- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.041
arkadaşlar merhaba.bilgisayarımız tamire gitmişti.ne zamandır ne yazabiliyom nede, okuyabiliyom yazdıklarınızı.akşam baktım bayabi kalabalıklaşmışız.**yeni gelenlere hoşgeldiniz ,allah tamamına erdirsin diyorum.**diğer arkadaşlar isminizi tek tek sayamıycam sizlerde iyisiniz inşallah....bende bu arada *20.haftamdayım* .karnım şimdiden rahatsız ediyor,65 den birden 68 e çıktım bende anlamadım.kızlarım hala dışarıdan hissedilecek kadar vurmuyolar.bu normal herhalde.sadece içimde döndüklerini hissediyorum.2 hafta sonra kontrolüm var bakalım hayırlısı ayrıntılı ultrasonda yine bakılcak inşallah herşey yolundadır....unutmadan herkesin yeni yılını kutluyorum.allahım hayırlı seneler versin inşallah,bebişlerimizle,ailemizle beraber.....birde odaları hazır olan,bebişlerine ciciler alan arkadaşların resimlerini gördüm çoooookkk çoookkk beğendim..gülegüle kullanın canlarım...ayrıca çok teşekkür ederim bizlerede fikir vermiş oluyosunuz..eşimede gösterdim çok beğendik..hayırlı olsun.kızlar bide şunu farkettim ben ne kadar alışmşım sizlere.hergün eşimin başının etini yedim ne zaman yapılcak bilg.diye ..kızlarla konuşamıyomm.hepinizden vede bu topiği açan *delikız* arkadaşımızdan allah razı olsun..sağlıcakla ...
slm kızlar
okuyorum ama bu aralar yazamıyorum
gece uyanık gündüzü yarı uykulu geçiriyorum
saolsun kayınvalide yapıyo ben yatıyorum... en az 34ü görmek nasip olur inşallah
benimde bugün kontorlüm var her zamanki gibi heyecan yaptım :)
kontorlden sonra mobilyalarımı isteyeceğim... artık zamanı geldi sanırım hayırlıca
kontorlden sonra inşallah güzel haberleri yazarım
arkadaşlar merhaba.bilgisayarımız tamire gitmişti.ne zamandır ne yazabiliyom nede, okuyabiliyom yazdıklarınızı.akşam baktım bayabi kalabalıklaşmışız.**yeni gelenlere hoşgeldiniz ,allah tamamına erdirsin diyorum.**diğer arkadaşlar isminizi tek tek sayamıycam sizlerde iyisiniz inşallah....bende bu arada *20.haftamdayım* .karnım şimdiden rahatsız ediyor,65 den birden 68 e çıktım bende anlamadım.kızlarım hala dışarıdan hissedilecek kadar vurmuyolar.bu normal herhalde.sadece içimde döndüklerini hissediyorum.2 hafta sonra kontrolüm var bakalım hayırlısı ayrıntılı ultrasonda yine bakılcak inşallah herşey yolundadır....unutmadan herkesin yeni yılını kutluyorum.allahım hayırlı seneler versin inşallah,bebişlerimizle,ailemizle beraber.....birde odaları hazır olan,bebişlerine ciciler alan arkadaşların resimlerini gördüm çoooookkk çoookkk beğendim..gülegüle kullanın canlarım...ayrıca çok teşekkür ederim bizlerede fikir vermiş oluyosunuz..eşimede gösterdim çok beğendik..hayırlı olsun.kızlar bide şunu farkettim ben ne kadar alışmşım sizlere.hergün eşimin başının etini yedim ne zaman yapılcak bilg.diye ..kızlarla konuşamıyomm.hepinizden vede bu topiği açan *delikız* arkadaşımızdan allah razı olsun..sağlıcakla ...
arkadasım, özelde mi muayene oluyorsun? ikizleri özelde dogurtacak bi doktora rastlamadım da merak ettim dogrusu. benim ikisi de normal dogum pozisyonunda o yuzden şahsen ben normal dogurmayı tercih ediyorum. mahsuru yoksa dr adını verebilir misin?
yok yaa neden yatakta olasın ,bak ben yatakta değilim çok şükür bugünlere geldim sen de gelirsin inş.
pazartesi gitmiştim doktora biri 2400 biri 2450 idi
benim kız gününde oğlan ise bir hafta önde gidiyor hep
Tatlım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah, kesin yaz gelince...slm kızlar
saolsun kayınvalide yapıyo ben yatıyorum... en az 34ü görmek nasip olur inşallah
kontorlden sonra mobilyalarımı isteyeceğim... artık zamanı geldi sanırım hayırlıca
Kızlar bende hiç uyuyamıyorum artık,sabahtan beride sersem gibiyim.Ne uyuduğum belli ne uyuyacağım.Geceleri hiçbir pozisyonda rahat edemez oldum,göbek büyüyünce maşallah...
Maşallah canım, bebişlerine, sağlık mutlulukla bebişlerini kucağına alırsın inşallah.Merhaba kızlar, bugün doktor kontrolümüz vardı, çok şükür yavrucuklarımın suyu falan iyi, oğlum 1.900 gr, kızım 1.700 gr. olmuş, inşallah 36. haftaya kadar dayanırız, Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....
bugun ikizlerimin cinsiyetleri belli oldu.1 kız 1 oglan:)darısı olmayanların basına ınsallah
Arkadaşlar öncelikle iyi dilekleriniz ve desteğiniz için hepinize çok teşekkürler:)
Bugün tahlillerimi yaptırdım, ne yazık ki şeker yüksek çıktı, hiç ummuyordum. Benim şekerim çok düşüktür, bir yandan diyetisyen ile çok kontrollü besleniyordum ancak olmuş. Şimdi diyet listem değişti, parmak ucunda sabah açlık ve 3 öğün tokluk kontrolü yaparak bir süre takip edilecek ve gelişmelere bakılacak, inşallah kontrol altında tutacağız. Çok az da olsa iki gündür kanama devam ediyor bu akşam progesteron fitile başlayacağım. Yarın ciğer geliştirici iğne yaptıracağız 12 saat ara ile iki doz, bu iğneyi benim doktorum ikizlerde önlem olarak yaptırıyormuş bu haftalarda, son gelişmeler iyice vesile oldu.
Burada şekeri yüksek olan arkadaşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam siz neler yaptınız, hatırlatırsanız çok sevinirim.
Ben son trimaster a epey hızlı bir giriş yaptım:) inşallah devamını güzel geçiririz, en uygun zamana kadar dayanacağız başka yolu yok:) ancak üstünse gelince biraz panik oldum tabi... Hepimize kolaylıklar ve sağlıklar diliyorum...
Selamlar bir kaç gündür topiğinizi takip ediyorum. aşılamayla 3üzlere hamile kaldım. ancak birinin 5. haftada kanamayla kalbi durdu. şu an 8+5 günlüğüz. sizinle beraber bende heyacanımı paylaşmak istedim. doğumu yaklaşan arkadaşlara kolay doğumlar, sağlıklı bebişler dilerim. daha bizim önümüzde çooook uzun yol var. :18:
slm kızlar
Arkadaşlar öncelikle iyi dilekleriniz ve desteğiniz için hepinize çok teşekkürler:)
Bugün tahlillerimi yaptırdım, ne yazık ki şeker yüksek çıktı, hiç ummuyordum. Benim şekerim çok düşüktür, bir yandan diyetisyen ile çok kontrollü besleniyordum ancak olmuş. Şimdi diyet listem değişti, parmak ucunda sabah açlık ve 3 öğün tokluk kontrolü yaparak bir süre takip edilecek ve gelişmelere bakılacak, inşallah kontrol altında tutacağız. Çok az da olsa iki gündür kanama devam ediyor bu akşam progesteron fitile başlayacağım. Yarın ciğer geliştirici iğne yaptıracağız 12 saat ara ile iki doz, bu iğneyi benim doktorum ikizlerde önlem olarak yaptırıyormuş bu haftalarda, son gelişmeler iyice vesile oldu.
Burada şekeri yüksek olan arkadaşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam siz neler yaptınız, hatırlatırsanız çok sevinirim.
Ben son trimaster a epey hızlı bir giriş yaptım:) inşallah devamını güzel geçiririz, en uygun zamana kadar dayanacağız başka yolu yok:) ancak üstünse gelince biraz panik oldum tabi... Hepimize kolaylıklar ve sağlıklar diliyorum...
Evet özelde muayene oluyorum ve ben kendim ünv.hast.çalışıyorum ama bir gün bile orda doğum yapmayı düşünmedim.Çünkü ünv.hast.ve devlet hast. biraz karışık durumlar.Örneğin bizim hastanede muayene olmak için git kadın doğuma saatlerce beklersin ve muayene olmadan da dönebilirsin.Ayrıca doçentler sürekli ameliyatta oldukları için ulaşmak çok zor.Ya asistanlara muayene olacaksın ki,ben hamileyken bir defa dışarıya gitmeyeyim tahlillerimi burda yaptırayım diye gittim ikiz olduğunu bilmedi.Tek kese tek kalp atışı dedi,bende söylemedim.Uzun lafın kısası bunca özel hastane ve özel tüp bebek merkezlerinde olan ikizleri ordaki dr lar doğum yaptırtmıyor mu kafam karıştı benim.Mesela benim kendi dr umunda var 2-3 tane benden başka ikiz bekleyen hastası.İnşallah hiçbir sorun olmadan sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.Amin...
arkadaşlar ben bu aşerme bu durumuna sanırım pek inanmıyorum. ne bileyim sadece kendime bakarak bu fikre geldim. canım bir şey çekmiyor. nasıl hamile kalmadan önce ara sıra canım nasıl bir şey çekiyorsa aynen öyle devam ediyor. hatta daha az bile.
sizlerde var mı aşerme durumu? nelere aşeriyorsunuz?
sağolasın ..darısı başına inş..öyle düşünme hiç belli olmaz bir anda kilo alırlar belki ..her zaman umutlu ol bence ,güzel düşünürsen güzel olur..Maşallah kuzucuklara, seninkiler belli ki iyi doğacaklar, önemli olan sağlıklı doğmaları ama insan yinede minnacık bebekler doğurmak istemiyorbenimkiler herhalde biraz küçük doğacaklar, hayırlısı bakalım...
sağolasın ..darısı başına inş. amin inş. hepimiz hayırlısıyla sağlıklı evlatlar doğururuz..Çok şirin bir oda olmuş delikız, hayırlı olsun, Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Özellikle dolabına ve çift temalı perdelerine bayıldım. Bebişlerim de bayıldı, ben eşyalarına bakarken onlar da beğenmiş olacaklar ki tekmeyi bastılar :)
valla bende bir gün bile mide bulantısı olmadı bi kere bile kusmadımarkadaşlar ben bu aşerme bu durumuna sanırım pek inanmıyorum. ne bileyim sadece kendime bakarak bu fikre geldim. canım bir şey çekmiyor. nasıl hamile kalmadan önce ara sıra canım nasıl bir şey çekiyorsa aynen öyle devam ediyor. hatta daha az bile.
sizlerde var mı aşerme durumu? nelere aşeriyorsunuz?
geçmiş olsun ,bende de sınırda çıkmıştı ,diyet verdi ,uyguladım ve normale döndü..Arkadaşlar öncelikle iyi dilekleriniz ve desteğiniz için hepinize çok teşekkürler:)
sağolasın darısı başına ,amin inş..Canım odalarını çooookkk çokkk beğendim. Allah sağlıkla, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallahhh. Bu arada avizeyi internetten mi aldın?
geçmiş olsunslm kızlar
sağolasın ...amin inş..Kızlar ben toplu olarak cevap yazmayı bilmiyorum.Bana yazan arkadaşlara çok tşkler....
Delikız canım odalarına bayıldım.Sağlıkla kullanıp büyüsünler inşallah...
Canım dr lar işte sen normal doğurma,o doğurmasın kim doğuracak ozaman diyıor ama ben kesinlikle normal düşünmüyorum.Korkudan doğuramam herhalde.Ben normalde muayenede bile 2 dk o çatalda dururken ölüm gibi gelirdi.Bebekler 2500 ün üzerindeler ama ölçüm alması çok zor oluyor.Oyüzden kiloya takılmıyorum.Sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah hayırlısı ile 2500 de olsalar iyi bence.Nst çekilemedi mesela bugün.Ben 36 haftadır hiç yatmadım.7.haftam şuan izinliyim yine aynı şekilde.Evde bebişlerin kıyafetlerini,odalarını ben tek başıma düzenledim.Ev temizliğini,yemekleri felan hala yapıyorum maşallah.Gün içinde hiç oturmadığım zamanlarda oluyor.Geçen Cumartesi hiç abartmıyorum 5 saat çarşı gezmişim.Yanımdakiler benden çok yoruldular belki de.Yatmayla çokta alakalı değil bence.Allah ın dediği olur.Benim en büyük sorunum diş eti sarkması oldu dişimin birinde ve o et sürekli gece gündüz demeden kanıyor ve yarım saat bir saat durduramıyoruz.Onun dışında da rutin şeyler.Geceleri lavoboya kalktığımda geri yatağa yatmakta çok zorlanıyorum mesela.Kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki.Rabbim en hayıirlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah...
Selamlar bir kaç gündür topiğinizi takip ediyorum. aşılamayla 3üzlere hamile kaldım. ancak birinin 5. haftada kanamayla kalbi durdu. şu an 8+5 günlüğüz. sizinle beraber bende heyacanımı paylaşmak istedim. doğumu yaklaşan arkadaşlara kolay doğumlar, sağlıklı bebişler dilerim. daha bizim önümüzde çooook uzun yol var. :18:
Kızlar bende hiç uyuyamıyorum artık,sabahtan beride sersem gibiyim.Ne uyuduğum belli ne uyuyacağım.Geceleri hiçbir pozisyonda rahat edemez oldum,göbek büyüyünce maşallah...
kızlar her konuda mutlaka yararınız oluyo çok sağolun ...lütfen bildiğiniz güzel kız isimlerini yazarmısınız..iki kızımada anlamı güzel isimler koymak istiyom **yoksa başkaları koyacak***birbirlerine uysun diye bi takıntımız yok .tek takıntım önce ben harekete geçmek istiyom...yok dedesinin bacısının bilmem eskiden doğup ölen çocuklarının isimlerini koyacaklar...güzel olsa tamam...ama,,,sabırsızlıkla bekliyorum..erkek olsaydı isim hazırdı ama kız ismi bulamıyorumm.kızımın adı zeynep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?