2013 ikiz anne adayları buraya

Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin, kolaylıklar diliyorum:)

Biraz rahatlamana sevindim, böyle bir durumda yakından takip etmekte fayda var, tekrar ne zaman kontrol edilecek ? Sık sık NTS ile kontrolünü tavsiye ederim canım, sen de karşılamalarını ve bebeklerin hareketlerini takip edersin. İnşallah en hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde kavuşursunuz, çok geçmiş olsun :)

merhaba kızlar..bugün kontrolümüz vardı kızım 1178- oğlum 1188 gr olmuş.aralarında hiç fark yok nerdeyse....çok şükür.nst falan istemedi sancın kasılman yok dedi.doğumu 36 haftada düşünüyorum hala diyor inşallah,ciğer geliştirici iğnemizide verdi yarın vurulucaz bakalım...

canım benim aşılamanın 13. günü 243, 16. günü 1000 ve 20. gün 5000 çıktı ve üçüzdü. biri sonradan düştü. bence ikiz olabilir. hadi hayırlısı.

uykusuz her gece
bu bebekler beni hazırlıyor sanırım :)) nefes alamıyorum bugün... yatak batıyo...

gece gece tuhaf olcak ama bebek şekeri düşünüyor musunuz?? ne yapmaya karar verdiniz
ben kapı süsünü netten beğendim ama şeker masraflı oluyor ( kaç tane yaptıracağıma da karar veremedim (

benim de uykum bölük pörçük ama sabah yazıyorum şimdi.
bebek şekeri düşünmüyorum ben. hastanede çikolata dağıtırız. eğer bebek mevlidi falan yapacaksan o zaman dağıtırsın bebek şekerini. her şeyini yapayım dersen masrafın altından kalkılmıyor. kendimizi doğum sonrasına da hazırlamalıyız. kapı süsünü ben de yaptıracağım. nikah şekeri hazırlayan yerler yapıyor istediğin şekilde. onu evde de kullanacağım. kapı süsünde 2 tane oyuncak bebek kullanacağım :)

Sorma canım o daralmalar ben de bir süredir var. İlk başladığında karnım da çok belirgin değildi, çocuklar garip garip suratıma bakıyordu, ne oluyor diye :)) İyi ki evdesin, çok yorucu olurdu senin için. Benimkiler de kocamanlar, yoruyorlar beni. Son sınav işlerini halledeyim bitireceğim artık. Sağlıcakla kal, dinlenmenin tadını çıkar
Canım Allah vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerini. Panik yapmamaya çalış. Şimdi dr. sana öyle söyledi ya ister istemez evham yapıyorsun. Sadece gün içinde en çok hareketli oldukları saati baz almak gerekiyormuş. O zaman sayacakmışız. Geçen ben de acile gittim o yüzden, o kadar çikolata falan yedim kıpırdamadılar. Ordayken atıyorlardı :) Ama sen onu bana anlat, tansiyonum 8'e 6'ya falan düşmüş fenalaştım panikten. Sakin olmakta fayda var, ben beceremesemde :) Allah yardımcınız olsun, iyi haberlerle görüşürüz inşallah

Canım yaa, ben şimdiden yorgun uyanıyorum, senin işin daha zor. Biz ilk bebek içimizde kalmasın diye ve de hatıra kalsın diye dolap süsü şeklinde 50 tane yaptıracağız şeker. Gittigidiyor'da 1 liraya güzel modeller var, biberonlu patikli ya da biblolu. Onlardan birini seçeceğiz de onların sepeti pahalı, sepete de o kadar para vermek istemiyorum. Onda kararsızım sadece, başka bir çözüm düşünüyorum şeker koymak için bulursam yazarım :))

Canım çok teşekkür ederim.

İyi ki varsınız ...

"Günaydın" ve "Hayırlı Cumalar" herkese. Hamileliğimizin tadını çıkardığımız sorunsuz bir gün olur inşallah.

Sizlere baktıkça şu anların iyi zamanlarım olduğunu görüyorum, bir iki hafta sonra ben de uykuya elveda diyeceğim sanırım. Bir de uyurken çok sık kabusla uyanıyordum, meğer yorganım çok ağır geliyormuş, yatakta dönemediğimden sık kabus görüyormuşum. Hafif bir yorgan alınca kabuslarım da azaldı çok şükür. :)

Canım yaa sen de en kısa zamanda rahatlarsın inşallah. Çok zor gerçekten, normalde ders anlatırken nefesimiz tükeniyor, bir de bu halde... Allah kolaylıklar versin.

günaydı tuğba nasılsın ?nasıl gidiyor hamişlik

günaydın, sağolasın. ellerim çok rahatsızdı. bandajlar çok iyi geldi. hala uyuşuk ama şiddetli ağrım yok en azından. herkese tavsiye ediyorum arkadaşlar. elleriniz ve ayaklarınız ödemden ağrıyors bandaj kullanın. beni daha önceden ayağım kırılmıştı. alçı sonrasında ayak kendini toparlasın diye ödemi alsın diye çok sıkı bir ödem çorabı kullanmıştım. şimdi tekrar onu kullanmaya başlayacağım ayaklarım için. ellerinize de uyurken bence bandaj takın. sabahlarınız işkence olmasın. benim tüm gün bandajlı çünkü çok daha ağır geçiyor. ellerimde ciddi güç kaybı var.

canım bandaj kan dolaşımını zaıflatmıyor mu ki?şuanda bir problemim yok çok şükür AMA olursa kullanıp denerim.çok geçmiş olsun.Bu arada su kaç lt.içiyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…