2013 ikiz anne adayları buraya

slm herkese ama bugün doktora gittim
hamsielr biri 2600 biri 2700 çıktı çok şükür
suları filan da iyi ama nstde oğlanda sancı çıktı ,alttan muayene etti ,rahimde yumuşama ve çok az açıklık var dedi doktor
çarşambaya doğuma hazır gel çantanı hazırla dedi
en fazla haftasonuna kadar dayanır dedi
şaşırdık kaldık valla şoklardayım hala

herkese sağlıklı huzurlu ve bebişleriyle mutlu bir hafta geçirmesi dileğiyle. arkadaşlar bugün birşey öğrendim ve çok şaşırdım bir anne hamileyken bebeğin sesini cdye kaydetmiş ve bebeğini uyutacağında cdyi açar açmaz bebek uyuyormuş acaba doğruluk payı varmıdırki gözüyle gören tanıdığımda var ama yinede tuhaf geldi bana

herkese günaydınnnnnnnnnn
sağlıklı ve huzurlu bir hafta diliyoruz herkeseeeeeeeeeeee

yaşasınnnnnnnnn 20 li haftalarım bitti
çok uzun geldi banaaaaaaaa
yaşasın 30 lu haftalarrrrrrrrr
30. haftalar demek, doğum demek, bebek demekkkkkkkk

çok sevindim maşallah kilolarına,Allah nazarlardan korusun inşallah.
hadi bakalım sağlıkla kucağına al yavrularını inşallah,bizler içinde dua et olur mu?

bebeklerinin kilosu maşallah çok iyi, ikizler ancak buraya kadar dayanabilyor zaten, moralini bozma. iyi haberlerini bekliyoruz. 37. haftayı bulan çok az zaten. sağlıklılarsa varsın bir iki hafta erken doğsunlar.
en fazla hafta sonuna dayanır derken, doğum sancının gelmesini mi bekleyecekler? çarşamba hastaneye yatış mı yapacaksın?
bu arada sen heyecan yapmışsındır. bu heyecanla çarşamba günü doğurabilirsşn.ben bile heyecanlandım. :)
sen rahimdeki yumuşamayı ve açıklığı hissedebilmiş miydin? yani son günlerde bir farklılık anlamış mıydın kendinde?

çarşamba günündeki duruma göre yatıracak ,çarşamab idare ederse gönderebilir yok idare edemezse yatıracak sanırım ,çantanı hazır et dediğine göre ..
zaten çarşamba duruma göre yatırabiliriz dedi ..
yok aslında heyecanlı değilim şaşkınım ..
sancıyı beklemezler bence ,nstye bakacaklar ,alttan yine açıklığa bakacaklar ,duruma göre biraz daha dayanırsa bekletirler dayanmazsa alırlar
yokya hiçbirşey hissetmedim ,ne sancı ne bişey ,laylaylom gittim her zamanki gibi
ultrasonda herşey normaldi zaten ,nstde ve alttan muayenede çıktı herşey ortaya
hayırlısı olsun artık ne diyelim vardır bunda da bir hayır
şuan 35+3 üm doktor 36.haftadasın diyor ,çarşambaya zaten bu hafta bitmiş sayılıyor nerdeyse
bakalım neler olacak göreceğiz

maşallah canım36yı görmüşsün
benim dr.uma göre şimdi ki hedef 34 sonra 36
bende hep 37yi hedefliyorum ama Rabbimin takdiri ne zaman ol derse olur yeterki sağlıklı olsunlar
hayırlıca kucağına almak nasip olsun

maşallah
tek yumurta daha zor bi hamilelik diyorlar...inşallah doğumun ve sonrası da hep böyle kolay olur
hayırlı vaktinde doğum diliyorum

maşallah canım... evet 30lu haftalar farklı bende senden 1 hafta öndeyim ama inan son zamanlardaki psikolojim çok daha farklı
30 deyince doğumu düşünmeye başlıyor insan...
bende çantamı bu haftasonu hazırlayacağım kısmetse...
32den sonra bi rahatlama olur mu bilmem ama 34den sonrasına dr.um rahat konuşuyor
hayırlı vakitlerinde gelsinler.
bu arada canım en son dr. ne zaman gittin kiloları nasıldı??

Ne güzel sona gelmişsin.Kiloları da güzel maşallah.Hayırlısıyla bebeklerini kucağına alıp gel artık.Darısı bizlere

Ben de 20lere gelsem bir an önce diyorum.O zaman da kesin 30 olsak derim

maşallah arkadaşım bizlere sizin haftalarınız hayal gibi geliyor sizede 35 ler.çok az kalmış az sabır daha.nasıl oğullarımızın kilosu boyu...

hadi hayırlı olsun
gönül 37yi görmek istiyo ama elden bişey gelmiyor... bizim durumumuz bu hazırlıklı olmak lazım
evet insan kendinde bişey hissetmeyince duruma şaşırıp kalıyor
benm dr.um önce 34 ü hedefliyor demekki bildikleri bişey var
çarşamba hayırlı haberler alırsın inşallah ne kadar kalırlarsa kar... yoksa da zaten 36 haftada çok iyi...

ay çok şükür üçünüzde kurtuluyorsunuz allahın izniyle canım ya.kilolarıda süper maşallah.küvezede girmez onlar haftasonuna evine gelirsin hamsilerinle.....sakin ol.dualarımız sizinle.

Ne güzel sona gelmişsin.Kiloları da güzel maşallah.Hayırlısıyla bebeklerini kucağına alıp gel artık.Darısı bizlere

Ben de 20lere gelsem bir an önce diyorum.O zaman da kesin 30 olsak derim
sağolasın darısı başınıza inş.
ay sorma sırayla insan 40 a kadar gitsem istiyor

evet belirtisiz de olabilir hazırlıklı olmak lazım
benim zaten oğlan haftasına göre bir hafta önde gidiyor yoksa kilosu bu kadar ii olmazdı
valla doktor bana kızıyor bu kadarı bile ii rahmin çok güzel taşıyor bebekleri diyor ama hayırlsı artık
ay çok şükür üçünüzde kurtuluyorsunuz allahın izniyle canım ya.kilolarıda süper maşallah.küvezede girmez onlar haftasonuna evine gelirsin hamsilerinle.....sakin ol.dualarımız sizinle.
ay inş. en çok istediğim o zaten küvezde kalmaz inş. ve emmeleri güzel olsun başka bişey istediğim yok
darısı başınıza inş.
valla sezeryanda 1 gün bırakıyorlarmış herşey yolunda giderse ,inş. öyle olur sağlıcakla doğarlar geliriz evimize..

benim dr.um 2 gece kalırsın demişti... sanırım biraz isteğe bağlı bi durum... inşallah küvezde kalmasınlarda 1-2 gece farketmez

Maşallah ne güzel rahat bir hamileliğin olmuş, sonu da rahat ve sağlıklı olur inşallah.
Sıkıntılı haftaları atlatmışsın inşallah, sıkıntı yapma her şey güzel olacak Allah'ın izniyle.
Doğum ve doğum sonrası deneyimlerini bizlerle de paylaşırsan seviniriz.

Hadi bakalım hayırlısı delikız, maşallah bebişlerine. Annelerini üzmeden sağlıkla, mutlulukla gelsinler inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:

sağolasın darısı başınıza inş.

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle doğum yapmış ikiz annelerini şimdiden tebrik ediyor, hayırlı olsun diyor ve bebişlerini sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyütebilmelerini temenni ediyorum. 30'lu haftalarına ulaşmayı başarabilen arkadaşlarımı da tebrik ediyor ve onlara gerçekten imreniyorum. Allah bize de o günleri gösterir inşallah ...

Benim 5,5 yaşında bir kızım var ve karnımda taşıdığım ikizlerle de 10 haftalık süreci zar zor tamamladık. Onlarla ilgili bir sorun yaşamadım; ama benim 7-9 hafta arası mide bulantılarım ve kusmalarım had safhadaydı ve beni çok zorladı. 10. haftada biraz rahatladım; halen kalkar kalkmaz kusmalarım devam ediyor ama onun dışında yediklerimi artık çıkarmıyor ve gün boyu arada sırada midem bulansa da yemekleri yiyebiliyorum. Bu arada yaş 35; hiç beklemediğim, kontrolde "ikiz" dediklerinde çok şaşırdığım, sevindiğim ama "bir kese daha küçük, kaybolabilir" dedikleri için de korkular yaşadığım bir süreç bu.

Her ne kadar ikinci hamileliğim de olsa, ikizlere hamile olmak bambaşka bir duygu... ve kendimi hiçbirşey bilmiyormuş gibi hissediyorum. Bu yüzden sizlerin varlığı bizim gibi bu sürecin çok başında olanlar için gerçekten çok değerli... Bu yüzden her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bazen yaşadıklarınız size çok sıradan gelebilir; ama inanın yazdığınız her cümle bana ve benim gibilere bir şeyler katıyor. O nedenle, fırsat ve zaman buldukça ve kendinizi yormadığınız sürece, yaşadıklarınızı aktarmaya devam etmenizi rica ediyorum. Emin olun ki çok sevaba giriyorsunuz ...

Aslında aklımda çok soru dolanıyor ama daha ilk mesajımda sorularla boğmak istemiyor ve Allah'tan hepimize sağlık, sabır ve huzur vermesini diliyorum.

Görüşmek üzere ...

Hoş geldiniz, hayırlı olsun hamileliğiniz. Bu süreci sağlık ve mutlulukla tamamına erdirirsiniz inşallah.

tatlım hadi hayırlısı olsun bakalım, ikiz gebelikte her an bir süpriz oluyor zaten, beni hastaneye yatırdıklarında ben de doğurmak isteyorum çok erken diye ağlamadım değil, insan onları küvezde görmek yerine kocaman karnını taşımayı, sırt bel ağrısı çekmeyi yeğliyor, ama maşallah seninkilerin hem kiloları hem haftaları çok iyi, %90 küveze girmezler, Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kurtulmayı nasip etsin inşallah, benim yine ara ara kasılmalarım oluyor, çok korkuyorum erken gelecekler diye,inşallah bizde 36 yı görürüz, dualarımız seninle, gelişmelerden bizi haberdar et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…