- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.161
slm herkese ama bugün doktora gittim
hamsielr biri 2600 biri 2700 çıktı çok şükür
suları filan da iyi ama nstde oğlanda sancı çıktı ,alttan muayene etti ,rahimde yumuşama ve çok az açıklık var dedi doktor
çarşambaya doğuma hazır gel çantanı hazırla dedi
en fazla haftasonuna kadar dayanır dedi
şaşırdık kaldık valla şoklardayım hala
çok sevindim maşallah kilolarına,Allah nazarlardan korusun inşallah.
hadi bakalım sağlıkla kucağına al yavrularını inşallah,bizler içinde dua et olur mu?
suları filan da iyi ama nstde oğlanda sancı çıktı ,alttan muayene etti ,rahimde yumuşama ve çok az açıklık var dedi doktor
çarşamba günündeki duruma göre yatıracak ,çarşamab idare ederse gönderebilir yok idare edemezse yatıracak sanırım ,çantanı hazır et dediğine göre ..bebeklerinin kilosu maşallah çok iyi, ikizler ancak buraya kadar dayanabilyor zaten, moralini bozma. iyi haberlerini bekliyoruz. 37. haftayı bulan çok az zaten. sağlıklılarsa varsın bir iki hafta erken doğsunlar.
en fazla hafta sonuna dayanır derken, doğum sancının gelmesini mi bekleyecekler? çarşamba hastaneye yatış mı yapacaksın?
bu arada sen heyecan yapmışsındır. bu heyecanla çarşamba günü doğurabilirsşn.ben bile heyecanlandım. :)
sen rahimdeki yumuşamayı ve açıklığı hissedebilmiş miydin? yani son günlerde bir farklılık anlamış mıydın kendinde?
maşallah canım36yı görmüşsünkızlar artık bende çok zorlanıyorum 35 i bitirdim 36 ya giriyorum yarın ama 4 gündür çok rahatsızım karnım artık max.düzeyde çarşamba kontrol var ...ayın 14nde doğum olur diye düşünüyorum gelişimleri iyimiş..bakalım kontrolde belli olacak ....artık hareketlerde yavaşladı gibi geliyor....ayy sabırsızlanıyorum kuzularım gelsin sağlıkla herşeyleri hazır....allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun kuzucuklarımıza
merhaba arkadaşlar
bende 33 haftalık tek yumurta erkek bebeklerine hamileyim. doğuma çok az kaldı, doktorum 34 ve 36 hafta arasında olacak diyo ama ben çok korkuyorum inşallah o haftaları görürüm. aslında şuanda hiçbir şikayetim yok çok rahatım zaten başından beri çok rahat bir hamilelik geçirdim, ama yinede sanki heran erken doğum olacakmış gibi hissediyorum.. inş. en azından 35 i göürürüm diye dua ediyorum.
herkese günaydınnnnnnnnnn
sağlıklı ve huzurlu bir hafta diliyoruz herkeseeeeeeeeeeee
yaşasınnnnnnnnn 20 li haftalarım bitti
çok uzun geldi banaaaaaaaa
yaşasın 30 lu haftalarrrrrrrrr
30. haftalar demek, doğum demek, bebek demekkkkkkkk
herkese günaydınnnnnnnnnn
sağlıklı ve huzurlu bir hafta diliyoruz herkeseeeeeeeeeeee
yaşasınnnnnnnnn 20 li haftalarım bitti
çok uzun geldi banaaaaaaaa
yaşasın 30 lu haftalarrrrrrrrr
30. haftalar demek, doğum demek, bebek demekkkkkkkk
merhaba arkadaşlar
bende 33 haftalık tek yumurta erkek bebeklerine hamileyim. doğuma çok az kaldı, doktorum 34 ve 36 hafta arasında olacak diyo ama ben çok korkuyorum inşallah o haftaları görürüm. aslında şuanda hiçbir şikayetim yok çok rahatım zaten başından beri çok rahat bir hamilelik geçirdim, ama yinede sanki heran erken doğum olacakmış gibi hissediyorum.. inş. en azından 35 i göürürüm diye dua ediyorum.
çarşamba günündeki duruma göre yatıracak ,çarşamab idare ederse gönderebilir yok idare edemezse yatıracak sanırım ,çantanı hazır et dediğine göre ..
zaten çarşamba duruma göre yatırabiliriz dedi ..
yok aslında heyecanlı değilim şaşkınım ..
sancıyı beklemezler bence ,nstye bakacaklar ,alttan yine açıklığa bakacaklar ,duruma göre biraz daha dayanırsa bekletirler dayanmazsa alırlar
yokya hiçbirşey hissetmedim ,ne sancı ne bişey ,laylaylom gittim her zamanki gibi
ultrasonda herşey normaldi zaten ,nstde ve alttan muayenede çıktı herşey ortaya
hayırlısı olsun artık ne diyelim vardır bunda da bir hayır
şuan 35+3 üm doktor 36.haftadasın diyor ,çarşambaya zaten bu hafta bitmiş sayılıyor nerdeyse
bakalım neler olacak göreceğiz
ay çok şükür üçünüzde kurtuluyorsunuz allahın izniyle canım ya.kilolarıda süper maşallah.küvezede girmez onlar haftasonuna evine gelirsin hamsilerinle.....sakin ol.dualarımız sizinle.slm herkese ama bugün doktora gittim
sağolasın darısı başınıza inş.Ne güzel sona gelmişsin.Kiloları da güzel maşallah.Hayırlısıyla bebeklerini kucağına alıp gel artık.Darısı bizlere
Ben de 20lere gelsem bir an önce diyorum.O zaman da kesin 30 olsak derim
evet belirtisiz de olabilir hazırlıklı olmak lazımhadi hayırlı olsun
gönül 37yi görmek istiyo ama elden bişey gelmiyor... bizim durumumuz bu hazırlıklı olmak lazım
evet insan kendinde bişey hissetmeyince duruma şaşırıp kalıyor
benm dr.um önce 34 ü hedefliyor demekki bildikleri bişey var
çarşamba hayırlı haberler alırsın inşallah ne kadar kalırlarsa kar... yoksa da zaten 36 haftada çok iyi...
ay inş. en çok istediğim o zaten küvezde kalmaz inş. ve emmeleri güzel olsun başka bişey istediğim yokay çok şükür üçünüzde kurtuluyorsunuz allahın izniyle canım ya.kilolarıda süper maşallah.küvezede girmez onlar haftasonuna evine gelirsin hamsilerinle.....sakin ol.dualarımız sizinle.
merhaba arkadaşlar
Maşallah ne güzel rahat bir hamileliğin olmuş, sonu da rahat ve sağlıklı olur inşallah.
Sıkıntılı haftaları atlatmışsın inşallah, sıkıntı yapma her şey güzel olacak Allah'ın izniyle.
Doğum ve doğum sonrası deneyimlerini bizlerle de paylaşırsan seviniriz.
Hadi bakalım hayırlısı delikız, maşallah bebişlerine. Annelerini üzmeden sağlıkla, mutlulukla gelsinler inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle doğum yapmış ikiz annelerini şimdiden tebrik ediyor, hayırlı olsun diyor ve bebişlerini sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyütebilmelerini temenni ediyorum. 30'lu haftalarına ulaşmayı başarabilen arkadaşlarımı da tebrik ediyor ve onlara gerçekten imreniyorum. Allah bize de o günleri gösterir inşallah ...
Benim 5,5 yaşında bir kızım var ve karnımda taşıdığım ikizlerle de 10 haftalık süreci zar zor tamamladık. Onlarla ilgili bir sorun yaşamadım; ama benim 7-9 hafta arası mide bulantılarım ve kusmalarım had safhadaydı ve beni çok zorladı. 10. haftada biraz rahatladım; halen kalkar kalkmaz kusmalarım devam ediyor ama onun dışında yediklerimi artık çıkarmıyor ve gün boyu arada sırada midem bulansa da yemekleri yiyebiliyorum. Bu arada yaş 35; hiç beklemediğim, kontrolde "ikiz" dediklerinde çok şaşırdığım, sevindiğim ama "bir kese daha küçük, kaybolabilir" dedikleri için de korkular yaşadığım bir süreç bu.
Her ne kadar ikinci hamileliğim de olsa, ikizlere hamile olmak bambaşka bir duygu... ve kendimi hiçbirşey bilmiyormuş gibi hissediyorum. Bu yüzden sizlerin varlığı bizim gibi bu sürecin çok başında olanlar için gerçekten çok değerli... Bu yüzden her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bazen yaşadıklarınız size çok sıradan gelebilir; ama inanın yazdığınız her cümle bana ve benim gibilere bir şeyler katıyor. O nedenle, fırsat ve zaman buldukça ve kendinizi yormadığınız sürece, yaşadıklarınızı aktarmaya devam etmenizi rica ediyorum. Emin olun ki çok sevaba giriyorsunuz ...
Aslında aklımda çok soru dolanıyor ama daha ilk mesajımda sorularla boğmak istemiyor ve Allah'tan hepimize sağlık, sabır ve huzur vermesini diliyorum.
Görüşmek üzere ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?