- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.341
Günaydın güzel anneler.....
Artık doğum zamanı yaklaştı.........dün haftalık kontrole gittik ama gitmeden sancılarım ağrılarım başlamıştı nst dede bir bebekte sancı çıktı zaten....doktor bu haftaya iyi geldin dedi son cumartesi kontrol yapacak salıyada doğum allah nasip ederse....zaten kasığım bu gece daha çok ağrıdı bacağımı çekiyor belime ağrılar giriyor...
Tarih belli olduya nasıl rahatladım anlatamam tabi heyecan başladı ama hepsi güzel..bu arada bebişlerim çok çok iyiymiş kiloları ...doğunca yazarım kızlar ve kendi kilomuda doktor çok beğendi...doktorumdan hamilelik sürecini iyi idare ettiğim için tebrik aldım...işte böyle kızlar allahım herkesin kucağına zamanında sağlıkla bebişlerini aldırsın..........
herkese merhaba, kızlar ne oldu delikızdan haber yok sanırım hala? ay ben meraktan çatlayacağım burdabu arada benim yine dün akşam kasılmalarım vardı, sabah doktoruma gittim, servikal uzunluk sınırdaymış, yani bir hafta daha dayanırsak iyi, doktor bebeklerin harreketlerinde azalma hissedersen gel dedi, NSTde de pe bebeklerin hareketi çıkmadı, geldim büyük bir çikolata yedim ama hala pek hareket yok, ben mi evham yaptım bilmiyorum ama korkuyorum onlara birşey olacak diye, şimdi klasik müzik açtım uyuyors uyansınlar diye, kızda kıpırdanma var ama oğlanda hala hareket yok, dua edin inşallah bebeklerme birşey olmasın teyzeleri...
bende ikiz gebelik çok isteyenlerdenim kızlar bugün dr gittim 4 hafta 2 günlük bebeğim ama keseyi göremedi kan testiyaptı hcg 868 çıktı bi arkadaşımda çok yüksek çıkmış acaba ikizmi dedi beni bi heycan sardı sormayın dedim bunu işin ustalarına sorıyım kızlar ikiz gebeliklerde 4 hafta 2 günlük bebeğin hcg si kaç olur tahminen hadi öyle olsunda sayfanıza transfer olıyım
Tesekkur ederim canim insallah...hoşgeldin aramıza inşallah sağlıklı gebelik dönemi geçirirsin
Hosbulduk canim sagol.gercekten de bu korku biraz uzun surec sonu guzel olsun da raziyimhoş geldinnnnnnn
hayırlı olsun canım
o tatlı korku bebekleri kucağımıza alana kadar geçmeyecek sanırım
uykusuz her gece
bu bebekler beni hazırlıyor sanırım :)) nefes alamıyorum bugün... yatak batıyo...
gece gece tuhaf olcak ama bebek şekeri düşünüyor musunuz?? ne yapmaya karar verdiniz
ben kapı süsünü netten beğendim ama şeker masraflı oluyor( kaç tane yaptıracağıma da karar veremedim (
Sorma canım o daralmalar ben de bir süredir var. İlk başladığında karnım da çok belirgin değildi, çocuklar garip garip suratıma bakıyordu, ne oluyor diye :)) İyi ki evdesin, çok yorucu olurdu senin için. Benimkiler de kocamanlar, yoruyorlar beni. Son sınav işlerini halledeyim bitireceğim artık. Sağlıcakla kal, dinlenmenin tadını çıkarHayırlı olsun bebişlerin, Allah tamamına erdirsin inşallah. Benim de tüp bebek tedavisiyle oldu. Sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Az önce sesli okuma yaparken nefesim daraldı, baktım gidiyorum, bayılıyordum vallaPencere falan açtık da kendime geldim... Allah' tan ders falan anlatmıyorum bu halde, bir de birleştirilmiş sınıf kesin giderdim. :)
Canım Allah vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerini. Panik yapmamaya çalış. Şimdi dr. sana öyle söyledi ya ister istemez evham yapıyorsun. Sadece gün içinde en çok hareketli oldukları saati baz almak gerekiyormuş. O zaman sayacakmışız. Geçen ben de acile gittim o yüzden, o kadar çikolata falan yedim kıpırdamadılar. Ordayken atıyorlardı :) Ama sen onu bana anlat, tansiyonum 8'e 6'ya falan düşmüş fenalaştım panikten. Sakin olmakta fayda var, ben beceremesemde :) Allah yardımcınız olsun, iyi haberlerle görüşürüz inşallahherkese merhaba, kızlar ne oldu delikızdan haber yok sanırım hala? ay ben meraktan çatlayacağım burdabu arada benim yine dün akşam kasılmalarım vardı, sabah doktoruma gittim, servikal uzunluk sınırdaymış, yani bir hafta daha dayanırsak iyi, doktor bebeklerin harreketlerinde azalma hissedersen gel dedi, NSTde de pe bebeklerin hareketi çıkmadı, geldim büyük bir çikolata yedim ama hala pek hareket yok, ben mi evham yaptım bilmiyorum ama korkuyorum onlara birşey olacak diye, şimdi klasik müzik açtım uyuyors uyansınlar diye, kızda kıpırdanma var ama oğlanda hala hareket yok, dua edin inşallah bebeklerme birşey olmasın teyzeleri...
uykusuz her gece
bu bebekler beni hazırlıyor sanırım :)) nefes alamıyorum bugün... yatak batıyo...
gece gece tuhaf olcak ama bebek şekeri düşünüyor musunuz?? ne yapmaya karar verdiniz
ben kapı süsünü netten beğendim ama şeker masraflı oluyor( kaç tane yaptıracağıma da karar veremedim (
canım benim aşılamanın 13. günü 243, 16. günü 1000 ve 20. gün 5000 çıktı ve üçüzdü. biri sonradan düştü. bence ikiz olabilir. hadi hayırlısı.
mergencim,ben uzamayan beşiklerden aldım,memnunum,bende çok kararsız kalmıştım,ama park yatakların uzun süre kullanılamayacağını okumuştum,bu beşikleri,5 yada 6 yasına kadar kullanmayı düşünüyorum.bide park yataklar derin oluyomuş,beşiklere nazaran,o da dikişli olunca eğilmek doğrulmak zor oluyomuş,o yüzden beşik aldım,altında da dörder çekmece var,o açıdan da kullanışlı
uykusuz her gece
Sorma canım o daralmalar ben de bir süredir var. İlk başladığında karnım da çok belirgin değildi, çocuklar garip garip suratıma bakıyordu, ne oluyor diye :)) İyi ki evdesin, çok yorucu olurdu senin için. Benimkiler de kocamanlar, yoruyorlar beni. Son sınav işlerini halledeyim bitireceğim artık. Sağlıcakla kal, dinlenmenin tadını çıkar
herkese günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar
bebek ağlarken 3snde susturma yöntemi izleyin Ağlayan bebek 3 saniyede nasıl susturulur? Videosu - Haber7 - Haber - Haberler - Son Dakika Haberleri
günaydı tuğba nasılsın ?nasıl gidiyor hamişlik
günaydın, sağolasın. ellerim çok rahatsızdı. bandajlar çok iyi geldi. hala uyuşuk ama şiddetli ağrım yok en azından. herkese tavsiye ediyorum arkadaşlar. elleriniz ve ayaklarınız ödemden ağrıyors bandaj kullanın. beni daha önceden ayağım kırılmıştı. alçı sonrasında ayak kendini toparlasın diye ödemi alsın diye çok sıkı bir ödem çorabı kullanmıştım. şimdi tekrar onu kullanmaya başlayacağım ayaklarım için. ellerinize de uyurken bence bandaj takın. sabahlarınız işkence olmasın. benim tüm gün bandajlı çünkü çok daha ağır geçiyor. ellerimde ciddi güç kaybı var.
arkadaşlar hangi tarz müzik dinliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?