- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.081
maaşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeklerini.çok hoş olmuş mavi oda.biz sadece beşiklerini aldık .oda için yazı beklemek istiyorum
Günaydın kızlar. Akşamdan beri bebeklerin hareketlerini az hissediyorum sanki. Özellikle soldaki kızım çok hareketlidir normalde ama dünden beri doğru düzgün hareket etmiyor. Kontrolümüz yarındı ama çok panikledim şu an. Erken mi bu hareketleri saymak için, yoksa hemen gitmeli miyim hemen yazarsanız...
Bebişlerimin odalarını paylaştım bakmak isterseniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/517134-peri-pidilgayla-hamis-kalmayan-kalmayacak-2229.html
Günaydın kızlar. Akşamdan beri bebeklerin hareketlerini az hissediyorum sanki. Özellikle soldaki kızım çok hareketlidir normalde ama dünden beri doğru düzgün hareket etmiyor. Kontrolümüz yarındı ama çok panikledim şu an. Erken mi bu hareketleri saymak için, yoksa hemen gitmeli miyim hemen yazarsanız...
kuzum maşallah çok güzel odaları kuzuların ne kadar çok kıyafet almışınız yaaa:)
slm kızlar biz geldik
çok şükür teyzeleri bebişlerim iyi... oğlum 1600gr ve tam haftasında
kızım maşallah 2000gr olmuş...2 hafta önden gidiyor... kiloları böle devam ederse 4-5 hafta sonra ağır gelmeye başlayabilir...doğuma hazırlıklı ol dedi...
işin kötüsü dr.um ayın 18inde izne çıkıyo... şubat 1e kadar burdayım ama 1-5 şubat arası yokum o zaman doğurma dedi :)) nasıl olacaksa
tam da benim 35.haftama denk geliyor... bu arada beni ne sıklıkla muayene edecek ki?? kafam çok karıştı... eğer o dönemde sancım tutarsa başka arkadaşı doğurtacak... eee ben ne anladım o kadar para vercem tanımadığım dr. doğurtacak ...devlette iyi bi dr. bulurum ondan iyi ... hemde ucuza gelir... napcam bilemedim kafam karıştı
erken gelmesinler en az Rabbim 36. haftayı göstersin
bu arada isim konusu artık netleşti bizdede,bayağı bi karıştı kafamız ama sonunda anne ve babalarının isimlerinide taşısınlar istedik.zavallı çocuklar kendilerini beğenmiş anne babaları var :) kızımız DERİN LAL,oğlumuz DENİZ BURAK....
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/517134-peri-pidilgayla-hamis-kalmayan-kalmayacak-2229.html
tatlım benim hoşuma giden ecrin, buğlem, ceylin; isim işi çok karışık, benim bir kızım bir oğlum olacak ama hala bir isim bulamadık, eşim babasının ismini koyacak ama yanına ben kendi istediğim ismi koymak istiyorum, bakalım hayırlısı olsun inşallah...kızlar her konuda mutlaka yararınız oluyo çok sağolun ...lütfen bildiğiniz güzel kız isimlerini yazarmısınız..iki kızımada anlamı güzel isimler koymak istiyom **yoksa başkaları koyacak***birbirlerine uysun diye bi takıntımız yok .tek takıntım önce ben harekete geçmek istiyom...yok dedesinin bacısının bilmem eskiden doğup ölen çocuklarının isimlerini koyacaklar...güzel olsa tamam...ama,,,sabırsızlıkla bekliyorum..erkek olsaydı isim hazırdı ama kız ismi bulamıyorumm.kızımın adı zeynep.
maşallah canım çok iyi, inşallah zamanında doğarlar, sen içini ferah tut, onlar zamanında gelir akıllı çucuklar annesi...slm kızlar biz geldik
kızım maşallah 2000gr olmuş...2 hafta önden gidiyor... kiloları böle devam ederse 4-5 hafta sonra ağır gelmeye başlayabilir...doğuma hazırlıklı ol dedi...
işin kötüsü dr.um ayın 18inde izne çıkıyo... şubat 1e kadar burdayım ama 1-5 şubat arası yokum o zaman doğurma dedi :)) nasıl olacaksa
tam da benim 35.haftama denk geliyor... bu arada beni ne sıklıkla muayene edecek ki?? kafam çok karıştı... eğer o dönemde sancım tutarsa başka arkadaşı doğurtacak... eee ben ne anladım o kadar para vercem tanımadığım dr. doğurtacak ...devlette iyi bi dr. bulurum ondan iyi ... hemde ucuza gelir... napcam bilemedim kafam karıştı
bu arada isim konusu artık netleşti bizdede,bayağı bi karıştı kafamız ama sonunda anne ve babalarının isimlerinide taşısınlar istedik.zavallı çocuklar kendilerini beğenmiş anne babaları var :) kızımız DERİN LAL,oğlumuz DENİZ BURAK....
benimkilerin isimleri ada ve ege :)
slm kızlar biz geldik
son zamanlarda doktorun böyle kafa karıstırması cok can sıkıcı degilmi aylarca guvenerek kontrole gidiyorsun ve son anda her sey tepe taklak. aynı seyi bana da yaptı doktorum. son ana kadar benim fikirlerime paralel seyler soyledi durdu sonra bi baktım kıvırmalar basladı. devlet hastanesine gidiyorum simdi, inan bana özel de oldugum muayeneden daha detaylı ve kontrollü gidiyor her şey. tek sıkıntı kalabalık olması doktor ve hemsireler özel hastanedekiler kadar guler yuzlu ve sabırlılar inan bana. ben sanırım devlette doguracagım sartları da eskisi gibi degil. bi arastırın derim.
son zamanlarda doktorun böyle kafa karıstırması cok can sıkıcı degilmi aylarca guvenerek kontrole gidiyorsun ve son anda her sey tepe taklak. aynı seyi bana da yaptı doktorum. son ana kadar benim fikirlerime paralel seyler soyledi durdu sonra bi baktım kıvırmalar basladı. devlet hastanesine gidiyorum simdi, inan bana özel de oldugum muayeneden daha detaylı ve kontrollü gidiyor her şey. tek sıkıntı kalabalık olması doktor ve hemsireler özel hastanedekiler kadar guler yuzlu ve sabırlılar inan bana. ben sanırım devlette doguracagım sartları da eskisi gibi degil. bi arastırın derim.
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık, güle güle güzel günlerde büyüsünler odalarında. Eşyaları da hiç çok değil, ufak bebeklerin gün içinde kaç kere kıyafet değiştireceğini hesaba katınca iki bebek için özellikle body, tulum gibi şeyler ne kadar çok o kadar iyi. Ben ilk dönemde kafamızı kaldırıp eksik kalacak şeyleri bulmaya çalışacağımızı düşünemiyorum, herşey elimin altında olacak şekilde alışveriş ediyorum. Herşey gönlünüzce olsun:)
İsimleri hayırlı olsun, bol şans getirsin inşallah:)bu arada isim konusu artık netleşti bizdede,bayağı bi karıştı kafamız ama sonunda anne ve babalarının isimlerinide taşısınlar istedik.zavallı çocuklar kendilerini beğenmiş anne babaları var :) kızımız DERİN LAL,oğlumuz DENİZ BURAK....
Maşallah bebişlerine dosbacığım, inşallah zamanında ve emin ellerde dünyaya gelirler...
Biz de bu sabah kontroldeydik. Maşallah her şey yolunda, bebişlerim kafa kafaya vermiş yatıyorlar bakalım. :)
Kiloları haftalarıyla uyumlu çok şükür. 3 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacakmış. Bir de clexane iğneye başlayacağım, aranızda kullanan var mı? Kullanan varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Ben tüp bebek transferinden sonra 1-1,5 ay kadar clexane iğne kullanmıştım, sonra onu kesip Coraspin hap kullandım, 24. Haftada onu da bıraktık artık. Kan sulandırıcı biliyorsun.
Allah isimleriyle yaşamayı nasip etsin inşallah. Ben de oğluma Burak, kızıma Zeynep isimlerini koymak istiyorum nasip olursa
benimkilerin isimleri ada ve ege :)
Sizlerin güzel bebeklerinin isimleri de hayırlı olsun arkadaşlar hepsinin şanslı uzun güzel ömürleri olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?