2013 ikiz anne adayları buraya

hoşgeldin aramıza, senin de paylaşımlarını bekliyoruz. sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah.

evet küveze girmelerini ,emmede sorun yaşamalarını falan hiç istemiyorum
inş. RABBİM gönlüme göre verir de küveze girmezler güzel güzel emerler
amin inş. darısı başınıza ...
gelişmelerden haberdar ederim sizi ,dualarınızı esirgemeyin..

:) hadi hayırlı ugurlu olsun bakalım delikız. RAbbim akıl ruh beden saglıgı bir arada sag salim kurtarsın hepiciginizi inşallah. senin dogum 8. şubat görünüyor benimki de 11 subat, nedense kendimi sana endekslemiştim. şimdi sen carsamba dogum var deyince pazar pazartesi de ben doguracakmışım gibi geldi birden Allah yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.

canım şuan yazdıklarını aynen bende yaşadım.7 yaşındaki 1 kızımdan sonra ikizlerim olacağını duymak çok güzel,tuhaf,şaşırtıcı bir duyguydu benim için.dediğin gibi sanki şuan bebekle ,gebelikle ilgili hiçbirşey bilmiyorum....herşeyi unuttum gibi .çünki ikiz olmaları başka bi duygu.ama arkadaşlarım sağolsunlar burda bilmediğim,merak ettiğim,bi yerim ağrıdığında sorduğum bütün sorulara cevap verdiler..herkesten allah razı olsun .sende bizlere danışabilirsin.bende 20+5 günlüğüm.allah hepimize yerdım etsin inş....

canım çok şükür bu günlere gelmişsin ya . bundan sonrada rabbim yardım eder inş.bebeklerinde iyi maşallah.kaç kiloyla hamile kalmıştın acaba şuan kaç kilosun yazarmısın..allaha emanet olun iyi haberlerini bekliyoruz....

maşallah...ayy bende 21 e giricem bizlerde geliriz inşallah o günlere her hafa biraz daha yaklaşıyoruz büyük güne ....hayırlısı,,,,

arkadasım çok şükür bu günlere gelmen bile çok iyi,hiç stres yapma,kilolaıda gayet iyi,inş bu hafta sağlıcakla bebişlerine kavuşursun,hadi bakalım grubumuzun 2. annesi sen olacaksın,şimdiden hayırlı olsun:)

canım allahım sağlık versin bebişlerine.sen yenidoğan bezi 2tane aldım demişsin.yettimi ben 4 paket almayı düşünüyorum fazlamı.birde sütü sağmak için pompa sadece çalışan anneleremi gerekli.bizim gibi evde olanlarada gerekirmi acaba.sezeryandan çıkınca süt gelmiyo ya ozamanmı lazım olur acaba .hastaneye götürelimmi..allaha emanet olun...

kızlar bişey sorucam,benim 2 haftadır boğazımda yanmamı desem,sanki orda bişey boğazıma baskı yapıyo.bide yediğim yemekler tam gırtlağımda bekliyo sanki yatınca ve aşağı eğilince çok rahatsız ediyo...hamileliğin normal durumları mı bunlar sizdede oldumu..21+5 deyim.iyi akşamlar hepinize...

Canım o hamilelikten kaynaklanan reflü, bende de var. Mide asidi boğazıma kadar çıkıp yakıyor o bölgeyi. Geceleri yüksek yastıkla yatıyorum o biraz rahatlatıyor. Önceden daha çok oluyordu, şimdi biraz azaldı. Asitli ve baharatlı yiyecekleri azaltmak lazımmış.

canım benim iki paket 100 taneydi,ilk 3-5 gün bakayım dedim bazı bezler alerji yapıyomuş,elinde kalıyomuş diye,ondan sonra yine alırım dedim,o da çok şükür alerji falan yapmadı,zamanla alıyorum...yani dediğim gibi ben çalışıyorum ama şimdiki zamanı düşünerek aldım,çalışmama daha var.süt geç gelebiliyo,pompayla hızlandırabiliyosun,inş.sizlere gerek kalmaz ama küvezde kalırsa oraya sağıp götürüyosunuz,veya evde sağılmış süt olsun,biri emerken diğerine biberonla verilebilir,aynı anda emzirmek cok zor,yinede sen bilirsin, her hastane mutlaka veriyo çıkana kadar ama kendininkinide kullanabilirsin varsa

öncelikle hamile arkadaşlarıma rabbım bir nefeste kurtarsın diyorum saglıklı şekılde bebeklerınzı kucagınıza alırsınız inşallahh..
ben dogum yaptım 5 aylık ikizlerim var ..biri kız biri erkek :) yanlız bakıyorum çok hemde çok zor bakımları yanlız bakacaksanız eger..
ama bir okadarda harika duygu ..
5. ayımızda oldugumuz için tebkıler verıyor artık konuşmak için çabalıyorlar
kahkahaları tavan yapıyor evde aglamalarıda bir o kadar tavan tabikide ...
ben bez için yenı dogan ççook stok yaptım süperde iyi oldu valla ...
bez sampuan ıslak mendıl stoklarım çok oldu..
gögüs pombası mutlaka alın derım öyle çokta pahalı olanlarından aldım birşeye yaramadı
5 ytl aldım o daha işe yaradı arkadaşlar sezaryan olunca hemen süt gelmiyor bebek hemen memeye alışamıyor ne çektım
emzırmek için yaa ..aklıma gelıyorda zor sakın emzıremıyorum bıberona alıştı dıye üzülmeyın valla çenelerı çok küçük oldukları için bıberona sagıp verırdım 40 çıkınca emme güçlerıde artıor zaten..ikiz annesı olmak çok farklı bir duygu bazen buruk bazen gurur verıcı oluyorr...
buruk derken birini kucagınıza alınca dıgerı sıze bakınca ANLARSINIZ NE DEMEK İSTEDIGIMI...SAGLIKLI DOGUMLAR ARKADAŞLAR...

kızlar bu arada ,ben sütün artması için humana still tee'nin faydasını gördüm,hala devam ediyorum,evdeki bebekte acayip gaz problemi var,humananın rezene kimyonlu çayı var,ona yeni basladım,o da etkili oldu,sütten bebeğe geçiyo ve baya rahatlattı,aklınızda olsun,bilgilerinize :)

allah bağışlasın bebeklerini. ben de yalnız bakacağım bebeklerime. yenidoğan bezi derken 0 beden olanlarından mı bahsediyorsun? bebeklerin 0 beden bezleri kaç aya kadar kullandılar? bu arada sütün yetti mi, yoksa mama da verdin mi?

bu humana nın still tee çayını doğumdan bir kaç gün önce kullanmaya başlasak sorun olur mu ki? bu arada bu süt gelmesi gibi konuları çocuk doktoruna mı danışıyorsun yoksa kadın doğumcuna mı? bu arada hala kadın doğuma görünüyor musun? lohusa dönemin bitti mi? sanırım sen doğum yapalı yaklaşık 50 gün falan oldu.

İçimde tuhaf,tarifi mümkün olmayan hisler var.Gerek korku ve endişe,gerekse bebişlerime kavuşmanın vereceği heyecan,acır mı hissi,sağlıklı doğacaklar mı düşüncesi ve daha bir sürü şey...
Bugün son kontrolümüze gittik.Perşembe günü saat 10'da hastanede olacağız Allah'tan bir şey olmazsa ve saat 12 en geç 1 gibi alırız dedi dr um.Şuan için bebekler 2500 kg civarı doğarlar,büyük ihtimalle küvöze girmezler ama yinede belli olmaz orası şansa kalmış dedi.Bakalım Allah'tan hayırlısı olsun.İnşallah sağ salim girer,sağ salim bebişlerimi kucağıma alırım.Hep Allah'tan her şeyden önceki tek dileğim sağlık sıhhat oldu.İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşmakta nasip olur.Bana da dualarınızda yer verin inşallah.Hakkınızı helal edin.Benden yana hakkım varsa helal olsun hepinize...

Hadi bakalım,hayırlısı olsun canım.Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bu gidişle aramızda 1 gün olacak galiba :)

büyük kurtarıcı rennie duo...mutlaka alın hiçbi yan etkisi yok.

merhaba kızlar bende ıkız annesı adayıyım bırı erkek ama öbürü bellı etmedı daha bır tanede aramayla bulduğum 13 aylık oğlum var oğlumun yolunu tam iki sene bekledık. ama bu ikizler bıze büyük bir süpriz yaptılar ben halen şoktayım allah bır ısterken üç tane çocuğum olacak allahın iznıyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…