2013 ikiz anne adayları buraya

slm kızlar biz geldik
çok şükür teyzeleri bebişlerim iyi... oğlum 1600gr ve tam haftasında
kızım maşallah 2000gr olmuş...2 hafta önden gidiyor... kiloları böle devam ederse 4-5 hafta sonra ağır gelmeye başlayabilir...doğuma hazırlıklı ol dedi...
işin kötüsü dr.um ayın 18inde izne çıkıyo... şubat 1e kadar burdayım ama 1-5 şubat arası yokum o zaman doğurma dedi :)) nasıl olacaksa
tam da benim 35.haftama denk geliyor... bu arada beni ne sıklıkla muayene edecek ki?? kafam çok karıştı... eğer o dönemde sancım tutarsa başka arkadaşı doğurtacak... eee ben ne anladım o kadar para vercem tanımadığım dr. doğurtacak ...devlette iyi bi dr. bulurum ondan iyi ... hemde ucuza gelir... napcam bilemedim kafam karıştı
erken gelmesinler en az Rabbim 36. haftayı göstersin

gözün aydın herşey normalmiş.inşallah en azından 35 i yarılarsında küvez derdi olmaz.valla aylarca bi doktora git sonrada başkasında doğum yap.ben de öyle olsa hastanemi değiştircem çünkü çok pahalı ama dok.çok iyi.medikal park var oraya giderim doğuma..inşallah benimkide öyle olmaz genelde doğumda doktorlar izne çıkarlar...allah yardımcın olsun biraz daha dayanma gücü versin yavrularına.

sağol canım ya. inan kafam kazan gibi biraz baktım netten başım ağrıdı .yinede aklınıza gelen olursa yazarsınız.sağlıcakla....

ay millet göbüşümün son hali ,biraz inme var mı bi bakıverin bi zahmet

evet göbeğin aşağıya inmiş. benimki neredeyse göğüslerimle bir. son zamanlarda aşağıda olması gerekyor zaten değil mi? kilon da gayet iyi. aynı zamanda küçük de göbeğin. sanki benim göbek seninkiyle aynı, sadece yukarıda . anlamadım ben bu durumu. ya da bana öyle geliyor.
doğumdan sonra bir şey kalmaz sen de. sağlıklı doğumlar diliyorum.

sağol canım ya. inan kafam kazan gibi biraz baktım netten başım ağrıdı .yinede aklınıza gelen olursa yazarsınız.sağlıcakla....

biz de son noktayı koyduk nihayet. aylin ve selin olacaklar kızlarım. öyle çok değişik, çok yabancı ve çok moda isimler olsun istemedik. isimler çok benzesin de istemedik. sadece söylenince akılda kalsın, soyadlarıyla uyumlu olsun istedik. son kararımızı bu şekilde.
ilk kızının ismi güzel bence. ikizlerinin isimleri öyle çok farklı olmasın bence. benim görüşüm tabi bu.
isim aramak çok baş ağrıtıyor biliyorum. eşim ayrı, ben ayrı internet başında çok vakit geçirdik.

Kızlar bende hiç uyuyamıyorum artık,sabahtan beride sersem gibiyim.Ne uyuduğum belli ne uyuyacağım.Geceleri hiçbir pozisyonda rahat edemez oldum,göbek büyüyünce maşallah...

41 kere maşallah...ben de 8+5 ikizlere hamileyim.tüp bebekle oldu..seninki kendiliğinden mi oldu?
genelde tüp bebek için sezeryan yapılıyor deniyor da o sebeple merak ettim.yanlış anlamadıysam doktorum normal doğum olsun istiyor değil mi?_

maşallah maşallah bebeklerine.
ne güzel biri kız biri erkek,rabbim bize de sağlıklı hayırlı nasip etsin inşallah.
umarım 36. haftayı görürsün.zaten az kalmış Allah yardım eder...

nehircim bebeklerin kiloları nasıl seninle aynı gidiyoruz bende 28 yeni girdim.

Bu hafta başı kanama ile acil gittiğimden ölçüm yapmadı doktor başka şeyleri kontrol etti. Ancak şimdiye kadar hep biri haftasından 1 hafta büyük kızların, diğeri haftasının içinde, aralarında 1 haftalık fark var gibi gidiyoruz. Bir değişiklik olmazsa 2 hafta sonra gidicam o zaman yazarım yine canım. Bizim aramız yakın haklısın:)

Benim ilk 2 ay canım hep ekşi şeyler istemişti, yiyince midem rahatlıyordu, zaten fazla bulantım ve kusmam olmamıştı. Bunun dışında hiç öyle çıldırmış bir halde birşey istemedim. Biraz naz bahanesi mi acaba diye de düşünüyorum doğrusu:))

Puset,park yatak ve oto koltuğu olarak ne aldınız kızlar?
Biz park yatak almadık, bebek arabası ve port bebe Graco Quattro Tour Reverse aldık iki ayrı araba olarak, port bebeler de yine araba ile uyumlu travel sistem. Çok baktım sonunda bu içime sindi, sağlam ve konforlu arabalar, deneyip göreceğiz inşallah:)

Hayırlı olsun, isimleriyle bol şanslı, güzel ömürleri olsun inşallah:))

sağolasın darısı başına ,amin inş..
evet netten aldım avizeyi..
Canım biz de avizecilere, İkea'ya falan baktık da beğenemedik, bulamadık istediğimiz gibi. Hangi site olduğunu yazar mısın bana. Tekrar hayırlı olsun,güle güle kullansınlar

Canım çok fazla inme yok sanki, 40. haftayı bile görürsün valla :)

beni 20.haftadan sonra ikiz olduğunu duyan hiç bi doktor kabul etmede devlette dahil,mecburen kendi doktoruma devam ettim nerden bulcaksınız yeni doktor risk almıyorlarr.

benim kızımın adı da inşallah elif deniz olacak
aslında zeynep istiyorduk ama eşim elif ismini rüyasında görünce değiştirdik

maşallahın var, benim şu anki göbeğim tıpkı seninki gibi
bence aşağı inmemiş hiç

ayyyyyyyyy maşallah kuzulara

evet canım doktor durumun sinir bozucu
ben de doktorumun önemli bir işinin çıkmasından çok korkuyorum
olumluyu düşünelim, olumlu olsun her şeyyyy inşallahh

maşallah..bebişlerinin isimleri hem güzel hemde kulağa hoş geliyoo.dün akşam bizde eşimle listeyi azalttık..çok isim olunca karar vermek zorlaşıyor.ya merve_ile melek,,,,yada inci ile ipek,,,bi yandanda dini isim olsun istiyoruz..ama bana inci ile ipek daha hoş geliyo,,,nası güzelmi ...ayy cinsiyetini merak et dur ,şimdide isim düşün bide sabırsız olunca insan,neyse hayırlısı inşallah.....

inci ile ipek güzel isimler. bir ara inci yi biz de düşünmüştük. merve ve melek de güzel. bence bu 4 isim hakkında karar kılın.
daha da vakit var.

bence inci ve ipek
narin, zarif ve nazenin
çok beğendim bennnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…