2013 ikiz anne adayları buraya

ben antalyalı olduğumdan zeytinyağı çok var en iyisi bende ona başlayayım teşekkürler

inşallah herşey gölünce olur :) benimde adet döneminden 2 gün önce yapılmıştı ve doktor %90 ikiz demişti ama benimkisi tüp bebekti belki farklılık olabilir

Bizimkiler normal yollarla oldu.4.ayımızdı bu.İnşallah ikizdir.Çoğul kullanmaya o kadar alıştımki tek olursa baya zorlanacağım alışmak için.:26: Sağlıklı ve hayırlı olsunlar inşallah

canım ben bikaç destek yastıkla uzun oturuş gibi uyuyorsum sağım solum tutulunca..bu ara yatabiliyorum gerçi ama 1-2 hafta önce benimde senin gibi heryerim ağrıyordu.

rahimden 2tane bebek ve plesanta ayrılıyor kanaman dikişle ilgili değil rahimin toparlanma süreciyle ilgili olucak.pijama yerine gecelikte alın bence dikiş yadayapıştırma yerine bi lastik değmesi can yakabilir o süreçte.birde kanamamızın çok olma riski var o durumda değişimlerde falan pijama zor olabilir bence.bebeklere gelince mutlaka 2 şer takım koyun bence bebekler kussa etse ne bilim.ben eve uzağım ya bide şimdi neler getirdim yanımda bi görseniz:) dedim 1 çıkar allah korusun hastanede kalırsa eve de dönemem yanımda bolca eşya bulunsun nasılsacaklar sırtımızda taşımıyoruz ya.zaten küççük şeyler kızlar ya ne kadar yer kaplıycklar allah aşkına.ben bimavi bi pembe hurç aldım küçük ikisinin hurçlarını hazırlayınca fotoları koycam size:)

bende hastanede 2 gece kalcam bu nedenle bebeklere 2 takım düşünmeye başladım
ne de olsa kan falan bişey değse kussa işese :))
evime yakın hastane ama eşimi perişan etmek istemiyorum
biberon götürecek misiniz??
pijamayı ben1 düşünüyordum şimdi 2 mantıklı geliyor
ayyy heyecanlanmaya başladım bileeeee

Arkadaşlar şuan 21+4üm allaha şükür hiç çatlağım yok hiç kremde kullanmadım acaba bundan snra olur mu
birde tavsiye edileceğiniz ürün var mı bu hafta almayı düşünüyorumda

ben ilk 5 ay badem yağı kullanmıştım. ama sadece banyolardan sonra. 5. ayda sonra, yani 20. haftadan sonra karnım brden çıktı. zeytinyağına başladım ve hergün sürüyorum. bununla birlikte lierac çatlak kremi de kullanıyorum. cildiyeci tavsiye etti bana.önce zeytin yağını sürüyorum, sonrada üzerine lierac kremi sürüyorum. krem yağ ile çok kolay yayılıyor ve emiliyor. kremi tek başına südüğümde yedirmesi zor oluyordu. hem de çok fazla kullanmak zorunda kalıyordum. daha çatlağım yok. hatta şuan görünüm olarak vücudumun en sağlıklı yeri göbeğim ve göğüslerim. derisi parlak, pürüzsüz ve çok sağlıklı gözüküyor. popoma da sürüyorum tabi. hergün en fazla 10 dakikamı alıyor.önce zeytin yağı sonra da kremi yguluyorum. 5 dakika bekliyoum, emsin çamaşırlarıma geçmesin diye. bir de arkadaşlar kilo alıp vermekten diz kapaklarının arkası da çok çatıyor. ben bu dönemde diz kapaklarımın arkasına da sürmeye başladım.
şuan çatlak yok ama çatlarsa zaten bu haftalardan sonra çatlar. bakalım önlemini alıyoruz. en azından hiç bir şey yapmadım deyip pişman olmam.
cildiyeci bana lierac ve mustela kremlerini tavsiye etmişti. mustela daha pahalı bir krem. ben hepsiburada.com dan yorumları okudum. baya da bir yorum vardı. lierac dan çok iyi yorumlar okudum. onu aldım. şimdilik memnunum.

Merhaba Herkes iyidir inşallah...

Delikız'ın hayırlı haberlerini alırız inşallah,Allah yardımcısı olsun...
Kızlar ciğer geliştirici iğne yaptırdınızmı ya da yaptıracakmısınız ?:26:

geceliklerin hamileler için özel olanı var mı? yani göğüsleri açılan. ben lohusa pijama takımı almıştım. pijamanın üst kısmı baya bir kullanışlı. gecelik alsam mı bilemedim ben şimdi.

Geçenlerde kompedan'da görmüştüm hamile geceliği,fena değildi...

Bende biri ince biri biraz daha kalın iki takım pijama almıştım,bir gecelik ve sabahlık almayı düşünüyorum.

Kan kaybından dolayı vb. insan çok üşüyor,mutlaka polar ya da kadife bir takım ya da sabahlık olmasında fayda var.

Doğum yapan arkadaşlarım pijamadansa özellikle gecelik tavsiye ediyor. Sezaryenden sonra tenine bir şey temas etmemesi için iyi oluyormuş. Ben de lohusa gecelik-sabahlık takımı koymayı düşünüyorum doğum çantama. Yine de kullanabilir miyim bilmiyorum ama bir de pijama takımı koyarım herhalde..

kızlar bebekler için boydan tulum koymayın,alt ust ayrı koyun,bizim bebekler en az 3.5 kilo doğupta tulumu dolduracak turden oladığı için gerek olmuyo,artı mutlaka premature bir iki parça bişey alın,ben hastane çıkışını kullandım,kıyafetler cocugu sarmadıgı için çok üşümüştü,yarım kollu veya tam kollu çıtçıtlı body,altınada ayaklı pijama gibi olsun,cicili seyleri sonra giydirirsiniz,önemli olan çocugun ilk etapta vücut sıcaklığını koruyacak,saracak seyler,artı yeleklerde çok büyük geliyo,yani örmeleri diyorum,bu arada kendinize yinede 2 takım pijama koyun,evet yapıştırma şeklinde yapılıyo,dikiş yok ama kanama oluyo,hatta hasta bezi koyun,ilk bir yada iki gün kanama oluyo,sonra pedde yeter hatta içerdeki kan birikmesin diye bide gelip gidip karnınıza bastırıyolar,nasıl acı veriyo anlatamam.o yuzden leke falan olabilir,2.takım olsun,yanınıza şal alın,çıkınca çok üşüyeceksiniz.valla ben krem falan kullanmadım,hiç duymadım

ben haluk & bayram marka pijama takımı aldım. sabahlığı da var. polar, sıcak tutuyor ve çok şık. özdilek mağazalarından aldım. doğumdan sonra da kullanılır. kompedan a da bakayım ben de gecelik.

benim eşimin kuzeni söylemişti bana. nasıliz kaldı mı çok dedim. şöyle dedi: hani bacağımızı çorap sıkar da iz kalır ya, aynen öyle bir iz var. çirkin bir görüntü yok dedi. doktoru vermiş bahsettiği kremi. hatta ona sorayım ben ne marka, hangi firmanın. biz burada çatlak muhabbeti yapıyoruz ama bir de ameliyat izi derdi var. ben hiç görmedim yapıştırma yöntemiyle yapılan ameliyatlarda ki kalan izin nasıl olduğunu. normal dikişli kadınlarınkini görmüştüm. o baya bir kötü ve derin.
bir tanıdığım kanama çok olduğu için ped değil de bildiğin çocuk bezi kullanmıştı.çocuk bezini ped gibi kullanmış. benim de aklıma yattı.
valla insan ne alacağını da şaşırıyor. masraf hiç bitmiyor ya.
bu arada örgülerim baya küçük benim. sadece mart nisan ve mayısta giyebilecekleri için kışı o kadar yaşayacakları için öyle düşünüp küçük yapmıştım. seneye giyecekleri örgüleri de ayrı. ben prematüre kıyafetler baktım bir kaç mağazadan. onlar daayrı pahalı ya. 5 parça prematüre takım 30 lira. şapka, eldiven, zıbın ve pijama takımı. sadece bu.
hazırlıklarım tamam sayılır benin. bir kaç parça kaldı. onları da tamamlarız inşallah.

ben hem boydan gecelik almıştım hemde lohusa pijama takımı.sonradan kullanacaggınız seyler olsun,lohusa takımlarınının beli çok geniş ve yumuşak,zaten dikiş çok aşagıda oluyo,bence her halükarda değmiyo dikişe.boydan geceliktede açıkçası üşüyebilirsiniz,alttan açık olunca :)

benim de ilk etapta aklıma hiç gelmedi gecelik kışın doğum yapacağım diye. yazın doğum yapanlar gecelik tavsiye etmişlerdi bana. ameliyatlı halde üşütmesi var bir de. doğru.

Arkadaşlar ben son kontrolden sonra Clexane (kan sulandırıcı) iğneye başladım, doktorum daha önceden kullandığım ecopirin (o da kanı cıvıtıyor) hapını kesmedi, şimdi ikisinin işlevi de aynı ama acaba bir zararı olur mu diye endişe ediyorum. Doktorumu da çok seviyorum işinin ehli biri... Sizlerden aynı işlevli kan sulandırıcı iğne+hapı aynı anda kullanan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…