2013 ikiz anne adayları buraya

Selam kizlar, bugün kontrole gittim bebeklerin kalp atislarini gördüm. 8.hafta icindeyim bebeklerin boylari birbirinden cok farkli, dr normal olabilir dedi am benim icime endse düstü. sizlerde durum nasilsi

*arkadaşlar delikızdan haber yok*acaba doğum yaptımı sizin gibi bende çok merak ediyorum...kızlar tetenoz aşısı yaptıran varmı,bugün beni ebe aradı sağlık ocağına çağırdı.gittim tetenoz aşısı yaptı.21.haftaya girince yapıyolarmış.birde bebeklerde kıpırdama varmı diye sordu,yoksa vurmuyolarmış...benim hala dışarıdan fazla belli olmuyo hareket ettikleri..eşim çok merak ediyo ama daha göremedi ,vuruyolar ama o eliyle hissedemiyo..21.haftada normalmi bu acaba yada çokmu güçsüzler diye korkuyorum.kızım 18-19 da kıpır kıpırdı da..

Daha önce bir dogum yaptım hiç çatlağım olmadı. Sımdı ikizlere hamilerim sürekli yağlarım karnımı çalarına ile daha sonra ek olarak alevlere ve kantarın karıştırıp kullandım. Su an 35+3 günlük hamilerim üç gün önce göbek cevrem çatır çatır çatladı resmen. Velasına çatlayacağız varsa catlar. Tavsiyem şu ki çatlaklara doğumdan hemen sonra contraktubex krem sürün nisbetten izleri küçültecektir.

. Otomatik klavye yapınca biraz cümleler karışmış kusura bakmayın

arkadaşlar tetenoz aşısı düşük yapmayı tetikliyor o yüzden çok iyi düşünün.ben doktoruma sordum yaptırma dedi ve imzalı kağıt aldım doktordan ebeye verdim.benim ablamda ebe yaptırırsan bile 29.haftadan önce yaptırma dedi

bende sol yanımdaki kızımı günde 2 3kez hissediyorum çok kuvvetli değil ama sağ tarafımdaki oğlumu hiç hissetmedim bende çok merak ediyorum normal mi diye bakalım yarın doktorumada soracağım

bende sol yanımdaki kızımı günde 2 3kez hissediyorum çok kuvvetli değil ama sağ tarafımdaki oğlumu hiç hissetmedim bende çok merak ediyorum normal mi diye bakalım yarın doktorumada soracağım

arkadaşlar çok normal bu. güçlendikçe daha da güçlü vuracaklar. zazen bacak bacağa duruyorlar ve hangisini hissettiğinizi anlamazsınız. ya da birinin ayakları diğerinin başında oluyor. kimin neresini hareket ettirdiği de belli olmuyor. bacaklar kollar birbirne karışıyor yani.
benim haftalarıma gelin, o zaman görün siz harekt etmeyi. göbeğim zıplıyor resmen.

selam kizlar. dun 10 haftalik bebeklerimin hareketlerini gordum ultrasonda. ne buyuk mutluluk allahim cok sukur. iki hafta sonra bazi testler yapilacakmis. acaba ikili tarama dedikleri testler mi?

inşallah en yakın zamanda o güzel duyguları bizde hissedebiliriz.özellikle eşim hissedebilmeyi sabırsızca bekliiyor :)

selam kizlar. dun 10 haftalik bebeklerimin hareketlerini gordum ultrasonda. ne buyuk mutluluk allahim cok sukur. iki hafta sonra bazi testler yapilacakmis. acaba ikili tarama dedikleri testler mi?

mutluluğun daim olur inşallah.ikiz gebeliklerde ikili tarama yapılmıyor 18.haftada 4lü tarama yapılıyor

ntubagoksın çok haklı bazen azcık dursalarda tekmelemeden uyusam diorum resmen:)

Selam kizlar, bugün kontrole gittim bebeklerin kalp atislarini gördüm. 8.hafta icindeyim bebeklerin boylari birbirinden cok farkli, dr normal olabilir dedi am benim icime endse düstü. sizlerde durum nasilsi

Hepinize merhaba, aranıza yeni katıldım. Ben de ikizlerime 10 haftalık hamileyim.

Hayırlı olsun hepinize.Ben geçen kontrole gittiğimde ense kalınlıklarına göbeğine omuruna boynuna filan baktı.İkili test ikizlerde olmuyor dedi.

paylaşımların benim için çok değerli, çünkü hepsi tecrübeyle sabit
lütfen paylaşmaya devam et

idil bayb nin kıyafetleri diğer markalara göre daha küçük arkadaşım
kardeşimin bebeği 2600gr doğdu
chicconun hastane çıkışı çok büyük gelince
onlar daha hastanedeyken idil bayb nin organik hastane çıkışını almıştık o olmuştu bebeğimize

canım ben yaptırdım, biraz daha zamanın var canım
bir kaç hafta sonra hissedersin hem de ne biçim
merak etmeeeee

Hepinize merhaba, aranıza yeni katıldım. Ben de ikizlerime 10 haftalık hamileyim.

hoşgeldinnnnnnnn
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn

canım onlar yer değiştirmiştir ve kimin neresini hissettiğinin farkına varmıyorsundur
gerçi sonra da varmıyorsun ama

evet canım ikili tarama testi

Hayırlı olsun hamilelikleriniz, hoş geldiniz. Sağlık ve mutlulukla bebişlerinize kavuşursunuz inşallah. Genelde ikizlerden biri diğerine göre daha fazla gelişmiş oluyor, hatta zaman zaman değişiyor gelişimleri. Küçük olan kilo alıyor kilolu olan geri kalabiliyor. Endişe etmeyin, sağlıkla doğsunlar önemli olan o. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…