- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.261
[sıze=2]canım ben 3. Aydan sonra kakao yağı, badem yağı ve kayısı çekirdeği yağı karışımına başlamıştım, kokusu çok ağır geldi bir hafta sonra bıraktım. Daha sonra zeytin yağına başladım o zamandan beri devam ediyorum. 23+3 deyim çok şükür şimdilik çatlağım yok, tenimi de nemli tutuyor. Daha sonra çatlar mı bilmem. Zaten ne kullanırsan kullan çatlayacağı varsa çatlıyormuş. Kullandığım yöntemden şimdilik memnunum ve pahalı kremlere göre çok da ekonomik.
Krem hiç denemedim ama birçok kişi lireac adlı bir krem kullanıyor.
[/sıze]
inşallah herşey gölünce olur :) benimde adet döneminden 2 gün önce yapılmıştı ve doktor %90 ikiz demişti ama benimkisi tüp bebekti belki farklılık olabilir
Herkese iyi geceler. Bizi uyku tutmadı yine. Doğuma gidecek arkadaşları düşündükçe ben heyecanlanıyorum :)) Bir de sağ yanıma yatsam sağdaki bebiş, sol yanıma yatsam soldaki bebiş atıyor. Ne olacak bizim halimiz bilmiyorum. Üzülüyorum kuzuları rahatsız ediyorum diye. Yanlarım ağrıyor sürekli sağa ya da sola yatmaktan. Neyse onlar iyi olsun da, razıyım ben...
bebekler için sadece hastane çıkışı yetmez mi ki? eve gelince üstü değişir bence bebeklerin. hastane çıkışı dışında hırkaları, patikleri olur diye düşünüyorum ama. bunların hepsi 2 valize sığmaz da. onun için diyorum. annenşn ihtiyacı ayrı bebeklerin ki ayrı. ben bir pijama takımı götüreyim diyorum kendime. yoksa yükümüz baya çok olacak.
bu arada artık ameliyatları yapıştırma denilen yöntemle yapıyorlar değil mi? eskisi gibi dikiş dikilmiyor yaraya. kanama olma ihtimali de ortadan kalkıyor sanırıyorum. hiç bileniniz var mı bu konuyu. bir de ameliyat izi kalmasın diye kullanılan çok iyi kremler de varmış. muhakkak doktora sormak gerek.
Arkadaşlar şuan 21+4üm allaha şükür hiç çatlağım yok hiç kremde kullanmadım acaba bundan snra olur mu
birde tavsiye edileceğiniz ürün var mı bu hafta almayı düşünüyorumda
bende hastanede 2 gece kalcam bu nedenle bebeklere 2 takım düşünmeye başladım
ne de olsa kan falan bişey değse kussa işese :))
evime yakın hastane ama eşimi perişan etmek istemiyorum
biberon götürecek misiniz??
pijamayı ben1 düşünüyordum şimdi 2 mantıklı geliyor
ayyy heyecanlanmaya başladım bileeeee
geceliklerin hamileler için özel olanı var mı? yani göğüsleri açılan. ben lohusa pijama takımı almıştım. pijamanın üst kısmı baya bir kullanışlı. gecelik alsam mı bilemedim ben şimdi.
MerhabaHerkes iyidir inşallah...
Delikız'ın hayırlı haberlerini alırız inşallah,Allah yardımcısı olsun...
Kızlar ciğer geliştirici iğne yaptırdınızmı ya da yaptıracakmısınız ?:26:[/QUO
ben yaptırıcam canım yarın kontrol var ya muhtemelen vericek.doktoruma güveniyorum ben.allah korusun erken doğum olursa bebelere destek oluyor o iğneler.
geceliklerin hamileler için özel olanı var mı? yani göğüsleri açılan. ben lohusa pijama takımı almıştım. pijamanın üst kısmı baya bir kullanışlı. gecelik alsam mı bilemedim ben şimdi.
bebekler için sadece hastane çıkışı yetmez mi ki? eve gelince üstü değişir bence bebeklerin. hastane çıkışı dışında hırkaları, patikleri olur diye düşünüyorum ama. bunların hepsi 2 valize sığmaz da. onun için diyorum. annenşn ihtiyacı ayrı bebeklerin ki ayrı. ben bir pijama takımı götüreyim diyorum kendime. yoksa yükümüz baya çok olacak.
bu arada artık ameliyatları yapıştırma denilen yöntemle yapıyorlar değil mi? eskisi gibi dikiş dikilmiyor yaraya. kanama olma ihtimali de ortadan kalkıyor sanırıyorum. hiç bileniniz var mı bu konuyu. bir de ameliyat izi kalmasın diye kullanılan çok iyi kremler de varmış. muhakkak doktora sormak gerek.
Geçenlerde kompedan'da görmüştüm hamile geceliği,fena değildi...
Bende biri ince biri biraz daha kalın iki takım pijama almıştım,bir gecelik ve sabahlık almayı düşünüyorum.
Kan kaybından dolayı vb. insan çok üşüyor,mutlaka polar ya da kadife bir takım ya da sabahlık olmasında fayda var.
kızlar bebekler için boydan tulum koymayın,alt ust ayrı koyun,bizim bebekler en az 3.5 kilo doğupta tulumu dolduracak turden oladığı için gerek olmuyo,artı mutlaka premature bir iki parça bişey alın,ben hastane çıkışını kullandım,kıyafetler cocugu sarmadıgı için çok üşümüştü,yarım kollu veya tam kollu çıtçıtlı body,altınada ayaklı pijama gibi olsun,cicili seyleri sonra giydirirsiniz,önemli olan çocugun ilk etapta vücut sıcaklığını koruyacak,saracak seyler,artı yeleklerde çok büyük geliyo,yani örmeleri diyorum,bu arada kendinize yinede 2 takım pijama koyun,evet yapıştırma şeklinde yapılıyo,dikiş yok ama kanama oluyo,hatta hasta bezi koyun,ilk bir yada iki gün kanama oluyo,sonra pedde yeter hatta içerdeki kan birikmesin diye bide gelip gidip karnınıza bastırıyolar,nasıl acı veriyo anlatamam.o yuzden leke falan olabilir,2.takım olsun,yanınıza şal alın,çıkınca çok üşüyeceksiniz.valla ben krem falan kullanmadım,hiç duymadım
ben hem boydan gecelik almıştım hemde lohusa pijama takımı.sonradan kullanacaggınız seyler olsun,lohusa takımlarınının beli çok geniş ve yumuşak,zaten dikiş çok aşagıda oluyo,bence her halükarda değmiyo dikişe.boydan geceliktede açıkçası üşüyebilirsiniz,alttan açık olunca :)
Kontrole gittiğimde başlicak cnm iğneyeMerhabaHerkes iyidir inşallah...
Delikız'ın hayırlı haberlerini alırız inşallah,Allah yardımcısı olsun...
Kızlar ciğer geliştirici iğne yaptırdınızmı ya da yaptıracakmısınız ?:26:[/QUO
ben yaptırıcam canım yarın kontrol var ya muhtemelen vericek.doktoruma güveniyorum ben.allah korusun erken doğum olursa bebelere destek oluyor o iğneler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?