2013 ikiz anne adayları buraya

canım doktor ayrıntılı ultrasonda benim de kızımın kalbinde delik gördü
fetal kardiyolojiye gittik, ama çok şükür bir şey çıkmadı
beyazlık da arkadaşımın bebeğinin kalbinde görüldü
fetal kardiyolojiye gitti
tek başına hiçbir şey ifade etmez dediler
içini ferah tut, duanı eksik etme canım

diğer rahatsızlığa gelince
tek doktora takılma, diğerleri aksini söylüyor sonuçta
dualarım seninle, sağ salim al yavrularını kucağına inşallah

Son düzenleme:

ohhhhhhh maşallah canım
kızını da en kısa zamanda alıp gelirsin koynuna
zamanla her şey rayına oturacak delikız
dualarım bebeğinle ve seninle

Maşallah oğluşuna, çok sevindim canım. İnşallah kızın da oğlun da evinde sağlıkla büyürler. Kızın nasıl, onun da böyle güzel haberlerini bekliyoruz. İsimlerini koydunuz değil mi?
Bu arada Göğüs pompasının markasını da yazarsan çok sevinirim canım

çok şükür güzel haberrrr....

delikız, mehmetderya ve zckum
bebekleriniz son ultrasonda kaç kilo gözüküyordu ve gerçekte kaç kilo doğdular? yanılma payı aşağı yukarı ne kadar oldu? büyük bir fark olmadı değil mi?
bir de özelde mi doğum yaptınız? normalde özel hataneler yenidoğanların fotoğraflarını koyuyor sitelerine. görmek isteriz varsa eğer.

mrb arkadaşlar bende bugün doktora gittim hamileyim bende çok şükür ama hemen hemen hergün azcık kahwerengi lekenmelerim oluyo progestan falan kullanıyorum ama ..bugün 2 tane kese gözüktü ultrasonda alttan muaynne etti doktor..muhtemelen ikiz dedi bak kesin demiyorum ama dedi internetten araştırdım bi kese sonradan kaybolabiliyomuş diye okudum hakkımda hayırlısı inşş.hem çok sewindim hemde korkuyorum biraz 2 yıla yakındır çocuk istiyoruz bi düşüğüm oldu.. kan uyuşmazlığımız war eşimle kan werdim yrn sonucuna göre iğne wurulacakmışımm . eğer ikizse kesin allah nasip ederse bende sizinle burda olacağımız.. rabbim sağ salim kucağımıza almayıda nasip eder inşş..dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. ayrıca sizde bu akıntılardan olan oldu mu sarıyla kahwe arası tuhaf iştee ..ay çok yazdım tşk kusura bakmayın :)

canım hayırlı olsun
allahım tamamına erdirsin inşallah
benim hem kanamalarım hem de kahverengi lekelenmem oldu uzun süre
kahverengi lekeden korkma
o rahimde daha önce kanama olduğunun göstergesi
kan kuruyunca rengi kahverengiye dönüyor
sürekli dinlen, bol su iç ve progestan almayı sakın unutma
bir de doktorum bana puruloton depot diye bir iğne vermişti
o iğne kanamayı şak diye kesiyor
doktoruna bunu da danışabilirsin canım
tekrar geçmiş olsun

herkese merhaba.bebekleri gelmiş olanlara hayırlı olsun gözleri aydın.henüz gelmemiş olanlarada sağlıcakla kucaklarına almalarını diliyorum.bende 26+5 haftalık haa bimileyim.bugün kontrolde bebeklerimden biri 750 gr digeri 1050 geldi.farkları bayağı açılmış.ayrıca bende gebelik şekeri var.acaba bebekler diyetten etkilenmiş olabilirmi.içinizde böyle sorunlar yaşayan oldumu

aminn inş canım cümlemizin..
benim kanamam adetimden 8 gün önce başladı doktora nie kanamam war die gittim yerleşme kanaması dedi bazılarında uzun sürermiş doktorumda korkma dedi .. 12 gündür öle akıntımdan az az kahwe geliyo bi gün geliyo bi gün gelmiyo ama sinir bozucu .. onuda sorarım doktora tawsiyen için tşkler cnm .. gönlüm inş ikizdirler diyo sonradan olmama ihtimalide warmış..gerçi rabbim bana hangisini hayırlı kıldıysa onu nasip etsin inş..alttan muaynede çok şükür herhangi kan ws bişe görmedi..hayırlısı :))

tüp bebekmi ? kullandığın progestan fitil yadajelse ondan kaynaklanıyor olabilir..hayırlısı olsun...gözün aydın...

Canım çok sevindim yaa gözünüz aydın, oğlun nasıl? Kızım için bir zaman verdiler mi ? İnşallah en hızlı şekilde ona da kavuşacaksınız. Allah hepinize sağlıklar versin, em hayırlı şekilde sonuçlandırsın. Azcık daha gayret...

Yasmin selam, bende de gebelik şekeri çıktı, 28 hafta bitiminde yarın ölçüme gideceğim ancak son ölçümde 100 gr kadar fark vardı aralarında fazla bir fark yoktu. Gebelik şekeri benim bildiğim kadarı ile bebeklerin normalden büyük olmasına neden olabiliyormuş, aralarında fark olmasına neden olabilir mi bilemiyorum, doktora soracağım sana da yazarım. Sen şeker için insülin kullanıyor musun yoksa sadece diyet mi ? Şeker seviyen ne civarda yüklemede ne çıkmıştı, açlık-tokluk evde ölçüyor musun? ölçüyorsan sonuçlar hangi seviyede? Çok soru sordum ama uygun zamanında yazabilirsen sevinirim. Aramız 1 hafta, gebelik şekeri için bilgi paylaşırsak iyi olur. Sevgiler:)

tüp bebekmi ? kullandığın progestan fitil yadajelse ondan kaynaklanıyor olabilir..hayırlısı olsun...gözün aydın...

yok cnm 2 yıldır falan istiyoruz bi düşüğüm oldu işte... progestanı içiyorum cnm .. doktor fitil olarakta kullanabilirsin dedi ama beceremem die içiyorum .. ama prospektüsünde de kanama olabilir diede okumuştum belki ondan belki değil ama sinir bozuyo .. sağlıklı olsun da inş hayırlısıyla :)) acaba gerçekten ikiz mi çok merak ediyorum ya :)) onun kesinleşmesi için galiba kalp atışlarının duyulması lazım bian önce gelse o günler hayırlısıyla:)tşkler cnm

çok büyük fark yok aralarında beniimde 2 hafta önce 950-1100gr dılar bu hafta 1200de eşitlendiler..yani toparlarlar diye düşünüyorum..kilolarına çokta takılmaşuan doktorlar sağlığı yerinde olsun diyor..zaten son günlerde doğum hikayelerinde kilonun çokta bişey değiştirmediğine tanıkolduk.yeterki sağlıkları yerinde olsun..

6. yada7. haftada kalp atışlarıyla kesinleşir canım.hayırlısı olsun yaaa.bende şimdi ilk öğrendiğim günün heyecanını hatırladımm..sonrada cinsiyetleri için heyecan duyacaksın:) bu şler böle sırayla:)

galiba ölee olacak canım .. herkes gibi ilk önce sağlıklı olsunlar istiyorum ..olsunn- lar diyorum çoğul emin olmamakla birlikte :)) dediğin gibi her şey sırayla ama inan sağlıklı bi şekilde kucağıma almaktan başka bişeyi düşünemiyorum..cinsiyet hiç düşünmedim ..benim için ne hayırlıysa öle olsun inş ..

Gunaydiiiinnn
delikiz cok sevindim canim gozunaydin
ben dun gece yine sancilandim
dr.a gitmedim cnk ilactan baska o da bisey yapamiyir...sabah iyi uyandim bugun trkrar konusacagim belki igne de yapabilir
32.hafta bana uzak gelirdi simdi 36 gozumde buyuuyor
beni de duanizdan eksik etmeyin kizlar

günaydınnnnnnnnnnnn
ama görüyorsun ya umudumuz hiç bitmiyor
ne kadar zorlansak da hep ileri haftaları istiyoruz
gidebildiğimiz yere kadar inşallahhhhh
bütün dualar birbirimiz için

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnn canlarrrrrrrr
sağlıklı ve huzurlu bir gün bizlerim olsunnnnn inşallahhhhhhhhhh

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım, umarım çabuk atlatırsın bu dönemi. Birçoğumuz gibi ben de yaşadım o bulantıları. Günlük 3 öğünle karnı tam doldurmak ya da aç kalmak yerine 6-8 öğüne böl.(Kahvaltı-meyve-1 kase yoğurt-kuru yemiş-öğle ve akşam yemeği-kuru üzüm,süt saatleri vb. gibi) Miden boş kalmasın ama çok da yüklenme. Sabah yataktan kalkmadan ağzına birkaç çubuk kraker at. Fazla süt içemiyorsan yoğurt, peynir gibi gıdalar almaya çalış. Aklıma gelen uyguladığım şeyler bunlar. Bir de "bulantının devam ettiği sürece hamileliğinin de devam ettiğini" düşün ve bulantını sev. Faydası olmasa da dayanma gücünü artırıyor. :)

Canım moralini bozma, hayırlısıyla hiçbir sorun çıkmaz bebişlerinde inşallah. Böyle bir durumda başka bir doktordan da görüş alsan iyi olur.

Canım gözün aydın, nasıl sevindim bilemezsin, akşam okudum yazdıklarını ancak yorum yapabiliyorum, gece seni hayal ettim, bebişin yanında, ne mutlu olmuşsundur.(Maşallah)
Rabbim en kısa zamanda sağlık ve mutlulukla kızını da yanına getirmeni nasip eder inşallah.
SPECTRA-3 SÜT POMPASI almıştın değil mi, resimdekinin aynısından mı?Sen memnun kalırsan ben de ondan alırım kısmet olursa.

Hayırlı olsun hamileliğin, Allah gönlüne göre versin. Kahverengi lekeler bende de oldu uzun süre. Doktor açık renkli kırmızı (burun kanaması renginde) olursa riskli kahverengi lekeler önemli değil demişti.

Sana da merhaba canım, sağ ol güzel dileklerin için. Bebişlerine de sana da iyilikler dilerim.

Canım geçmiş olsun, sürekli dualarımdasınız, Rabbim iyilikler versin inşallah.

doktor kontrolünden geldik şimdi. kızlarımın biri 1088 gr ve malesef 2 hafta geriden geliyor, diğeri 1320 gr o da 4 gün geriden geliyor. küçük olan kızımın kalp atışlarının daha sağlıklı olduğunu söyledi. büyük kızımınkinin de iyi olduğunu fakat dopler değerleri bakımından kan akışının küçük kızımda daha iyi olduğunu söyledi. ama 2 hafta küçük işte. 10 gün sonra tekrar kontrole gideceğiz. doktor kilo farkının daha da artmasını istemiyor. yine protein ağrlık beslen ama çok bir şey değişmeyecektir dedi. moralini bozma dedi. 10 gün sonra tekrar bakalım o zaman ne yapacağımıza karar veririz, daha sık takibini yapalım dedi. her halde ilaç vs. kullanmaya başlayacağız. başka da ne olacağını bilmiyorum şimdilik.
zaten proteinden başka bir şey yemiyorum desem yeridir. ama olacağını varıyor. doktor protein miktarını artırsan da bir şey değişmeyecek dedi.
bu arada 70 kilo olmuşum. 3 haftada 6 kilo almışım. şok oldum. aldığım protenler bana kilo yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…