2013 ikiz anne adayları buraya

Arkadaşlar, nihayet kazasız-belasız taşındım çok şükür. Şimdi ev yerleştirme aşamasındayız.
Ben değil tabi ki eşim ve kardeşlerim yerleştiriyor. Bense dün eşyalar yerleşirken yer göstermek için ayakta kalmak dışında yormadım kendimi.
Hasta olanlara acil şifalar dilerim, iyi olan anneler ve bebişler de daha da iyi olsunlar inşallah...
Yeni cici alanlar arkadaşlarım aldıklarınızı güle güle kullanın. Şöyle bir göz attım da hepsi çok güzeller. Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepinize.
Yeni gelen arkadaşlarım, aramıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlar yapmak dileğiyle.

Son düzenleme:
merhabalar herkese,
bir şey sormak isityorum sizlere. doktoruma sormayı unutuyorum her seferinde. normalde ben günlük yürüyüşlere çıkıyordum. şimdi havalar yağışlı ve yürüyüşe çıkamıyorum. bu da günlük tempomdan düşmeme sebep oluyor. evimde kondisyon bisikletim var. hamileyken hiç kullanmamıştım. bu sıralar en düşük devirde yani boş pedal çevirsem bir sakıncası olur mu ki? aramızda hamileyken spora giden var mıydı? hamileliğimde daha kasılma, kanama yaşamadım. doktorum akşamları muhakkak yarım saatlik yürüyüşler yap diyor her gittiğimde. havalar yağışlı olunca çıkamıyorum. kondisyon bisikleti aynı işi de görür sanırım. en düşük seviye boş pedal çevirmek olur zaten. hiç doktoruna danışan oldu mu böyle bir şey?

GÜNAYDIN..
ben burda daha önce kendimde bunların olduğunu söylemiştim ,okumamış ,kaçırmışsın sanırım
bende de var aynı durum ama seninki kadar şiddetli değil ,sabahları kalkarken oluyor bende genelde ,kalkınca düzeliyor ellerim..
ama ayaklarımda bacaklarımda ödem var ,bikaç gün önce bilek kemiğime de vurdu ,sanki kemik kırılmış gibi acı duyuyordum şişlikten ,ayaklarım hala davul gibi ama bileğim acımıyor çok şükür,

doktor ağırlıktan kaynaklanıyor dedi ,o yüzden işte bizim için fazla kilo sıkıntı demek ,dayanma gücünü azaltıyor ..
seninki erken başlamış ,benim daha bu şikayetlerim 10 gündür var ,sen o yüzden çok dikkat et ,çok ayakta kalma ,çok yorulma ,çok oturma ,hepsini dengeli yapman lazım
bizim için spor sakıncalı ,yürüyüş olabilir o da yarım saati geçmemek koşuluyla ve belli bir haftaya kadar ,32 den sonra bol bol dinlenmeyi öneriyor doktorlar ,vucudu ne kadar az yorarsan içerdekiler o kadar çok dayanıyorlar..
henüz kanama kasılma yaşamaman bunları yapabileceğin anlamına gelmiyor ,onları yaşadıktan sonra zaten istesen de yapamazsın ama önlemini almak zorundasın
doktorum bana hep normal yaşantına devam et ama yorulmak yok ,ağır iş yok ,eğilip kalkacağın işler yasak demişti...

hayırlı uğurlu olsun..RABBİM sağ salim bebeklerle oturmak nasip etsin inş..

Herkese iyi yıllar..İnş. hayırlı bir yıl olur,bu hayırlı yılda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin RABBİM bize..
Ben de yeni geldim doktordan ..
Hamsiler iiler çok şükür.
Biri 2450 biri 2460 ,nstde sancı çıkmadı ,suları iyi
artık 3 günde bir çağırıyor doktorum ne olur ne olmaz diye..
Perşembe tekrar gideceğim inş.
İnş. 15 gün daha dururlar da 3 e yakın doğururum

Merhaba kızlar

Bebişlerimizle birlikte,hayırlı,sağlıklı,huzurlu,mutlu,güzel
bir gün + bir hafta + bir yıl olması dileğiyle inş.

Allah razı olsun. Maşallah bebişlerine, Rabbim nazarlardan saklasın, sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Darısı bizim bebişlerimize olsun.
Hepimiz için hayırlı, sağlıklı ve mutlu bir yıl olur inşallah.

Yeni evin hayirli ugurlu olsun canim rabbim agiz tadiyla saglikla cocuklarinla oturmayi nasip eysin insallah..

Yeni evin hayirli ugurlu olsun canim rabbim agiz tadiyla saglikla cocuklarinla oturmayi nasip eysin insallah..

Amin canım, çok sağ ol güzel duaların için.

Ben tam olarak Güney Kore dizileri ve Hint filmleri tutkunuyum. Evde vakit geçirmek için film izleyen arkadaşlarım, sizler ne tür filmler izliyorsunuz?

Ben tam olarak Güney Kore dizileri ve Hint filmleri tutkunuyum. Evde vakit geçirmek için film izleyen arkadaşlarım, sizler ne tür filmler izliyorsunuz?

hint filmleri dedin de önceden hbb vardı orda sık sık çıkardı ,o zamanla gülmek için izlerdim sadece o filmleri ..

ben cnbc-e ve e 2 müptelasıyım ,ordaki tüm dizileri izliyorum hemen hemen ..

hint filmleri dedin de önceden hbb vardı orda sık sık çıkardı ,o zamanla gülmek için izlerdim sadece o filmleri ..

ben cnbc-e ve e 2 müptelasıyım ,ordaki tüm dizileri izliyorum hemen hemen ..

Ben de yıllarca güldüm Hint filmlerine, bu yüzden çok ön yargılı yaklaştım. Ama gördüm ki son yıllarda adamlar harika filmler yapıyorlar. Özellikle Shah Rukh Khan ve Aamir Khan filmlerini çok seviyorum. Ayrıca filmlerin çok hoş şarkıları var.
cnbc-e ve e 2 'yi ben de takip ederim ama yeni sezon dizilere pek bakmadım, eski dizileri daha çok izliyordum. The big bang theory ve How i met your mother'ı seviyorum yakın sezondan.

evet onların hastasıyım ,big bang teki sheldonun çok büyük hayranıyım mesela
yok yaa ben hint filmi sevmiyorum ,cık bana göre değil

aaaaa bonny şimdi benim gönül telime dokundun iştee ben de deli gibi güney kore dizisi izliyorum kızlarım kesin koreceyi türkçeden çok duyuyorlar:) herkes çocuklar çekik gözlü doğacak diyor :)

doktorum senin tariflediğin gibi şikayetlerin olursa hemen ara demişti bana preeklemsi ihtimali olabilir diye korkutmak istemem sakin ol doktorunu dinle.tuz dan uzak durmaya çalış canım.

selam kızlar:)

doktordan geldik..oğlum 1100gr kızım 950 gr olmuş boyları 35cm olmuş inananmadım.doktor çok aktif bebekler dedi,ben 2 haftadır hiç kilo almamışım:) sadece onlar almış maşşallah:)tek gebelikten farkın yok bebeklerin aynı tek gebelerdeki gibi gelişiyor dedi çok şükür.yarın itibari ile istanbulda olucam doğum için orda olacağı için artık evimizden uzak olucaz bizden haberler böyle.TÜM İKİZ KARDEŞLERE İYİ SENELER:)))))

maşallah, haberler çok güzel. böyle devam eder umarım.
2013 yılı hepimize çifte güzellik getirecek. umarım bu ömür boyu sürecek mutlu bir ailenin, yuvanın başlangıcı olur. yeni yılınız kutlu olsun.

merhaba,3 yıllık zorlu bir süreçten sonra ilk tüp bebek denemesi sonucu Allah'ıma şükür ben de buradayım artık.şu an 14 haftalık hamileyim.rabbim hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemizi nasip etsin inşallah..

hoşgeldin aramıza. paylaşımlarını bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…