- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.141
ben de anne lütfenden aldım aynı fiyata ,yanında 2 tane ıslak mendil hediyeydi ve 100 tl üzeri 20 tl worl puan veriyorarkadaşlar, hepsiburada.com da bezler baya bir uygun piyasaya göre. hem kargo ücreti almıyor hem de hızlı gönderisi var. mesela primanın 50 li 4 lü paketi 90 liraya geliyor. can bebenin kampanyası vardı bi ara, 60 lı 4 lü paketi 70 lira civarındaydı. çok var bez alışverişini hepsiburada.com dan yapan aile. ben de oradan almaı düşünüyorum. marketlerden paket pket taşımyacağıma kapıma kadar gelecek olması çok güzel.
gözünaydın ..ama sen yine de doktorlara güvenme ,inş. herşey yolunda gider ama ani bir duruma da hazırlıklı olmak gerek o yüzden çok şey alma bence zamanla alırsınHepinize iyi geceler. Bugün kontroldeydik, çok şükür bebişlerin kilosu-suyu her şeyi yolunda çıktı. Doktor erken doğum gözükmüyor, her şey yolunda dedi. İnsan moral buluyor, inşallah hepimiz vaktinde kavuşuruz bebeklerimize. Ben size bir şey soracağım: Portbebe, kanguru ve oto koltuğu olan ana kucaklarından hangisinin hemen alınması gerektiğine karar veremedik. Malum Başak'ın da söylediği gibi masraflarımız fazla olacak zaten, o yüzden gereksiz bir şey almak istemiyorum. Yani mesela portbebenin işlevini ana kucağı görecekse onu es geçebilirim. Bebek çantası ayrı bir muamma, beğenemedim bir türlü. Setlerdekiler güzel değildi, tek satılanlar da en ucuzu 90 liraydıSon olarak göğüs pompası şart mı, şartsa manuel olsa olmaz mı, elektrikli çok pahalı
günaydıngünaydın
alışveriş konusu hiç bitmiyor değil mi?? ben de bez stoğu yapma taraftarı değilim
hem kaç kilo doğacaklar hem de ne kadar sürede büyüyecekler belli değil... babası taşısın :)) yada dediğiniz gibi netten almak mantıklı hem kapıda hemde 1 günde elinde
benim bu yazdıklarınız içinde tek eksiğim süt sağma makinası gibi görünüyor
bi de ikiz annesiyle tanıştım vaktin olmuyor biberon sayısını artır dedi...
doğuma eminim süpriz masraflar çıkacaktır
mesela mama gibi... nasıl bi mama kullanacağız ... bi de kızlar çocuk dr.u araştırdınız mı??
ben gittiğim hastanedeki çocuk dr.u masraflı olursa başka güvenilir bi dr. bulmak istiyorum
ne de olsa hassas bebekler bizimkiler...
zamanında doğsa bile beslenmeleri farklı olacaktır
Hepinize iyi geceler. Bugün kontroldeydik, çok şükür bebişlerin kilosu-suyu her şeyi yolunda çıktı. Doktor erken doğum gözükmüyor, her şey yolunda dedi. İnsan moral buluyor, inşallah hepimiz vaktinde kavuşuruz bebeklerimize. Ben size bir şey soracağım: Portbebe, kanguru ve oto koltuğu olan ana kucaklarından hangisinin hemen alınması gerektiğine karar veremedik. Malum Başak'ın da söylediği gibi masraflarımız fazla olacak zaten, o yüzden gereksiz bir şey almak istemiyorum. Yani mesela portbebenin işlevini ana kucağı görecekse onu es geçebilirim. Bebek çantası ayrı bir muamma, beğenemedim bir türlü. Setlerdekiler güzel değildi, tek satılanlar da en ucuzu 90 liraydıSon olarak göğüs pompası şart mı, şartsa manuel olsa olmaz mı, elektrikli çok pahalı
Ben tüp bebek transferinden sonra 1-1,5 ay kadar clexane iğne kullanmıştım, sonra onu kesip Coraspin hap kullandım, 24. Haftada onu da bıraktık artık. Kan sulandırıcı biliyorsun.
merak etme ben son güne kadar kullanmıştım,kendinde yapbilirsin,küçük bi iğne,ama sadece kolların bacakların morluk içinde geziyosun.dr neden yapman gerektiğini söyledi mi
Şimdi kontrolden geldik teyzelerimiz.Ense kalınlıklarına bakıldı.Her şey yolunda çok şükür.Cinsiyetleri hakkında bir tahmin de yaptı ama gelecek kontrole kesinleştiririz dedi doktorumuz.Bebeklerimizi görünce çok mutlu olduk.Evde bir ultrason olsa keşke devamlı bakar dururum
herkese iyi haftasonları diliyorum,
2 gündür kasıklarımda ağrı vardı oturup kalkarken yada yürürken beni çok zorluyordu. dün dr a gittim ama benim kendi dr umun olmadığı bi güne denk geldiğim için başka bi dr gördü beni. ultrasonda baktı ve bebeklerde bir sorun olmadığını söyledi. sonra bir de alttan muayene etmem gerek dedi bende istemiyorum ama çok gerekliyse yapın dedim. ben vajinal ultrasonla rahim ağzı uzunluğunu ölçecek zannederek izin verdim çünkü benim dr umda kanamam olduğunda o şekilde muayene etmişti. sonra kadın eline eldiveni geçirdi ve alttan eliyle muayene etti. o kadar canım yandı, o kadar rahatsız oldum ki anlatamam. kendimi salak gibi hissettim çünkü bilseydim böle bişi olucağını asla izin vermezdim. sonra da bana açılman yok dedi. kan ve idrar tahlillleri yapıldı ama sonuç için gittimde ameliyata girmişti kadın akşam beni aradı dikkat et yat dinlen bebekler baskı yapar ondan ağrıyodur falan dedi. bende kendi drumu arayıp tahlil sonuçlarımı okudum drum direkt kum döküyosun, bol su iç ve dinlen sakın antibiyotik falan da alma dedi. işte böyle kızlar size hiç bu şekilde muayene uygulandı mı??
kızlar bu arada bebişlerimin yarın kırkı çıkıyor,keşke küçük kuşumda evde olsaydı,bu arada kilosu 1630 oldu teyzeleri,resmen mucize gibi ya,865 gr dan 1630 a inanın büyüdüğünü görmek mucize gibi...yani normal çocukların büyümesini görmekten çok farklı,40 gündür bir gün bile aksatmadan hastane yolunda gidip geliyoruz,ezberledik artık,neyse bunada şükür ...orada bi bebek var,24 haftalık 555gr doğdu,oda 38 gündür yatıyo,oda bambaşka bi mucize...neyse benim mucizemde kara göründü sayılır,2000 de veririz dediler,tabi emmesinede bağlı,bugün hemşire denedi biberonu ama ama çok zorlandı çenesi,azıcık çekti bıraktı.hergün gram gram hesap yapıyoruz,bugün 30 gr alsa yarın 40 gr diye hevesleniyoruz işte.hamilelerin duası kabul olur,heleki birisi başka biri için dua ediyosa günahsız ağızdan ediliyo gibi kabul olurmuş,o yüzden dualarınızı bekliyorum hamişler :)
Hepinize iyi geceler. Bugün kontroldeydik, çok şükür bebişlerin kilosu-suyu her şeyi yolunda çıktı. Doktor erken doğum gözükmüyor, her şey yolunda dedi. İnsan moral buluyor, inşallah hepimiz vaktinde kavuşuruz bebeklerimize. Ben size bir şey soracağım: Portbebe, kanguru ve oto koltuğu olan ana kucaklarından hangisinin hemen alınması gerektiğine karar veremedik. Malum Başak'ın da söylediği gibi masraflarımız fazla olacak zaten, o yüzden gereksiz bir şey almak istemiyorum. Yani mesela portbebenin işlevini ana kucağı görecekse onu es geçebilirim. Bebek çantası ayrı bir muamma, beğenemedim bir türlü. Setlerdekiler güzel değildi, tek satılanlar da en ucuzu 90 liraydıSon olarak göğüs pompası şart mı, şartsa manuel olsa olmaz mı, elektrikli çok pahalı
doktorum bana 36 en geç 37 de alıyoruz dedi sizede aynı şekilde mi söylendi?
evet canım zaten 37. hafta ikiz gebeliğin miadı kabul ediliyor beenim doktorum 36 da doğum yapıcaz diyor inşallah tabi....ben sanki o kadar taşıyamazmışım gibi geliyor...valla derini bıraksalae akciğerlerimin arasından çıkıcak sanki.ters yön annem orası diyorum sürekli kızçem inatla bastırıyor...
yeterki 38 leri de görsünler ben dayanırım valla ,bakın ben bugünlere geldim siz de gelirsiniz inş. ümitsiz olmayın..
hem ne kadar çok dururlarsa o kadar iyi ,onlar durmak istesinler de biz çatlayana kadar dayanmaya çalışırız ne yapalım sanki çıksalar daha mı iyi ,karnımızda bi gün bile dursalar kardır ,ben bu haftalara geldim çok şükür ama daha bir ay dayanırım diyorum ,benim de sıkıntılarım var ama herşeye razıyım yeterki sağlıkla doğsunlar
evet canım zaten 37. hafta ikiz gebeliğin miadı kabul ediliyor beenim doktorum 36 da doğum yapıcaz diyor inşallah tabi....ben sanki o kadar taşıyamazmışım gibi geliyor...valla derini bıraksalae akciğerlerimin arasından çıkıcak sanki.ters yön annem orası diyorum sürekli kızçem inatla bastırıyor...
kızlar artık bende çok zorlanıyorum 35 i bitirdim 36 ya giriyorum yarın ama 4 gündür çok rahatsızım karnım artık max.düzeyde çarşamba kontrol var ...ayın 14nde doğum olur diye düşünüyorum gelişimleri iyimiş..bakalım kontrolde belli olacak ....artık hareketlerde yavaşladı gibi geliyor....ayy sabırsızlanıyorum kuzularım gelsin sağlıkla herşeyleri hazır....allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun kuzucuklarımıza
kızlar artık bende çok zorlanıyorum 35 i bitirdim 36 ya giriyorum yarın ama 4 gündür çok rahatsızım karnım artık max.düzeyde çarşamba kontrol var ...ayın 14nde doğum olur diye düşünüyorum gelişimleri iyimiş..bakalım kontrolde belli olacak ....artık hareketlerde yavaşladı gibi geliyor....ayy sabırsızlanıyorum kuzularım gelsin sağlıkla herşeyleri hazır....allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun kuzucuklarımıza
merhaba arkadaşlar
bende 33 haftalık tek yumurta erkek bebeklerine hamileyim. doğuma çok az kaldı, doktorum 34 ve 36 hafta arasında olacak diyo ama ben çok korkuyorum inşallah o haftaları görürüm. aslında şuanda hiçbir şikayetim yok çok rahatım zaten başından beri çok rahat bir hamilelik geçirdim, ama yinede sanki heran erken doğum olacakmış gibi hissediyorum.. inş. en azından 35 i göürürüm diye dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?