2013 ikiz anne adayları buraya

Şimdi kontrolden geldik teyzelerimiz.Ense kalınlıklarına bakıldı.Her şey yolunda çok şükür.Cinsiyetleri hakkında bir tahmin de yaptı ama gelecek kontrole kesinleştiririz dedi doktorumuz.Bebeklerimizi görünce çok mutlu olduk.Evde bir ultrason olsa keşke devamlı bakar dururum

biraz geç de olsa herkese günaydınnnlarrrrrrrrrrrrrrrr
sağlıklı, hayırlı bir hafta sonu diliyoruzzzzzzzzzzz

gözünaydın canım,Allah sağlıkla dünyaya gelmelerinide nasip etsin inşallah...

herkese iyi haftasonları diliyorum,
2 gündür kasıklarımda ağrı vardı oturup kalkarken yada yürürken beni çok zorluyordu. dün dr a gittim ama benim kendi dr umun olmadığı bi güne denk geldiğim için başka bi dr gördü beni. ultrasonda baktı ve bebeklerde bir sorun olmadığını söyledi. sonra bir de alttan muayene etmem gerek dedi bende istemiyorum ama çok gerekliyse yapın dedim. ben vajinal ultrasonla rahim ağzı uzunluğunu ölçecek zannederek izin verdim çünkü benim dr umda kanamam olduğunda o şekilde muayene etmişti. sonra kadın eline eldiveni geçirdi ve alttan eliyle muayene etti. o kadar canım yandı, o kadar rahatsız oldum ki anlatamam. kendimi salak gibi hissettim çünkü bilseydim böle bişi olucağını asla izin vermezdim. sonra da bana açılman yok dedi. kan ve idrar tahlillleri yapıldı ama sonuç için gittimde ameliyata girmişti kadın akşam beni aradı dikkat et yat dinlen bebekler baskı yapar ondan ağrıyodur falan dedi. bende kendi drumu arayıp tahlil sonuçlarımı okudum drum direkt kum döküyosun, bol su iç ve dinlen sakın antibiyotik falan da alma dedi. işte böyle kızlar size hiç bu şekilde muayene uygulandı mı??

delikız odanıza bayıldım,çokgüzel olmuş,güle güle yatsınla inş.yalnız bişey sorcam,valla bu zamana kadar çok gezdim yada araştırdım ama onu hiç görmedim,o iki tane yatakmı koltuk mu nedir :) çok güzel ve kullanışlı bişeye benziyor,sanırım büyük de değil,nerden kaça aldın,ebatları nedir merak ettim

geçmiş olsun,Allah diğer iki bebeğinin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaslar uzun suredir musait olamiyordum giremedim. Heerkes iyidir insallh . Bizlerde iyiyiz allaha sukur bugun misafirim vardi kahvaltiya simdi oturdum dinleniyorum. Sanirim uzun sure ayakta kaldigim icin sol kalcam agrimaya basladi. Umaeim dinlenince gecer. Kontrolume Daha ongun var . Ok mersk ediyorum. Buarada buyuk ultrosana kacinci haftDa girdinizz?? Guzel hafta sonlari ..

TEŞEKKÜR EDERİM amin inş..
onlar elektirkli sallanan beşik ..
goodle dan KRAFT DONDY EKSTRA BEŞİK diye aratırsan bulursun ..
ilk 6 ay beşik olarak direk bunda yatıracağım ,elektirkli uzaktan kumandası var basıyorsun sallıyor ,4-5 melodisi ve 4-5 tane kademe ayarı var yükseklik olarak ,ilk zamanlar gazları olacak belki uyumayacaklar ,bunda uyumaya alışsınlar bunda uyutacağım ,6 aydan sonra da mama sandalyesi ,koltuk olarak kullanacağım ..
normal karyola yada park yatak almadım çünkü onlarda elimle 2 bebeği sallamaya uğraşamam ne güç ne vakit yeter ,bunda düğmesine basarım sallana sallana uyusunlar ,bir de tekerlekleri sayesinde istediğin yere götür ,gündüz iş yaparken yanında salla sallansınlar sen işini gör ,kullananlar çok memnun ,ben de memnun kalacağımı düşünerek aldım
6 aydan sonra da park yatak alırım bunu da mama sandalyesi yaparım dedim
tanesi 450 tl ,biraz pahalı ama ilerde mama sandalyesine de para vereceğim nasılsa ,ona vereceğim parayla buna verdim iki işi birden görmek istedim

geçmiş olsun ,doktorum beni de muayene etmişti ,etmesi ii birşey ,altta enfeksiyon veya herahngi bir sorun varmı diye bakmış ne güzel ,bazı doktorlara yalvarsan da bakmıyor ..

maş. gözünaydın

Son düzenleyen: Moderatör:

merak etme ben son güne kadar kullanmıştım,kendinde yapbilirsin,küçük bi iğne,ama sadece kolların bacakların morluk içinde geziyosun.dr neden yapman gerektiğini söyledi mi

kızlar bu arada bebişlerimin yarın kırkı çıkıyor,keşke küçük kuşumda evde olsaydı,bu arada kilosu 1630 oldu teyzeleri,resmen mucize gibi ya,865 gr dan 1630 a inanın büyüdüğünü görmek mucize gibi...yani normal çocukların büyümesini görmekten çok farklı,40 gündür bir gün bile aksatmadan hastane yolunda gidip geliyoruz,ezberledik artık,neyse bunada şükür ...orada bi bebek var,24 haftalık 555gr doğdu,oda 38 gündür yatıyo,oda bambaşka bi mucize...neyse benim mucizemde kara göründü sayılır,2000 de veririz dediler,tabi emmesinede bağlı,bugün hemşire denedi biberonu ama ama çok zorlandı çenesi,azıcık çekti bıraktı.hergün gram gram hesap yapıyoruz,bugün 30 gr alsa yarın 40 gr diye hevesleniyoruz işte.hamilelerin duası kabul olur,heleki birisi başka biri için dua ediyosa günahsız ağızdan ediliyo gibi kabul olurmuş,o yüzden dualarınızı bekliyorum hamişler :)

Allah o küçük mucizeni sağlıkla size ve kardeşine kavuşturur inşallah canımm Maşallahh ona

maş.RABBİM inş. eve çıktıkları günleri de göstersin ..
sen de bizlere dua et
bu arada hepinizin bebeklerinin ismi cok güzel,hepsi hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inş

amin inş.

çok sevindim hızla büyümesine. umarım evine götüreceğin gün çok yakındır. valla hep aklıma geliyorsun, ne yaptı bebekleri nasıl oldu diye. evde olan bebeğin nasıl, uyuması, beslenmesi, gaz durumu falan. sanırım ona mama da veriyordun. hastaneye giderken onu da mı götürüyorsun?
daha ikizinden haberi yok tabi. umarım birbirlerine çabuk adapte olurlar.

şu doğum izni çıksa da ona göre yol alsak yaa..
doğurmama az kaldı ,18 ocakta 36+6 oluyorum inş.
doğum öncesi izni sonraya aktarmam için 36+6 da doğum yapmam gerek ,37 ye sarkarsa önceyi sonraya aktaramıyorum yanıyor o 3 hafta .
kaldıki yeni ysada doğum öncesi 12 doğum sonrası 12 diyor ,bu durumda 5 haftam yanmış olacak eğer ileri tarihte doğurursam
bi çıksa da ona göre bir yol çizerdik yaaa

cok tesekkur ederim.evdeki hem emiyo hemde doymadığı için mama veriyorum mecburen.valla gaz durumunu hiç sormayı gazman gibi bişey:) uyku deseniz geceleri ayakta gündüzleri mışıl mışıl uyuyo :)annemler bizde kalıyo,hastaneye gidincede annem bakıyo,valla ikizi gelseydide bi kaynassalardı,tek dileğim o

allahım sağlıkla kavuştursun senide bizleride bebeklerimize. gözlerim doldu okurken dualrm seninle. hangi hastanedeler?yeni doğanı nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…