2013 ikiz anne adayları buraya

delikız bişey sorcam.37 ye saktığında neden doğum sonrasına ekleyemiyorsun?

canım dularımız seninle ve bebişlerinle allah yardımcınız olsun....

Merhaba
Son günler yoğun geçiyor,giremedim pek,inşallah herkes iyidir...

İsimler netleşmeye,alışverişler tamamlanmaya başlamış,hayırlı olsun,sağlıkla gelsinler kuzucuklar,adlarıyla yaşasınlar,cicilerini güle güle kullansınlar inşallah

Kendinize ve bebişlere iyi bakın,öpüyorum hepinizi
İyi hft.sonları

İyi akşamlar arkadaşlar.Bugün doktora gıttım idrar yolu enfeksiyonu için ilaç vermişti kullanmadım tabi geçmedi doktorda mutlaka kullan dedı aranızda AMPİSİD kullananlar oldu mu. Şimdiden teşekkür herkese iyi geceler

İkiz Erkek Bebek İsimleri;

Mustafa & Kemal

Ege & Efe

Rüzgar & Poyraz

Berk & Mert

Doruk & Çınar

Eren & Eymen

Arda & Kayra

Kuzey & Güney

Bora & Dora

Sarp & Alp

Kaan & Yaman

Semih & Merih

Atahan & Metehan

Ediz & Deniz

kullanmadım onu ama bana monorol vermişti yalnız mutlaka kullan vücutta iltihap olması erken doğumu tetikliyormuş burda bi arkadaş yazmıştı ben de onu okuduktan sonra boğaz iltihabım için doktora danışıp ilaç almaya başladım. doktor ilaç almazsan daha zararlı dedi hatta

canım benim Allah sağlıkla kucağına alıp evine dönmeyi nasip etsin inşallah...
maşallah kilo alması iyi,çabucak toparlarda annesini rahat rahat emer umarım,dualarımız seninle...
bu arada tam olarak kaçıncı haftanda doğum yaptın?

canım maşallah büyümüş kocaman olmuş... yakında evine gelir annesi ...dualarımız sizinle..
Rabbim hepimize yardım etsin

ben 32+5 de doğum yaptım,o da hiçbir şikayetim yoktu.doktor kontrolüne gitmiştim.ultrasonda küçük kuşumun kalp atımları zaman zaman yavaslamaya baslamıştı.ondan sonra ilerledi falan derken,doğuma aldılar apar topar... kızlar bu arada hepinize bi tavsiyem daha var.maddi olarak da kendinizi doğum sonrasına hazırlayın,hiç düşünmediğiniz seyler çıkıyo,mesela tartı almayı hiç düşünmemiştim,ama bebek küçük olunca hergün kilo aldı mı diye gözünün içine bakıyosun,tartı;129 lira,oda nemlendiricisi;109 lira,göğüs pompası; 230 lira, küvezdeki bebek için özel mama;120 lira,rota aşısı varmış daha bakanlık bünyesine alınmamış;142 lira. yine düşünmüyodum ama mecburen çocuklar kendini toparlayana kadar özel takip gerekiyo,o yuzden özel doktora basladık,muayene tek çocukta 250 miş,ama ikizlerde 150 alıyomuş.eczneye verdiğim vitamin,burun açıcılar falan onları saymıyorum bile,bez paraları apayrı,birde bu zamana kadar kuvez için bez yada ıslak mendil vermiyoduk,artık devlet karşılamıyomuş,onada bez,ıslak mendil götürmeye basladım...aklıma gelenler bunlar,hepsi feda olsun kuzularıma ama bunlarıda göz ardı etmemek lazım,çünkü hiçbiri heaspta yoktu,almam yapmam dediğim şeylerdi,büyük konuşmamak lazımmış,birde telsiz alacaktım,sağolsun arkadasım aldı,o da en az 150...onada karşıydım,ama küçük olduğu için sesi az çıkyo,yemek yerken 40 defa bakıp geliyoduk,yani ihtiyaclar çokmuş,canları sağolsun,amma dertliymişim kızlar:)

Allah yardımcın olsun bebişlerini sana bağışlasın 40 gündür hastanedelermiş ama kiloları maşallah 2 katına çıkmış daha da artsın inşalah.Allah sağlık sıhat versin zorlu günleri atlatmışsın inşalah en kısa sürede 2 kilo da olurlarda evine getirirsin bebişlerini..ondan sonra bu zor günleri bebişlerin gülücükleri unutturur sana..benimde 1,5 ve 4,5 yaşlarında iki kızım var..Allah herkesin evladına sağlık sıhat versinn..

Bana yine monurol verdi. 3. defa içicem.Hala geçmedi.İdrar yolları iltihabı düşüğe neden olabilir o yüzden içmelisin dedi.Ben de önce çekindim eczacı arkadaşıma sorum.Herkes alıyor korkma deyince içtim.

Gözümüz kulağımız bu haberde.Benim daha çok var doğuma ama bir an önce netleşse de hepimiz rahatlasak.

hıııımmmmm gerçekten ne çok masraf var
aslında biliyoruz da sanırım başımıza gelince anca anlayabiliyoruz
ben bez stoku yapmaya devam ediyorum, pompayı da almıştım zaten
arkadaşımın ikizleri var, yeni doğdular onlarda
aylık bez ve masrafı 500 lirayı buluyormuşşşşş
allah hepimizin yardımcısı olsun
en kısa zamanda öbür kuzunu da al gel evine inşallahhhh

canım mutlaka kullan ben de kullandım
hem de benim antibiyotiğim 1000mg lıktı, çok korkrtum ama kullanmasam sonuçları daha kötü olabilirdi,
çok şükür geçti ama
canım benim bugün 29 bitiyor, benim bu hafta sol elimde şişme oldu maalesefff

çok sağol canım ya.hiç düşünmemiştim bunları bende 21.haftamdayım ama yavaş yavaş hazırlanıcam.yazdıklarını fiyatları eşime okudum da şaşırdı vallaa.en kısa zamanda yavruna kavuşman dileğiyle.....

Hepinize iyi geceler. Bugün kontroldeydik, çok şükür bebişlerin kilosu-suyu her şeyi yolunda çıktı. Doktor erken doğum gözükmüyor, her şey yolunda dedi. İnsan moral buluyor, inşallah hepimiz vaktinde kavuşuruz bebeklerimize. Ben size bir şey soracağım: Portbebe, kanguru ve oto koltuğu olan ana kucaklarından hangisinin hemen alınması gerektiğine karar veremedik. Malum Başak'ın da söylediği gibi masraflarımız fazla olacak zaten, o yüzden gereksiz bir şey almak istemiyorum. Yani mesela portbebenin işlevini ana kucağı görecekse onu es geçebilirim. Bebek çantası ayrı bir muamma, beğenemedim bir türlü. Setlerdekiler güzel değildi, tek satılanlar da en ucuzu 90 liraydı Son olarak göğüs pompası şart mı, şartsa manuel olsa olmaz mı, elektrikli çok pahalı

ben ana kucağı aldım dediklerin arasından. hani şu hem sepet gibi taşınan hem de 0-13 kg kadar oto koltuğu olan. kraft marka aldım. çanta olarak da sırt çantası kullanacağım. tek omuza asılanlar bence çok kullanışsız. evimki sırt çantalarıyla idare edeceğim. göğüs pompasını da ihtiyaç duyunca alacağım. doğumumu zamanında yaparsam ve sütüm varsa gerek yok yok almaya.

haberle güzel, umarım 32. haftada da aynı haberler ile gelirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…