2013 ikiz anne adayları buraya

arkadaşlar merhaba.bilgisayarımız tamire gitmişti.ne zamandır ne yazabiliyom nede, okuyabiliyom yazdıklarınızı.akşam baktım bayabi kalabalıklaşmışız.**yeni gelenlere hoşgeldiniz ,allah tamamına erdirsin diyorum.**diğer arkadaşlar isminizi tek tek sayamıycam sizlerde iyisiniz inşallah....bende bu arada *20.haftamdayım* .karnım şimdiden rahatsız ediyor,65 den birden 68 e çıktım bende anlamadım.kızlarım hala dışarıdan hissedilecek kadar vurmuyolar.bu normal herhalde.sadece içimde döndüklerini hissediyorum.2 hafta sonra kontrolüm var bakalım hayırlısı ayrıntılı ultrasonda yine bakılcak inşallah herşey yolundadır....unutmadan herkesin yeni yılını kutluyorum.allahım hayırlı seneler versin inşallah,bebişlerimizle,ailemizle beraber.....birde odaları hazır olan,bebişlerine ciciler alan arkadaşların resimlerini gördüm çoooookkk çoookkk beğendim..gülegüle kullanın canlarım...ayrıca çok teşekkür ederim bizlerede fikir vermiş oluyosunuz..eşimede gösterdim çok beğendik..hayırlı olsun.kızlar bide şunu farkettim ben ne kadar alışmşım sizlere.hergün eşimin başının etini yedim ne zaman yapılcak bilg.diye ..kızlarla konuşamıyomm.hepinizden vede bu topiği açan *delikız* arkadaşımızdan allah razı olsun..sağlıcakla ...

evet bu foruma baya bir alıştık. yalnız olmadığımızı hissediyoruz en azından.

uyku yönünden zorlansan da ev ve yemek işlerinde rahatladın herhalde
güzel haberlerini bekliyoruz canım

eveeeet sen de mobilyalarını kur ve bizlere göster ki fikir edinelim

evet canım bence de farkına varmadan hepimiz bir şekilde buranın bağımlısı olduk
mekanlarımız farklı olsada aynı heyecan ve ortak duygularla bu topiklerde buluşuyoruz
sen bir de 20 den sonraki büyümeyi gör göbekteki

Evet özelde muayene oluyorum ve ben kendim ünv.hast.çalışıyorum ama bir gün bile orda doğum yapmayı düşünmedim.Çünkü ünv.hast.ve devlet hast. biraz karışık durumlar.Örneğin bizim hastanede muayene olmak için git kadın doğuma saatlerce beklersin ve muayene olmadan da dönebilirsin.Ayrıca doçentler sürekli ameliyatta oldukları için ulaşmak çok zor.Ya asistanlara muayene olacaksın ki,ben hamileyken bir defa dışarıya gitmeyeyim tahlillerimi burda yaptırayım diye gittim ikiz olduğunu bilmedi.Tek kese tek kalp atışı dedi,bende söylemedim.Uzun lafın kısası bunca özel hastane ve özel tüp bebek merkezlerinde olan ikizleri ordaki dr lar doğum yaptırtmıyor mu kafam karıştı benim.Mesela benim kendi dr umunda var 2-3 tane benden başka ikiz bekleyen hastası.İnşallah hiçbir sorun olmadan sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.Amin...

Kızlar bende hiç uyuyamıyorum artık,sabahtan beride sersem gibiyim.Ne uyuduğum belli ne uyuyacağım.Geceleri hiçbir pozisyonda rahat edemez oldum,göbek büyüyünce maşallah...

Son düzenleme:

Maşallah kuzucuklara, seninkiler belli ki iyi doğacaklar, önemli olan sağlıklı doğmaları ama insan yinede minnacık bebekler doğurmak istemiyor benimkiler herhalde biraz küçük doğacaklar, hayırlısı bakalım...
Tatlım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah, kesin yaz gelince...
Kızlar bende hiç uyuyamıyorum artık,sabahtan beride sersem gibiyim.Ne uyuduğum belli ne uyuyacağım.Geceleri hiçbir pozisyonda rahat edemez oldum,göbek büyüyünce maşallah...

canım aynı sıkıntı bende de var, yastık yığını üzerinde sabaha kadar döne döne uyumaya çalışıyorum, sabah kalkıyorum sanki hiç yatmamışım, kahvaltı yapınca yine uykum geliyor, az kaldı bakalım, Rabbim hepimize dayanma gücü versin, birde eşim sabaha kadar mışıl mışıl uyuyor, ben yatakta dört dönüyorum sinir oluyorum, bazen diyorum seni yataktan atacağım gıcık oluyorum diye yazık at diyor, uyuyamamak insanın sinirini bozuyor

Çok şirin bir oda olmuş delikız, hayırlı olsun, Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Özellikle dolabına ve çift temalı perdelerine bayıldım. Bebişlerim de bayıldı, ben eşyalarına bakarken onlar da beğenmiş olacaklar ki tekmeyi bastılar :)

Maşallah canım, bebişlerine, sağlık mutlulukla bebişlerini kucağına alırsın inşallah.

bugun ikizlerimin cinsiyetleri belli oldu.1 kız 1 oglan:)darısı olmayanların basına ınsallah

Amin, kim istiyor kim hasretini çekiyorsa Rabbim onlara da versin inşallah. Allah nasip ederse benim de bir kızım bir oğlum olacak.

Allah şifalar versin, her şey yoluna girecek, devamı iyi gelecek inşallah, sen moralini yüksek tutmaya bak.

İnşallah o uzun -bir o kadar da kısa- yolu sağlık ve mutlulukla geçirirsin. Hayırlı olsun bebişlerin, bol bol dinlenmeye, kendini yormamaya çalış.

Allah kolaylıklar versin dosbacığım, bebişlerimiz için dayanacağız elbet. Sağlıkla kucağımıza aldığımızda bütün bu yorucu anlar silinip gidecek inşallah. Mobilyalarının fotolarını da heyecanla bekliyorum ayrıca.

İnsan bu topikleri önce merak ediyor, sonra alışıyor, sonra bağımlı hale geliyor gerçekten. Birbirimizin sevinci sevincimiz, üzüntüsü üzüntümüz oldu... Biri bebişlerine ciciler alsa kendim almışım gibi yüzüm aydınlanıyor, seviniyorum. :)

nehircim bebeklerin kiloları nasıl seninle aynı gidiyoruz bende 28 yeni girdim.

arkadaşlar ben bu aşerme bu durumuna sanırım pek inanmıyorum. ne bileyim sadece kendime bakarak bu fikre geldim. canım bir şey çekmiyor. nasıl hamile kalmadan önce ara sıra canım nasıl bir şey çekiyorsa aynen öyle devam ediyor. hatta daha az bile.
sizlerde var mı aşerme durumu? nelere aşeriyorsunuz?

doktorunuzun kim oldugunu ögrenebilir miyim? Özelde normal dogurmak istiyorum ama normal dogumu destekleyen doktor bulamadım hala. üstelik dogumum da yaklaştı sayılır. yardımcı olursan sevinirim.

Hoşbulduk :) beni bu kadar sıcak karşıladığınız için teşekkür ederim. bende geçmişi okuyup deneyimlerinizden faydalanmaya çalışıyorum.

canım bende tam tersi,kızımda ilk aylarım kışa gelmişti.sadece çilek istemiştim..ama bu kızlarımda öyle değil rüyama yiyecekler giriyor.valla şimdi uyandım saat 3 te yatmıştım bu aradaacayip baş dönmem oluyo 1 le 5 arası,5 te uyandım.rüyamda çok çokda sevmediğim revani tatlısı gördüm .yarın yapıcam inş.geçen ablam bişey koydu önüme sonra yerim dedim unuttum eve geldim .aklımdaydı hep mesella taaki yiyene kadar.ama fazlada yemem tadımlık canım okadar istiyor..en çok ne yedim biliyomusun ayva veee herzaman çoook sevdiğim *hurma*meyve olanından...

kızlar her konuda mutlaka yararınız oluyo çok sağolun ...lütfen bildiğiniz güzel kız isimlerini yazarmısınız..iki kızımada anlamı güzel isimler koymak istiyom **yoksa başkaları koyacak***birbirlerine uysun diye bi takıntımız yok .tek takıntım önce ben harekete geçmek istiyom...yok dedesinin bacısının bilmem eskiden doğup ölen çocuklarının isimlerini koyacaklar...güzel olsa tamam...ama,,,sabırsızlıkla bekliyorum..erkek olsaydı isim hazırdı ama kız ismi bulamıyorumm.kızımın adı zeynep.

sağolasın ..darısı başına inş..öyle düşünme hiç belli olmaz bir anda kilo alırlar belki ..her zaman umutlu ol bence ,güzel düşünürsen güzel olur..
bugün doktorum diyorki öyle insanlar varki senin bu haftanda tek gebe ,dayanamıyorum alın artık diyor ,dedimki ben çatlayana kadar tüm acı sızılara razıyım yeterki içerde kalsınlar en önemlisi o ,yani demek istediğim biz ne kadar dişimizi sıkıp güzel düşünürsek herşey o kadar güzel oluyor....

sağolasın ..darısı başına inş. amin inş. hepimiz hayırlısıyla sağlıklı evlatlar doğururuz..
dolabım geç geldi güç oldu ama temiz oldu sanırım
ay yerim ben onları annesi RABBİM sağlık versin inş. sıra sende ,sen daha güzellerini yaparsın inş.

valla bende bir gün bile mide bulantısı olmadı bi kere bile kusmadım
baştan beri istediğimi yedim içtim kısmadım
aşermeye gelirsek anneme hep soruyordum anne ben aşermeyecekmiyim diye
yok o da olmadı
nasıl bir hamileyim bilmiyorum ,herkes şaşırıyor zaten hem ikiz olup hem bu kadar rahat getirmeme..
Çok şükür RABBİME..darısı başına inş.
sakın bişey olmuyor diye kafanıza takmayın ,olmaması daha ii ..
geçmiş olsun ,bende de sınırda çıkmıştı ,diyet verdi ,uyguladım ve normale döndü..
verilen diyeti uygularsan bir süre sonra normale dönüyor merak etme ..
ikiz gebelerde şeker görülmesi çok normalmiş ,gebelikte çıkıp doğurunca düzeliyormuş ,doktorum öyle demişti

Canım odalarını çooookkk çokkk beğendim. Allah sağlıkla, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallahhh. Bu arada avizeyi internetten mi aldın?
sağolasın darısı başına ,amin inş..
evet netten aldım avizeyi..
geçmiş olsun
inş. hepimiz görürüz en ileri tarihleri..

sağolasın ...amin inş..
ben de sürekli yatmadım ,evde oturuyordum ,tv izliyordum nete takılıyordum ,yemeğimi yapıyordum ,temizlik de yapıyordum ama eğilme uzanma ya da ağır temizlik yapmadım ,günlük toz alma ,makine tutma ,viledayla silme vs. onları yaptım ama bişey kaldırma vs yapmadım..
bi kere risk atlatınca rahat davranamıyorsun malesef ,mecburen bazı şeyleri doktor yasaklayınca yaparım ne eolacak diyemiyorsun
ben de risk atlatana kadar senin gibi full herşeyi yapıyordum ,o çarşı gezmelerini ise ben her gün yapıyordum ,evde barkta durmuyordumki hiç ..
ama risk atlatınca ALLAHın takdiri ne olacaksa olsun diyemiyorsun çünkü tedbiri de ele almak zorundasın ..
Ondan sonrası ALLAHın işi ama biz de tedbirli olmalıyız bence ..
Ben o kadar risk atlatmama rağmen yine de kendi şimi gücümü gördüm çok şükür ve şuanda tek sıkıntım ayaklarımdaki ödem ,bi de geceleri sağa sola dönüyorum uykum çok bölünüyor deliksiz uyku yok ..
ama o da çok normal birşey ondan da yakınmıyorum ,dayanacağım inş. daha bende iş var
inş. hamsiler de dayanır da 37 leri görürüm

hoşgeldin hayırlı olsun ..

ben de doktora gittim yine bugün ,nstye girdim ,sularına bakıldı ,herşey çok şükür normal çıktı yine ve bugünü de atlattım hayırlısıyla ,darısı inş. pazartesinin başına ,pazartesi tekrar gideceğim ..

maşallah diyelim sana
ne güzel 37 yi görmüşsün,darısı bizlere inşallah,doktorun doğum tarihi veriyor mu yoksa sancılanmayı mı bekleyecekmişsin?

Merhaba arkadaşlar bn de4 ayımı bitircm inşllh.2,5 kg aldım.Ama nedense göbiş büyük:)),Yarın dr.a gideceğim biri erkek diğeri görünmüyor demişti.bakalım diğerini çook merak ediyorum .

Cnm bnm buyuk kizimin ismi esila anlamida sabab asam rabbini an ve oglen namaziyla ikindi namazinin arsndaki vakt demekmis simide ikizlerim bir kz bir erkk 2 kizimada elisa ismini koymak istiyorum nette arstrdgm kdryla bai yerlerde anlmi guzel yazio bazilrnda ise sacma sapn seyler kararsiz kaldim yani esila ve elisa olsun istiorum oglumun ismi zaten hazir ibrahim kayinpederimin ismi esim oyle istio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…