- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.401
tebrik ederim. allah kolaylıklar versin. bebeklerin kaç kilo doğdular ve nasıl besliyorsun?
Herkese hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar diliyorum. Ben daha yeni hamis kaldım
Ya sormak istediğim, kaç hücreli embriyo transfer etmişlerdi ve kaçıncı gün test yaptınız ve degeriniz kaç çıktı?
Herkese iyi aksamlar. Ben 37+ 4 de bebislerimi kucagima aldim. Darisi sizlere insallah. Cok guzel bir duygu ama cokkk yorucu haberiniz olsun. Biz annem esim ve ben 3 kisi bakiyoruz genede yorucu tabii anneye daha yorucu. Anca zaman bulup yazdim. Yazilanlarida pek takip edemedim. Sadece gecelik mutlaka alin derim. Kiyafetlerini iki parca alin tulum olmuyor. Anne sutu artirici cay alin. Ben son aylar gecede 2-3 saat uyiyordum artik 10-15 dak 3-4 kere anca uyuyorum Simdilik boyle.
tuhaf bi durum içindeyim
kızlar dr.um yer çekimine karşı koyman lazım demişti...bende yatıyorum
arada sırt bel ağrım oluyor tabii yatmaktan
neyse bu sabah bel ağrısı ile uyandım çok sorun etmedim
ama dün kurufasülye yemiştim şimdi karnımda ağrıyor ...gazdan mı yoksa sancımı ayırt edemiyorum
kararsız kaldım...dr.umu arasam gel diyecek...sanki biraz geçer gibi oldu...
sancı olsa gider gelir dimi?? benim ki daha çok gaz sancısı gibi...
çok erken ya inşallah bu ağrı devam etmez(
ilk zamanlar kanamaydı bulantıydı... şimdi de yok erkendi yok sancıydı... Allah hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Herkese hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar diliyorum. Ben daha yeni hamis kaldım
benimde kızlarım olacak inşallah28. haftadayım zorlanmaya başladım hemde çok fena :18: Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşlar herkes iyidir inşallah...delikızdan haber yok demi.. benimde öyle bi midem ağrıyoki ,,pazartesi randevüm var .ayrıntılı ultrasona gircem tekrar.ona kadar bu ağrıyı çekicem mecbur..hepinize iyi akşamlar.bebişlere iyi bakalım....
Herkese iyi aksamlar. Ben 37+ 4 de bebislerimi kucagima aldim. Darisi sizlere insallah. Cok guzel bir duygu ama cokkk yorucu haberiniz olsun. Biz annem esim ve ben 3 kisi bakiyoruz genede yorucu tabii anneye daha yorucu. Anca zaman bulup yazdim. Yazilanlarida pek takip edemedim. Sadece gecelik mutlaka alin derim. Kiyafetlerini iki parca alin tulum olmuyor. Anne sutu artirici cay alin. Ben son aylar gecede 2-3 saat uyiyordum artik 10-15 dak 3-4 kere anca uyuyorum Simdilik boyle.
hayırlı olsun. ikiz olup olmadığı belli değil sanırım. tüp bebek yöntemiyle mi hamile kaldın
canlar hastaneden geldimmmm
kuzularımı gördüm ama hiç net değildi
kocaman ekran olsa bile yavruların kolları bacakları birbirine girmiş
hiçbir şey anlamadım
kızım 38 cm ve 1285 gr
oğlum 39 cm ve 1340 gr
suları iyi, rahim ağzı iyi
çok şükür rabbime
veeeeeeee
doktorum her şey iyi ama 3 hafta sonra her şeye hazırlıklı ol dedi
36 yı da 38 i de görebiliriz ama 33 den sonra her şey olabilir ikizlerde dedi
bizden haberler böyle canlarrrr
arkadaşlar herkes iyidir inşallah...delikızdan haber yok demi.. benimde öyle bi midem ağrıyoki ,,pazartesi randevüm var .ayrıntılı ultrasona gircem tekrar.ona kadar bu ağrıyı çekicem mecbur..hepinize iyi akşamlar.bebişlere iyi bakalım....
arkadaslar süpriz bir şekilde dün dogdu bebeklerim. kontrole gittik dogduk geldik. hepimiz cok saglıklıyız ve su anda elhamdulillah ki hepimiz de evimizdeyiz :) darısı sizlerin başına
Ayy maşallah, böyle haberlerinizi aldıkça nasıl heyecanlanıyorum bir bilseniz. İnşallah her şey böyle güzel gider ve tamamlanır canım. Hayırlısı olsun hakkında, çok sevindim. Darısı başımıza inşallah.
arkadaslar süpriz bir şekilde dün dogdu bebeklerim. kontrole gittik dogduk geldik. hepimiz cok saglıklıyız ve su anda elhamdulillah ki hepimiz de evimizdeyiz :) darısı sizlerin başına
canım sen de durumlar nasıl?
son kontrolünden sonra karşılaşamadık seninle
bebeklerin nasıldı?kiloları?
doğumu konuştunuz mu?
hulisi hoca bana umduğundan iyi gittiğimi, böyle giderse 36 yı görebileceğimi söyledi
ama 36 yı görme konusunda ben kendime güvenmiyorum
göbeğim son raddede gibi hissediyorum
canım merhaba...
ben her gün takip ediyorum yazılanları,geçtiğimiz pazartesi ultrasonumuz vardı,2 kilo civarındaydı bebeklerve her yerleri birbirine girdiği için bende pek bişey anlamadım.
geçen hafta biraz tansiyonum yükseldi,önlem amaçlı ciğer geliştirici iğneleri yaptırdı hulusi hoca.1 haftadır tansiyon hapı kullanıyodum,çok şükür 2 gündür düzene girdi ve bugün ilacı bıraktırdı.umarım bi daha kullanmak zorunda kalmam.tehlike var mı diye 3 günde bir nst ye bağlattı ama Allah'a şükürler olsun sancı falan çıkmadı şimdilik.rahimde de bi açıklık yok.pazartesi tekrar ultrasonum var malum vakit yaklaştıkça daha sık çağırıyor.2 hafta sonra alabiliriz belki dedi ama nereye kadar taşırım bilmiyorum,2 hafta da olabilir,3 hafta da belkide daha erken gelmek isteyebilirler...ama bana da her an herşey olabilir,hazırlıklı ol dedi.
bugün emzirme eğitimimiz vardı hastanede onada katıldık,bakalım teyzesi ,inşallah 36 yı görebiliriz...sen ne zaman gideceksin tekrar kontrole?doğumdan önce karşılaşabilsek keşke
merhaba kızlar..bugün kontrolümüz vardı kızım 1178- oğlum 1188 gr olmuş.aralarında hiç fark yok nerdeyse....çok şükür.nst falan istemedi sancın kasılman yok dedi.doğumu 36 haftada düşünüyorum hala diyor inşallah,ciğer geliştirici iğnemizide verdi yarın vurulucaz bakalım...
maşallah canım bebişlerinecanlar hastaneden geldimmmm
kuzularımı gördüm ama hiç net değildi
kocaman ekran olsa bile yavruların kolları bacakları birbirine girmiş
hiçbir şey anlamadım
kızım 38 cm ve 1285 gr
oğlum 39 cm ve 1340 gr
suları iyi, rahim ağzı iyi
çok şükür rabbime
veeeeeeee
doktorum her şey iyi ama 3 hafta sonra her şeye hazırlıklı ol dedi
36 yı da 38 i de görebiliriz ama 33 den sonra her şey olabilir ikizlerde dedi
bizden haberler böyle canlarrrr
canım sen de durumlar nasıl?
son kontrolünden sonra karşılaşamadık seninle
bebeklerin nasıldı?kiloları?
doğumu konuştunuz mu?
hulisi hoca bana umduğundan iyi gittiğimi, böyle giderse 36 yı görebileceğimi söyledi
ama 36 yı görme konusunda ben kendime güvenmiyorum
göbeğim son raddede gibi hissediyorum
benim dr.um tamda 33-35 haftalarım arasında yokcanım merhaba...
ben her gün takip ediyorum yazılanları,geçtiğimiz pazartesi ultrasonumuz vardı,2 kilo civarındaydı bebeklerve her yerleri birbirine girdiği için bende pek bişey anlamadım.
geçen hafta biraz tansiyonum yükseldi,önlem amaçlı ciğer geliştirici iğneleri yaptırdı hulusi hoca.1 haftadır tansiyon hapı kullanıyodum,çok şükür 2 gündür düzene girdi ve bugün ilacı bıraktırdı.umarım bi daha kullanmak zorunda kalmam.tehlike var mı diye 3 günde bir nst ye bağlattı ama Allah'a şükürler olsun sancı falan çıkmadı şimdilik.rahimde de bi açıklık yok.pazartesi tekrar ultrasonum var malum vakit yaklaştıkça daha sık çağırıyor.2 hafta sonra alabiliriz belki dedi ama nereye kadar taşırım bilmiyorum,2 hafta da olabilir,3 hafta da belkide daha erken gelmek isteyebilirler...ama bana da her an herşey olabilir,hazırlıklı ol dedi.
bugün emzirme eğitimimiz vardı hastanede onada katıldık,bakalım teyzesi ,inşallah 36 yı görebiliriz...sen ne zaman gideceksin tekrar kontrole?doğumdan önce karşılaşabilsek keşke
canım maşallahHerkese iyi aksamlar. Ben 37+ 4 de bebislerimi kucagima aldim. Darisi sizlere insallah. Cok guzel bir duygu ama cokkk yorucu haberiniz olsun. Biz annem esim ve ben 3 kisi bakiyoruz genede yorucu tabii anneye daha yorucu. Anca zaman bulup yazdim. Yazilanlarida pek takip edemedim. Sadece gecelik mutlaka alin derim. Kiyafetlerini iki parca alin tulum olmuyor. Anne sutu artirici cay alin. Ben son aylar gecede 2-3 saat uyiyordum artik 10-15 dak 3-4 kere anca uyuyorum Simdilik boyle.
bence gaz sancısıdır. senin haftanda da değilim ama, gaz olunca çok fena bir şişkinlik, dolgunluk oluyor. dünden beri tuvalete çıktın mı? o kadar fark ediyor ki tuvalete çıkıp çıkmamak. ben de 2 gün fenaydım. bugün karnım çok rahat. gazla ilgilidir bence. ayaklarını sıcak tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?