2013 ikiz anne adayları buraya

Biraz ağlıyorlar tabi. İnsanın içi acıyor oğlumun topuğu motor oldu yazık. Biz 36 yı tamamlayamadık teyzesi 35+3 de kaldık maalesef

verdiğin bilgiler için teşekkürederiz canım.ben ikisini emzirmek zor olur diye düşündüğümden önceden sağıp birini emzirirken diğerine eşim biberonla verir diye düşünmüştüm.mantıklı mı sence?

Biraz ağlıyorlar tabi. İnsanın içi acıyor oğlumun topuğu motor oldu yazık. Biz 36 yı tamamlayamadık teyzesi 35+3 de kaldık maalesef

ayyy çok şükür ya... hem 35 de hemde küvezde kalmayan birini duyunca rahatladım
ve sana devlet hastanesi hakkındaki görüşlerine bi daha inandım
Rabbim bizlere de nasip etsin sağlıklıca eve gelmeyi...
kusura bakma çok soruyorum ama kızlarla karıştırdım seninkiler kaç kg doğmuştu

Bencebiberonahiç bulaşma. Becerebilirsen ikisini aynı anda emzir bu sütün artmasını sağlıyormuş internetten bakabilirsin pozisyona. Ben beceremedim çok küçük oldukları için kavrayamadım ikisini birden. Dedim ya zaten sürekli uyku modundalar tabi ki biri ederken digerinin ağladığı da oluyor ama cıyak cıyak değil. İki ağlayıp susuyorlar zaten. Biberon yerine şırıngayı tavsiye ederim şu aşamada böylece memeyi de unutmamış olurlar.

Tatlım bu meseleyi çok inceledim ben. Doktor velilerim hatta kadın doğumlu öğrencim var. Cidden durum bu. Bu arada oğlum 2220 kızım 2330 kg dogdular

Amin canım inşallah, biraz daha dayansın bebeklerin. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Yani sancı denince hepimizin kafasında böyle insanı kıvratan, iki büklüm yapan cinsten bir şeyler geliyor ama herkeste farklı ortaya çıkabiliyor. Hayırlısı ne diyelim. Etrafımızdakilerin söylemlerine gelince sanırım en güzeli kulak tıkamak dediğin gibi. Gereksiz muhabbetler ya da üstünlük kompleksi işte

kızlar hastane konusunda ben de bir türlü karar veremedim.hem araştırma hastanesine hem de özele gidiyorum.özelde yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok.araştırmada var ama her gittiğimde başka dr ilgileniyo ve doğum zamanında da kim nöbetteyse o giriyormuş.ve kadın doğum bölümünde sadece bir tane özel oda varmış.şimdiden nasıl olacak diye kara kara düşünmeye başladım

evet canım herkesin ki farklı az bi sancıyı da önemseyin
boşverdim herkesi sadece kuzularımı düşünüyorum
Allah herkese selametlik versin

SAĞOLASIN
amin inş.
kızımı da bugün aldık çok şükür

sağolasın
canını sıkma RABBİM istediyse 36 yı da görürsün merak etme
sağolasın
evet şükürler olsun
darısı başınıza inş.
evet bu pompayı aldım ,ben memnunum güzel çekiyor ve çekiş için de ayarlar var bir sürü çekiş ayarı var azdan çoğa doğru

ohhhhhhh maşallah canım
kızını da en kısa zamanda alıp gelirsin koynuna
zamanla her şey rayına oturacak delikız
dualarım bebeğinle ve seninle
amin inş. sağolasın
sağolasın
pompa yukardaki pompa
oğlum mehmet yiğit ,kızım da büşra
çok şükür güzel haberrrr....
sağolasın

ben 2 gün önce girmiştim ultrasona kız 2600 oğlan 2700 dü ,doğduklarında kız 2350 oğlan 2600 doğdu
özelde yaptım çok da memnun kaldım
inş. ben fotolarını koyarım buraya bi ara ..

hoşbulduk canımheee accık öküüzdür de benim aşkım naparsın işte kardeş allah vergisi

cnm kaç haftalık kalp atışlarını duydunmu benim de alttan muaynede 2 kese gözüktü ama kesin iikiz diiyemem muhtemelen ikiz dedii..senin nasıl die merak ettim :)

eray bey fakültede doçentti sanırım. bence de sgk ile anlaşması olan bir hastaneye git. doğumdan sonra ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz. bebeklerin sağlık problemi olabilir, asıl o zaman gerekli para. tutup da bence doğum için dünyanın parası vermeye ne gerek var. durumun varsa bilemem tabi.
akademi hastanesinin anlaşması var. sezaryen ücreti 1100 lira. muayene ücretide 75 lira.

ay evimiz şenlendiyaaaa bebeklerimiz geldi....delikız allah seni evlatlarından hiç ayırmasın...foto koyarsan çokmuküçükler biz daha pek idrak edemiyoz biz:)

ay evimiz şenlendiyaaaa bebeklerimiz geldi....delikız allah seni evlatlarından hiç ayırmasın...foto koyarsan çokmuküçükler biz daha pek idrak edemiyoz biz:)

ben sürekli özel hastanelerin internet sitelerine girip yenidopan ikizlerin fotolarına ve kaç kilo ile doğduklarına bakıyorum. takıntı oldu sanırım :)
çok küçükler gerçekten, kıyafetlerin içinde nasıl da kayboluyorlar. malesef tek bebeklerin yanında da çirkin kalıyorlar

Canım hadi cok gecmiş olsun. Rabbim sana bağışlasın meleklerini. Darısı diğer bebekleri.

arkadaşlar içinizde kocaelinde doğum yapmış yada yapacak olan var mı?hangi dr. hangi hastaneye gidiyosunuz

canım bende gebze de oturuyorum.medikal parkı beğeniyorum ama orda ikiz doğum yapan varmı bilmiyorum,kardeşim 2 ay önce normal doğum yaptı orda tek gebelikti,550 tl verdi.ben kendim için fiyat alınca yazarım.ben önce maltepe dragosta sema hastanesine gidiyodum ikiz ve düşük tehlikesi olduğunu öğrenince yakınımızda olan john hopkins...anadolu hastanesine gidiyorum,doktorum dç. çok iyi ilgileniyo,yalnız doğumu sorunca şok oldum yılbaşından önce iki bebek olduğu için 7500 dediler artı 1er buçuk da bakım ücreti varmış etti,10.500 daha yılbaşı zammından haberimiz yok bilemiyorum düşünüyorum ne yapsak diye ama doğumdan, hele sezeryandan çok korkuyorum bi yanda canım bi yanda para hayırlısı inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…