2013 ikiz anne adayları buraya

Oyy yerim onları ben İyi yapmışsın bugün gitmeyerek, özlemişsindir eminim ama sen de çabuk toparlanırsın dinenirsen eğer. Kendini ihmal etme aman. İnşallah sütün hep bol olur, söyleme öyle herkese, nazar değer. Bazılarının nazarı çok değiyor süte. Malum etrafta öyle insanlar da olabiliyor. İnşallah kızın da oğlun da güzel haberlerle toparlar evini şenlendirirler tez zamanda. Süt sağma makinesini hangi marka aldınız, manuel mi elektrikli mi?

Delikiz cok gecmis olsun .. Hemde gozun aydin rabbim senin ve bebislerinin sifalarini versin.sizlere bagislasin.

Memetderya seninde gozun aydin iyi habeelerinizi insallah bekliyoruz ..dualarimiz sizinle..

kızlar birşey somak istiyorum ikizler sadece sezeryanla mı oluyor normal doğurulabiliyor mu

genellikle sezeryan öneriyorlar, ki gittiğim üç dr benim fikrimi sormadan şimdiden sezeryan dedi bile ama burada normal yapan arkadaşlar da var.bunun için normal doğum taraftarı bir dr bulmanın yanında bebeklerin yerleşme pozisyonları da önemliymiş.

bikaç sayfa önce normal dağum yapan bi arkadaşımız var üstelik bi bebiş ters olduğu halde...bi göz at istersen..ama ben sezaryan zorluğu oluyo doğumdan sonra hemen ayaklanamıycam diye bebeklerimi normal doğum riskine sokma taraftarı değilim.bebekler doğum pozisyonu alsa bile o tekbebeğe göre nerdeyse 1,5kg daha zayıflar nasıl narinler..niye zorlansınlarki...

ben de senin gibi düşünüyorum ama normal doğum yapmak isteyen biri eğer doktoru da bir risk görmüyorsa yapmalı.sonuçta eğer varsa risk dr da göze almak istemez

arkadaşlar uyku tutmadı.gece uyanık,gündüz uyuyorum.sabah randevüm var.kendi doktrm değil başka doktor 6 hafta önce yine gitmiştim.bebekleri incelemişti,yine öyle olacak önce birini,sonra diğerini saatlerce inceliyor.çok şükür geçenkinde herşey normaldi.inş.yine herşey yolundadır.sonra bidahaki ay kendi doktorum çağırdı.geceleri sırt,bel ağrılarıma uyanıyorum tabii,uykumu alamıyorum.bide hergün baş dönmelerim devam ediyo,dokm. doğuma kadar böyle olur dedi.bakalım sabah 9 ve 9-30 da iki randevü alıyoruz .sizde öylemi yapıyosunuz.yalnız bu ayrıntılı ultrason için geçerli dediler.kendi doktrm tek randevü tabii.yalnız hastane çok pahalı ama eşim de sağolsun bişey demiyo.bebişler vede benim için gece gündüz çalışıyo....allahım hiçbirimizin emeklerini yarım bırakmasın

saat sabahın dördü, ve uykumdan uyandım. aklıma bin bir türlü şey geliyor. sanırım korkmaya başladım. uyku aralarında aklım hep bebeklerde.

Neden bu kadar korkuyorsunuz ki?hersey olacağına varıyor biz iyi düşünelim iyi olsun...
Mevlana der ki Gül düşün gülüstanlik olursun ,diken düşün dikenlik olursun biz Gül düşünenlerden olalım .herkese güzel bir hafta geçirmesini diliyorum.

Gunaydin herkese
bugun daha iyiyiz sanki teyzeleri... Sancim azaldi sanki... Zaten nst de en ufak hareket sanci bu nedenle kendimi cok dinler oldum... Bugun etkisinden kurtuluyor gibiyim... Daha bekleyecek benim kuzucuklarim ins.

valla aslında herşey ytolunda şimdilik, gündüz gayet iyiyim. ama bu sıralar uyku problemi olmaya başlayınca, gece sağa sola dönerken zorlanınca aklıma hep bebeklerim geliyor ve hep küveze girecekler diye korkuyoum. sabah kalktığımda da gayet iyiyim hep güzel hayaler kuruyorum. büyüdüklerini parka falan gittiğimizi vs. düşünüyorum, çok mutlu oluyorum. sanırım uyku düzensizliği yapıyor bunu. uyku kötü olunca moral de kötü oluyor.
bu arada 30. haftama girdim. artık iyice yaklaştı doğumum. bu sıralar bebeklerimin giysilerini yıkayıp ütüleyeceğim, hazır hale getireceğim. o da ayrı bir zevk olsa gerek.
iyi haftalar herkese.

buarada salı günü 22 haftalık oluyorum.zaman nede çabuk geçiyo.sanki daha dün öğrendim hamile olduğumu,,,,.

Maşallah canım... O çabuk geçen zaman beraberinde hayırları ve mutlulukları da getirsin bizlere... Geçen aylar çok çabuk geçiyor, önümüzdeki aylar hiç gelmeyecekmiş gibi duruyor ama aslında onlar da çok hızlı geçiyor. Kaygılı olduğumuz için idrak edemiyoruz sanırım.

Gunaydin herkese
bugun daha iyiyiz sanki teyzeleri... Sancim azaldi sanki... Zaten nst de en ufak hareket sanci bu nedenle kendimi cok dinler oldum... Bugun etkisinden kurtuluyor gibiyim... Daha bekleyecek benim kuzucuklarim ins.

dosbacığım maşallah, sancıların tekrar artmaz inşallah. Sen olumlu düşün, rahat olmaya çalış, bekler bebişlerin Allah'ın izniyle. 3 İdiots filminde dedikleri gibi "Acele etme ufaklık, dışarının sirkten farkı yok." :))
Bir de sancıları erken gelen arkadaşlar, beraberinde akıntınız falan da oluyor mu (su gelmesi tarzında) yoksa sadece sancı mı hissediyorsunuz?

Ey şanslı ikiz anneleri günaydınlarrrr
hepinize huzurlu mutlu ve bol tekmeli haftalar
kalbinizde gönlünüzde her ne dileğiniz varsa gerçek olmasını
yeni doğan yavrularımıza anneleriyle sağlık ve huzur dolu günler
hasta anne adaylarımıza bol şifalar diliyorummmmmmmm

sizlerede günaydin arkadaslarr.. arkadaslar ikizler icin hangi testler uygulanmasi gerekiyor 11. hafta ile 13 hafta arasinda, ben yurt disindayim ön arastirma yapmam bbilgi edinmem lazim yardimci olurmusunuz

Gunaydin herkese

İyi olduğunuza sevindim :) 31+5 teyim bende 2 gündür bebeklerimin hareketlerinin azaldığını hissediyorum,sende hareketler nasıl ?

Bir de sancıları erken gelen arkadaşlar, beraberinde akıntınız falan da oluyor mu (su gelmesi tarzında) yoksa sadece sancı mı hissediyorsunuz?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE]

Benim akıntım çok olmuştu 25-26. Haftada .Gerçi şimdide oluyor hiç kullanmadığım kadar günlük ped kullanıyorum.eger akıntın fazlaya doktoruna paylaşmalisin bence.

Benim akıntım çok olmuştu 25-26. Haftada .Gerçi şimdide oluyor hiç kullanmadığım kadar günlük ped kullanıyorum.eger akıntın fazlaya doktoruna paylaşmalisin bence.

Sağ ol açıklamaların için. Çok şükür şimdilik fazla bir akıntım yok ama kasılma, sancı vb. olduğunda anlamak için belirtilerini öğrenmeye çalışıyorum. Çok sık olmasa da arada bir karnım taş gibi oluyor, yamuk yumuk oluyor ama bebişler mi dönüyor yoksa kasılma mı ayırt edemiyorum. Sanırım doğuma hazırlık açısından arada bir olması normalmiş. Yine de endişeleniyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…