2013 ikiz anne adayları buraya

ya nurhancım alsalarya madem bebekleri? kilolalrı nasıl...böle hareket olmazsa gel ne kadartelaş yaptırıcı bi cümle gerçekten....allah yardımcın olsun.sakin sakin dinlen canım .inşallah hiç bi sorun olmuycak allahın izniyle.

hoşgeldin aramıza. buradaki ikiz anne adaylarının çoğu tüp bebek yöntemiyle gebe kalanlar. onlardan bol bol tavsiye alabilrsin. zira sizin sürecinizde daha hassas davranılıyor. paylaşımlarını bekliyoruz.

Hayırlı olsun bebişlerin, Allah tamamına erdirsin inşallah. Benim de tüp bebek tedavisiyle oldu. Sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.

Merhaba hoşgeldin canım.Hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.

kızlar teşekkür ederim hepinize inşallah sizler de sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize.

Merhaba, ben 6+2 ve 6+5 günlük hamileyim. ben hamile olduğmu öğrenir öğrenmez coraspin hapı ve clexane iğne kullanıyorum. ikisini birden kullanmak gerektiğini söyledi doktorum. ben 34. haftaya kadar kullanacakmışım. 34. haftada ikisini kesip dozu yüksek başka bir iğneyle devam edecekmişiz.(tabii o günlere hayırlısı ile gelebilirsem)

bende kızları merak ettim hayırlı haberlerle gelirler inşallah

canım sıkıntı yapma 34den sonra zaten risk kalmıyor sadece küvezde kalma ihtimalleri oluyor
bende 2 gün oğlumun hareketlerinde azalma hatta hissetmeme başladı... ama yaramazlık yaptıkları kesin
ben muayeneden sonra 2 gün hareketlerini daha az duyuyorum sanki... psikolojik mi yoksa usg den mi etkileniyorlar anlamıyorum
sol tarafına yat güzel şeyler hayal et
umarım daha uzun zaman kalırlar canım

maşallah canım... çabuk 3 olmuş... ozaman bende premature kıyafet alayım
alttı üstlü giyecekleri de var ... annem göbeği düşene kadar diye 2şer takım zıbında almış sanırım kullanışlı olur
tamam ped yerine hasta bezi kullanayım... zaten pijamam krem rengi... yeni alacağımı da daha uygun bişey alayım bari...
canım tecrübelerini paylaştıkça inan çok mutlu oluyorum ... çok teşekkürler

merhaba arkadaşlar şimdi geldim doktordan bugun 21+5 im maşallah kızım 454gr oğlum 450 gr günleride uyumlu geldi şuan rahim ağzıda açılma yokmuş yani o sorunum şimdilik yok oldu sağ tarafımda hareketini hissedemediğim oğlumu sordum hiçbir sorun yok dedi. haftaya perşembeyede ayrıntılı utrason için gün verdi inşallah organlarındada sorun çıkmaz

Slm herkese.ben de araniza yeni katildim.gdcen persembe ilk kez kesemizi horduk tekti.bugun kontrole gittim iki tane kese gorundu.cook sevindim.tup bebek benimkiler.artik sizlerin tecrube ve tavsiyelerinden faydalanirim.korkuyorum bi de...

hoşgeldin aramıza inşallah sağlıklı gebelik dönemi geçirirsin

Slm herkese.ben de araniza yeni katildim.gdcen persembe ilk kez kesemizi horduk tekti.bugun kontrole gittim iki tane kese gorundu.cook sevindim.tup bebek benimkiler.artik sizlerin tecrube ve tavsiyelerinden faydalanirim.korkuyorum bi de...

hoş geldinnnnnnn
hayırlı olsun canım
o tatlı korku bebekleri kucağımıza alana kadar geçmeyecek sanırım

o zaman maşallah kuzucuklarınaa comet07
inşallah hiçbir sorun çıkmayacak canım içini rahat tut sen

mergencim,ben uzamayan beşiklerden aldım,memnunum,bende çok kararsız kalmıştım,ama park yatakların uzun süre kullanılamayacağını okumuştum,bu beşikleri,5 yada 6 yasına kadar kullanmayı düşünüyorum.bide park yataklar derin oluyomuş,beşiklere nazaran,o da dikişli olunca eğilmek doğrulmak zor oluyomuş,o yüzden beşik aldım,altında da dörder çekmece var,o açıdan da kullanışlı

başak kan sulandırıcı iğneyi doğumdan ne kada önce kestin

pelenaycım,ben 33 haftalık doğum yaptım,rutın kontrole gitmiştim,bi gece hastanede yatıp çıkacaktım güya,herzamankı gibi sabah coraspinimi aldım,hastaneye yatıncada clexanımı yaptılar aksam 8 de.ve gece apar topar 1 de doğuma indim.onlarda clexanı yaptırdıklarına pişman oldular,ama doğum akıllarında yoktu.beni doğuma indirirken tedirgin oldular.ama çok şükür bi sıkıntı olmadı,ama ben doktoruma soracaktım zaten ne zaman bırakayım diye ama kısmet olmadı

bende ikiz gebelik çok isteyenlerdenim kızlar bugün dr gittim 4 hafta 2 günlük bebeğim ama keseyi göremedi kan testiyaptı hcg 868 çıktı bi arkadaşımda çok yüksek çıkmış acaba ikizmi dedi beni bi heycan sardı sormayın dedim bunu işin ustalarına sorıyım kızlar ikiz gebeliklerde 4 hafta 2 günlük bebeğin hcg si kaç olur tahminen hadi öyle olsunda sayfanıza transfer olıyım

kızlar bence ciğer geliştirici iğneleri mutlaka yaptırın,hiçbir zararı yok,tam tersi faydası var,şu zamna kadar yaptırdık da hata ettik diyeni duymadım ama doktorumuz yaptırmadı bebeğim makineye bağlandı diyeni çok duydum.mesela ben 29.haftada iğneyi yaptırdım,33. haftada doğum yaptım,ama bebeklerden biri 28-29.haftayla uyumluydu,buna rağmen iyiki yaptırmışım,o kadar küçük bebeğim çok şükür 1 saat bile makineye bağlanmadı.tam hatırlamıyorum bi arkadasa doktoru 24 saat yeter bize demiş ama mesela ben rutin kontrole gitmiştim,hiçbir sancım yoktu,şikayetim yoktu,açılma yoktu,doğum planı yoktu,ama ne olr ne olmaz diye aksam 8 de tekra bi ciğer geliştirici daha yaptılar,ikinciyide sabah 8 de yapcaz dediler,ama kısmet olmadı 4 saat sonra apar topar doğum kararı aldılar,yani kısaca bazen hiçbir şey doktorunuzun planladığı gibi bile gitmeyebilir.ama siz bebeğinizi ve kendinizi düşünerek önlem alın,doktorunuza ısrarcı olun,onun ağzından kağıt alsanız bile ,iş işten geçtikten sonra ne önemi var o kağıdın...

bu konu hakkında yokmu hiç bilgisiolan kızlar ya

mrb pamuk34seker,inş.allah gönlüne göre verir,benim 28. günde yani 4 haftayken 468di veeeee üstelik beşizdi :) maalesef sonlandırmak zorunda kaldık ama heyecan yapma senin o kadar olmaz ama çoğul olma ihtimalin yüksek gözüküyo,bence 2 gün sonra bi daha tahlil yaptır ve ne kadar yükselmiş bak bakalım,inş.senide bu sayfada görürüz

çok sağol canım peki 2 gün sonra ki testte normalde iki katına çıkması lazım ya ikiz gebelikte kaç katı oluyo çokmu oluyorum ne

kusuruma bakma heycanımdan kendimden geçiyorum geçmiş olsun canım bebeklerine üzüldüm ama görüyorumki 1 hafta sonra koynun sıcacık olacak allahım onları sana seni onalara bagışlasın hayırlısıyla kollarına alırsın bebeklerini

çok teşekkür ederim,ne demek olur mu heyecanını gayet iyi anlıyorum,2 gün sonra bakıncada her halükarda 2 katına çıkması gerekiyo.yada 2 kata yakın olması gerekiyo.inş.bi an önce bak bizede haber ver

canım benimkiler tüp bebek olduğu için dediğin tarihi tam hatırlamıyorum,
transfer sonrası 10. gün 12. gün ve 14. gün değerleri önemliydi
istiyorsun madem inşallah allah gönlüne göre verir

değerine gelince benimki iki günde bir neredeyse 2,5 kat artıyordu

Son düzenleme:

Nurhancığım seni tekrar eve mi gönderdiler sınırda olduğu halde? Sana ve bebeklerine iyilikler dilerim, moralini yüksek tut, stres yapmamaya çalış, inşallah her şey yolunda gidecek. Bizleri de habersiz bırakma hayırlısıyla.

Çok teşekkürler canım, inşallah 34 ü de sonrasını da görür, bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın.

Maşallah bebişlerine ve sana. İnşallah ayrıntılı ultrasonda da her şey istediğin gibi olur.

Değerlerin 4. hafta için gayet yüksek çıkmış,benim de 4. haftada 400 lü bir değerdeydi, ikiz olabilir tabi ama biz bilemeyiz, inşallah Rabbim gönlüne göre verir. İnşallah seni de aramızda görürüz en kısa zamanda.

ya doktor 34 ü doldurmamız lazım diyor, bebekler 1 hafta önce kız olan 1700, erkek olan 1900 dü, bugün ölçmedi doktor daha erken diye, oğlum arada yüzünü karnımın içine bakacak şekilde dönüyor, sanırım yine öyle yaptı, bir saat ağladım bugün hareket etmiyor diye, yaramaz sonra yan döndü az da olsa hissetmeye başladım hareketleri, bol bol yatıyorum, ayağa kalktığımda kasılmalarım başlıyor, inşallah dua edin zamanında doğsun yavrularımız....

canım zaten hep sola dönüp yatıyorum, az da olsa hissettim hareketlerini rahatladım biraz, küveze konmalarından çok korkuyorum, inşallah sorunsuz olur doğumları kalmazlar küvezde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…