- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.601
maşallah kuzucuklara...
sarılık olmamaları avantaj..kilo kaybı çok normal zaten her bebekte oluyormuş
topuk kanı vermek zor diyorlar ....umarım ağlamamışlardır
bende nedense sütümün yeteceğini düşünüyorum hep.... yeterki sağlıklı zamanında gelsinler.
sen 36 haftayı tamamlamış mıydın??
Canım bir sürü bir şeyler yazdım meger sistemden düşmüştüm. Yazdığım hersey silindi. Henüz yenidoğanlar Uyku modunda olduğu için ciddi sorunlar yaşamıyoruz. İki saatte bir emzirmeye çalışıyorum zaten onlar da uyanıyorlar mutlaka. Bugün ikinci topuk kanı için hastaneye gittik rutin muayeneleri yapıldı sarılık testi yapıldı sorun çıkmadı cok şükür sadece 70gram kadar kilo kaybı var o da dogum kilolarının %10u kadar normalmiş ilk hafta çünkü vucutlarındaki şişlik gitmiş. Hastanede kaldığımız gün mama takviyesi yaptılar ve vizede düşük kilolu bebek maması aldırdılar ama sonraki gün sütüm arttı almış bulunduğumuz için günde iki şırınga yani 20cc veriyorum. Doktorum vermesen de olur her anne çocuğumı için yeterli sütü üretir yeterli sütüm yetmiyor diye kendini şartlandırma işte o zaman yetmez dedi. Merak ettiğin şeyleri cevaplayabilirim :)
Biraz ağlıyorlar tabi. İnsanın içi acıyor oğlumun topuğu motor oldu yazık. Biz 36 yı tamamlayamadık teyzesi 35+3 de kaldık maalesef
verdiğin bilgiler için teşekkürederiz canım.ben ikisini emzirmek zor olur diye düşündüğümden önceden sağıp birini emzirirken diğerine eşim biberonla verir diye düşünmüştüm.mantıklı mı sence?
ayyy çok şükür ya... hem 35 de hemde küvezde kalmayan birini duyunca rahatladım
ve sana devlet hastanesi hakkındaki görüşlerine bi daha inandım
Rabbim bizlere de nasip etsin sağlıklıca eve gelmeyi...
kusura bakma çok soruyorum ama kızlarla karıştırdım seninkiler kaç kg doğmuştu
Tatlım bu meseleyi çok inceledim ben. Doktor velilerim hatta kadın doğumlu öğrencim var. Cidden durum bu. Bu arada oğlum 2220 kızım 2330 kg dogdular
selam ikiz anneleri ve anne adayyları bende ikiz annesiyimmmm benide alın aranıza
yok canım seni en iyi ben ve burdaki arkadaşlarım anlar
başkasına anlatsan ne çare... bana araları 1 yaş olan çocuklu anneler bizde ikiz gibi büyüttük diyolar ya ...hatta daha zormuş :))) artık kapattım onlara kulaklarımı :))
hemen sancıdan bahsedeyim
korkutmayım ama benim beklediğim gibi bişey değil bu sancı... hani şiddetli bi ağrı gibi düşünme
karnın çok sertleşiyor ve uzun süreli kalıyorsa yani 10dk gibi bu önemli...kasılmanın ötesi diyebilirim bende öyle oluyor çünkü
sancıya gelince gaz sancısına benziyo arada girip çıkıyor ...şiddetli değil...
benim solda başladı sonra sağa geçti bazen her tarafta oluyor ... bana sorsan önemsemezdim ama bi nst ye gireyim dedim
hatta kahvaltı yapmadaN dr.a gittim kaynanama dedim ki ben gelene kadar çayı koy ama hastaneden çıkamadım :))
hafif de olsa ağrılarınızı önemseyin derim
benim şu an daha şiddetli ama periyodik olmadıkça dr.um çok önemseme dedi... her akşam arayıp söylüyorum
inşallah kuzularım 4 hafta kadar daha dayanır
hoşgeldinnn...öküzüm e çok güldüm yaaaa...
evet canım herkesin ki farklı az bi sancıyı da önemseyinAmin canım inşallah, biraz daha dayansın bebeklerin. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Yani sancı denince hepimizin kafasında böyle insanı kıvratan, iki büklüm yapan cinsten bir şeyler geliyor ama herkeste farklı ortaya çıkabiliyor. Hayırlısı ne diyelim. Etrafımızdakilerin söylemlerine gelince sanırım en güzeli kulak tıkamak dediğin gibi. Gereksiz muhabbetler ya da üstünlük kompleksi işte
SAĞOLASINCanım çok sevindim yaa gözünüz aydın, oğlun nasıl? Kızım için bir zaman verdiler mi ? İnşallah en hızlı şekilde ona da kavuşacaksınız. Allah hepinize sağlıklar versin, em hayırlı şekilde sonuçlandırsın. Azcık daha gayret...
sağolasınGunaydiiiinnn
delikiz cok sevindim canim gozunaydin
ben dun gece yine sancilandim
dr.a gitmedim cnk ilactan baska o da bisey yapamiyir...sabah iyi uyandim bugun trkrar konusacagim belki igne de yapabilir
32.hafta bana uzak gelirdi simdi 36 gozumde buyuuyor
beni de duanizdan eksik etmeyin kizlar
sağolasınCanım gözün aydın, nasıl sevindim bilemezsin, akşam okudum yazdıklarını ancak yorum yapabiliyorum, gece seni hayal ettim, bebişin yanında, ne mutlu olmuşsundur.(Maşallah)
Rabbim en kısa zamanda sağlık ve mutlulukla kızını da yanına getirmeni nasip eder inşallah.
SPECTRA-3 SÜT POMPASI almıştın değil mi, resimdekinin aynısından mı?Sen memnun kalırsan ben de ondan alırım kısmet olursa.
Eki Görüntüle 604855
.
amin inş. sağolasınohhhhhhh maşallah canım
kızını da en kısa zamanda alıp gelirsin koynuna
zamanla her şey rayına oturacak delikız
dualarım bebeğinle ve seninle
sağolasınMaşallah oğluşuna, çok sevindim canım. İnşallah kızın da oğlun da evinde sağlıkla büyürler. Kızın nasıl, onun da böyle güzel haberlerini bekliyoruz. İsimlerini koydunuz değil mi?
Bu arada Göğüs pompasının markasını da yazarsan çok sevinirim canım
sağolasınçok şükür güzel haberrrr....
delikız, mehmetderya ve zckum
bebekleriniz son ultrasonda kaç kilo gözüküyordu ve gerçekte kaç kilo doğdular? yanılma payı aşağı yukarı ne kadar oldu? büyük bir fark olmadı değil mi?
bir de özelde mi doğum yaptınız? normalde özel hataneler yenidoğanların fotoğraflarını koyuyor sitelerine. görmek isteriz varsa eğer.
hoşbulduk canımheee accık öküüzdür de benim aşkım naparsın işte kardeş allah vergisi
ben gebze de oturuyorum.dr. izmitte eray çalışkan a gidiyorum.ama dr. 2-3 hastane seçenek verecek dogum için.konak,acıbadem,medikalpark bir iki tane daha vardı ama şimdi hatırlamıyorum.iki hafta sonra kontrolde konuşurum artık tam isimleri alırım.açıkcası benim gönlümden geçen ssk ile anlaşması olan bi hastane bakalım hayırlısı.senin gittiğin hastanenin var mı ssk ile anlaşması?
SAĞOLASIN
amin inş.
kızımı da bugün aldık çok şükür
sağolasın
canını sıkma RABBİM istediyse 36 yı da görürsün merak etme
sağolasın
evet şükürler olsun
darısı başınıza inş.
evet bu pompayı aldım ,ben memnunum güzel çekiyor ve çekiş için de ayarlar var bir sürü çekiş ayarı var azdan çoğa doğru
amin inş. sağolasın
sağolasın
pompa yukardaki pompa
oğlum mehmet yiğit ,kızım da büşra
sağolasın
ben 2 gün önce girmiştim ultrasona kız 2600 oğlan 2700 dü ,doğduklarında kız 2350 oğlan 2600 doğdu
özelde yaptım çok da memnun kaldım
inş. ben fotolarını koyarım buraya bi ara ..
ay evimiz şenlendiyaaaa bebeklerimiz geldi....delikız allah seni evlatlarından hiç ayırmasın...foto koyarsan çokmuküçükler biz daha pek idrak edemiyoz biz:)
SAĞOLASIN
amin inş.
kızımı da bugün aldık çok şükür
sağolasın
canını sıkma RABBİM istediyse 36 yı da görürsün merak etme
sağolasın
evet şükürler olsun
darısı başınıza inş.
evet bu pompayı aldım ,ben memnunum güzel çekiyor ve çekiş için de ayarlar var bir sürü çekiş ayarı var azdan çoğa doğru
amin inş. sağolasın
sağolasın
pompa yukardaki pompa
oğlum mehmet yiğit ,kızım da büşra
sağolasın
ben 2 gün önce girmiştim ultrasona kız 2600 oğlan 2700 dü ,doğduklarında kız 2350 oğlan 2600 doğdu
özelde yaptım çok da memnun kaldım
inş. ben fotolarını koyarım buraya bi ara ..
arkadaşlar içinizde kocaelinde doğum yapmış yada yapacak olan var mı?hangi dr. hangi hastaneye gidiyosunuz
selam ikiz anneleri ve anne adayyları bende ikiz annesiyimmmm benide alın aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?