- tokluk kontrolü ile gidecek, aparatla kendimiz evde takip edeceğiz. Sende ihmal etme hiçbir belirtisi yok çünkü, mutlaka 100 lük kontrolünü yaptır derim.

çok geçmiş olsun nehircimmmm
hepimizinki belli bir zamandan sonra dayanma şeklinde geçiyor
hepimiz 34 ü göreceğiz inşallah

Çok sağol canım, senin de Allah yardımcın olsun... İnşallah bebekler için en hayırlı zamanları görelim, sonra kavuşalım:)

Çok teşekkürler canım hepimizin ki sağlıkla gelsinler inşallah. 24. Hafta erken olduğundan bazen çıkmayabiliyor, 26. Hafta sonucu garanti demişti doktorum onun için bu haftayı bekledik. Daha önce açlık-tokluk kontrolleri de yaptırmıştım 12. ve 18. Haftalarda onlarda sorun yoktu. Sevgiler

arkadasım, özelde mi muayene oluyorsun? ikizleri özelde dogurtacak bi doktora rastlamadım da merak ettim dogrusu. benim ikisi de normal dogum pozisyonunda o yuzden şahsen ben normal dogurmayı tercih ediyorum. mahsuru yoksa dr adını verebilir misin?

slm kızlar
okuyorum ama bu aralar yazamıyorum
gece uyanık gündüzü yarı uykulu geçiriyorum
saolsun kayınvalide yapıyo ben yatıyorum... en az 34ü görmek nasip olur inşallah
benimde bugün kontorlüm var her zamanki gibi heyecan yaptım :)
kontorlden sonra mobilyalarımı isteyeceğim... artık zamanı geldi sanırım hayırlıca
kontorlden sonra inşallah güzel haberleri yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…