2013 ikiz anne adayları buraya

delikız**gözün aydın çok çoookkkk sevindim kızında gelmiş aranıza mutlu,sağlıklı günler sizi bekliyo inşallah.evde insan hertürlü bakar onlara ,hastaneye gidip gelmek çok zordu eminim.allahım sanada sağlık ve güç versinde bebişlerini güzel güzel büyüt inşallahhhhh...

Canım gözünaydın. Diğer meleğin de gelmiş yanına çok şükür. Çok sevindim inan. İsimleri de çok güzel. Allah isimleriyle güzel ve uzun ömürler versin bebeklerine

saat sabahın dördü, ve uykumdan uyandım. aklıma bin bir türlü şey geliyor. sanırım korkmaya başladım. uyku aralarında aklım hep bebeklerde.

canım bende her saat başı uyanıyorumdur uyuyamadığım saatleri saymıyorum.dediğin gibi aynen gözümü açıyorum bebişlerim aklımda,eşiminde benimde rüyalarımızda hep doğum yapmışım,geçen gün rüyamda kırkım çıkmıştı öyle rahatlamıştımki...kalktım rüyaaaaa... bebişlerimin sağlığı nasıl olur,hangi hastanede doğum yaparım bide sezeryandan ,ameliyattan çok korkuyorum,benim kaygılarımda bunlar.ikizler burcuyum huyumdan nefret ediyorum,herşeyi didiklerim iyice,çok pipirikliyim..ve daha 22. haftamdayım ...

KIZLAR MÜJDEEEEE, öncelikle mehmetderya ve delikız ikiniziide tebrik ediyorum kuzularınızla mutlu sağlıklı bi ömür diliyorum...benim küçük mucizemde evimize geldi sonunda,pazar günü çıkarttık,2 kiloyu bekleyeceklerdi ama süpriz bi şekilde,1840 gr ile yolladılar,çok küçük kuşum ama ben ona bi güzel bakıp tosun yapcam :) ikiz bebişlerim olduğunu yeni anladım,çok zormuş,diyorumya,tek başına,hem bebeklerine,hem evine hem eşine bakacaklara ve bakanlara hayranım,allah herkese kolaylık versin,ikisi aynı anda acıkıyo,ağlıyo,bi uyku düzeni falan oturtamadım,inş bi düzene girer,birbirimize dua edelim...

çok sevindim, gözünüz aydın. nasıl birbirlerinin ağlamalarına tepki veriyorlar mı? farkediyorlar mı birbirlerini? umarım en kısa zamanda toparlar kendisini. gerçekten mucize gibi. çok küçük doğru bebeğin. çok sevindim. nihayet bir araya geldiniz, mutluluklar diliyorum.

delikız ve başak gözünüz aydın, çok sevindim. Maşallah size ve bebişlerinize. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.

selam ikiz anneleri ve anne adayyları bende ikiz annesiyimmmm benide alın aranıza

Hoş geldin canım, hayırlı olsun hamileliğin. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

Dün akşamdan beri arada bir karnım sertleşiyor ve tümsek oluşuyordu. Bu sabah da ara ara devam etti, bir de kaç kez tuvalete gitsem de geçmeyen gaz sancısına benzer sancı hissediyordum, evham mı değil mi ayırt edemiyordum, çok gerildim haliyle. Doktorumu aradım, tarif ettim durumumu, sağ olsun kontrole 2 hafta olmasına rağmen "Gel bakarız durumuna, en azından rahatlmış olursun" dedi. Gittik, karnımı bir süre kontrol etti ama o sırada sertlik oluşmadı, ultrasonda baktı "Rahim ağzında kısalma yok. Şu aşamada yapabileceğimiz bir şey yok bol bol su iç, kalçanın altına yastık koy ve bol bol yat. 28. haftayı görürsek rahatlarız" dedi. Tamamen olmasa da biraz rahatladım şükür, sonuçta bir aksilik olsa fark ederdi değil mi?
Kuzucuklarımı da gördüm, maşallah onlara.
Bu arada hastane çıkışında bebişlerimize mobilya bakmaya gittik.(Zira uzun süre dışarı çıkamayacağım.) Çilek bebek odalarını görüp beğendikten sonra Belis mobilyadan vazgeçmiştim zaten.Çilekte sezon sonu %30 indirim varmış. "Ya Allah ya bismillah" deyip bebişlerime bu cicileri aldık teyzeleri. Allah korusun bir aksilik durumunda paketten çıkmadığı sürece iade edebileceğimiz garantisini de aldık. Bebişlerim sağlıkla doğsun inşallah mobilyalarını sonra isteyeceğim. Durum böyle olunca gönül rahatlığıyla aldım. Rabbim hepimizin bebişlerine sağlık ve sıhhatle doğmayı nasip etsin inşallah. Bizde durumlar böyle teyzeleri.

Eki Görüntüle 605963

Son düzenleme:

bence verme o kadar para. herkes sezaryen oluyor. beyin ameliyatı da değil ki bu. tabi herkesin korkuları da farklıdır. sen istanbulun ve izmitin ortasındasın. bence sgk ile anlaşmalı bir hastane bul istanbuldan veya izmitten. gerçi herkes maddi durumuna göre hareket eder, ama bence çok fazla bu miktar. doğum sonrasına da hazırlamalız kendimizi. ikizlerde değşik problemler çıkabilyor. şimdi hastane bebekleri küveze koymak isteyecek veya koymak gerekecek o zaman gör sen ödeyeceğin parayı. bence bunları da araştır.
neden olmasın ki medikal parkta ikiz doğum yaptıran. ikiz olanı kapıdan çevirmiyorlardır herhalde. bence bir kere muayeneye giderek kendin öğrenebilirsin.

bonny3845 herşeyin yolunda olmasına sevindim inşallah sonuna kadar böyle gider. maşallah bebişlerin eşyalarıda çok güzel inşallah odalarında sağlıklı ve huzurla büyürler

bonny3845 herşeyin yolunda olmasına sevindim inşallah sonuna kadar böyle gider. maşallah bebişlerin eşyalarıda çok güzel inşallah odalarında sağlıklı ve huzurla büyürler

Çok sağ ol canım, nasıl cesaret ettim ben de hayret ettim kendime. :) Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.

Gözünüz aydın.Allah ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,uzun ve hayırlı ömürler versin bebişlerimize.Bu arada kızlar sadece süt mü veriyorsunu bebişlere?Ben mama da veriyorum,hem gelişsinler diye hemde sütüm çok fazla değil hala...

Geçmişe göz atmaya fırsat bulamadım,ama hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkürler...
Dün akşam ilk defa Akın bebişimi emzirmeye gittim hastaneye.Çok şükür emdi yavaş yavaşta olsa.Bugünde saat 10 da tekrar gidecektik,saat 9:30 da hastaneden aradılar ve bebişimiz çok şükür taburcu oldu teyzeleri...
Darısı da sizlere olsun,eviniz bebişlerinizin kokusu ve sesleriyle dolsun...

Son düzenleme:
,
canım bu ara burda okuduklarımızdan epeyli etkileniyoruz sanırım.o kasılma dediğin durum bizim gibi 28-29.haftalara gelince ne hallere gelicek inanamazsın.karnında dağlar tepeler,huniler,çıkıntılar oluşucak.daha sakin ol.dinlenmeye çalış bol bol.25.haftalarda doktorlar günde 6 saat istirahat veriyoür zaten.aldıkların çok ama çok güzel.allah güzel günlerde kullanmayı nasipetsin inşallahh..dikat et kendine..

ya çok güzelsiniz hepinizzzz...bende artık kucağıma almak istiyorum onları ama dahada var acele etmemeliyim...yoksa onlarda acele eder mazallah.

Dogum yapan arkadaşlar gözünüz aydın allah yavrularınızı bagışlasın analı babalı büyütsün.Arkadaşlar idrar yolu enfeksyonu sebebiyle doktorum ampisit diye bir antibiyotik vermişti içmedim ama artık son aşamaya geldim tehlikeli olurmuş diye içiyorum aranızda antibiyotik kulanan başka kimse var mı?

seninde az kalmış..nasılsın hazırlıklar nasıl? bebekler nasıl?

az kaldı sayılır,bakalım ben 36 yı görebilecek miyim?
bebekler şimdilik iyiler teyzesi 2 kilonun üzerindeler
ama bakalım her an herşey olabilir.hazırlıklar bitti sayılır,bu hafta çantalarını hazırlıycam,Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Maşallah bebişlerine, gözün aydın. Çok şükür güzel haberler alıyoruz her birinizden. Mutluluğunuz daim olsun.

ben kullanmadım hiç öyle bi duruma gelmedim ama mutlaka iç canım emin ol o iltihap antibiyotikten daha riskli.vücut bebekleri iltihaptan korumak için doğuma kadar gidebiliryormuş o yüzden ilaçlarını aksatma.daha çok erken bundan sonra kendine daha dikat edersin.geçmiş olsun.

ben kullandım canım
hem fitil, hem antibiyotik
allah korusun kullanmaman daha tehlikeli
çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…