- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.101
Şimdi kontrolden geldik teyzelerimiz.Ense kalınlıklarına bakıldı.Her şey yolunda çok şükür.Cinsiyetleri hakkında bir tahmin de yaptı ama gelecek kontrole kesinleştiririz dedi doktorumuz.Bebeklerimizi görünce çok mutlu olduk.Evde bir ultrason olsa keşke devamlı bakar dururum
bugun ikizlerimin cinsiyetleri belli oldu.1 kız 1 oglan:)darısı olmayanların basına ınsallah[/QUOTE
çok şanslısın maşallah.doktorum bana 11.haftada birinin %100 birinin de %70 erkek olduğunu söyledi.cinsiyet tespiti için biraz erken olduğunu düşünüyorum.sen
kaçıncı haftandasın?
Selamlar bir kaç gündür topiğinizi takip ediyorum. aşılamayla 3üzlere hamile kaldım. ancak birinin 5. haftada kanamayla kalbi durdu. şu an 8+5 günlüğüz. sizinle beraber bende heyacanımı paylaşmak istedim. doğumu yaklaşan arkadaşlara kolay doğumlar, sağlıklı bebişler dilerim. daha bizim önümüzde çooook uzun yol var. :18:
TEŞEKKÜR EDERİM amin inş..delikız odanıza bayıldım,çokgüzel olmuş,güle güle yatsınla inş.yalnız bişey sorcam,valla bu zamana kadar çok gezdim yada araştırdım ama onu hiç görmedim,o iki tane yatakmı koltuk mu nedir :) çok güzel ve kullanışlı bişeye benziyor,sanırım büyük de değil,nerden kaça aldın,ebatları nedir merak ettim
geçmiş olsun ,doktorum beni de muayene etmişti ,etmesi ii birşey ,altta enfeksiyon veya herahngi bir sorun varmı diye bakmış ne güzel ,bazı doktorlara yalvarsan da bakmıyor ..herkese iyi haftasonları diliyorum,
2 gündür kasıklarımda ağrı vardı oturup kalkarken yada yürürken beni çok zorluyordu. dün dr a gittim ama benim kendi dr umun olmadığı bi güne denk geldiğim için başka bi dr gördü beni. ultrasonda baktı ve bebeklerde bir sorun olmadığını söyledi. sonra bir de alttan muayene etmem gerek dedi bende istemiyorum ama çok gerekliyse yapın dedim. ben vajinal ultrasonla rahim ağzı uzunluğunu ölçecek zannederek izin verdim çünkü benim dr umda kanamam olduğunda o şekilde muayene etmişti. sonra kadın eline eldiveni geçirdi ve alttan eliyle muayene etti. o kadar canım yandı, o kadar rahatsız oldum ki anlatamam. kendimi salak gibi hissettim çünkü bilseydim böle bişi olucağını asla izin vermezdim. sonra da bana açılman yok dedi. kan ve idrar tahlillleri yapıldı ama sonuç için gittimde ameliyata girmişti kadın akşam beni aradı dikkat et yat dinlen bebekler baskı yapar ondan ağrıyodur falan dedi. bende kendi drumu arayıp tahlil sonuçlarımı okudum drum direkt kum döküyosun, bol su iç ve dinlen sakın antibiyotik falan da alma dedi. işte böyle kızlar size hiç bu şekilde muayene uygulandı mı??
maş. gözünaydınŞimdi kontrolden geldik teyzelerimiz.Ense kalınlıklarına bakıldı.Her şey yolunda çok şükür.Cinsiyetleri hakkında bir tahmin de yaptı ama gelecek kontrole kesinleştiririz dedi doktorumuz.Bebeklerimizi görünce çok mutlu olduk.Evde bir ultrason olsa keşke devamlı bakar dururum
Maşallah bebişlerine dosbacığım, inşallah zamanında ve emin ellerde dünyaya gelirler...
Biz de bu sabah kontroldeydik. Maşallah her şey yolunda, bebişlerim kafa kafaya vermiş yatıyorlar bakalım. :)
Kiloları haftalarıyla uyumlu çok şükür. 3 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacakmış. Bir de clexane iğneye başlayacağım, aranızda kullanan var mı? Kullanan varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Allah isimleriyle yaşamayı nasip etsin inşallah. Ben de oğluma Burak, kızıma Zeynep isimlerini koymak istiyorum nasip olursa...
Sana da günaydın BEKAY, sıkıntı etme biraz uzan bence de. Azcık sıkışınca basıyorlar tekmeyi, kontrolün de yarınmış nasılsa, sorun yoktur inşallah problem etme.
Çok cici şeyler almışsın bebişlerine, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah. Yalnız ikiz değil dördüzlere alışveriş yapmışsın maşallah, gelen hediyelerle oda da bebişlere yer bulamayabilirsin benden söylemesi.Şaka bir yana sağlık ve mutlulukla bebişlerine kavuşmanı dilerim.
Bebişlerimin odalarını paylaştım bakmak isterseniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/517134-peri-pidilgayla-hamis-kalmayan-kalmayacak-2229.html
kızlar bu arada bebişlerimin yarın kırkı çıkıyor,keşke küçük kuşumda evde olsaydı,bu arada kilosu 1630 oldu teyzeleri,resmen mucize gibi ya,865 gr dan 1630 a inanın büyüdüğünü görmek mucize gibi...yani normal çocukların büyümesini görmekten çok farklı,40 gündür bir gün bile aksatmadan hastane yolunda gidip geliyoruz,ezberledik artık,neyse bunada şükür ...orada bi bebek var,24 haftalık 555gr doğdu,oda 38 gündür yatıyo,oda bambaşka bi mucize...neyse benim mucizemde kara göründü sayılır,2000 de veririz dediler,tabi emmesinede bağlı,bugün hemşire denedi biberonu ama ama çok zorlandı çenesi,azıcık çekti bıraktı.hergün gram gram hesap yapıyoruz,bugün 30 gr alsa yarın 40 gr diye hevesleniyoruz işte.hamilelerin duası kabul olur,heleki birisi başka biri için dua ediyosa günahsız ağızdan ediliyo gibi kabul olurmuş,o yüzden dualarınızı bekliyorum hamişler :)
maş.RABBİM inş. eve çıktıkları günleri de göstersin ..kızlar bu arada bebişlerimin yarın kırkı çıkıyor,keşke küçük kuşumda evde olsaydı,bu arada kilosu 1630 oldu teyzeleri,resmen mucize gibi ya,865 gr dan 1630 a inanın büyüdüğünü görmek mucize gibi...yani normal çocukların büyümesini görmekten çok farklı,40 gündür bir gün bile aksatmadan hastane yolunda gidip geliyoruz,ezberledik artık,neyse bunada şükür ...orada bi bebek var,24 haftalık 555gr doğdu,oda 38 gündür yatıyo,oda bambaşka bi mucize...neyse benim mucizemde kara göründü sayılır,2000 de veririz dediler,tabi emmesinede bağlı,bugün hemşire denedi biberonu ama ama çok zorlandı çenesi,azıcık çekti bıraktı.hergün gram gram hesap yapıyoruz,bugün 30 gr alsa yarın 40 gr diye hevesleniyoruz işte.hamilelerin duası kabul olur,heleki birisi başka biri için dua ediyosa günahsız ağızdan ediliyo gibi kabul olurmuş,o yüzden dualarınızı bekliyorum hamişler :)
bu arada hepinizin bebeklerinin ismi cok güzel,hepsi hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inş
kızlar bu arada bebişlerimin yarın kırkı çıkıyor,keşke küçük kuşumda evde olsaydı,bu arada kilosu 1630 oldu teyzeleri,resmen mucize gibi ya,865 gr dan 1630 a inanın büyüdüğünü görmek mucize gibi...yani normal çocukların büyümesini görmekten çok farklı,40 gündür bir gün bile aksatmadan hastane yolunda gidip geliyoruz,ezberledik artık,neyse bunada şükür ...orada bi bebek var,24 haftalık 555gr doğdu,oda 38 gündür yatıyo,oda bambaşka bi mucize...neyse benim mucizemde kara göründü sayılır,2000 de veririz dediler,tabi emmesinede bağlı,bugün hemşire denedi biberonu ama ama çok zorlandı çenesi,azıcık çekti bıraktı.hergün gram gram hesap yapıyoruz,bugün 30 gr alsa yarın 40 gr diye hevesleniyoruz işte.hamilelerin duası kabul olur,heleki birisi başka biri için dua ediyosa günahsız ağızdan ediliyo gibi kabul olurmuş,o yüzden dualarınızı bekliyorum hamişler :)
çok sevindim hızla büyümesine. umarım evine götüreceğin gün çok yakındır. valla hep aklıma geliyorsun, ne yaptı bebekleri nasıl oldu diye. evde olan bebeğin nasıl, uyuması, beslenmesi, gaz durumu falan. sanırım ona mama da veriyordun. hastaneye giderken onu da mı götürüyorsun?
daha ikizinden haberi yok tabi. umarım birbirlerine çabuk adapte olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?