2013 ikiz anne adayları buraya

Sana da günaydın canım. Bebişlerine maşallah, iyi olmalarına sevindim. Ben birkaç yıl önce hamile falan kalmadan 5 doz tetanoz aşımı tamamlamıştım. Koruması devam ettiğinden doktorum hamilelikte yaptırmama gerek görmedi. Ancak mayıs anneleri topiğini de takip ediyorum, orada yaptıran pek çok arkadaş oldu, bazılarının doktorları ise yaptırmadı. Hamilelikte 1 ya da 2 doz yapılıyor diye biliyorum. Aşı yapıldığı gün biraz yanma yapabiliyor kolda, o yüzden uyurken hangi tarafa yatıyorsan diğer koluna yaptır bence.

benim düşük tehlikem olduğu için ben yaptırmadım doktorumda yaptırma dedi. çünkü tetenoz aşısı düşük yapmayı tetikliyormuş

Doktorumda iki doz yapiliyo dedi hatta dogumdan sonra bese tamamla sonra hic ugrasma dedi ama ben biraz korkuyorumm.simdiye kadar dusuk tehlikenmfalan olmadi ama bumdan sonra olmicak diye bisey yok insallh olmaz .bakalim yaptircam sanirim yaptirin ca haber veririm. İlk oglumdA yaptirmamistim . İ

hoşgeldin aramıza :) ne güzel doğal yolla bulmuşsun bebişlerini Allahım sağlık ve hayırlı gebelik dönemi geçirmeyi nasip etsin

Bende çoğu yerde erken doğum riskini arttırıyor diye okudum yaptırmak istemiyorum ama doktorum ne der bilmiorum.İlk çocuğunda yaptırmamışsın bir sıkıntı cıkmamış sanırım,hem ne olurki yaptırmasak

Merhaba haftalarımız aynı ne güzel cinsiyetlerini öğrenmişsin benim daha kesinleşmedi haftaya öğrenicem inşallah.Allah hepimize kolaylık versin.

Evet ilkinde yaptirmamistim yaptirmadigim halde 36 haftalik dogdu oyuzden tedirginim.

Erken doğum riskiini arttırıyor diye okudum buralarda bende kızlar yazmış doktorları demiş filan ama direk doktordan duymadığım için birşey diyemiyorum,ben yaptırmıcam canım büyük ihtimal ama bazen doktorum söylediklerimi bunların hepsi hurafe diye bir yalanlamaya başlıyor bende ikna oluyorum.

ama doktorum şöyle birşeyde dedi burası özel kadın hastalıkları hastanesi yani enfeksiyon kapma ihtimalin çok az neredeyse imkansız dedi. o yüzden hastane seçimi önemli bence

ama doktorum şöyle birşeyde dedi burası özel kadın hastalıkları hastanesi yani enfeksiyon kapma ihtimalin çok az neredeyse imkansız dedi. o yüzden hastane seçimi önemli bence

Evet haklısın bencede hastane seçimide önemli ya yaptırmayanda çok hamile var ben bir sıkıntısı olacağını sanmıyorum yaptırmamanın

Bilmiyorum ne yapacagimi. Doktorum soyledi burdan hastaneden bisey olmaz ama sonrasi icin konustu . Hayirlisi neyse o olsun diyelim esimlede bi istişare yaparz . Durum ne gosteriyisa o artik. Hersey guzelmolur insallah ben artik yavas yavas hareketleini hissetmeye basladim ozellikle geeceleri)

canım bende 22. haftamdayım ve geçen çarşamba ebe aradı çağırdı **tetenoz aşısı **var dedi.gittim ama orda fikrim değişti doktorumu aradı eşim oda kesinlikle yaptır dedi .bende 6. haftamdan beri düşüğe karşı progestan alıyorum 2 kez şimdide erken doğuma karşı doktorum devam dedi ikiz olduğundan.bide doktorum çok bilgili doç. ona çok güveniyorum bu yüzden yaptırdım,şükür bişey olmadı...yalnız 3 gün ağrı oldu.bide ben sola yatabiliyom ama o aklıma gelmedi sola yaptırmıştım sen o hataya düşme..by by...

hoşgeldin aramıza. ben de doğal yollarla hamile kaldım. 5 senelik evliyim. ve bu 5 sene boyunca çocuk yapma fikrimiz oluşmamıştı. ilginç yanı da bu ya, ilk hamileliğim ikiz oldu. herkes çok şanslı olduğumu söylüyor. hem evliliğini yaşadın özgürce hem de 5 sene sonunda bir taşla iki kuş vurdunuz diyorlar. ikisni bir arada çıkardınız diye tepkiler alıyorum. doğum yaklaşıyor ve ben hala inanamıyorum nasıl ikiz olduğuna. evet bu konuda şanslıyım.
sorunsuz bir hamilelik diliyorum. paylaşımlarını bekliyoruz.

Tesekkur ederim canim insallh yavrularimizi tam vaktinde kucagimiza aliriz.

dım
doğum nerde olucak ?.steril olmayan bi ortamda doğum olması riski yüzünden istiyor doktorlar.ama hastaneler artık steril ben yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum.

sinem nasılsın?
tansiyonundan yana sıkıntın yoktur inşallah
bu arada yeni yıl doğum fiyatlarından haberin var mı?

papatyacım merhaba,
şimdilik iyiyiz çok şükür zaten tansiyon hapını da bıraktırdı hulusi hoca,12 8 lerde ve 11 7 lerde çıkıyor bazen,bakalım artık heran bekliyoruz,evde dinleniyorum zaten sürekli.
kan ve idrar tahlili yaptırıyor her hafta,bugünde onları vermek için büyük hastaneye gittik,akşama sonuçlar çıkacak bakalım o zaman arıycam hulusi hocayı.
doğum fiyatlarının değişeceği hiç aklıma gelmedi bak,onuda öğrenmek lazım.pazartesi kontrolüm var yine.öğrenirsem yazarım buraya ama bizimki zorunlu sezeryan olduğu için 500 tl idi çokta değişmemiştir umarım.

arkadaşlar merhaba öncellikle bu konu başlığını görünce hıh dedim tam istediğim yer...
keseleri daha görmedik daha çok yeniyim anlayacağınız ama kan değerlerinden ikiz olma ihtimali çok yüksek...
karnım ameliyatlı o nedenle çok tedirginim hem kendim hem bebekler için
benzer durumda olanlar var mı....nasıl gidiyor hamilelik?
değeri çok yüksek olup tek gebelik yaşayan var mı?
nelere dikakt edeyim?yardımcı olursanız sevinirim

hoşgeldi yazıyo ama daha gelmediler heyecanlanmayın:) sticerler nasıl bebek şekerlerine ekleniceklerde görün istedim..beğenicekmisiniz bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…