2013 ikiz anne adayları buraya

tuhaf bi durum içindeyim
kızlar dr.um yer çekimine karşı koyman lazım demişti...bende yatıyorum
arada sırt bel ağrım oluyor tabii yatmaktan
neyse bu sabah bel ağrısı ile uyandım çok sorun etmedim
ama dün kurufasülye yemiştim şimdi karnımda ağrıyor ...gazdan mı yoksa sancımı ayırt edemiyorum
kararsız kaldım...dr.umu arasam gel diyecek...sanki biraz geçer gibi oldu...
sancı olsa gider gelir dimi?? benim ki daha çok gaz sancısı gibi...
çok erken ya inşallah bu ağrı devam etmez (
ilk zamanlar kanamaydı bulantıydı... şimdi de yok erkendi yok sancıydı... Allah hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

bende 31+2 deyim :))
ciğer geliştirici dr.una göre değişiyor benimkine sordum taraftar değil... zorda kalırsa yapacak sanırım...inşallah zorda kalmayız... zaten seninki de düşünüyor olsaydı 29.haftadan sonra bahsederdi... tabii yine de gittiğinde sor derim
kasılma bende de var ama 3-4 kere diyebilirim ve kısa sürüyor...karnım sertleşiyor ve gevşiyor sordum normal dedi...
peki ben sana sorayım :)) bel ağrın var mı ??

canım maşallah iyi dayandı senin kuzular...
bugünü de atlatırsan yarın dr.un sorularını cevaplar...burda senden başka tecrübeli kalmadı :))
gittiler ve sanırım doğurdukları için yazamadılar... senden ve onlardan inşallah güzel haberler alırız

Cevapladigin icin teşekkür ederim.evet bel ve sırt ağrım var hatta bu sabah yatağa yapışmış gibiydim ama süreklilik arz etmiyor neyseki.birde aşağı doğru baskı hissediyorum ve rahim ağrım var sanırım bilemiyorum ki tam olarak içerde nerem ağrıyor:) kontrolum bir hafta sonra Dr. Uma da sorucam.
Umarım 36. Haftaya kadar bebislerimiz bekler:)

bence gaz sancısıdır. senin haftanda da değilim ama, gaz olunca çok fena bir şişkinlik, dolgunluk oluyor. dünden beri tuvalete çıktın mı? o kadar fark ediyor ki tuvalete çıkıp çıkmamak. ben de 2 gün fenaydım. bugün karnım çok rahat. gazla ilgilidir bence. ayaklarını sıcak tut.

benimde kızlarım olacak inşallah 28. haftadayım zorlanmaya başladım hemde çok fena :18: Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
Ya sormak istediğim, kaç hücreli embriyo transfer etmişlerdi ve kaçıncı gün test yaptınız ve degeriniz kaç çıktı?

merhaba, hayırlı olsun :) benim 5.gün embriyosu idi. kaç hücreli olduğunu bilmiyorum. 9. gün merakımdan idrar testi yaptım. ikinci çizgi çıktı. 10. günde kanda 143, 12 günde 288 çıktı. ikizler.

arkadaşlar herkes iyidir inşallah...delikızdan haber yok demi.. benimde öyle bi midem ağrıyoki ,,pazartesi randevüm var .ayrıntılı ultrasona gircem tekrar.ona kadar bu ağrıyı çekicem mecbur..hepinize iyi akşamlar.bebişlere iyi bakalım....

canım benim aşılamanın 13. günü 243, 16. günü 1000 ve 20. gün 5000 çıktı ve üçüzdü. biri sonradan düştü. bence ikiz olabilir. hadi hayırlısı.

bnm de 10.gün 333 çıkmıştı canım seninde büyük ihtihal ikiz.gözünaydın!

ya kızlar benim doğal hamilelik zor oldu ama oldu benimki sadece kuruntu bide arkadaşım öyle diyince heyecan yaptımsiz 10. gün 13. gün falan diyosunuz benim bir aylıktı bir gündü yani 31 gündü hcg 868 çıkması ama rabbim biliyoya bu kadar süreden sonra tabiki isterim ikiz hayırlısıyla bakalım nasip birolsun iki olsun hiç farketmez hayırlısıyla kucagıma alıyımda rrabbim tümisteyenlere versin inşallah

Slm herkese.ben de araniza yeni katildim.gdcen persembe ilk kez kesemizi horduk tekti.bugun kontrole gittim iki tane kese gorundu.cook sevindim.tup bebek benimkiler.artik sizlerin tecrube ve tavsiyelerinden faydalanirim.korkuyorum bi de...

tebrik ederim.hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.korku bende de var; sanırım doğurana kadar olacak

tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar trensferden sonra 12. gün gebelik testi yapıyor bu da adet döneminden hesaplanısa gebeliğin yaklaşık bir aylık olduğu anlamına geliyor.benim ilk bhcg 275ti.iki gün sonra 980 olmuştu.senin dedeğer de yüksek olduğuna göre çoğul gebelikk:)hayırlı olsun inşallah..

Herkese iyi aksamlar. Ben 37+ 4 de bebislerimi kucagima aldim. Darisi sizlere insallah. Cok guzel bir duygu ama cokkk yorucu haberiniz olsun. Biz annem esim ve ben 3 kisi bakiyoruz genede yorucu tabii anneye daha yorucu. Anca zaman bulup yazdim. Yazilanlarida pek takip edemedim. Sadece gecelik mutlaka alin derim. Kiyafetlerini iki parca alin tulum olmuyor. Anne sutu artirici cay alin. Ben son aylar gecede 2-3 saat uyiyordum artik 10-15 dak 3-4 kere anca uyuyorum Simdilik boyle.

daha çok anlat daha çok....hayırlıolsun bebişlerin.isimleri ne,kaç kg doğdular,sadece anne sütümü,anlat bizeeee....

hayırlı olsun,güle güle büyütün inş.

tebrik ederim. allah kolaylıklar versin. bebeklerin kaç kilo doğdular ve nasıl besliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…