- 15 Kasım 2012
- 714
- 0
- 316
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.661
GuNaydin arkadaslar.. Nasilsiniz insallah hersey yolumdadir. Aramiza yeni gelenler hosgeldiniz dogum yapmis ve bebislerini eve cikaaran arkadaslar goznuz aydin rabbim ayirmasin sizleri.. Darisi bizlerin basina insallah. Dun kontrolum vardi sukur ikiside iyiymis bu ayin sonunda ayrintili ultrasona girecegim. Bide doktorum tetenoz asisini yaptir dedi . Aranizda bu asiyi yaptiran varmi bilgisi olan yada. Yazarsaniz sevinirim ..
GuNaydin arkadaslar.. Nasilsiniz insallah hersey yolumdadir. Aramiza yeni gelenler hosgeldiniz dogum yapmis ve bebislerini eve cikaaran arkadaslar goznuz aydin rabbim ayirmasin sizleri.. Darisi bizlerin basina insallah. Dun kontrolum vardi sukur ikiside iyiymis bu ayin sonunda ayrintili ultrasona girecegim. Bide doktorum tetenoz asisini yaptir dedi . Aranizda bu asiyi yaptiran varmi bilgisi olan yada. Yazarsaniz sevinirim ..
bende ikiz annesi adayıyım, ilk hamileliğim ve normal yollardan ikizlerim oldu. korku ve heyecan bir arada sizde tahmin edebiliyorsunuzdur. bebişlerimi çooook merak ediyorum 18 haftalık hamileyim ve kızlarım olacak:) sizlerin enerjiniz benide üye ve cevap yazma isteği içinde bıraktı.
hepinize sorunsuz hamilelikler diliyorum.
Doktorumda iki doz yapiliyo dedi hatta dogumdan sonra bese tamamla sonra hic ugrasma dedi ama ben biraz korkuyorumm.simdiye kadar dusuk tehlikenmfalan olmadi ama bumdan sonra olmicak diye bisey yok insallh olmaz .bakalim yaptircam sanirim yaptirin ca haber veririm. İlk oglumdA yaptirmamistim . İ
bende ikiz annesi adayıyım, ilk hamileliğim ve normal yollardan ikizlerim oldu. korku ve heyecan bir arada sizde tahmin edebiliyorsunuzdur. bebişlerimi çooook merak ediyorum 18 haftalık hamileyim ve kızlarım olacak:) sizlerin enerjiniz benide üye ve cevap yazma isteği içinde bıraktı.
Bende çoğu yerde erken doğum riskini arttırıyor diye okudum yaptırmak istemiyorum ama doktorum ne der bilmiorum.İlk çocuğunda yaptırmamışsın bir sıkıntı cıkmamış sanırım,hem ne olurki yaptırmasak
Evet ilkinde yaptirmamistim yaptirmadigim halde 36 haftalik dogdu oyuzden tedirginim.
Bende çoğu yerde erken doğum riskini arttırıyor diye okudum yaptırmak istemiyorum ama doktorum ne der bilmiorum.İlk çocuğunda yaptırmamışsın bir sıkıntı cıkmamış sanırım,hem ne olurki yaptırmasak
ama doktorum şöyle birşeyde dedi burası özel kadın hastalıkları hastanesi yani enfeksiyon kapma ihtimalin çok az neredeyse imkansız dedi. o yüzden hastane seçimi önemli bence
canım bende 22. haftamdayım ve geçen çarşamba ebe aradı çağırdı **tetenoz aşısı **var dedi.gittim ama orda fikrim değişti doktorumu aradı eşim oda kesinlikle yaptır dedi .bende 6. haftamdan beri düşüğe karşı progestan alıyorum 2 kez şimdide erken doğuma karşı doktorum devam dedi ikiz olduğundan.bide doktorum çok bilgili doç. ona çok güveniyorum bu yüzden yaptırdım,şükür bişey olmadı...yalnız 3 gün ağrı oldu.bide ben sola yatabiliyom ama o aklıma gelmedi sola yaptırmıştım sen o hataya düşme..by by...
dımDoktorumda iki doz yapiliyo dedi hatta dogumdan sonra bese tamamla sonra hic ugrasma dedi ama ben biraz korkuyorumm.simdiye kadar dusuk tehlikenmfalan olmadi ama bumdan sonra olmicak diye bisey yok insallh olmaz .bakalim ykaptircam sanirim yaptirin ca haber veririm. İlk oglumdA yaptirmamistim . İ
sinem nasılsın?
tansiyonundan yana sıkıntın yoktur inşallah
bu arada yeni yıl doğum fiyatlarından haberin var mı?
hoşgeldi yazıyo ama daha gelmediler heyecanlanmayın:) sticerler nasıl bebek şekerlerine ekleniceklerde görün istedim..beğenicekmisiniz bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?