- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.621
SAĞOLASIN
amin inş.
kızımı da bugün aldık çok şükür
sağolasın
canını sıkma RABBİM istediyse 36 yı da görürsün merak etme
sağolasın
evet şükürler olsun
darısı başınıza inş.
evet bu pompayı aldım ,ben memnunum güzel çekiyor ve çekiş için de ayarlar var bir sürü çekiş ayarı var azdan çoğa doğru
amin inş. sağolasın
sağolasın
pompa yukardaki pompa
oğlum mehmet yiğit ,kızım da büşra
sağolasın
ben 2 gün önce girmiştim ultrasona kız 2600 oğlan 2700 dü ,doğduklarında kız 2350 oğlan 2600 doğdu
özelde yaptım çok da memnun kaldım
inş. ben fotolarını koyarım buraya bi ara ..
saat sabahın dördü, ve uykumdan uyandım. aklıma bin bir türlü şey geliyor. sanırım korkmaya başladım. uyku aralarında aklım hep bebeklerde.
saat sabahın dördü, ve uykumdan uyandım. aklıma bin bir türlü şey geliyor. sanırım korkmaya başladım. uyku aralarında aklım hep bebeklerde.
KIZLAR MÜJDEEEEE, öncelikle mehmetderya ve delikız ikiniziide tebrik ediyorum kuzularınızla mutlu sağlıklı bi ömür diliyorum...benim küçük mucizemde evimize geldi sonunda,pazar günü çıkarttık,2 kiloyu bekleyeceklerdi ama süpriz bi şekilde,1840 gr ile yolladılar,çok küçük kuşumama ben ona bi güzel bakıp tosun yapcam :) ikiz bebişlerim olduğunu yeni anladım,çok zormuş,diyorumya,tek başına,hem bebeklerine,hem evine hem eşine bakacaklara ve bakanlara hayranım,allah herkese kolaylık versin,ikisi aynı anda acıkıyo,ağlıyo,bi uyku düzeni falan oturtamadım,inş bi düzene girer,birbirimize dua edelim...
selam ikiz anneleri ve anne adayyları bende ikiz annesiyimmmm benide alın aranıza
canım bende gebze de oturuyorum.medikal parkı beğeniyorum ama orda ikiz doğum yapan varmı bilmiyorum,kardeşim 2 ay önce normal doğum yaptı orda tek gebelikti,550 tl verdi.ben kendim için fiyat alınca yazarım.ben önce maltepe dragosta sema hastanesine gidiyodum ikiz ve düşük tehlikesi olduğunu öğrenince yakınımızda olan john hopkins...anadolu hastanesine gidiyorum,doktorum dç. çok iyi ilgileniyo,yalnız doğumu sorunca şok oldum yılbaşından önce iki bebek olduğu için 7500 dediler artı 1er buçuk da bakım ücreti varmış etti,10.500 daha yılbaşı zammından haberimiz yok bilemiyorum düşünüyorum ne yapsak diye ama doğumdan, hele sezeryandan çok korkuyorum bi yanda canım bi yanda para hayırlısı inşallah....
selam ikiz anneleri ve anne adayyları bende ikiz annesiyimmmm benide alın aranıza
bonny3845 herşeyin yolunda olmasına sevindim inşallah sonuna kadar böyle gider. maşallah bebişlerin eşyalarıda çok güzel inşallah odalarında sağlıklı ve huzurla büyürler
,delikız ve başak gözünüz aydın, çok sevindim. Maşallah size ve bebişlerinize. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.
Hoş geldin canım, hayırlı olsun hamileliğin. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Dün akşamdan beri arada bir karnım sertleşiyor ve tümsek oluşuyordu. Bu sabah da ara ara devam etti, bir de kaç kez tuvalete gitsem de geçmeyen gaz sancısına benzer sancı hissediyordum, evham mı değil mi ayırt edemiyordum, çok gerildim haliyle. Doktorumu aradım, tarif ettim durumumu, sağ olsun kontrole 2 hafta olmasına rağmen "Gel bakarız durumuna, en azından rahatlmış olursun" dedi. Gittik, karnımı bir süre kontrol etti ama o sırada sertlik oluşmadı, ultrasonda baktı "Rahim ağzında kısalma yok. Şu aşamada yapabileceğimiz bir şey yok bol bol su iç, kalçanın altına yastık koy ve bol bol yat. 28. haftayı görürsek rahatlarız" dedi. Tamamen olmasa da biraz rahatladım şükür, sonuçta bir aksilik olsa fark ederdi değil mi?
Kuzucuklarımı da gördüm, maşallah onlara.
Bu arada hastane çıkışında bebişlerimize mobilya bakmaya gittik.(Zira uzun süre dışarı çıkamayacağım.) Çilek bebek odalarını görüp beğendikten sonra Belis mobilyadan vazgeçmiştim zaten.Çilekte sezon sonu %30 indirim varmış. "Ya Allah ya bismillah" deyip bebişlerime bu cicileri aldık teyzeleri. Allah korusun bir aksilik durumunda paketten çıkmadığı sürece iade edebileceğimiz garantisini de aldık. Bebişlerim sağlıkla doğsun inşallah mobilyalarını sonra isteyeceğim. Durum böyle olunca gönül rahatlığıyla aldım. Rabbim hepimizin bebişlerine sağlık ve sıhhatle doğmayı nasip etsin inşallah. Bizde durumlar böyle teyzeleri.
Eki Görüntüle 605961 Eki Görüntüle 605962 Eki Görüntüle 605963 Eki Görüntüle 605964
Gözünüz aydın.Allah ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,uzun ve hayırlı ömürler versin bebişlerimize.Bu arada kızlar sadece süt mü veriyorsunu bebişlere?Ben mama da veriyorum,hem gelişsinler diye hemde sütüm çok fazla değil hala...
Geçmişe göz atmaya fırsat bulamadım,ama hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkürler...
Dün akşam ilk defa Akın bebişimi emzirmeye gittim hastaneye.Çok şükür emdi yavaş yavaşta olsa.Bugünde saat 10 da tekrar gidecektik,saat 9:30 da hastaneden aradılar ve bebişimiz çok şükür taburcu oldu teyzeleri...
Darısı da sizlere olsun,eviniz bebişlerinizin kokusu ve sesleriyle dolsun...
seninde az kalmış..nasılsın hazırlıklar nasıl? bebekler nasıl?
Gözünüz aydın.Allah ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,uzun ve hayırlı ömürler versin bebişlerimize.Bu arada kızlar sadece süt mü veriyorsunu bebişlere?Ben mama da veriyorum,hem gelişsinler diye hemde sütüm çok fazla değil hala...
Geçmişe göz atmaya fırsat bulamadım,ama hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkürler...
Dün akşam ilk defa Akın bebişimi emzirmeye gittim hastaneye.Çok şükür emdi yavaş yavaşta olsa.Bugünde saat 10 da tekrar gidecektik,saat 9:30 da hastaneden aradılar ve bebişimiz çok şükür taburcu oldu teyzeleri...
Darısı da sizlere olsun,eviniz bebişlerinizin kokusu ve sesleriyle dolsun...
Dogum yapan arkadaşlar gözünüz aydın allah yavrularınızı bagışlasın analı babalı büyütsün.Arkadaşlar idrar yolu enfeksyonu sebebiyle doktorum ampisit diye bir antibiyotik vermişti içmedim ama artık son aşamaya geldim tehlikeli olurmuş diye içiyorum aranızda antibiyotik kulanan başka kimse var mı?
Dogum yapan arkadaşlar gözünüz aydın allah yavrularınızı bagışlasın analı babalı büyütsün.Arkadaşlar idrar yolu enfeksyonu sebebiyle doktorum ampisit diye bir antibiyotik vermişti içmedim ama artık son aşamaya geldim tehlikeli olurmuş diye içiyorum aranızda antibiyotik kulanan başka kimse var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?