- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.521
sağolasınöyle tatlılarki anlatamam ,insan doğurunca bin kat daha artıyor sevgisi ,görünce dokununca bin kat daha farklı bir duygu oluyor
bugün gitmedim süt gönderdim ama deli gibi özledim onları bi görsem o bile yetiyor insana
çok yoruldum kaç gündür eşim bugün dinlen yarın nasılsa gideceğiz dedi
yarın belki kızımın çıkma ihtimali var o yüzden gideceğiz
oğluma da kardiyoloji tekrar bakacak yarın
o yüzden yarın her ihtimale karşı gideceğim çıkarırlar belki en azından birini
sorma hayatım bir anda süt sağma ,süt yapan şeyleri yeme ,uyuma ,ameliyat yüzünden eğilip bükülerek ortalarda gezme arasında geçiyor ama razıyım yeterki ii olsunlar..
süt sağma makinesi almamıştım ,acilen almamız gerektiği için eşim medikalcinin tavsiyesi spectra 3 süt pompasından almış ,gerçekten de çok memnunum çok güzel çekiyor memeyi ..
öyle aniden aldık ama memnun kaldık aniden olunca sanırım daha ii oldu ..
sütüm çok şükür ii ,ikisine de yetecek gibi ama arada mama da takviye ederim sanırım .
ama buna da şükürler olsun zar zor ikisine de yetiriyorum çok şükür
hiç olmazsa diye korkuyordum ama şimdilik ii gidiyor ...
kızlar birşey somak istiyorum ikizler sadece sezeryanla mı oluyor normal doğurulabiliyor mu
genellikle sezeryan öneriyorlar, ki gittiğim üç dr benim fikrimi sormadan şimdiden sezeryan dedi bile ama burada normal yapan arkadaşlar da var.bunun için normal doğum taraftarı bir dr bulmanın yanında bebeklerin yerleşme pozisyonları da önemliymiş.
ben de senin gibi düşünüyorum ama normal doğum yapmak isteyen biri eğer doktoru da bir risk görmüyorsa yapmalı.sonuçta eğer varsa risk dr da göze almak istemezbikaç sayfa önce normal dağum yapan bi arkadaşımız var üstelik bi bebiş ters olduğu halde...bi göz at istersen..ama ben sezaryan zorluğu oluyo doğumdan sonra hemen ayaklanamıycam diye bebeklerimi normal doğum riskine sokma taraftarı değilim.bebekler doğum pozisyonu alsa bile o tekbebeğe göre nerdeyse 1,5kg daha zayıflar nasıl narinler..niye zorlansınlarki...
saat sabahın dördü, ve uykumdan uyandım. aklıma bin bir türlü şey geliyor. sanırım korkmaya başladım. uyku aralarında aklım hep bebeklerde.
Gunaydin herkese
bugun daha iyiyiz sanki teyzeleri... Sancim azaldi sanki... Zaten nst de en ufak hareket sanci bu nedenle kendimi cok dinler oldum... Bugun etkisinden kurtuluyor gibiyim... Daha bekleyecek benim kuzucuklarim ins.
Neden bu kadar korkuyorsunuz ki?hersey olacağına varıyor biz iyi düşünelim iyi olsun...
Mevlana der ki Gül düşün gülüstanlik olursun ,diken düşün dikenlik olursun biz Gül düşünenlerden olalım .herkese güzel bir hafta geçirmesini diliyorum.
buarada salı günü 22 haftalık oluyorum.zaman nede çabuk geçiyo.sanki daha dün öğrendim hamile olduğumu,,,,.
Gunaydin herkese
bugun daha iyiyiz sanki teyzeleri... Sancim azaldi sanki... Zaten nst de en ufak hareket sanci bu nedenle kendimi cok dinler oldum... Bugun etkisinden kurtuluyor gibiyim... Daha bekleyecek benim kuzucuklarim ins.
Gunaydin herkese
Benim akıntım çok olmuştu 25-26. Haftada .Gerçi şimdide oluyor hiç kullanmadığım kadar günlük ped kullanıyorum.eger akıntın fazlaya doktoruna paylaşmalisin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?