2013 ikiz anne adayları buraya

sinem nasılsın?
tansiyonundan yana sıkıntın yoktur inşallah
bu arada yeni yıl doğum fiyatlarından haberin var mı?

mrb anne adayları ve anneler inanın bu yazılanları okudukça o kadar rahatlıyorumki bir çoğunuzun yaşadıklarını elbette bende yaşıyorum vede çevremdekilere bunları anlatmakta güçlük çekiyorum kimi çok abarttığımı düşünüyor kimi halime acıyor ama kimle konuşursam konuşayım buradaki kadar rahatlayamıyorum. Bilmediğim bir çok şeyi öğrendim sayenizde yada bildiğimi sandığım yanlışlarımı gördüm. Eşimde askerde herşeyi yalnız yaşıyorum ailem yanımda ama eşimin yerini kimse alamıyor malesef iyiki bu başlık açılmış yalnızlığımı aldınız yazdıklarınıza yorum yazmasamda bir çoğunuzu tanıyor gibiyim artık :13: Rabbim yardımcımız olsun...

kızlar sabah kontrolüm var dua edin
bu ilaç acayip şişirdi beniii...
sancılarda hala devam ...dr.um izine çıkıyo ama neyseki şehir dışına çıkmayacak gibi
bütün sorular kafamda birikti 3 de ilaç için kalktım hala uyuyamadım (

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. dualarımız seninle

hoşgeldin aramıza inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin
en güzel günlerini yalnız yaşıyorsun allah yardımcın olsun
hafta olarak büyüksün seninde paylaşımlarını bekliyoruz

güzel haberlerini bekliyoruz. sona kadar dayanacaksın inşallah.

Günaydın...

Hayırlı,sağlıklı,güzel bir gün olması dileğiyle...
Delikız,Başak,Mehmetderya bebişler taburcu olmuş çok sevindim,çok şükür.Rabbim sağlık,iyilik versin....

Bonny3845 çok cici bir takım,sağlıkla,güle güle,iyi günlerde kullanın inşallah canım
Dosba hayırlı,iyilik haberlerinizi bekliyoruz canım

Kızlar ciğer geliştirici iğnemizi yaptırdık,inşallah faydalı olur kuzucuklarıma...

Bir haftadır;nefes darlığı,karın (alt kısmı) ağrısı,sırt,bel ağrısı,kasık ağrısı,uykusuzluk problemi tavan yapmış durumda...Zaman zaman hangisi normal,hangisi anormal diye endişelere kapılsamda bir şekilde istırahatla üstesinden gelmeye çalışıyorum....Allah bebeklerimizi korusun,sağlık versin,vaktinde,hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.

Aramıza hoş geldin, Allah kolaylık versin durumun çok zor gerçekten. Bu süreçte eşinden ayrı olman konusunda "Vardır bir hayır" de, moralini bozma. Hayırlısı olsun hakkınızda, Rabbim sağlık ve sıhhatle bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin tüm sıkıntılarını unutursun inşallah.

Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah. Zor olsa da bu aralar en çok duyduğum sözü uygulamak lazım sanırım. "Olumlu düşünelim, her şey olumlu olsun."

Çok sağ ol canım, hepimiz aldığımız cicileri bebişlerimizle birlikte mutlu günlerde kulllanalım inşallah. Şifa olsun o iğne bebişlerine inşallah. Geçmiş olsun, ben de çok gergin yattım bu gece, dünün etkisiyle sanırım. Dediğin gibi tek yapacağımız bol bol dinlenmek ve tevekkül etmek...

Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah, rahat ve güzel bir doğum diliyorum :) <3 Bende birgün evlenip hamile kalırsam benimde ikizlerim olcak gibime geliyor, ailede var, hayırlısı herşeyin :))

güzel haberlerini bekliyoruz canım
inşallahhhhhhhhhhh

arkadaşlar 5-6 hafta önceki yazılarınızı okudum
gerçekten ağda zararlı mı? şuandaki düşünceleriniz ne?

ben hamilelik boyunca yaptırmadım ama doğuma giderken yaptırmayı düşünüyorum

canım aldıkların çok çok güzelllllll
niye aldım diye sakın düşünme, tabiki alacaksın, ben de senin haftalarındayken yatklarını falan almıştım, inan birkaç haftada inanılmaz ağırlaşıyorsun ve istesende belki dışarı çıkıp alamayacaksın bazı şeyleri
bence eksikliklerini gönlüne göre tamamla ve köşene çekil bebeklerini bekle
aldıklarını sağlıklı ve güzel günlerde kullanın inşallah

bende ikiz annesi adayıyım, ilk hamileliğim ve normal yollardan ikizlerim oldu. korku ve heyecan bir arada sizde tahmin edebiliyorsunuzdur. bebişlerimi çooook merak ediyorum 18 haftalık hamileyim ve kızlarım olacak:) sizlerin enerjiniz benide üye ve cevap yazma isteği içinde bıraktı.
hepinize sorunsuz hamilelikler diliyorum.

Çok sağ ol canım, beğenmene sevindim. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Ufaktan başlamak lazım diğer ihtiyaçlar için de... Annem gelsin de, kıyafet vs. alışverişini onunla birlikte yapmak istiyorum kısmetse. Ne de olsa anneler her şeyin en iyisini bilirler.

Son düzenleme:

Hoş geldin canım, hayırlı olsun... Sağlık ve mutlulukla bebişlerini kucağına alırsın inşallah. Mutlu paylaşımlar dilerim.

GuNaydin arkadaslar.. Nasilsiniz insallah hersey yolumdadir. Aramiza yeni gelenler hosgeldiniz dogum yapmis ve bebislerini eve cikaaran arkadaslar goznuz aydin rabbim ayirmasin sizleri.. Darisi bizlerin basina insallah. Dun kontrolum vardi sukur ikiside iyiymis bu ayin sonunda ayrintili ultrasona girecegim. Bide doktorum tetenoz asisini yaptir dedi . Aranizda bu asiyi yaptiran varmi bilgisi olan yada. Yazarsaniz sevinirim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…