2013 ikiz anne adayları buraya

Günaydın kızlar. Akşamdan beri bebeklerin hareketlerini az hissediyorum sanki. Özellikle soldaki kızım çok hareketlidir normalde ama dünden beri doğru düzgün hareket etmiyor. Kontrolümüz yarındı ama çok panikledim şu an. Erken mi bu hareketleri saymak için, yoksa hemen gitmeli miyim hemen yazarsanız...

Canım bende de oluyor bazen.Özellikle sağ taraftaki bebiş hareket etmiyor bazen.Çikolata ye tatlım ve uzan.En iyi ozaman anlarsın hareketlerini.Otururken ve özellikle ayakta hareket halinde olunca zor oluyor hareketlerini yakalamak.Bir dene istersen ona göre karar verirsin ne yapacağına...

bu arada isim konusu artık netleşti bizdede,bayağı bi karıştı kafamız ama sonunda anne ve babalarının isimlerinide taşısınlar istedik.zavallı çocuklar kendilerini beğenmiş anne babaları var :) kızımız DERİN LAL,oğlumuz DENİZ BURAK....

hareketlere takılma bişey olmaz ,dönmüşlerdir ,uyuyorlardır ,içe doğru sokulmuşlardır..
hareketler 30.haftadan sonra anlam ifade ediyor ,onda da yine gün içinde azalması önemli değil tatlı şeyler ye sola doğru uzan bak bakalım

Maşallah bebişlerine dosbacığım, inşallah zamanında ve emin ellerde dünyaya gelirler...
Biz de bu sabah kontroldeydik. Maşallah her şey yolunda, bebişlerim kafa kafaya vermiş yatıyorlar bakalım. :)
Kiloları haftalarıyla uyumlu çok şükür. 3 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacakmış. Bir de clexane iğneye başlayacağım, aranızda kullanan var mı? Kullanan varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Allah isimleriyle yaşamayı nasip etsin inşallah. Ben de oğluma Burak, kızıma Zeynep isimlerini koymak istiyorum nasip olursa...

Sana da günaydın BEKAY, sıkıntı etme biraz uzan bence de. Azcık sıkışınca basıyorlar tekmeyi, kontrolün de yarınmış nasılsa, sorun yoktur inşallah problem etme.

Çok cici şeyler almışsın bebişlerine, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah. Yalnız ikiz değil dördüzlere alışveriş yapmışsın maşallah, gelen hediyelerle oda da bebişlere yer bulamayabilirsin benden söylemesi. Şaka bir yana sağlık ve mutlulukla bebişlerine kavuşmanı dilerim.

Son düzenleme:

tatlım benim hoşuma giden ecrin, buğlem, ceylin; isim işi çok karışık, benim bir kızım bir oğlum olacak ama hala bir isim bulamadık, eşim babasının ismini koyacak ama yanına ben kendi istediğim ismi koymak istiyorum, bakalım hayırlısı olsun inşallah...
maşallah canım çok iyi, inşallah zamanında doğarlar, sen içini ferah tut, onlar zamanında gelir akıllı çucuklar annesi...

tatlım arada olur öyle çok kafana takma, çikolata yada pekmez falan ye, hareketlenirler, uyuyorlardır annesi uyanırlar, bende hep endişeleniyordum ama şimdi maşallah hiç uyumuyorlar

benimkilerin isimleri ada ve ege :)

hayırlı olsun ..
bizim hamsilerin de ismi mehmet çınar ve büşra
aslında sadece çınar koyacaktık ama iki babanın da adı mehmet olunca başına mehmet koyup onların da gönlünü alalım dedik ..
çınar gibi uzun ömürlü bir oğlum olsun istedim ,büşra da müjdeli haber demek kızım da müjdeli bir haber olarak geldi evimize ..
anlamları hoşuma gittiği için böyle olsun istedim ..
benim için farklı olması değil anlamı çok önemli ..
tüm bebekler sağlıkla gelsinler inş.

son zamanlarda doktorun böyle kafa karıstırması cok can sıkıcı degilmi aylarca guvenerek kontrole gidiyorsun ve son anda her sey tepe taklak. aynı seyi bana da yaptı doktorum. son ana kadar benim fikirlerime paralel seyler soyledi durdu sonra bi baktım kıvırmalar basladı. devlet hastanesine gidiyorum simdi, inan bana özel de oldugum muayeneden daha detaylı ve kontrollü gidiyor her şey. tek sıkıntı kalabalık olması doktor ve hemsireler özel hastanedekiler kadar guler yuzlu ve sabırlılar inan bana. ben sanırım devlette doguracagım sartları da eskisi gibi degil. bi arastırın derim.

hayırlı olsun canım.çok çoookkk beğendim ama kıyafetler çok fazla mı acaba yoksa okadarmı almalıyız.herkes bana fazla alma çabuk büyürler diyorda. mesela kayınvalidem.ama doğumdan sonrada biraz zor çıkarım eksik olursa .hayırlısı sen kurtulmuşsun.darısı başımıza.ben daha 20 . haftamdayım....

evet canım gayet sıkıcı bi durum ama elden bişey gelmio
kendimi onun yerine koydum sanırım onun tatil yapabilmesi için bi kaç kişiyi benim gibi harcaması lazım :))
neyse çok derin düşünmüyorum sadece 5 gün yok inşallah o günlerde doğurmam... ilk başta çok tedirgin oldum ama kısmetimde ne varsa onu yaşarım
ben devlet hastanelerinin küvezine çok daha güveniyorum ama buraya başladım bırakmak istemiyorum ne de olsa 7 aydır bu dr.un kontrolündeyim
senin içinde hakkından hayırlısı olsun önemli olan sağlıklıca bebişlerimize kavuşamamız

yazılanları cepten okuyorum ama yazmak zor geliyor...
pc yi açmakta işime gelmiyor kayınvalide çalışırken :))
neyse o şimdi uyuyor ben de buraya takıldım
bebişlerinizin cicilerine ve odalarına bayıldım
benimki de bu haftaiçinde gelecek bakalım... hayırlısıyla yerleştirmek nasip olsun inşallah
kıyafet konusunu bizimkiler abartmış... ama daha doğmamış bebişlerime büssürü hediye gelmeye başladı bile... çok almamakta fayda var sanırım
hemen büyüyecekler dimi ama ???

devlet hastanesi işi de tamamen şans meselesi. şehirden şehire de o kadar değişiyor ki. izmit te kadın doğum hastanesi var, diğer devlet hastanelerinde kadın doğumcu yok. tek merkezde toplanmış yani. hamile kaldığımı öğrendiğimde kadın doğum hastanesini bir deneyeyim dedim. 5. haftamdı. doktorların odasında ultrason yoktu. ultrason odaları ayrı idi, 2 makine var ve makinelerin başında da hep aynı doktorlar ve randevulu çalışıyordu.yani kendi doktorunuz bakamıyor. ilk randevumu 2 ay sonrasına verdiklerinde şok olduk. 3 gün sonra özel bir hastanede şuan ki doktoruma gözüktüm ve 5. haftamda ikizlerime hamile kaldığımı öğrendim. düşünsenize devlette devam etseydim 2 ay sonra ikizlerim olacağını öğrenecektim. bir de yerel basında bir sürü şikayet haberleri duyunca vazgeçtik.
her yer böyle değil tabi ama denemekte fayda var. daha önce küçük bir ilçede oturuyorduk. hasane çok küçüktü. kadın doğumcunun odasında kendi USG si vardı. çok kalabalık da olmuyordu iyi muayene ediyordu. orada otursaydım hala devlet hastanesine giderdim.
bulınduğun şehir, ilçe tamamen şans meselesi devleti düşünürsen

İsimleri hayırlı olsun, bol şans getirsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…