2013 ikiz anne adayları buraya

Hamile olduğunu öğrenmek çok güzel bir duygu.İkiz olduğunu duymak ise bambaşka bir heyecan.Ben göz yaşlarımı tutamamıştım her ikisinde de.İlk kan tahlilinde benim değerim de çok yüksek çıkmıştı.Doktorum şaşırmıştı.Kalp atışını duymaya gittiğimizde iki minik kalbin attığını duyduk.Rabbim hayırlısını versin

hoşgeldi yazıyo ama daha gelmediler heyecanlanmayın:) sticerler nasıl bebek şekerlerine ekleniceklerde görün istedim..beğenicekmisiniz bakalım..
Çok tatlılar.Bebeklerin kötü bir eşyası olmuyor ki zaten.Benim ablam da şimdiden bebek şekerlerimize bakmış

Geçmiş olsun canım karnım ameliyatlı derken sezaryen filan mı.Bu arada tüp bebek mi değerin kaç ? Hakkında hayırlısı olsun.

Ben cok beğendim canım çok ciciler.Bebek şekerlerini kendinizmi yapacaksınız yoksa sipariş mi?

ben kendim yapmak istiyorum bu hafta eminönüne gidicem.eğer maliyetler eş değer çıkarsa sipariş ama ucuza mal edebileceksem evde kendim yapıcam.birde ikisine tek şeker yapmak istiyorum o yüzden 1 şekere 2 sticer düşüyorum.ama bütün şekerler pembe yada mavi o yüzden kendim yapmak istiyorum.tabi birde evden uzaktayım ya canım sıkılıyo vakit geçirmiş olurum.

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. dualarımız seninle

güzel haberlerini bekliyoruz. sona kadar dayanacaksın inşallah.

güzel haberlerini bekliyoruz canım
inşallahhhhhhhhhhh

ben hamilelik boyunca yaptırmadım ama doğuma giderken yaptırmayı düşünüyorum

sağolun kızlar güzel dilekleriniz için...
evet sabah gittim nts yapıldı çok şükür sancı kalmamış bugün 8 saatte ilacı alıp yarın bırakacağım
sancı olmadıkça kullanmayacakmışım
sonuçta zor bi ilaç ( ödem tansiyon baş ağrısı mide yanması gibi birsürü yan etkisi var
artık haftada 1 defa kontrolüm var pazartesi tekrar gideceğim
rahim ağzı 37mm düşmüş ( yat dinlen diyo başkada bişey yapmıyorum zaten
artık doğum yapsanda korkma dedi... bi hafta küvezde kalır çıkarsın diyo ama inşallah 36 hedefi var...
sonra ağzından 2 haftaya ancak kalırsın gibi bişey çıktı neyse artık korkmuyoırum Rabbime emanet kuzularım
son kan idrar tahlillerim yapıldı...
bugün valizimi hazırlayacağım kısmetse....
bizden haberler bu kadar ... çok şükür keyfim yerinde

slm canım ben yaptırdım sorun olmadı... 1 günde ağrısı falan kalmadı
her ihtimali düşünrek 1 doz yaptırmakta fayda var...
tabii seçim senin

Benim ablamda eminönünden alıp yaptı canım hem ucuza geldi hemde çok çeşitli oldu magneti ayrı,kalplisi,sepetlisi vs bayağı çeşit oldu yani.Bence pembe ve mavi ayrı olsun kendin yaparsan ,daha güzel görünüyor ayrı ayrı.

resimleri yokmu bide ne kadar mal oldu daha detaylı anlatabilirmisin?

Aynı durumdayız canım, yalnız değilsin :)) Sürekli huzursuzlanıyorum, İkizler burcuyum ve acayip pimpirikliyim. Sanırım bebişler olana kadar ömrümden ömür gidecek. Ömrümün yarısı şu haftalara gelene kadar gitmiştir herhalde. Ne diyelim bebişlerimiz iyi olsun da biz önemli değiliz. Allah hepimize rüyandaki gibi güzel günleri görmeyi nasip etsin

Çok güzel bir haber verdin bizlere. Canım benim gözünaydın. Allah bebeklerini senden hiç ayırmasın inşallah. Hep sağlıklı olsunlar...

Çok güzeller canım, güle güle kullansın bebeklerin, sağlıkla inşallah. Hiç erken diye düşünme. Ben de senin haftalarında almıştım aynı tereddütleri yaşayarak. Ama iyi ki almışız diyorum şimdi. Çünkü son 2-3 haftada öyle ağırlaştım ki hiç onlarla uğraşacak mecalim yok. En kısa zamanda kıyafet ihtiyaçlarını, kendin için gecelik-pijama ihtiyaçlarını da al bence. Bizim bir tek bez, şampuan tarzı market alışverişi kaldı. O da kolay deyip dert etmiyorum. Olmadı eşim alır onları. Şu aralar benim de annem geldi ve pijamalarımı falan yıkamaya başladı. Çok heyecanlandım, birazcık da korkuyorum tabi :))

Maşallah size. Gözünaydın. Bundan sonra hep birlikte sağlıklı, mutlu günler geçirirsiniz inşallah. Darısı bizlere evet (Aminnnnn)

Canım enfeksiyon o ilaçlardan daha da riskli. Ben bu antibiyotiği değil ama başka bir tane kullandım 1000 mg.dı üstelik. Geçenlerde farklı bir virüs çıktı tekrar, bu defa da farklı bir antibiyotik kullandım. Doktoruna güven. Kullanılan ilaç virüse göre değişiyor. O yüzden ilaç ismine takılma. Bizler doktordan iyi bilseydik kontrollere gitmemize gerek kalmazdı. Boşuna risk alıyorsun bence. Geçmiş olsun

Allah yardımcınız olsun canım. İyi haberlerinizi bekliyoruz.

Aynı durumdayız canım sorma. Ben de ayırt edemiyorum ve huzursuz oluyorum. Hayırlısıyla bi geçseydi günlerimiz. En azından 32.yi bi görsek...

Canım doktoruna güven ve aşını yaptır. Bana doktorum yaptır dedi, yaptırdım. Sonuçta ondan iyi bilecek durumda değiliz. Ne diyorsa vardır bir bildiği. Tek fark ben tek doz yaptırdım, iki doz değil. Sonuçta hastanede neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Şu hastane temiz, bu hastane kirli demek mümkün değil. Bak ben çok titizlenmeme rağmen 2 kez idrar yolu enfeksiyonu oldum. Bu durumlar bizim elimizde olan durumlar değil. Kendini ve bebekleri riske atamazsın. Karar senin yine de...

Yaaa imrendim sizin doğum fiyatlarına. Bizim yılbaşı öncesi 2 bindi, bakalım kaç oldu şimdi. Yani hem doktorunuz çok iyi ve ilgili hem de fiyatlar oldukça düşük. Neyse iyi olsunlar da bebeişlerimiz sağlık olsun, para gelir yerine. Bu arada sinemisen senin vakit yaklaşıyor, umarım iyisindir. Darısı bizlere. Bu hafta öyle ağırlaştım ki, sanki senin haftalarını göremeyecekmişim gibi geliyor
Sürekli huzursuzum, sertleşme oluyor karnımda korkuyorum...

Bebek Şekeri ve Malzemeleri
,
bu adreste acayip ucuz malzemeler kızlar kendiniz şeker hazırlamayı düşünüyorsanız sadece internetten satış yapıyorlar.100 tane şekere 150-250 para vereceğinize burdan hem daha ucuz hem daha şık şeyler yağılabilir gibi geldi bana...

dr.adı ne nerdesin?

güzel ve uygun gerçkten şekerler. ama insan ikiz bebekleri de düşünüp ikiz bebek figürlü bir model de koyar ya. neden bizim insanımız düşünemiyor bunu.
ben kapı süsünü iki tane bebek kullanarak yaptırcağım. şeker de öyle olsa iyi olur ama ben sanırım şeker ikram etmeyeceğim. çikolatayla idare ederiz.
bu arada bu şekerleri hastanede ikram etmek için mi alacaksınız. yoksa evde ziyarete gelenler için mi?

sağolasın

ben mama vermiyorum ,emziriyorum ve sütümü sağıp veriyorum ,mama asla vermeyi düşünmüyorum ..
sağma makinesi ile sağdıkça süt geliyor zaten ,sürekli sağarsan sütün gelir ve bebeklere yeter ,mama en son iş ..
benim de sezeryndan 1-2 gün sonra normaldi ama şimdi sağdıkça geliyor sen de sık aralıklarla sütünü sağarsan bol bol gelir emin ol .2 saate bir sağ ,ilk günler çok artmıyor ama ondan sonra sağdıkça geliyor süt
RABBİM yardımcın olsun ,amin inş.

Canım gözünaydın. Diğer meleğin de gelmiş yanına çok şükür. Çok sevindim inan. İsimleri de çok güzel. Allah isimleriyle güzel ve uzun ömürler versin bebeklerine
sağolasınız ikiniz de darısı başınızda inş
sağolasın
maş. gözünaydın çok sevindim ..
çok zor ama bir o kadar da güzel birşey bence ..

Delikiz ve basak coook sevindim
hadi gozunuxaydin eviniz senlikli olsun
sağolasın
darısı başınızda
amin inş..
odaları çok şekerm,iş çok beğendim ..sağlıcakla kullansınlar inş.
ay evimiz şenlendiyaaaa bebeklerimiz geldi....delikız allah seni evlatlarından hiç ayırmasın...foto koyarsan çokmuküçükler biz daha pek idrak edemiyoz biz:)
amin sağolasın
yok aşırı küçük değiller ama 3 kg üstü bebek görünce küçük geliyorlar tabi ,buna da şükür daha küçükleri de var
Canım hadi cok gecmiş olsun. Rabbim sana bağışlasın meleklerini. Darısı diğer bebekleri.
sağolasın amin inş

selam herkese ,sancısı olanlar panik yapmayın ,herkese alıntı yapamıyorum vaktim yok
sadece dua edin RABBİM en iisni bilir dualarım sizinle ..
bugün sbaha kadar uyumadım bi biri uyandı bi biri ama yine de yorgun değilim mutluyum ,bi gülüşleri yetiyor ..
bakımı zor ama insan dayanıyor ALLAH O gücü veriyor ...

17 - 20 Ocak 2013 tarihinde İstanbul Fuar Merkezin'de anne cocuk fuari var insallh gitmeyi dusunuyorum butun urunleri ayni anda inceleme firsati oolur. Bilginize

nasıl gidiyor gebelik zormu?

Ben yolun yarsındayım canım ileriki haftalarda zorlaşıyor. ikiz gebeliği tanıdıkça korkuların artıyor zor desem değil ,kolay desem oda değil,riskleri fazla diye korkuyorsun bebeklere birşey olmasın diye.Tüm bunlara rağmen tekrar olsa yine ikiz olsun isterdim,yakında ultrasonda bebişlerini görünce anlıyacaksın bambaşka bir duygu.Allah hepimize güzel neticeler verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…