2013 ikiz anne adayları buraya

canım sın ya.... az kaldı yani....allah yardımcınız olsun üçünüzünde.....ayy darısı başımıza yaa heyecan yaptım ya....

sağlıcakla gir doğuma ve sağlıcakla çıkın doğumdan inşallah. bu hafta iki kişi doğum yapacak bu forumdan. heberlerinizi bekliyoruz. vakit bulursanız muhakkak yazın. aklımız sizde olacak.

hoşgeldin aramıza. paylaşımlarını bekliyoruz. bu arada allah 3 çocukla kolaylıklar versin. oğlun daha çok küçükmüş. allah bağışlasın.

benim doğum aniden olduğu için erken baslayamadım,ama erken baslamanın bi faydası yokmuş,çünkü süt salgılanması doğum olayıyla beraber basladığı için erken içmenin bi faydası olmuyomuş,yoksa bende erken içmeyi düşünmüştüm...süt olayını kendim arastırmıştım bu çayı,tabi ekstra seylerde denedim,ama ilk zamanlar çoğalmadığı için,çocuk doktorumda bu çayı önerdi...bugün 41.günümüz,lohusalığı atlattık,valla lohusalık nasıl bişey anlamadım aslında,41 gündür hastane ev arasında koşturduğum için bişey anlamadım,valla kadın doğumcuyada gitmiyorum,çocukları düşünmekten bana sıra gelmiyo,aslında birazda ben savsaklıyorum,amaaan gidip napcam diyorum,öyle yani...

hadi hayırlısı, bakalım hanginiz önce doğuracaksınız,sen mi delikız mı:) allah sağ salim bebişlerini kucağına almayı nasip etsin,küveze hiç gerek kalmasın,doğumda odan boş kalmasın,bebeklerinin sesiyle inlesin,ve hastaneden 2 bebeğinle birlikte çıkmak nasip olsun,amiiiiiiiiin dediğini duyar gibiyim :) gelişmeleri heyecanla bekliyoruz...

merhaba arkadaslar, beni de araniza alir misiniz? henuz bugun ogrendigim ikiz gebeligi... doktorum cok buyuk ihtimal tek plesanta dedi... bu tek yumurta demek oluyor degil mi?
yurtdisinda yasiyorum, haziran;da 34 olacagim...dogal bir gebelik oldu...

canım ben 2 hafta önce gittim doktora, o zaman oğlum 1050, kızım 970 gr dı. sanırım 27+2
ben de ütü işini hallettim, çanta hazırlayacağım en kısa zamanda
hazırlayınca paylaşırım içindekileri
sizler de hazırladıkça paylaşırsanız birbirimize faydamız olur, eksikliklerimizi görürüz canlarrr

Ben de 20lere gelsem bir an önce diyorum.O zaman da kesin 30 olsak derim

canım hep ileriyi görme isteği hiç bitmeyecek

hayırlı olsun bebeklerin canım, ikiz gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah
her ne kadar bildiklerimizi paylaşsak da sen benden daha deneyimlisin
ne de olsa bir kuzu büyütmüşsün canım, ben de senin paylaşımlarını bekliyorum

günaydın herkese. daha önce ellerimin ödemden şiştiğini ve ağrıdığını yazmıştım. ama durum daha da ilerledi. karpal tunel denilen ortapedik bir rahatsızlığa yakalanmışım. hamilelikte ve ellerini çok sık kullanan işçilerde vs. oluyormuş bu hastalık.ellerimi hiç kullanamamaya başlamıştım. hamilelerde ödem, bilekteki sinirlere baskı yapıyormuş ve elleri kullanılamaz hale getiriyormuş. bende yavaş yavaş başladı ve artık kullanamaz hale gelmiştim. çok şiddetli ağrıyordu. dünden beri atele benzer bir şekilde bandaj kullanmaya başladım.ellerimi hareket ettirmemem gerekiyormuş. bu bandaj hareketi engelliyor. sadece 4 parmağım açıkta. 4 parmakla iş görmeye çalışıyorum. bandajın bir bir buçuk ay durması gerekiyormuş. eğer geçmezse küçük bir ameliyatla sinire baskı yapan dokular alınıp düzeltiliyormuş. hamileliğim boyunca bandajı kullanacağım, geçmezse doğumdan hemen sonra ameliyat olacağım sanırım. umarım ihtiyaç kalmaz. bandaj taktığım zaman en azından ağrım %70 azalıyor ve gece uyuyabiliyorum. bu bile yeter bana. ellerim her an uyuşuk zaten. en azından bandaj kuvvetli ağrıyı alıyor. ağrıdan ağlayacak duruma geliyordum. elleri kullanamayınca çok zor oluyor hayat. sabah, öğlen ve akşam birer saat çıkarıp en azından yemek işlerimi halletmeye çalışıyorum. canım yana yana yapmaya çalışıyorum. yalnızım, yapacak bir şey yok.
hamilelik zor bir süreç. hiç aklıma gelmemişti bunu yaşayacağım. en fazla ödem olur şişer ve biraz acır demiştim. ameliyatlık bir duruma dönüştü.

hadi gözünaydın ,hayırlısıyla doğarlar inş. kafana takma ,inş. ikimizin de küveze girmezler
Hadi bakalım,hayırlısı olsun canım.Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bu gidişle aramızda 1 gün olacak galiba :)
ami,n inş. evet bir gün ara olacak ama sen benden bir hafta öndesin ,neyse sağlık olsun ne yapalım bunada şükür diyeceğiz artık ..
RABBİM yardımcımız olsun inş.
öyle tabi önceden bu haftaları da düşünemiyorduk ama kafam emme ve küveze takılı durumda şuanda ,hayırlısıyla onları da atlatırsak süper olacak inş.
RABBİM hepimizin yadımcısı olsun inş.
60 la hamile kaldım şuan 79 kiloyum ..ama ödemlerim var ,bi haftada bi anda 4 kiilo aldım ..
amin inş. darsı başınıza

canım çok geçmiş olsun yalnız olman zor bi durum ama allahım verir bi kolaylığını...benim başıma bişey geldiğinde beterin beteri var diyorum,,kesinlikle öyle,,,,sıkma canını annesi bebişlerinde senle üzülüyolar.inşallah doğumdan sonra geçer....

kızlar cevaplarınız için teşekkürler.bugün aile hekimine gidicem ilaç yazdımaya. bi arkadaşımız ilaç ismi yazmış ya*rennie duo *evde var hiç kullanmadım.çok ilaç içiyom diye bakalım kullan derse kullancam çünkü gündüzde ,gecede çok rahatsız ediyo ....

çok geçmiş olsun ..
doğumdan sonra geçer belki biraz rahatlarsın
doktorlara da çok takılma onlar birşeye ameliyat demeye bayılırlar
alternatif yolları dene araştır bence
bitkisel ilaçları filan ,ameliyat en son düşüncen olsun ..
belki geçicidir doğumdan sonra geçer
RABBİM yardımcın olsun

Güzel dileklerin ve verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz, Rabbim senin bebişlerine de uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah.

merhaba arkadaslar, beni de araniza alir misiniz? henuz bugun ogrendigim ikiz gebeligi... doktorum cok buyuk ihtimal tek plesanta dedi... bu tek yumurta demek oluyor degil mi?
yurtdisinda yasiyorum, haziran;da 34 olacagim...dogal bir gebelik oldu...

Hoş geldiniz, sağlıkla tatlı bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah, hayırlı olsun hamileliğiniz.

Haydi hayırlısı, sizlerin paylaşımlarını okudukça beni de tatlı bir heyecan alıyor, Allah nasip ederse şu anki kaygılarınızı, sevincinizi bir süre sonra bizler de hissedeceğiz. Rabbim hepimize, bebişlerimize sağlıkla,mutlulukla kavuşmayı nasip eder inşallah.

Acil şifalar dilerim, inşallah doğumdan sonra her şey normale döner de ameliyata gerek kalmaz.

acil şifalar versin rabbim
inşallah doğumdan sonra kendiliğinden geçer, ameliyata gerek kalmaz ve sen de rahatlarsın

Kızlar günaydın
Ben faranjit oldum doktor boğaz spreyi bi de okyanus suyu verdi boğaz spreyini yutma dedi. Faranjit olmamın bi zararı olur mu çocuklara?

Allah içindeki tüm endişeleri gidersin inşallah canım yaa. teker teker dogumlar başladı ne güzel. hayırlı haberlerini bekliyoruz. hiç endişelenme cok güzel bir haftadasın bebeklerin saglıgı da eminim son derece iyi olacak. Allah yardımcın olsun canım.

Allah hayırlı evlatlar etsin inşallah:))

Ayy çok duygulandım ben şimdi. Ne mutlu sana bugünlere geldin, şimdi de bebeklerini kucağına sağlıkla alığ geleceksin inşallah. Allah yardımcınız olsun. Dualarımda olacaksın. Helal olsun canım, iyi haberlerle görüşmek dileğiyle. Mis kokulu bebişlerinle evinin içi şenlensin...

Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Umarım ağrıların tamamen geçer de ameliyata gerek kalmaz, en azından doğuma kadar hafifler inşallah. Bende de 2-3 gündür uyuşma var ama korktum şimdi :44: sende ağrı çoktu gerçi, şimdilik ağrı yok bakalım...

Sürpriz yaptı senin hamsiler :) Daha 2 gün önce 38'leri 40'ları görmekten bahsediyorduk, çok şaşırdım valla :) Demekki biz ne desek ne istesek boş, her şeyin bir vakti saati var. İnşallah bebişlerin için o vakit, saat en hayırlısı olur. Dualarımdasın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh. Ama ben senin güçlü olduğunu düşünüyorum, sıkıntısız sorunsuz atlatacaksın umarım. Ben senden daha da heyecanlıyım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…