- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.061
ay millet göbüşümün son hali ,biraz inme var mı bi bakıverin bi zahmet
[/QUOTE
fıstık gibisin maşallahh..aşağı inme varmı onu anlıyamadım ama göbeğin çok büyümemiş diyebilirim ben 28.haftada senden büyüğüm sanki.bebeklerin kiloları nasıldı canım bide sen kendin kaç kilosun şua maşşşaaallaaahh allah nazarlardan saklasın seni ve kuzularını...
slm kızlar biz geldik
çok şükür teyzeleri bebişlerim iyi... oğlum 1600gr ve tam haftasında
kızım maşallah 2000gr olmuş...2 hafta önden gidiyor... kiloları böle devam ederse 4-5 hafta sonra ağır gelmeye başlayabilir...doğuma hazırlıklı ol dedi...
işin kötüsü dr.um ayın 18inde izne çıkıyo... şubat 1e kadar burdayım ama 1-5 şubat arası yokum o zaman doğurma dedi :)) nasıl olacaksa
tam da benim 35.haftama denk geliyor... bu arada beni ne sıklıkla muayene edecek ki?? kafam çok karıştı... eğer o dönemde sancım tutarsa başka arkadaşı doğurtacak... eee ben ne anladım o kadar para vercem tanımadığım dr. doğurtacak ...devlette iyi bi dr. bulurum ondan iyi ... hemde ucuza gelir... napcam bilemedim kafam karıştı
erken gelmesinler en az Rabbim 36. haftayı göstersin
ay millet göbüşümün son hali ,biraz inme var mı bi bakıverin bi zahmet
[/QUOTE
fıstık gibisin maşallahh..aşağı inme varmı onu anlıyamadım ama göbeğin çok büyümemiş diyebilirim ben 28.haftada senden büyüğüm sanki.bebeklerin kiloları nasıldı canım bide sen kendin kaç kilosun şua maşşşaaallaaahh allah nazarlardan saklasın seni ve kuzularını...
maşallahhh...canım göbeğin normal görünüyo bakınca.ama vücudunun heryerinden kilo almamışsın galiba,bu çok güzel benim eltim davul gibi şişmişti 4 aylıkken 6 ay diyodu herkes oda ikiz doğurdu.şimdi bana bakıyolar 20. haftamdayım senin hiç karnın yok diyolar.ama ben kendimi iğne deyse patlıycak gibi hissediyom.hele bu haftadan sonra ...kardeşim yeni doğum yaptı ondan biliyom doğum yaklaşınca göbek deliğinden yukarısı bomboş gibi duruyodu.senin öyle görünmüyo içini ferah tut.
Cnm bnm buyuk kizimin ismi esila anlamida sabab asam rabbini an ve oglen namaziyla ikindi namazinin arsndaki vakt demekmissimide ikizlerim bir kz bir erkk 2 kizimada elisa ismini koymak istiyorum nette arstrdgm kdryla bai yerlerde anlmi guzel yazio bazilrnda ise sacma sapn seyler kararsiz kaldim yani esila ve elisa olsun istiorum oglumun ismi zaten hazir ibrahim kayinpederimin ismi esim oyle istio
sağol canım ya. inan kafam kazan gibi biraz baktım netten başım ağrıdı .yinede aklınıza gelen olursa yazarsınız.sağlıcakla....
Kızlar bende hiç uyuyamıyorum artık,sabahtan beride sersem gibiyim.Ne uyuduğum belli ne uyuyacağım.Geceleri hiçbir pozisyonda rahat edemez oldum,göbek büyüyünce maşallah...
slm kızlar biz geldik
kızım maşallah 2000gr olmuş...2 hafta önden gidiyor... kiloları böle devam ederse 4-5 hafta sonra ağır gelmeye başlayabilir...doğuma hazırlıklı ol dedi...
işin kötüsü dr.um ayın 18inde izne çıkıyo... şubat 1e kadar burdayım ama 1-5 şubat arası yokum o zaman doğurma dedi :)) nasıl olacaksa
tam da benim 35.haftama denk geliyor... bu arada beni ne sıklıkla muayene edecek ki?? kafam çok karıştı... eğer o dönemde sancım tutarsa başka arkadaşı doğurtacak... eee ben ne anladım o kadar para vercem tanımadığım dr. doğurtacak ...devlette iyi bi dr. bulurum ondan iyi ... hemde ucuza gelir... napcam bilemedim kafam karıştı
nehircim bebeklerin kiloları nasıl seninle aynı gidiyoruz bende 28 yeni girdim.
arkadaşlar ben bu aşerme bu durumuna sanırım pek inanmıyorum. ne bileyim sadece kendime bakarak bu fikre geldim. canım bir şey çekmiyor. nasıl hamile kalmadan önce ara sıra canım nasıl bir şey çekiyorsa aynen öyle devam ediyor. hatta daha az bile.
sizlerde var mı aşerme durumu? nelere aşeriyorsunuz?
Biz park yatak almadık, bebek arabası ve port bebe Graco Quattro Tour Reverse aldık iki ayrı araba olarak, port bebeler de yine araba ile uyumlu travel sistem. Çok baktım sonunda bu içime sindi, sağlam ve konforlu arabalar, deneyip göreceğiz inşallah:)Puset,park yatak ve oto koltuğu olarak ne aldınız kızlar?
biz de son noktayı koyduk nihayet. aylin ve selin olacaklar kızlarım. öyle çok değişik, çok yabancı ve çok moda isimler olsun istemedik. isimler çok benzesin de istemedik. sadece söylenince akılda kalsın, soyadlarıyla uyumlu olsun istedik. son kararımızı bu şekilde.
ilk kızının ismi güzel bence. ikizlerinin isimleri öyle çok farklı olmasın bence. benim görüşüm tabi bu.
isim aramak çok baş ağrıtıyor biliyorum. eşim ayrı, ben ayrı internet başında çok vakit geçirdik.
Canım biz de avizecilere, İkea'ya falan baktık da beğenemedik, bulamadık istediğimiz gibi. Hangi site olduğunu yazar mısın bana. Tekrar hayırlı olsun,güle güle kullansınlarsağolasın darısı başına ,amin inş..
evet netten aldım avizeyi..
gözün aydın herşey normalmiş.inşallah en azından 35 i yarılarsında küvez derdi olmaz.valla aylarca bi doktora git sonrada başkasında doğum yap.ben de öyle olsa hastanemi değiştircem çünkü çok pahalı ama dok.çok iyi.medikal park var oraya giderim doğuma..inşallah benimkide öyle olmaz genelde doğumda doktorlar izne çıkarlar...allah yardımcın olsun biraz daha dayanma gücü versin yavrularına.
kızlar her konuda mutlaka yararınız oluyo çok sağolun ...lütfen bildiğiniz güzel kız isimlerini yazarmısınız..iki kızımada anlamı güzel isimler koymak istiyom **yoksa başkaları koyacak***birbirlerine uysun diye bi takıntımız yok .tek takıntım önce ben harekete geçmek istiyom...yok dedesinin bacısının bilmem eskiden doğup ölen çocuklarının isimlerini koyacaklar...güzel olsa tamam...ama,,,sabırsızlıkla bekliyorum..erkek olsaydı isim hazırdı ama kız ismi bulamıyorumm.kızımın adı zeynep.
slm kızlar biz geldik
sağolasın ..darısı başına inş.ay millet göbüşümün son hali ,biraz inme var mı bi bakıverin bi zahmet
[/QUOTE
benimkilerin kiloları kız haftasında oğlan bir hafta önden gidiyor hep
evet ben sadece göbeğe aldım ,diğer yerlerimde hiçbişey yok hala 36 bedenim :))
hatta eşim takılır sürekli ,hamilelikte bile şu popon büyümedi hala minicik diye :))
normalde de zaten kilo almam kolay kolay ,alsam da orantılı alırım öyle karnım göbeğim filan çıkmaz ..
valla ben 17-18 kilo aldım ama göbekte o kadar bişey yok çünkü 4-5 kilosu hep ödem ..
ayaklarım ,bacaklarımın arkası filan hep şiş ,yani o kilolar oralarda toplanmış o yüzden o kadar kilo almamışım gibi duruyor
asıl kilo 30 dan sonra başlıyor ,birden şişiyorsun valla durduramıyorsun çünkü bebekler asıl kiloyu ondan sonra alıyorlar ,ondan sonra ödemler başlıyor vs
gözünaydın ..slm kızlar biz geldik
hakkında hayırlısı olsun inş.
sen nrmal mi doğuracaksın
herkes inmemiş diyor zaten ama ben yine de emin olmak istedimmaşallahhh...canım göbeğin normal görünüyo bakınca.ama vücudunun heryerinden kilo almamışsın galiba,bu çok güzel benim eltim davul gibi şişmişti 4 aylıkken 6 ay diyodu herkes oda ikiz doğurdu.şimdi bana bakıyolar 20. haftamdayım senin hiç karnın yok diyolar.ama ben kendimi iğne deyse patlıycak gibi hissediyom.hele bu haftadan sonra ...kardeşim yeni doğum yaptı ondan biliyom doğum yaklaşınca göbek deliğinden yukarısı bomboş gibi duruyodu.senin öyle görünmüyo içini ferah tut.
evet tam inmede bayağı sarkıyor aşağı doğru..
inmiş olsa bile çok az sanırım artık bundan sonra da inmesi normaldir galiba
yok ben sadece göbekten kilo aldım diğer yerlerimde tık yok
ben 20 .haftadayken karnım dümdüzdü
sonradan bir sürü göbek büyüme atağı geçiriyorsun ,sen de şaşırıyorsun
6.ayda gelmeden göbek tam olarak evrim geçirip büyümüyor
hele 6.ayda gel yavaş yavaş evrim geçireceksin
evet senin zamanında benim de göğüslerimle birdi ,biraz inme var sanırım ama doğuma daha var gibi duruyorevet göbeğin aşağıya inmiş. benimki neredeyse göğüslerimle bir. son zamanlarda aşağıda olması gerekyor zaten değil mi? kilon da gayet iyi. aynı zamanda küçük de göbeğin. sanki benim göbek seninkiyle aynı, sadece yukarıda . anlamadım ben bu durumu. ya da bana öyle geliyor.
doğumdan sonra bir şey kalmaz sen de. sağlıklı doğumlar diliyorum.
bilmiyorum doktor da bişey demiyor ,görenler de inmiş demiyor ,hayırlısı artık..
benim göbeğim yapısal ,iç karınlıyım ben ondan olabilir..
hayırlı olsun isimler ..biz de son noktayı koyduk nihayet. aylin ve selin olacaklar kızlarım. öyle çok değişik, çok yabancı ve çok moda isimler olsun istemedik. isimler çok benzesin de istemedik. sadece söylenince akılda kalsın, soyadlarıyla uyumlu olsun istedik. son kararımızı bu şekilde.
ilk kızının ismi güzel bence. ikizlerinin isimleri öyle çok farklı olmasın bence. benim görüşüm tabi bu.
isim aramak çok baş ağrıtıyor biliyorum. eşim ayrı, ben ayrı internet başında çok vakit geçirdik.
bence kız için güzel ve uyumlu olmuş ..
ben de nette çok bakındım en son bunu buldum ,görünce de vuruldumCanım biz de avizecilere, İkea'ya falan baktık da beğenemedik, bulamadık istediğimiz gibi. Hangi site olduğunu yazar mısın bana. Tekrar hayırlı olsun,güle güle kullansınlar
Canım çok fazla inme yok sanki, 40. haftayı bile görürsün valla :)
tamam adresi silmiştim ama bi bakayım ..
inş..
benim kızımın adı da inşallah elif deniz olacak
aslında zeynep istiyorduk ama eşim elif ismini rüyasında görünce değiştirdik
maşallahın var, benim şu anki göbeğim tıpkı seninki gibi
bence aşağı inmemiş hiç
hayırlı olsun ,ben de başta iki isim düşünüyor başına da elif koymayı düşünüyordum sonra vazgeçtim
sağolasın darısı başına inş.
herkese günaydın ...sabahın köründe dikildim yine
malum kahvaltı yaptım ..
geceleri uyurken çişe kalktığımda ellerim bacaklarım felç gibi oluyor tutmuyor ama sabah uyanınca geçiyor ne iş anlamadım
biz de son noktayı koyduk nihayet. aylin ve selin olacaklar kızlarım. öyle çok değişik, çok yabancı ve çok moda isimler olsun istemedik. isimler çok benzesin de istemedik. sadece söylenince akılda kalsın, soyadlarıyla uyumlu olsun istedik. son kararımızı bu şekilde.
maşallah..bebişlerinin isimleri hem güzel hemde kulağa hoş geliyoo.dün akşam bizde eşimle listeyi azalttık..çok isim olunca karar vermek zorlaşıyor.ya merve_ile melek,,,,yada inci ile ipek,,,bi yandanda dini isim olsun istiyoruz..ama bana inci ile ipek daha hoş geliyo,,,nası güzelmi ...ayy cinsiyetini merak et dur ,şimdide isim düşün bide sabırsız olunca insan,neyse hayırlısı inşallah.....
Bebişlerimin odalarını paylaştım bakmak isterseniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/517134-peri-pidilgayla-hamis-kalmayan-kalmayacak-2229.html
maşallah..bebişlerinin isimleri hem güzel hemde kulağa hoş geliyoo.dün akşam bizde eşimle listeyi azalttık..çok isim olunca karar vermek zorlaşıyor.ya merve_ile melek,,,,yada inci ile ipek,,,bi yandanda dini isim olsun istiyoruz..ama bana inci ile ipek daha hoş geliyo,,,nası güzelmi ...ayy cinsiyetini merak et dur ,şimdide isim düşün bide sabırsız olunca insan,neyse hayırlısı inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?