- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.381
seninle aynı haftada olanlar doğurdu sanırım. ses seda çıkmıyor. haber bekliyoruz biz de.
umarım pazartesiye kadar sabreder bebeklerin. neden dersen hafta sonu doğum yapmak istemem. doktor bulma sıkıntısı var. hadi kendi doktorun gelir doğuma ama çocuk doktoru bulma sıkıntısı olabilir. hafta sonu tatili sıkıntı yaratabilir. eğer doktorum bana cumaya falan doğum günü verirse kabul etmeyeceğim. hafta ortası olsun isteyeceğim. bir problem olduğunda anında doktor bulabilelim.[/Q
CANIM BENİM DOKTORUMDA YARIN TÜRKİYEYE GİDECEĞİ İÇİN SON KONTROLÜ YAPIYIM DEDİ PAZARTESİ DÖNECEK O 2 GÜN DOĞURMAMAM LAZIM SALI GÜNÜ OLMASI İYİ OLACAK HAFTA ORTASI MUHTEMEL 2 GÜN TUTACAKLAR HASTANEDE PERŞEMBEDE ÇIKARIM..ALLAH NASİP EDERSE TABİİİİ..........
Kızlar 31+2 haftalık ikiz kızlarım olacak ,sormak istediğim bı kac soru var cevaplarsanız sevinirim;ciğer geliştirici iğnenin yapılmasını biz mı talep ediyoruz,doktor gerek görürse mı yapıyor ? Birde gün icinde ortalama 8-9 kez kalmalarım oluyor sizce normal mı?
Cevaplarınızı bekliyorum.
Günaydın hayırlı cumalar...
Kızlar dün çok kasık ağrılarım oldu sanki suyum patlıcak gibi hissettim ....halim hiç yoktu sabah iyi kalkıyorum gerçi 4de uyanıp 8de tekrar uyuyorum...akşama doğru kasılmalarım ağrılarım çok oluyor allahım salıya kadar sabretse kuzular....benimle aynı hafta olan ve neler yaşadığını paylaşabilecekler varmı..yarın son kontrol..bakalımmm
Cevapladigin icin teşekkür ederim.evet bel ve sırt ağrım var hatta bu sabah yatağa yapışmış gibiydim ama süreklilik arz etmiyor neyseki.birde aşağı doğru baskı hissediyorum ve rahim ağrım var sanırım bilemiyorum ki tam olarak içerde nerem ağrıyor:) kontrolum bir hafta sonra Dr. Uma da sorucam.bende 31+2 deyim :))
ciğer geliştirici dr.una göre değişiyor benimkine sordum taraftar değil... zorda kalırsa yapacak sanırım...inşallah zorda kalmayız... zaten seninki de düşünüyor olsaydı 29.haftadan sonra bahsederdi... tabii yine de gittiğinde sor derim
kasılma bende de var ama 3-4 kere diyebilirim ve kısa sürüyor...karnım sertleşiyor ve gevşiyor sordum normal dedi...
peki ben sana sorayım :)) bel ağrın var mı ??
tuhaf bi durum içindeyim
kızlar dr.um yer çekimine karşı koyman lazım demişti...bende yatıyorum
arada sırt bel ağrım oluyor tabii yatmaktan
neyse bu sabah bel ağrısı ile uyandım çok sorun etmedim
ama dün kurufasülye yemiştim şimdi karnımda ağrıyor ...gazdan mı yoksa sancımı ayırt edemiyorum
kararsız kaldım...dr.umu arasam gel diyecek...sanki biraz geçer gibi oldu...
sancı olsa gider gelir dimi?? benim ki daha çok gaz sancısı gibi...
çok erken ya inşallah bu ağrı devam etmez(
ilk zamanlar kanamaydı bulantıydı... şimdi de yok erkendi yok sancıydı... Allah hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Herkese hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar diliyorum. Ben daha yeni hamis kaldım
Ya sormak istediğim, kaç hücreli embriyo transfer etmişlerdi ve kaçıncı gün test yaptınız ve degeriniz kaç çıktı?
Ya sormak istediğim, kaç hücreli embriyo transfer etmişlerdi ve kaçıncı gün test yaptınız ve degeriniz kaç çıktı?
canım benim aşılamanın 13. günü 243, 16. günü 1000 ve 20. gün 5000 çıktı ve üçüzdü. biri sonradan düştü. bence ikiz olabilir. hadi hayırlısı.
bnm de 10.gün 333 çıkmıştı canım seninde büyük ihtihal ikiz.gözünaydın!
Slm herkese.ben de araniza yeni katildim.gdcen persembe ilk kez kesemizi horduk tekti.bugun kontrole gittim iki tane kese gorundu.cook sevindim.tup bebek benimkiler.artik sizlerin tecrube ve tavsiyelerinden faydalanirim.korkuyorum bi de...
ya kızlar benim doğal hamilelik zor oldu ama oldu benimki sadece kuruntu bide arkadaşım öyle diyince heyecan yaptımsiz 10. gün 13. gün falan diyosunuz benim bir aylıktı bir gündü yani 31 gündü hcg 868 çıkması ama rabbim biliyoya bu kadar süreden sonra tabiki isterim ikiz hayırlısıyla bakalım nasip birolsun iki olsun hiç farketmez hayırlısıyla kucagıma alıyımda rrabbim tümisteyenlere versin inşallah
Herkese iyi aksamlar. Ben 37+ 4 de bebislerimi kucagima aldim. Darisi sizlere insallah. Cok guzel bir duygu ama cokkk yorucu haberiniz olsun. Biz annem esim ve ben 3 kisi bakiyoruz genede yorucu tabii anneye daha yorucu. Anca zaman bulup yazdim. Yazilanlarida pek takip edemedim. Sadece gecelik mutlaka alin derim. Kiyafetlerini iki parca alin tulum olmuyor. Anne sutu artirici cay alin. Ben son aylar gecede 2-3 saat uyiyordum artik 10-15 dak 3-4 kere anca uyuyorum Simdilik boyle.
Herkese iyi aksamlar. Ben 37+ 4 de bebislerimi kucagima aldim. Darisi sizlere insallah. Cok guzel bir duygu ama cokkk yorucu haberiniz olsun. Biz annem esim ve ben 3 kisi bakiyoruz genede yorucu tabii anneye daha yorucu. Anca zaman bulup yazdim. Yazilanlarida pek takip edemedim. Sadece gecelik mutlaka alin derim. Kiyafetlerini iki parca alin tulum olmuyor. Anne sutu artirici cay alin. Ben son aylar gecede 2-3 saat uyiyordum artik 10-15 dak 3-4 kere anca uyuyorum Simdilik boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?