2013 ikiz anne adayları buraya

Son düzenleme:
Günaydın hayırlı cumalar...

Kızlar dün çok kasık ağrılarım oldu sanki suyum patlıcak gibi hissettim ....halim hiç yoktu sabah iyi kalkıyorum gerçi 4de uyanıp 8de tekrar uyuyorum...akşama doğru kasılmalarım ağrılarım çok oluyor allahım salıya kadar sabretse kuzular....benimle aynı hafta olan ve neler yaşadığını paylaşabilecekler varmı..yarın son kontrol..bakalımmm

Canım harika maşallah ikisinin bu kadar dengeli gitmesi çok güzel. Benim son kontrolde acil gittiğimiz için ölçülmedi kiloları Çarşamba gideceğiz doktora ne kadar oldular çok merak ediyorum. 1 kilo civarında olmaları lazım sanırım. Ben geçen hafta ciğer geliştirici iğne oldum yazmıştım, vücut sıcaklığımı arttırdı biraz ateş çıkması değilde bazı bölgelerde (kollarımda, göğsümde, yüzümde sıcaklık gibi) aklında olsun, endişelenme.

Dün gece beni de uyutmadı kızlar karnımdaki hareketlerini inanamayarak izledik 4 gibi dalabildim:) ben bu hastane ve evde yapılan süs, ikram organizasyonları konusunda kararsızım ve neler yapıldığını hiç bilmiyorum. Henüz oralara gelemedim açıkçası:)
Kızların eşyalarını tamamladım, yarın mobilyaları geliyor, hastane çantamızı toparlamaya çalışıyorum, aldığım eşyaları yıkayıp ütülüyoruz. Doğum süsleri, fotoğrafçı filan bir sonraki etapta ayarlamaya çalışacam.

Çok geçmiş olsun, inşallah kısa sürede daha rahat bir hale gelir. Daha önce yazmıştım benimde oldu ancak bu kadar büyük boyutta ve ağrılı değildi. Elleri kullanmadan zor Allah yardımcın olsun canım.

Sabrederler inşallah artık son aşamaya gelmişsin canım Allah kolaylık versin. Ancak neredeyse 37 haftayı bitireceksin beklemezlerse de sorun olacak bir zaman değil içini rahat tut, hepinizin sağlığını korumak önemli kendini de çok zorlama. Mutlulukla kavuşmanızı dilerim.

Herkese iyi Cumalar:) sağlıklar...

canım bandaj kan dolaşımını zaıflatmıyor mu ki?şuanda bir problemim yok çok şükür AMA olursa kullanıp denerim.çok geçmiş olsun.Bu arada su kaç lt.içiyorsun canım

çok sıkı sarmazsan problem olmaz. ben bandaj kullanmadan lastikl bir şeyle sarmıştım bir gece. öyle sallapati birşey olmuştu. gevşek mevşek. o bile iyi geldi. bedenleri var zaten bandajların.
valla benim sürahim var. 1,5 lt civarında. günde 3 kere doldurup boşaltıyorum. 4,5 litreye yakın su içmeme rağmen idrarım yine de koyu renk. hamilelik dışında olsa çok su içtiğim zamnalar idrarım suyla aynı şeffaflıkta oluyordu. şimdi o kadar suya rağmen idrar koyu renk. vücut çok çalışıyor. toksik maddeleri uzaklaştırmak gerek.

seninle aynı haftada olanlar doğurdu sanırım. ses seda çıkmıyor. haber bekliyoruz biz de.
umarım pazartesiye kadar sabreder bebeklerin. neden dersen hafta sonu doğum yapmak istemem. doktor bulma sıkıntısı var. hadi kendi doktorun gelir doğuma ama çocuk doktoru bulma sıkıntısı olabilir. hafta sonu tatili sıkıntı yaratabilir. eğer doktorum bana cumaya falan doğum günü verirse kabul etmeyeceğim. hafta ortası olsun isteyeceğim. bir problem olduğunda anında doktor bulabilelim.

Merhaba kızlar.Hastaneden yazyorum şu an.Raporum bitince 2 gündür okula başlamıştım.İnsafsız idarecilerim hem sabahçıya hem öğleciye ders vermişler.Sabahtan akşama çok yoruldum.Bir de bahçe nöbeti yazmış daha 2. günde.Nöbetimi de tuttum ama son ders kanamam oldu.Hemen yatış yapıldı.İlaçlar iğneler fitiller uğraşıyoruz.Bebekler duruyor ama düşük riski varmış.Birazdan doktor tekrar gelip bakacak.Çok korktum umarım bişey olmazlar

geçmiş olsun. insaf bu müdürlere. normalde ilerleyen haftalarda nöbetten düşmen gerekiyor değil mi? acaba doktor raporuyla nöbetten muaf olunabiliniyor mu?
sömestr tatiline kadar rapor verir sanırım doktorum. uzunca bir dinlenmiş olursun. şu doğum izninin uzaması hakkındaki kanun da çıkar da bir an önce inşallah rhat rahat atlatırsın hamilelik sürecini. moralini yüksek tut. tekrar geçmiş olsun.

canım bnm de olmuştu.korkma inşallh kesilir .sen bol bol dinlen çok akıcı kıvamda değildir inşallh.dikkat et.progestan al mutlaka

İnşallah sabreder kuzucukların. Hakkınızda hayırlısı olsun, bol bol uzan, dinlen. Çok fazla ayakta kalmamaya çalış. İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız.

Canım geçmiş olsun, Rabbim halden anlayan insanlarla karşılaştırsın. Çok şükür bir şey olmamış, moralini yüksek tut. Doktorun veriyorsa heyet raporu falan al, uzunca bir süre gitme okula. 8. haftada benim de kanamam olmuştu, çok şükür bir şey olmadı bebişlerime. Bol bol yat, doktorum kalçanın altına yastık koy demişti bana, bir süre o şekilde yatmıştım. Yavrularımız Allah' a emanet. Sana ve bebişlerine iyilikler diliyorum. Her şey yoluna girecek inşallah, önemli olan senin moralini yüksek tutman ve rahat olman.

Son düzenleme:
Mergenciğim ben de oluşturdum da ticker kodunu profilimizde hangi bölüme yapıştırıyoruz onu bulamadım. Yardımcı olursan sevinirim.

Canım sırasıyla;

Kullanıcı kontrol paneli -> Profili düzenle -> Kişisel bilgiler bölümündeki "çizelge" bölmesine yapıştırıyoruz.

Canım sırasıyla;

Kullanıcı kontrol paneli -> Profili düzenle -> Kişisel bilgiler bölümündeki "çizelge" bölmesine yapıştırıyoruz.

Sağol canım, biraz araştırınca buldum orayı, şimdi de "Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun." diyor. "HTML, Used for websites, email and some forums." olan kodu seçiyorum. Doğru olan kod hangisi onu bulmalıyım sanırım...

Kızlar 31+2 haftalık ikiz kızlarım olacak ,sormak istediğim bı kac soru var cevaplarsanız sevinirim;ciğer geliştirici iğnenin yapılmasını biz mı talep ediyoruz,doktor gerek görürse mı yapıyor ? Birde gün icinde ortalama 8-9 kez kalmalarım oluyor sizce normal mı?
Cevaplarınızı bekliyorum.

Canım başlangıcı; İmage URL http://bd.lilypie.com......... olan adresi koplayıp yapıştırıyoruz.

Detaylar: http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html

:129:

Son düzenleme:

Benim geçen yıl hamile olan arkadasım okul nöbetini tutmamak için doktor raporu vermişti.ikiz gebelik ki kesin verirler Allah yavrularını sana bagışlasın kucagında bıraksın.Benim 21. hafta halen devam ediyormuş tehlike 28. haftaya kadar düşük 28. haftadan sonrada erken dogum tehlıkesi var ikizlerin dedi doktor. Arkadaşlar sevdalinka arkadaşımızdan haberi olan var mı?

geçmiş olsun canım şimdi doğuma kadar bi heyet raporu alda görsü o idereciler gününü...sakın fedakarlık edip çalışıcam diye zorlamaaaa....bebeklerin daha önemli herşeyden...

şimdiye kadar doktorum hiç bahsini açmadı bana. ben de sormuyorum. görüş farkı var doktorların arasında bu konuda da.
benim daha kasılmam hiç olmadı. senin haftalaında bir kaç arkadaş var, onlar yardımcı olursa.
hoşgeldin, hayırlı olsun.

canım çok geçmiş olsun. al raporunu yat dinlen canım. tatile ne kaldı şurda. hiç korkma bişey olmaz inşallah. benimde 3üzdü kanamayla biri düştü. doktorum evde dinlen çalışma dedi. bir ay heyet raporu verdi. ikinci dönem başlayacağım artık. devletin işi biz olmadan da yürür. insafsız idareciler de napıyorsa yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…