- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.321
herkese merhaba, kızlar ne oldu delikızdan haber yok sanırım hala? ay ben meraktan çatlayacağım burdabu arada benim yine dün akşam kasılmalarım vardı, sabah doktoruma gittim, servikal uzunluk sınırdaymış, yani bir hafta daha dayanırsak iyi, doktor bebeklerin harreketlerinde azalma hissedersen gel dedi, NSTde de pe bebeklerin hareketi çıkmadı, geldim büyük bir çikolata yedim ama hala pek hareket yok, ben mi evham yaptım bilmiyorum ama korkuyorum onlara birşey olacak diye, şimdi klasik müzik açtım uyuyors uyansınlar diye, kızda kıpırdanma var ama oğlanda hala hareket yok, dua edin inşallah bebeklerme birşey olmasın teyzeleri...
hoşgeldin aramıza. buradaki ikiz anne adaylarının çoğu tüp bebek yöntemiyle gebe kalanlar. onlardan bol bol tavsiye alabilrsin. zira sizin sürecinizde daha hassas davranılıyor. paylaşımlarını bekliyoruz.
Hayırlı olsun bebişlerin, Allah tamamına erdirsin inşallah. Benim de tüp bebek tedavisiyle oldu. Sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Merhaba hoşgeldin canım.Hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.
Arkadaşlar ben son kontrolden sonra Clexane (kan sulandırıcı) iğneye başladım, doktorum daha önceden kullandığım ecopirin (o da kanı cıvıtıyor) hapını kesmedi, şimdi ikisinin işlevi de aynı ama acaba bir zararı olur mu diye endişe ediyorum. Doktorumu da çok seviyorum işinin ehli biri... Sizlerden aynı işlevli kan sulandırıcı iğne+hapı aynı anda kullanan oldu mu?
herkese merhaba, kızlar ne oldu delikızdan haber yok sanırım hala? ay ben meraktan çatlayacağım burdabu arada benim yine dün akşam kasılmalarım vardı, sabah doktoruma gittim, servikal uzunluk sınırdaymış, yani bir hafta daha dayanırsak iyi, doktor bebeklerin harreketlerinde azalma hissedersen gel dedi, NSTde de pe bebeklerin hareketi çıkmadı, geldim büyük bir çikolata yedim ama hala pek hareket yok, ben mi evham yaptım bilmiyorum ama korkuyorum onlara birşey olacak diye, şimdi klasik müzik açtım uyuyors uyansınlar diye, kızda kıpırdanma var ama oğlanda hala hareket yok, dua edin inşallah bebeklerme birşey olmasın teyzeleri...
Dosbacim,benim ilk bebek 2200dogmustu,su an 3u gecti,ama hala prematurleri giydiriyorum,yani bezi 0dan 1e gectm,o yuzden ust citcitli bodyi dar gelince onu normal buyuklerden giydiriyorum,ama ov da tam sarmiyo...bence pede gutenmeyin, zarari olmaz,leke cikacak mi diye dusunmekten,bez kulanin...
Canim ben 8ay boyunca ikisini bir kullandm,hic merak etme,2 kat guvene aliyosun kendini,doktoruna guvenmekten vazgecme;-)
Slm herkese.ben de araniza yeni katildim.gdcen persembe ilk kez kesemizi horduk tekti.bugun kontrole gittim iki tane kese gorundu.cook sevindim.tup bebek benimkiler.artik sizlerin tecrube ve tavsiyelerinden faydalanirim.korkuyorum bi de...
Slm herkese.ben de araniza yeni katildim.gdcen persembe ilk kez kesemizi horduk tekti.bugun kontrole gittim iki tane kese gorundu.cook sevindim.tup bebek benimkiler.artik sizlerin tecrube ve tavsiyelerinden faydalanirim.korkuyorum bi de...
merhaba arkadaşlar şimdi geldim doktordan bugun 21+5 im maşallah kızım 454gr oğlum 450 gr günleride uyumlu geldi şuan rahim ağzıda açılma yokmuş yani o sorunum şimdilik yok oldu sağ tarafımda hareketini hissedemediğim oğlumu sordum hiçbir sorun yok dedi. haftaya perşembeyede ayrıntılı utrason için gün verdi inşallah organlarındada sorun çıkmaz
Canım merhaba
Daha önce yazmışmıydın bilmiyorum ama...Beşik konusunda ne önerirsin?
Ev kendimize ait olmadığı için oda takımı almayı düşünmüyoruz...
İki park yatak + şifonyer yeterli diye düşündük ama park yatak, ne kadar kullanışlı olur bu konuda şüphelerim var :26:Çok kararsız kaldık...
başak kan sulandırıcı iğneyi doğumdan ne kada önce kestin
bende ikiz gebelik çok isteyenlerdenim kızlar bugün dr gittim 4 hafta 2 günlük bebeğim ama keseyi göremedi kan testiyaptı hcg 868 çıktı bi arkadaşımda çok yüksek çıkmış acaba ikizmi dedi beni bi heycan sardı sormayın dedim bunu işin ustalarına sorıyım kızlar ikiz gebeliklerde 4 hafta 2 günlük bebeğin hcg si kaç olur tahminen hadi öyle olsunda sayfanıza transfer olıyım
bende ikiz gebelik çok isteyenlerdenim kızlar bugün dr gittim 4 hafta 2 günlük bebeğim ama keseyi göremedi kan testiyaptı hcg 868 çıktı bi arkadaşımda çok yüksek çıkmış acaba ikizmi dedi beni bi heycan sardı sormayın dedim bunu işin ustalarına sorıyım kızlar ikiz gebeliklerde 4 hafta 2 günlük bebeğin hcg si kaç olur tahminen hadi öyle olsunda sayfanıza transfer olıyım
mrb pamuk34seker,inş.allah gönlüne göre verir,benim 28. günde yani 4 haftayken 468di veeeee üstelik beşizdi :) maalesef sonlandırmak zorunda kaldıkama heyecan yapma senin o kadar olmaz ama çoğul olma ihtimalin yüksek gözüküyo,bence 2 gün sonra bi daha tahlil yaptır ve ne kadar yükselmiş bak bakalım,inş.senide bu sayfada görürüz
mrb pamuk34seker,inş.allah gönlüne göre verir,benim 28. günde yani 4 haftayken 468di veeeee üstelik beşizdi :) maalesef sonlandırmak zorunda kaldıkama heyecan yapma senin o kadar olmaz ama çoğul olma ihtimalin yüksek gözüküyo,bence 2 gün sonra bi daha tahlil yaptır ve ne kadar yükselmiş bak bakalım,inş.senide bu sayfada görürüz
kusuruma bakma heycanımdan kendimden geçiyorum geçmiş olsun canım bebeklerine üzüldüm ama görüyorumki 1 hafta sonra koynun sıcacık olacak allahım onları sana seni onalara bagışlasın hayırlısıyla kollarına alırsın bebeklerini
Merhaba, ben 6+2 ve 6+5 günlük hamileyim. ben hamile olduğmu öğrenir öğrenmez coraspin hapı ve clexane iğne kullanıyorum. ikisini birden kullanmak gerektiğini söyledi doktorum. ben 34. haftaya kadar kullanacakmışım. 34. haftada ikisini kesip dozu yüksek başka bir iğneyle devam edecekmişiz.(tabii o günlere hayırlısı ile gelebilirsem)
merhaba arkadaşlar şimdi geldim doktordan bugun 21+5 im maşallah kızım 454gr oğlum 450 gr günleride uyumlu geldi şuan rahim ağzıda açılma yokmuş yani o sorunum şimdilik yok oldu sağ tarafımda hareketini hissedemediğim oğlumu sordum hiçbir sorun yok dedi. haftaya perşembeyede ayrıntılı utrason için gün verdi inşallah organlarındada sorun çıkmaz
ya doktor 34 ü doldurmamız lazım diyor, bebekler 1 hafta önce kız olan 1700, erkek olan 1900 dü, bugün ölçmedi doktor daha erken diye, oğlum arada yüzünü karnımın içine bakacak şekilde dönüyor, sanırım yine öyle yaptı, bir saat ağladım bugün hareket etmiyor diye, yaramaz sonra yan döndü az da olsa hissetmeye başladım hareketleri, bol bol yatıyorum, ayağa kalktığımda kasılmalarım başlıyor, inşallah dua edin zamanında doğsun yavrularımız....ya nurhancım alsalarya madem bebekleri? kilolalrı nasıl...böle hareket olmazsa gel ne kadartelaş yaptırıcı bi cümle gerçekten....allah yardımcın olsun.sakin sakin dinlen canım .inşallah hiç bi sorun olmuycak allahın izniyle.
bende kızları merak ettim hayırlı haberlerle gelirler inşallah
canım sıkıntı yapma 34den sonra zaten risk kalmıyor sadece küvezde kalma ihtimalleri oluyor
bende 2 gün oğlumun hareketlerinde azalma hatta hissetmeme başladı... ama yaramazlık yaptıkları kesin
ben muayeneden sonra 2 gün hareketlerini daha az duyuyorum sanki... psikolojik mi yoksa usg den mi etkileniyorlar anlamıyorum
sol tarafına yat güzel şeyler hayal et
umarım daha uzun zaman kalırlar canım
maşallah canım... çabuk 3 olmuş... ozaman bende premature kıyafet alayım
alttı üstlü giyecekleri de var ... annem göbeği düşene kadar diye 2şer takım zıbında almış sanırım kullanışlı olur
tamam ped yerine hasta bezi kullanayım... zaten pijamam krem rengi... yeni alacağımı da daha uygun bişey alayım bari...
canım tecrübelerini paylaştıkça inan çok mutlu oluyorum ... çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?