2013 ikiz anne adayları buraya

Herkese hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar diliyorum. Ben daha yeni hamis kaldım

hayırlı olsunnnn canımmm

Ya sormak istediğim, kaç hücreli embriyo transfer etmişlerdi ve kaçıncı gün test yaptınız ve degeriniz kaç çıktı?

benimki 8 hücreliydi
7. gün 70
9.gün 249
11. gün 589 du .

hayırlı olsunnnnn

Allah iyilikler versin canım, vakitlice gelir bebeklerin inşallah. Stres yapma dinlenmeye bak.

Herkese hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar diliyorum. Ben daha yeni hamis kaldım

benimde kızlarım olacak inşallah 28. haftadayım zorlanmaya başladım hemde çok fena :18: Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Hayırlı olsun hamilelikleriniz, Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

Geçmiş olsun canım, sen de kendine ve bebişlerine iyi bak. " Giden gelmiyor acep nedendir?" :)) Hayırlı haberlerle dönsünler inşallah.

Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsünler inşallah. Deneyimlerini heyecanla bekliyoruz. Kuzucuklarınla mutlu günler diliyorum.

Son düzenleme:
canlar hastaneden geldimmmm
kuzularımı gördüm ama hiç net değildi
kocaman ekran olsa bile yavruların kolları bacakları birbirine girmiş
hiçbir şey anlamadım

kızım 38 cm ve 1285 gr
oğlum 39 cm ve 1340 gr
suları iyi, rahim ağzı iyi
çok şükür rabbime

veeeeeeee
doktorum her şey iyi ama 3 hafta sonra her şeye hazırlıklı ol dedi

36 yı da 38 i de görebiliriz ama 33 den sonra her şey olabilir ikizlerde dedi
bizden haberler böyle canlarrrr

Ayy maşallah, böyle haberlerinizi aldıkça nasıl heyecanlanıyorum bir bilseniz. İnşallah her şey böyle güzel gider ve tamamlanır canım. Hayırlısı olsun hakkında, çok sevindim. Darısı başımıza inşallah.

arkadaslar süpriz bir şekilde dün dogdu bebeklerim. kontrole gittik dogduk geldik. hepimiz cok saglıklıyız ve su anda elhamdulillah ki hepimiz de evimizdeyiz :) darısı sizlerin başına

arkadaslar süpriz bir şekilde dün dogdu bebeklerim. kontrole gittik dogduk geldik. hepimiz cok saglıklıyız ve su anda elhamdulillah ki hepimiz de evimizdeyiz :) darısı sizlerin başına

Sana ve bebişlerine de maşallah canım, hepiniz bu haftayı beklemişsiniz bebiş haberleriyle şenlendi burası. Çok sevindim, hepinizin de iyi olmasına, Allah daha da iyi etsin. Sana ve bebişlerine uzun ve hayırlı ömürler dilerim. Cinsiyetleri neydi?

inşallah canım
hepimiz sağlıkla sonuca ulaşırız inşallah

maşallah hepinize

canım sen de durumlar nasıl?
son kontrolünden sonra karşılaşamadık seninle
bebeklerin nasıldı?kiloları?
doğumu konuştunuz mu?
hulisi hoca bana umduğundan iyi gittiğimi, böyle giderse 36 yı görebileceğimi söyledi
ama 36 yı görme konusunda ben kendime güvenmiyorum
göbeğim son raddede gibi hissediyorum

canım merhaba...
ben her gün takip ediyorum yazılanları,geçtiğimiz pazartesi ultrasonumuz vardı,2 kilo civarındaydı bebekler ve her yerleri birbirine girdiği için bende pek bişey anlamadım.
geçen hafta biraz tansiyonum yükseldi,önlem amaçlı ciğer geliştirici iğneleri yaptırdı hulusi hoca.1 haftadır tansiyon hapı kullanıyodum,çok şükür 2 gündür düzene girdi ve bugün ilacı bıraktırdı.umarım bi daha kullanmak zorunda kalmam.tehlike var mı diye 3 günde bir nst ye bağlattı ama Allah'a şükürler olsun sancı falan çıkmadı şimdilik.rahimde de bi açıklık yok.pazartesi tekrar ultrasonum var malum vakit yaklaştıkça daha sık çağırıyor.2 hafta sonra alabiliriz belki dedi ama nereye kadar taşırım bilmiyorum,2 hafta da olabilir,3 hafta da belkide daha erken gelmek isteyebilirler...ama bana da her an herşey olabilir,hazırlıklı ol dedi.
bugün emzirme eğitimimiz vardı hastanede onada katıldık,bakalım teyzesi ,inşallah 36 yı görebiliriz...sen ne zaman gideceksin tekrar kontrole?doğumdan önce karşılaşabilsek keşke

maşallah canım yavrularına
hımmmmmmmm tansiyon tehlikeli, çok çok geçmiş olsun
ben hiç tansiyonumu ölçtürmedim
3 kere sağlık ocağında gebe izlem zamanında ölçtüler o kadar
o zaman da normal dediler
şikayetin neydi canım?

emzirme eğitiminden haberim yoktu, bilseydim ben de katılırdım
bir daha böyle bir etkinlik olursa bana da haber verir misin buradan
hem tanışmış oluruz
ne de güzel olur

acil bir durumun yok şimdilik
iki hafta sonra gel dedi bakalım

canım maşallah diyelim nazar değmesin

herkese merhaba,
topik cok hizli ilerliyor ama zaten buradaki hamile arkadaslar da epey ilerlemisler zaten hafta olarak...kendim gibi yeni gebe pek goremedim ya da gozumden kacti...ozellikle 40. haftalarini bulanlari gorunce daha cok sevindim doktorum 35'i bulursak gayet iyi demisti...
benim ogrenmemk istedigim tek plesantanin yuzde yuz tek yumurta anlamina gelip gelmedigi...internette arastirdim ama kafam daha cok karisti...internette gecen ifade hep ''buyuk ihtimalle tek yumurtadir'' seklinde idi...ancak buyuk ihtimal kelimesi demek ki kesinlik yok anlamina geliyor...tek plesanta olup cift yumurta ikizi olabilir mi? yoksa fabrika cikisi birbirinin aynisi bebeklerim mi olacak?

maşallah canım bebişlerine
benimde son kontrolde birbirlerine girmişlerdi :)) demekki zamanla yer kalmıyo samimi oluyor kuzucuklar
benimde ilk hedef 32 sonra 34 ve 36 diye gidiyor ...
neyse ki dün ki sancılarım yok çok şükür

göbüşe bakma canım... benimkine bakarsan pek ikiz gibi değil... dua edelim de inş. hepimiz 36yı ve fazlasını görürüz

benim dr.um tamda 33-35 haftalarım arasında yok ( beni kime emanet edecek kaç günde kontorle gideceğim çok merak ediyorum
nst ile daha tanışmadım belki haftaya kontorlümde olabilir...
tansiyonun düzelmesine sevindim çnk önemli etken bizim için....
emzirme eğitimi çok güzelmiş... beni de gönderecekti eğitime (detayını bilmiyorum) ama evde yatmamı daha uygun buldu (
inşallah hepimiz 36yı görürüz

canım maşallah size... eve gelmenizde çoook güzel olmuş darısı hayırlıca başımıza...
zamanın oldukça paylaşımlarını bekliyoruz

canım maşallah
hem çok dayanmışsın hemde bebişlerinle eve gelmişsin...,yorucu olduğunu düşünüyorum ama inşallah hepimiz 40 günde bi düzen kurabiliriz
geceliği hastanede kullanamayabilirim ama evde neden olmasın
tecrübelerinizi bekliyoruz

gaz sancım zaten vardı... ve geceyi rahat atlattım çok şükür
normal sancı olsaydı şimdiye rahat bırakmazdı sanırım :))
tuvalete demir hapından dolayı kolay çıkıyorum bi de lifli besleniyorum şükür sorunum yok ama dediğin gibi çok farkediyor
inşallah bi daha yaşamam

zckum, normal doğum isteyen sendin değil mi? yanlış hatırlamıyorsam doktorun normal doğurtacağım diyordu. karıştırıyor olabilirim. normal mi oldu, sezaryen mi? bebeklerin kaç kg doğdular ve nasıl emziriyorsun?

Allahım çocuklarına ve sana uzun ömür versin inşallah hayırlısıyla büyütürsün. darısı başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…