- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.681
Hamile olduğunu öğrenmek çok güzel bir duygu.İkiz olduğunu duymak ise bambaşka bir heyecan.Ben göz yaşlarımı tutamamıştım her ikisinde de.İlk kan tahlilinde benim değerim de çok yüksek çıkmıştı.Doktorum şaşırmıştı.Kalp atışını duymaya gittiğimizde iki minik kalbin attığını duyduk.Rabbim hayırlısını versinarkadaşlar merhaba öncellikle bu konu başlığını görünce hıh dedim tam istediğim yer...
keseleri daha görmedik daha çok yeniyim anlayacağınız ama kan değerlerinden ikiz olma ihtimali çok yüksek...
karnım ameliyatlı o nedenle çok tedirginim hem kendim hem bebekler için
benzer durumda olanlar var mı....nasıl gidiyor hamilelik?
değeri çok yüksek olup tek gebelik yaşayan var mı?
nelere dikakt edeyim?yardımcı olursanız sevinirim
Çok tatlılar.Bebeklerin kötü bir eşyası olmuyor ki zaten.Benim ablam da şimdiden bebek şekerlerimize bakmışhoşgeldi yazıyo ama daha gelmediler heyecanlanmayın:) sticerler nasıl bebek şekerlerine ekleniceklerde görün istedim..beğenicekmisiniz bakalım..
arkadaşlar merhaba öncellikle bu konu başlığını görünce hıh dedim tam istediğim yer...
keseleri daha görmedik daha çok yeniyim anlayacağınız ama kan değerlerinden ikiz olma ihtimali çok yüksek...
karnım ameliyatlı o nedenle çok tedirginim hem kendim hem bebekler için
benzer durumda olanlar var mı....nasıl gidiyor hamilelik?
değeri çok yüksek olup tek gebelik yaşayan var mı?
nelere dikakt edeyim?yardımcı olursanız sevinirim
Ben cok beğendim canım çok ciciler.Bebek şekerlerini kendinizmi yapacaksınız yoksa sipariş mi?
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. dualarımız seninle
güzel haberlerini bekliyoruz. sona kadar dayanacaksın inşallah.
Günaydın...
Hayırlı,sağlıklı,güzel bir gün olması dileğiyle...
Delikız,Başak,Mehmetderya bebişler taburcu olmuş çok sevindim,çok şükür.Rabbim sağlık,iyilik versin....
Bonny3845 çok cici bir takım,sağlıkla,güle güle,iyi günlerde kullanın inşallah canım
Dosba hayırlı,iyilik haberlerinizi bekliyoruz canım
Aramıza hoş geldin, Allah kolaylık versin durumun çok zor gerçekten. Bu süreçte eşinden ayrı olman konusunda "Vardır bir hayır" de, moralini bozma. Hayırlısı olsun hakkınızda, Rabbim sağlık ve sıhhatle bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin tüm sıkıntılarını unutursun inşallah.
Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah. Zor olsa da bu aralar en çok duyduğum sözü uygulamak lazım sanırım. "Olumlu düşünelim, her şey olumlu olsun."
Çok sağ ol canım, hepimiz aldığımız cicileri bebişlerimizle birlikte mutlu günlerde kulllanalım inşallah.Şifa olsun o iğne bebişlerine inşallah. Geçmiş olsun, ben de çok gergin yattım bu gece, dünün etkisiyle sanırım. Dediğin gibi tek yapacağımız bol bol dinlenmek ve tevekkül etmek...
güzel haberlerini bekliyoruz canım
inşallahhhhhhhhhhh
ben hamilelik boyunca yaptırmadım ama doğuma giderken yaptırmayı düşünüyorum
GuNaydin arkadaslar.. Nasilsiniz insallah hersey yolumdadir. Aramiza yeni gelenler hosgeldiniz dogum yapmis ve bebislerini eve cikaaran arkadaslar goznuz aydin rabbim ayirmasin sizleri.. Darisi bizlerin basina insallah. Dun kontrolum vardi sukur ikiside iyiymis bu ayin sonunda ayrintili ultrasona girecegim. Bide doktorum tetenoz asisini yaptir dedi . Aranizda bu asiyi yaptiran varmi bilgisi olan yada. Yazarsaniz sevinirim ..
ben kendim yapmak istiyorum bu hafta eminönüne gidicem.eğer maliyetler eş değer çıkarsa sipariş ama ucuza mal edebileceksem evde kendim yapıcam.birde ikisine tek şeker yapmak istiyorum o yüzden 1 şekere 2 sticer düşüyorum.ama bütün şekerler pembe yada mavi o yüzden kendim yapmak istiyorum.tabi birde evden uzaktayım ya canım sıkılıyo vakit geçirmiş olurum.
Benim ablamda eminönünden alıp yaptı canım hem ucuza geldi hemde çok çeşitli oldu magneti ayrı,kalplisi,sepetlisi vs bayağı çeşit oldu yani.Bence pembe ve mavi ayrı olsun kendin yaparsan ,daha güzel görünüyor ayrı ayrı.
canım bende her saat başı uyanıyorumdur uyuyamadığım saatleri saymıyorum.dediğin gibi aynen gözümü açıyorum bebişlerim aklımda,eşiminde benimde rüyalarımızda hep doğum yapmışım,geçen gün rüyamda kırkım çıkmıştı öyle rahatlamıştımki...kalktım rüyaaaaa... bebişlerimin sağlığı nasıl olur,hangi hastanede doğum yaparım bide sezeryandan ,ameliyattan çok korkuyorum,benim kaygılarımda bunlar.ikizler burcuyum huyumdan nefret ediyorum,herşeyi didiklerim iyice,çok pipirikliyim..ve daha 22. haftamdayım ...
KIZLAR MÜJDEEEEE, öncelikle mehmetderya ve delikız ikiniziide tebrik ediyorum kuzularınızla mutlu sağlıklı bi ömür diliyorum...benim küçük mucizemde evimize geldi sonunda,pazar günü çıkarttık,2 kiloyu bekleyeceklerdi ama süpriz bi şekilde,1840 gr ile yolladılar,çok küçük kuşumama ben ona bi güzel bakıp tosun yapcam :) ikiz bebişlerim olduğunu yeni anladım,çok zormuş,diyorumya,tek başına,hem bebeklerine,hem evine hem eşine bakacaklara ve bakanlara hayranım,allah herkese kolaylık versin,ikisi aynı anda acıkıyo,ağlıyo,bi uyku düzeni falan oturtamadım,inş bi düzene girer,birbirimize dua edelim...
delikız ve başak gözünüz aydın, çok sevindim. Maşallah size ve bebişlerinize. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.
Hoş geldin canım, hayırlı olsun hamileliğin. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Dün akşamdan beri arada bir karnım sertleşiyor ve tümsek oluşuyordu. Bu sabah da ara ara devam etti, bir de kaç kez tuvalete gitsem de geçmeyen gaz sancısına benzer sancı hissediyordum, evham mı değil mi ayırt edemiyordum, çok gerildim haliyle. Doktorumu aradım, tarif ettim durumumu, sağ olsun kontrole 2 hafta olmasına rağmen "Gel bakarız durumuna, en azından rahatlmış olursun" dedi. Gittik, karnımı bir süre kontrol etti ama o sırada sertlik oluşmadı, ultrasonda baktı "Rahim ağzında kısalma yok. Şu aşamada yapabileceğimiz bir şey yok bol bol su iç, kalçanın altına yastık koy ve bol bol yat. 28. haftayı görürsek rahatlarız" dedi. Tamamen olmasa da biraz rahatladım şükür, sonuçta bir aksilik olsa fark ederdi değil mi?
Kuzucuklarımı da gördüm, maşallah onlara.
Bu arada hastane çıkışında bebişlerimize mobilya bakmaya gittik.(Zira uzun süre dışarı çıkamayacağım.) Çilek bebek odalarını görüp beğendikten sonra Belis mobilyadan vazgeçmiştim zaten.Çilekte sezon sonu %30 indirim varmış. "Ya Allah ya bismillah" deyip bebişlerime bu cicileri aldık teyzeleri. Allah korusun bir aksilik durumunda paketten çıkmadığı sürece iade edebileceğimiz garantisini de aldık. Bebişlerim sağlıkla doğsun inşallah mobilyalarını sonra isteyeceğim. Durum böyle olunca gönül rahatlığıyla aldım. Rabbim hepimizin bebişlerine sağlık ve sıhhatle doğmayı nasip etsin inşallah. Bizde durumlar böyle teyzeleri.
Eki Görüntüle 605961 Eki Görüntüle 605962 Eki Görüntüle 605963 Eki Görüntüle 605964
Gözünüz aydın.Allah ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,uzun ve hayırlı ömürler versin bebişlerimize.Bu arada kızlar sadece süt mü veriyorsunu bebişlere?Ben mama da veriyorum,hem gelişsinler diye hemde sütüm çok fazla değil hala...
Geçmişe göz atmaya fırsat bulamadım,ama hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkürler...
Dün akşam ilk defa Akın bebişimi emzirmeye gittim hastaneye.Çok şükür emdi yavaş yavaşta olsa.Bugünde saat 10 da tekrar gidecektik,saat 9:30 da hastaneden aradılar ve bebişimiz çok şükür taburcu oldu teyzeleri...
Darısı da sizlere olsun,eviniz bebişlerinizin kokusu ve sesleriyle dolsun...
Canım enfeksiyon o ilaçlardan daha da riskli. Ben bu antibiyotiği değil ama başka bir tane kullandım 1000 mg.dı üstelik. Geçenlerde farklı bir virüs çıktı tekrar, bu defa da farklı bir antibiyotik kullandım. Doktoruna güven. Kullanılan ilaç virüse göre değişiyor. O yüzden ilaç ismine takılma. Bizler doktordan iyi bilseydik kontrollere gitmemize gerek kalmazdı. Boşuna risk alıyorsun bence. Geçmiş olsunDogum yapan arkadaşlar gözünüz aydın allah yavrularınızı bagışlasın analı babalı büyütsün.Arkadaşlar idrar yolu enfeksyonu sebebiyle doktorum ampisit diye bir antibiyotik vermişti içmedim ama artık son aşamaya geldim tehlikeli olurmuş diye içiyorum aranızda antibiyotik kulanan başka kimse var mı?
kızlar sabah kontrolüm var dua edin
bu ilaç acayip şişirdi beniii...
sancılarda hala devam ...dr.um izine çıkıyo ama neyseki şehir dışına çıkmayacak gibi
bütün sorular kafamda birikti 3 de ilaç için kalktım hala uyuyamadım(
Kızlar ciğer geliştirici iğnemizi yaptırdık,inşallah faydalı olur kuzucuklarıma...
Bir haftadır;nefes darlığı,karın (alt kısmı) ağrısı,sırt,bel ağrısı,kasık ağrısı,uykusuzluk problemi tavan yapmış durumda...Zaman zaman hangisi normal,hangisi anormal diye endişelere kapılsamda bir şekilde istırahatla üstesinden gelmeye çalışıyorum....Allah bebeklerimizi korusun,sağlık versin,vaktinde,hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
Doktorumda iki doz yapiliyo dedi hatta dogumdan sonra bese tamamla sonra hic ugrasma dedi ama ben biraz korkuyorumm.simdiye kadar dusuk tehlikenmfalan olmadi ama bumdan sonra olmicak diye bisey yok insallh olmaz .bakalim yaptircam sanirim yaptirin ca haber veririm. İlk oglumdA yaptirmamistim . İ
papatyacım merhaba,
şimdilik iyiyiz çok şükür zaten tansiyon hapını da bıraktırdı hulusi hoca,12 8 lerde ve 11 7 lerde çıkıyor bazen,bakalım artık heran bekliyoruz,evde dinleniyorum zaten sürekli.
kan ve idrar tahlili yaptırıyor her hafta,bugünde onları vermek için büyük hastaneye gittik,akşama sonuçlar çıkacak bakalım o zaman arıycam hulusi hocayı.
doğum fiyatlarının değişeceği hiç aklıma gelmedi bak,onuda öğrenmek lazım.pazartesi kontrolüm var yine.öğrenirsem yazarım buraya ama bizimki zorunlu sezeryan olduğu için 500 tl idi çokta değişmemiştir umarım.
sağolun kızlar güzel dilekleriniz için...
evet sabah gittim nts yapıldı çok şükür sancı kalmamış bugün 8 saatte ilacı alıp yarın bırakacağım
sancı olmadıkça kullanmayacakmışım
sonuçta zor bi ilaç( ödem tansiyon baş ağrısı mide yanması gibi birsürü yan etkisi var
artık haftada 1 defa kontrolüm var pazartesi tekrar gideceğim
rahim ağzı 37mm düşmüş( yat dinlen diyo başkada bişey yapmıyorum zaten
artık doğum yapsanda korkma dedi... bi hafta küvezde kalır çıkarsın diyo ama inşallah 36 hedefi var...
sonra ağzından 2 haftaya ancak kalırsın gibi bişey çıktı neyse artık korkmuyoırum Rabbime emanet kuzularım
son kan idrar tahlillerim yapıldı...
bugün valizimi hazırlayacağım kısmetse....
bizden haberler bu kadar ... çok şükür keyfim yerinde
haberler güzel. umarım şöyle 3 hafta daha dayanırlar. 35. haftada bir risk olmaz bebeklerine. sırada sen varsın sanırım doğum haberini bekleyeceğimiz. geçmiş olsun tekrar.
Geçmiş olsun canım karnım ameliyatlı derken sezaryen filan mı.Bu arada tüp bebek mi değerin kaç ? Hakkında hayırlısı olsun.
canım bende 22. haftamdayım ve geçen çarşamba ebe aradı çağırdı **tetenoz aşısı **var dedi.gittim ama orda fikrim değişti doktorumu aradı eşim oda kesinlikle yaptır dedi .bende 6. haftamdan beri düşüğe karşı progestan alıyorum 2 kez şimdide erken doğuma karşı doktorum devam dedi ikiz olduğundan.bide doktorum çok bilgili doç. ona çok güveniyorum bu yüzden yaptırdım,şükür bişey olmadı...yalnız 3 gün ağrı oldu.bide ben sola yatabiliyom ama o aklıma gelmedi sola yaptırmıştım sen o hataya düşme..by by...
Bebek Şekeri ve Malzemeleri
,
bu adreste acayip ucuz malzemeler kızlar kendiniz şeker hazırlamayı düşünüyorsanız sadece internetten satış yapıyorlar.100 tane şekere 150-250 para vereceğinize burdan hem daha ucuz hem daha şık şeyler yağılabilir gibi geldi bana...
dım
doğum nerde olucak ?.steril olmayan bi ortamda doğum olması riski yüzünden istiyor doktorlar.ama hastaneler artık steril ben yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum.
sağolasınGünaydın...
Hayırlı,sağlıklı,güzel bir gün olması dileğiyle...
Delikız,Başak,Mehmetderya bebişler taburcu olmuş çok sevindim,çok şükür.Rabbim sağlık,iyilik versin....
Bonny3845 çok cici bir takım,sağlıkla,güle güle,iyi günlerde kullanın inşallah canım
Dosba hayırlı,iyilik haberlerinizi bekliyoruz canım
Gözünüz aydın.Allah ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,uzun ve hayırlı ömürler versin bebişlerimize.Bu arada kızlar sadece süt mü veriyorsunu bebişlere?Ben mama da veriyorum,hem gelişsinler diye hemde sütüm çok fazla değil hala...
Geçmişe göz atmaya fırsat bulamadım,ama hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkürler...
Dün akşam ilk defa Akın bebişimi emzirmeye gittim hastaneye.Çok şükür emdi yavaş yavaşta olsa.Bugünde saat 10 da tekrar gidecektik,saat 9:30 da hastaneden aradılar ve bebişimiz çok şükür taburcu oldu teyzeleri...
Darısı da sizlere olsun,eviniz bebişlerinizin kokusu ve sesleriyle dolsun...
delikız**gözün aydın çok çoookkkk sevindim kızında gelmiş aranıza mutlu,sağlıklı günler sizi bekliyo inşallah.evde insan hertürlü bakar onlara ,hastaneye gidip gelmek çok zordu eminim.allahım sanada sağlık ve güç versinde bebişlerini güzel güzel büyüt inşallahhhhh...
sağolasınız ikiniz de darısı başınızda inşCanım gözünaydın. Diğer meleğin de gelmiş yanına çok şükür. Çok sevindim inan. İsimleri de çok güzel. Allah isimleriyle güzel ve uzun ömürler versin bebeklerine
sağolasınKIZLAR MÜJDEEEEE, öncelikle mehmetderya ve delikız ikiniziide tebrik ediyorum kuzularınızla mutlu sağlıklı bi ömür diliyorum...benim küçük mucizemde evimize geldi sonunda,pazar günü çıkarttık,2 kiloyu bekleyeceklerdi ama süpriz bi şekilde,1840 gr ile yolladılar,çok küçük kuşumama ben ona bi güzel bakıp tosun yapcam :) ikiz bebişlerim olduğunu yeni anladım,çok zormuş,diyorumya,tek başına,hem bebeklerine,hem evine hem eşine bakacaklara ve bakanlara hayranım,allah herkese kolaylık versin,ikisi aynı anda acıkıyo,ağlıyo,bi uyku düzeni falan oturtamadım,inş bi düzene girer,birbirimize dua edelim...
sağolasınDelikiz ve basak coook sevindim
hadi gozunuxaydin eviniz senlikli olsun
amin inş..deliksız sve başak gözünüz aydın, çok sevindim. Maşallah size ve bebişlerinize. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.
Hoş geldin canım, hayırlı olsun hamileliğin. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Dün akşamdan beri arada bir karnım sertleşiyor ve tümsek oluşuyordu. Bu sabah da ara ara devam etti, bir de kaç kez tuvalete gitsem de geçmeyen gaz sancısına benzer sancı hissediyordum, evham mı değil mi ayırt edemiyordum, çok gerildim haliyle. Doktorumu aradım, tarif ettim durumumu, sağ olsun kontrole 2 hafta olmasına rağmen "Gel bakarız durumuna, en azından rahatlmış olursun" dedi. Gittik, karnımı bir süre kontrol etti ama o sırada sertlik oluşmadı, ultrasonda baktı "Rahim ağzında kısalma yok. Şu aşamada yapabileceğimiz bir şey yok bol bol su iç, kalçanın altına yastık koy ve bol bol yat. 28. haftayı görürsek rahatlarız" dedi. Tamamen olmasa da biraz rahatladım şükür, sonuçta bir aksilik olsa fark ederdi değil mi?
Kuzucuklarımı da gördüm, maşallah onlara.
Bu arada hastane çıkışında bebişlerimize mobilya bakmaya gittik.(Zira uzun süre dışarı çıkamayacağım.) Çilek bebek odalarını görüp beğendikten sonra Belis mobilyadan vazgeçmiştim zaten.Çilekte sezon sonu %30 indirim varmış. "Ya Allah ya bismillah" deyip bebişlerime bu cicileri aldık teyzeleri. Allah korusun bir aksilik durumunda paketten çıkmadığı sürece iade edebileceğimiz garantisini de aldık. Bebişlerim sağlıkla doğsun inşallah mobilyalarını sonra isteyeceğim. Durum böyle olunca gönül rahatlığıyla aldım. Rabbim hepimizin bebişlerine sağlık ve sıhhatle doğmayı nasip etsin inşallah. Bizde durumlar böyle teyzeleri.
Eki Görüntüle 605961 Eki Görüntüle 605962 Eki Görüntüle 605963 Eki Görüntüle 605964
amin sağolasınay evimiz şenlendiyaaaa bebeklerimiz geldi....delikız allah seni evlatlarından hiç ayırmasın...foto koyarsan çokmuküçükler biz daha pek idrak edemiyoz biz:)
sağolasın amin inşCanım hadi cok gecmiş olsun. Rabbim sana bağışlasın meleklerini. Darısı diğer bebekleri.
yok canım bağırsak ameliyatı geçirmiştim...
evet tüp bebek
10.gün 454
12.gün 1332
14.gün 2804
Maşallah canım cok güzel artmış değerlerinBenimde 9. gün 190 11. gün 616 idi. Bence ikizlerin yoldaa
nasıl gidiyor gebelik zormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?