2013 ikiz anne adayları buraya

*delikız*merhaba canım. yarın çarşamba senin gibi bizlerde heyecanlıyız.en kısa sürede neler olduğunu bize bildirirsin.ben olsam gece gündüz yerimde duramam daha 21.haftamda öyleyim.eminim sende öylesindir.ne güzel mutlu sona az kaldı.dualarımız seninle darısı başımıza inşallahhhh....

ben yazdım canım doktor bana 6 şişe birden yazdı ama bi eczacı arkadaşım hamileliği boyunca 5 koli içmiş mide yanmasından zaten içindedeyazıyor hamilelere yan ertkisi yoktur diye sen yinede sor ni doktoruna tabii..

Kızlar günaydın
Ben faranjit oldum doktor boğaz spreyi bi de okyanus suyu verdi boğaz spreyini yutma dedi. Faranjit olmamın bi zararı olur mu çocuklara?

ilaçlarını iyi kullan albildacım zatureden falan korusun allah faranjit geçer.okyanus suyu acaip iidir rahatlatır.üzme kendini geçer çabucak.çalışıyonmu hala? dinlenirsen daha çabuk geçer.geçmiş olsun.

Delikız1982 ve mehmetderya arkadaşlarımız hayırlısıyla kucagınıza alırsınız sag salıim inşallah küveze de gerek kalmaz yavrularınızı alıp eve gelirsiniz darısı da bizim başımıza .Böyle arkadaşlarımızı okudukça bir güç geliyo insanın içine ben inşallah 37 leri görürüm.

Canım hasta olunca 2 gün rapor aldım.iyileştikten sonra 2 hafTa daha çalışır bırakırım canım. Sen nasılsın nasıl gidiyo?

Canım hasta olunca 2 gün rapor aldım.iyileştikten sonra 2 hafTa daha çalışır bırakırım canım. Sen nasılsın nasıl gidiyo?

ya sana inanmıyorum ben:) ben iyiyim bugün doktor kontrolüm vardı geldim ya artık istanbula.tabi kar sebebi ile gidemiycem perşembeye aldım randevuyu.dinleniyorum bolbol.oturmak zorlaştı baya.kuzenimdeyim ya ben dün gece yanında yatıyorum yatak odasında kayrolada tabi sağımdan soluma dönerken bayağı bi sallanıyo yatak:) kızcağız besmele çekerek uyandı allahım deprem oluyor diye:) rezalettttt.....sakin ol dedim:) ben döndüm sen düşün halimi:)

Canım Allah yardımcın olsun,sağlıkla,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Dualarımız seninle ve hamsilerinle ...

Bankayı ben kurtarıcam:) bende yatakta dönerken koltuktan kalkarken zorlanıyorum :)

sağolasın
heyecan değil de hala değişik bir duygu var içimde
eşim de diyorki yarın acaba olmayacak da bi kaç gün sonra mı olacak hiç bana yarın gibi gelmiyor diyor
valla ben gayet sakinim şuanda ama yarın sabah heyecandan bayılmazsam iidir
inş. doğumdan sonra sizlerle paylaşırım yaşadıklarımı da
darısı başınıza inş.
sağolasın ..
amin inş..
inş. görürsün yeterki pozitif düşün..
ayyy bayıldım ...
bizim işyerinin camının kenarına da hergün güvercinler gelir ,biz de her gün simit ekmek ne varsa veriyorduk ..

Canım Allah yardımcın olsun,sağlıkla,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Dualarımız seninle ve hamsilerinle ...
sağolasın darısı başınıza inş.
maş. göbüş bayağı büyük ,benim şuanda bile o kadar göbeğim yok
annem hala şunun göbeğe bak doğuracak hiç ikiz gibi değil diyip duruyor
kaç kilo aldın sen merak ettim ,dikkatli ol ama 30 dan sonra acayip büyüyor

ay sorma yaaa ,hamsi oldukları ordan belli
valla ben daha 1 ay dayanırdım o kadar güçlü hissediyorum kendimi ama içerdeki sıpalar durmuyor
evet RABBİMin bildiği bir vakit var gerçekten ,inş. o vakit en hayırlı vakittir hakkımızda hayırlı olan olur..
sorma valla taş gibiyim hiç tık yok bende şuan gayet normalim ,heyecan sıfır
tüp bebekte filan da mesela gayet sakindim girdim çıktım tık demedim
inş. bunda da öyle olur bir sıkıntı yaşamam ,karadeniz kadını imajım çizilmez
doğumdan sonra ilk fırsatta yazacağım inş.
hepinizden ALLAH RAZI OLSUN ..

canım ben 15 kg aldım şimdilik...büyük benim göbek ya bende farkındayım ama ne bilim..oyüzden 36 hafta bana rüya gibigeliyor.allah yardımcım olsun....delikız yarın tüm dualarımız seninle...

hil_bur ilaç için cevap yazdınya teşekkürler.doktora soramadım çok kar var dışarı çıkamadım.telefonda hiç aklıma gelmedi.çok kötüyüm şuan sana sorum benim midemde bişey yok.tek sorun *boğazımda*mahfetti beni sanki bişey yakıyo,uzanıncada boğazımda sanki bekliyo geri geliyo yani bu *rennie duo*sadece mide içinmi okudumda ilacı anlamadım reflü diyo o nası hiç bilmiom.

canım bademciklerindenmi acaba şikayetin iltihap falan olmasın..sen iç tarihine bakıp reniiduodan,eğer rahatlatmazsa sorun boğazındadır.perşembe falan gidebilirsin.bende bugünki kontrolümü perşembeye aldırdım mecburen.geçmiş olsun canım.ılık şeyler iç bakalım çok fazla sıcak yüklenme...çok ıhlamur ada çayı falanda içme c vitaminin almaya çalış meyve yee..

Bankayı ben kurtarıcam:) bende yatakta dönerken koltuktan kalkarken zorlanıyorum :)
İş konusunda yalnız değilim demek, ben de kendimi kötü hissediyordum :)) Kardan idari izinli sayıldığım gün bile arkadaşı arayıp ama ben bugün şu sınıfı sınav yapacaktım, şu sınıfa da dersim var konu olarak geriyim diyorum Ne yapayım içim rahat etmiyor

Maşallah sana ve bebeklerine canım. Bizim aramızda 4 gün var. Ben de bu hafta ağırlaştığımı hissediyorum, karnımda büyüyor hızla, uyku sorunumuz başladı. 8 kilo almışım O kadar dikkat etmeme rağmen, üzüldüm bu duruma. Sonra bebekleri taşıyamamaktan korkuyorum. Kontrollü kilo almakta fayda var. Şimdiden sırt ve bel ağrım fazla

valla ben 15 kg aldım dediğim gibi ama ne sırt ağrım ne bel ağrım var.bençokta güzel uyuyorum maşallah ama işe gitmek istemedim daha fazla.öğretmen olunca belki alıyorsundur öğrencilerinden karşılığını ama inan bankada sen stres olmuşun ,kendini ve bebelerini riske atmışın kimsenin umru olmuyor.ya da sana madalya takmıyor kimse...hele birde şubeci isen kendini yorduğunla kalırsın ben açıkçası bebelerimi zor buldum.bişey olsa eşimin yüzüne bakamam üzüntüden.allah sizin yardımcınız olsun ama bence fazla zorlamayın bebeleri....sonuçta rapor almakta yasal hakkınız...

çok sağol arkadaşım.bademcik olmadığına eminim çok değişik bişey.akşam 1 ölçek içtim inşallah faydası olur.yoksa doktora gidicem.bide akşam farkettim sabah yoktu, ılık hatta soğuk olan çayı içtim boğazımdan göğsüme doğru bi acı sanki yara vardı onu rahatsız etti.şuanda açlıktan uyuyamıyom.süt, yoğurt yedim bebişler doymadılar ki midem bulanıyo .neyse bakalım daha neler görücez .sağlıcakla kal...bilgilerin için teşekkürler.

Herkese iyi geceler. Bizi uyku tutmadı yine. Doğuma gidecek arkadaşları düşündükçe ben heyecanlanıyorum :)) Bir de sağ yanıma yatsam sağdaki bebiş, sol yanıma yatsam soldaki bebiş atıyor. Ne olacak bizim halimiz bilmiyorum. Üzülüyorum kuzuları rahatsız ediyorum diye. Yanlarım ağrıyor sürekli sağa ya da sola yatmaktan. Neyse onlar iyi olsun da, razıyım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…