2013 ikiz anne adayları buraya

canım allahım hayırlısını versin.daha çok erken inşallah biraz daha beklerler..canını sıkma senin için ve delikız için benim gibi bütün arkadaşlarımda dua ediyordur eminim,,bak ne diycem eşimin yiyeni tek gebelikti,7 aylık doğum yaptı.izmit araştırmada onada ciğer iğnesi vurdular..inan eve geldiğinde bebeğini gördüm yüzü avuç içi kadardı,,şimdi 1 yaşını geçti.dün bize geldiler kocaman adam olmuş bi görsen...allahım hepimizin yardımcısı olur inşallah,,,ben bunu hep düşünerek teselli alıyorum,,,,şidi tıp çok ilerledi,neler yapıyolar,allahın da izniyle...

Saolun kizlar inanin moral oluyor
acilma olmadikca daha durur diyorlar
su an nst ye bagliyim sanci cok cikmiyo gibi... Dualarinizda oldugum icin saolun Rabbim kimseye bu stresi yasatmasin

delikız, allah üçünüze de sağlık versin, çok geçmiş olsun. umarım oğlun yeni hayatına adapte olmaya çalıştığı için test değerleri değişik çıkmıştır. pazartesi günü mutlu mesut bir şekilde evinize dönersiniz inşallah.

Bu gidişle benim hamileliğim nanay oldu. Transferimin 5 gunü ve sabahtan beri misafirlere uğraşıyorum. Sabahtan beri ayaktayim ve misafir perverligimi sunuyorum :-( diyemiyorum eve gidin artık ben hamileyim.

delikız allahım şifa versin yavrularına inşallah en yakın zamanda kavuşursun yavrularına

Delikiz Allah sifa versin canim beklemedigimiz seylerle karsilasiyoruz bebeklerinde senin gibi gucludur eminim oglunda toparlayacaktir

hepinizden ALLAH RAZI OLSUN ..
RABBİM kimseyi evlatla sınamasın ..
insan herşeyi düşünüyor ama tek takdir ALLAHIN takdiri..
Hastanelere düşünce insan anlıyorki bizden çok daha dertli insanlar var,onların yanında insan kendisini dertsiz bile görüyor..
Annem kızıyor bana kızım bu eğik büğük halinle koşturuyorsun evde dur sütünü sağ gönder diye ama ne mümkün ,insan görmek kokusunu almak istiyor o bile yetiyor insana ..
O kokuyu almak onlara koşmak öyle güzel ki dur durabilirsen yerinde ..
Daha oturup da bacak bacak üstüne rahatça evimde oturamadım ,sürekli bir koşturmaca ..
Ama ne olursa olsun dikişim de patlayacak olsa zor zanaat dayanmak zorundayım ,en azından onlar için...
Süt sağmam gerek olabildiğince sütümden vereyimki yavrularım herşeye daha dayanıklı olsun diye çırpınıyorum ..
Umarım hiçbiriniz böyle sıkıntılı anlar yaşamazsınız..
Eve getirdiğimde de sizlere tecrübelerimi yazarım inş.
Duanızı esirgemeyin..
Hiç birşeye de canınızı sıkmayın herşey olacağına varıyor ,çünkü bizim bir değil 2 yavrumuz var ve ikisi için de ayakta kalmak zorundayız bu şart.
Bu arada pijamalara takılmayın ..
Ben hastanenin verdiği boydan pijamayla çıkarttım valla günümü ,hem rahat hem kolaydı hem de hastanede sık değiştirme imkanın var ...
Bebekler için de hiçbirşeyi kullanamıyorsunuz ,küvezde kalırlarsa zaten hiç giydirmiyorlar ,sadece siz çıkarken hastane çıkışı ile giydirip götürürsünüz hepsi o ..
Küvezde bebekler cıbıl cıbıl yatıyor çünkü orada anne karnındaki sıcaklığı veriyorlar onlara ki o da yüksek bir sıcaklık ,giyinmelerine gerek kalmıyor ..
Ben götürdüklerimi geri getirdim hep ..
Bebek bezi bol götürün ıslak mendili filan ,ne olur ne olmaz o çok lazım oluyor ..
Kanamanız olacağı için en çok ped ,peçete ,mendil vs o tip şeyler lazım oluyor ,gecelik de boydan daha rahat çünkü diğerleri dikişleri zorluyor giyemiyorsunuz ama boydan olan direk giy çıkar ve sıkmıyor..
Sezeeryandan sonra göbek hemen inmiyor o yüzden hamileyken giydiğiniz bedenin bi alt bedeni alın ,yoksa diğerleri dar gelir..
aklıma gelenler şimdilik bunlar ,aklıma geldikçe yazarım size...

Son düzenleyen: Moderatör:

çok üzülerek okudum ,Allahım sağlıklarına kavuştursun inşallh.Allahı dayanma gücü versin ağlattın bnii

Canim dedigin gibi oldu... Son nst cok yuksek cikti 20 dk ara ile 4 kez aldim igneyi daha yapmadular..midem agrir gibi oldu ama bas agrisi uapiyo... Sancim ilaclardan sonra az cikti ins hepsi gecer

çok geçmş olsun canım tekrar
ben de hiç ölçmedim
bende de çıkar mı ki? pazartesi sağlık ocağına gidip ölçtüreyim bakalım

evet canım stres gerçekten tansiyonun düşmanı
ama neyseki annen gelmiş ve rahatlamışsın
gözün aydın

hazırlıklara gelince bebeklerin hazırlıkları bitti sayılır
aslında benimkiler de bitti ama çantalarımızda ufak tefek eksiklikler var
odalarımız da bitti sayılır
iki ayrı oda yaptık kuzulara
isterlerse beraber isterlerse ayrı yatacaklar
park beşiğimizin biri yatak odamıza kuruldu diğerei ise misafir yatak odamıza
oraları kendimize ve bebeklerimize göre dizayn ettik
hayırlısı bakaım
siz de hazırlıklar ne durumda canım?

hayırlı olsun canımmmmmm

canım ben de park yatak aldım
chicco lublally model, henüz kullanmadığım için tavsiye edemicem ama
aklında bulunsun diye söyledim
allahım hevesini kırmadan,
istediğin odayı hazırlamayı nasip etsin sana
öyle içten yazmışsın ki
dua etmek istedim sana

Ya sormak istediğim, kaç hücreli embriyo transfer etmişlerdi ve kaçıncı gün test yaptınız ve degeriniz kaç çıktı?
Bana 10 ve 8 hucreli trasfer edildi. 12. Gun 391 14. Gun 877 cikti degerim.
Gozunuz aydun saglikla mutlulukla buyusun bebislerin insallah :)
arkadaslar süpriz bir şekilde dün dogdu bebeklerim. kontrole gittik dogduk geldik. hepimiz cok saglıklıyız ve su anda elhamdulillah ki hepimiz de evimizdeyiz :) darısı sizlerin başına
Hayirli oksun saglikla buyusun kuzularin insallah :)
Delikiz gozun aydin hayirli olsun insallah sag saglim gelir eve bebislerin saglikla anali babali buyusunleer :)
su an nst ye bagliyim sanci cok cikmiyo gibi... Dualarinizda oldugum icin saolun Rabbim kimseye bu stresi yasatmasin

Allah yardimcin olsun canim
Evlatlari sana bagislasin insallah

Gecelik konusunda hem ebe hemde dr.um tavsiyede bulundu... Gercekten gerekliymis ...

Canim dedigin gibi oldu... Son nst cok yuksek cikti 20 dk ara ile 4 kez aldim igneyi daha yapmadular..midem agrir gibi oldu ama bas agrisi uapiyo... Sancim ilaclardan sonra az cikti ins hepsi gecer

dosbacım çok geçmiş olsun canım
hiç merak etme gelmeyecek kuzuların
daha zamanları var onların annesi
inan tüm kalbimle ettiğim dualarım seninle

müsait olduğun bir zaman nst nin nasıl bir şey olduğunu anlatabilir misin?

hayırlı olsun....hepimiz sana hayranız şuan yaaa:) dikişin varmı varsa kaç tane var?ben sezaryan dikişinden çok okısımdaki dikişten çekiniyorum...[/QUOTE]

Dikişim yok bebekler küçük olduğu için herhangi bir kesik yapmadılar. Kızlar tedirginliğinizi anlıyorum ama sadece özelde devam etmeyin büyük bir dogum hastanesine de gidin. Delikız bebeğin devlet hastanesinde mi özelde mi bilmiyorum ama imkan oluştuğunda bir devlet hastanesine sevk iste derim ben.

Canim Allah razi olsun ins beklerler yaramazlar
su an nst ye bsgliyim bu grce uyku yok
nst basit bi cihaz.. Belden kemerle 3 aparatla baglaniyo 2si bebeklerin kalbine..benim oglumu cok zor buluyolar digeri ise sanciyi olcuyor
20-25 dk diyolar ama 40 dk suruyor
sirt istu yatmak zorluyor
neyse sonucu degerlendiriyorlar
benim en son sik ve duzenli sancim vardi en son ilaclatdan sonra azaldi

Canım öncelikle çok geçmiş olsun, Allah bebeklerine ve sana sağlık versin. Nöbetten düşmek için tam teşekküllü bir hastaneden heyet raporu alman gerekir. Şu nedenden dolayı nöbet tutması sakıncalıdır diye. Bence öyle anlayışsız insanları düşünerek kendini ve bebeklerini yorma. Tatil dönüşü al heyet raporunu ve nöbet tutma. Ders saati sayını da azalttır eğer çalışacaksan. Ben 18 saat derse giriyorum, bazen o bile dayanılmaz oluyor. Duruma göre şekillenirsin. Sağlıcakla kalın

Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda sancıların durur ve bebişlerin vaktinde, sağlıkla gelirler. Dualarım seninle. Allah yardımcınız olsun. Çok şükür ki doktoru aradın ve erken farkedildi, şu an müdahale ediliyor. İyi haberlerini bekliyoruz.

Bekay cok saol canim duan icin.. Evet hala gaz sancisi diye evde olabilirdim
Sakin benim gibi ii niyetli dusunmeyin aksi olabiliyormus... Bi de sanci bizim hayal ettigimiz gibi bisey degil aklinizda olsun

Bekay cok saol canim duan icin.. Evet hala gaz sancisi diye evde olabilirdim
Sakin benim gibi ii niyetli dusunmeyin aksi olabiliyormus... Bi de sanci bizim hayal ettigimiz gibi bisey degil aklinizda olsun

Evet canım haklısın, ben de az önce eşimle onu konuşuyordum. Nasıl ayırt edeceğiz bilmiyorum Sabah azaldı yazmıştın, gaz sancısı sanmıştık ama bildiğin sancı çıktı. İnsanın ilk gebeliğini ikiz yaşıyor olması zor sanırım. Çünkü sertleşme ve kasılmaları ayırt edemiyorsun. Allah yardımcınız olsun. Son nst sonucunu yaz olur mu. İyi, güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…