- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #2.701
17 - 20 Ocak 2013 tarihinde İstanbul Fuar Merkezin'de anne cocuk fuari var insallh gitmeyi dusunuyorum butun urunleri ayni anda inceleme firsati oolur. Bilginize
sağolasın
ben mama vermiyorum ,emziriyorum ve sütümü sağıp veriyorum ,mama asla vermeyi düşünmüyorum ..
sağma makinesi ile sağdıkça süt geliyor zaten ,sürekli sağarsan sütün gelir ve bebeklere yeter ,mama en son iş ..
benim de sezeryndan 1-2 gün sonra normaldi ama şimdi sağdıkça geliyor sen de sık aralıklarla sütünü sağarsan bol bol gelir emin ol .2 saate bir sağ ,ilk günler çok artmıyor ama ondan sonra sağdıkça geliyor süt
RABBİM yardımcın olsun ,amin inş.
sağolasınız ikiniz de darısı başınızda inş
sağolasın
maş. gözünaydın çok sevindim ..
çok zor ama bir o kadar da güzel birşey bence ..
sağolasın
darısı başınızda
amin inş..
odaları çok şekerm,iş çok beğendim ..sağlıcakla kullansınlar inş.
amin sağolasın
yok aşırı küçük değiller ama 3 kg üstü bebek görünce küçük geliyorlar tabi ,buna da şükür daha küçükleri de var
sağolasın amin inş
selam herkese ,sancısı olanlar panik yapmayın ,herkese alıntı yapamıyorum vaktim yok
sadece dua edin RABBİM en iisni bilir dualarım sizinle ..
bugün sbaha kadar uyumadım bi biri uyandı bi biri ama yine de yorgun değilim mutluyum ,bi gülüşleri yetiyor ..
bakımı zor ama insan dayanıyor ALLAH O gücü veriyor ...
Bende gitmeyi düşünüyorum fuara ama mesela beğendik diyelim orda bir oda takımı hemen almamız mı gerek indirimli olması için ,yani indirimler sadece fuar için mi geçerli ?
BEBEK ŞEKERLERİMİ ekleyememiştim işte karşınızda :))
Eki Görüntüle 607059
Eki Görüntüle 607060
Eki Görüntüle 607061
Eki Görüntüle 607062
Eki Görüntüle 607059
Eki Görüntüle 607060
Eki Görüntüle 607061
Eki Görüntüle 607062
GuNaydin arkadaslar.. Nasilsiniz insallah hersey yolumdadir. Aramiza yeni gelenler hosgeldiniz dogum yapmis ve bebislerini eve cikaaran arkadaslar goznuz aydin rabbim ayirmasin sizleri.. Darisi bizlerin basina insallah. Dun kontrolum vardi sukur ikiside iyiymis bu ayin sonunda ayrintili ultrasona girecegim. Bide doktorum tetenoz asisini yaptir dedi . Aranizda bu asiyi yaptiran varmi bilgisi olan yada. Yazarsaniz sevinirim ..
Bende çoğu yerde erken doğum riskini arttırıyor diye okudum yaptırmak istemiyorum ama doktorum ne der bilmiorum.İlk çocuğunda yaptırmamışsın bir sıkıntı cıkmamış sanırım,hem ne olurki yaptırmasak
papatyacım merhaba,
şimdilik iyiyiz çok şükür zaten tansiyon hapını da bıraktırdı hulusi hoca,12 8 lerde ve 11 7 lerde çıkıyor bazen,bakalım artık heran bekliyoruz,evde dinleniyorum zaten sürekli.
kan ve idrar tahlili yaptırıyor her hafta,bugünde onları vermek için büyük hastaneye gittik,akşama sonuçlar çıkacak bakalım o zaman arıycam hulusi hocayı.
doğum fiyatlarının değişeceği hiç aklıma gelmedi bak,onuda öğrenmek lazım.pazartesi kontrolüm var yine.öğrenirsem yazarım buraya ama bizimki zorunlu sezeryan olduğu için 500 tl idi çokta değişmemiştir umarım.
hoşgeldi yazıyo ama daha gelmediler heyecanlanmayın:) sticerler nasıl bebek şekerlerine ekleniceklerde görün istedim..beğenicekmisiniz bakalım..
sağolun kızlar güzel dilekleriniz için...
evet sabah gittim nts yapıldı çok şükür sancı kalmamış bugün 8 saatte ilacı alıp yarın bırakacağım
sancı olmadıkça kullanmayacakmışım
sonuçta zor bi ilaç( ödem tansiyon baş ağrısı mide yanması gibi birsürü yan etkisi var
artık haftada 1 defa kontrolüm var pazartesi tekrar gideceğim
rahim ağzı 37mm düşmüş( yat dinlen diyo başkada bişey yapmıyorum zaten
artık doğum yapsanda korkma dedi... bi hafta küvezde kalır çıkarsın diyo ama inşallah 36 hedefi var...
sonra ağzından 2 haftaya ancak kalırsın gibi bişey çıktı neyse artık korkmuyoırum Rabbime emanet kuzularım
son kan idrar tahlillerim yapıldı...
bugün valizimi hazırlayacağım kısmetse....
bizden haberler bu kadar ... çok şükür keyfim yerinde
canım gözün aydın çok sevindim, Rabbim sağlıkla bir ömür boyu birlikte yaşamayı nasip etsin inşallah...KIZLAR MÜJDEEEEE, öncelikle mehmetderya ve delikız ikiniziide tebrik ediyorum kuzularınızla mutlu sağlıklı bi ömür diliyorum...benim küçük mucizemde evimize geldi sonunda,pazar günü çıkarttık,2 kiloyu bekleyeceklerdi ama süpriz bi şekilde,1840 gr ile yolladılar,çok küçük kuşumama ben ona bi güzel bakıp tosun yapcam :) ikiz bebişlerim olduğunu yeni anladım,çok zormuş,diyorumya,tek başına,hem bebeklerine,hem evine hem eşine bakacaklara ve bakanlara hayranım,allah herkese kolaylık versin,ikisi aynı anda acıkıyo,ağlıyo,bi uyku düzeni falan oturtamadım,inş bi düzene girer,birbirimize dua edelim...
canım seninde gözün aydın, ay ne güzel haberler alıyoruz bu günlerde, maşallah maşallahGözünüz aydın.Allah ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,uzun ve hayırlı ömürler versin bebişlerimize.Bu arada kızlar sadece süt mü veriyorsunu bebişlere?Ben mama da veriyorum,hem gelişsinler diye hemde sütüm çok fazla değil hala...
Geçmişe göz atmaya fırsat bulamadım,ama hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkürler...
Dün akşam ilk defa Akın bebişimi emzirmeye gittim hastaneye.Çok şükür emdi yavaş yavaşta olsa.Bugünde saat 10 da tekrar gidecektik,saat 9:30 da hastaneden aradılar ve bebişimiz çok şükür taburcu oldu teyzeleri...
Darısı da sizlere olsun,eviniz bebişlerinizin kokusu ve sesleriyle dolsun...
canım inşallah geçer sancıların, benimde iki gündür sancılarım sıklaştı, dünde bugünde hastanedeydim, sancılarım tavan yapıyor ama çok şükür düzensiz, servikal uzunluğa bakıldı 265mm çıktı, doktor iyi dedi, 36. hataya kadar idare ederiz dedi, dinlenmem şart ama, neredeyse bir haftadır sürekli yatıyorum artık gına geldi, bebişlerde büyüdü, ne sağa ne sola yatamıyorum, benimkilerin biri sağda biri solda, yan yatınca sıkışıp beni ve birbirlerini tepmeye başlıyorlar, sırt üstü yatarsan keyiflerine diyecek yok, oda benim belime baskı yapıyor, ağrıdan uyuyamıyorum, iyi olan haberler kızım 2.085 kg, oğlum 2.350 kg olmuş, sağlıkları ve suları iyi, tabi ben yine her hafta olduğu gibi proloton diye iğne vurunacağım doğumu geciktirmek için, Rabbim hepimize sabır ve dayanma gücü versin, bebeklerimizede sağık ve uzun ömür :)kızlar sabah kontrolüm var dua edin
bu ilaç acayip şişirdi beniii...
sancılarda hala devam ...dr.um izine çıkıyo ama neyseki şehir dışına çıkmayacak gibi
bütün sorular kafamda birikti 3 de ilaç için kalktım hala uyuyamadım(
Ya kızlar benim göğüslerim acayip büyüdü uçları filan çok sızlıyor bazen bugün baktım beyaz,sarı bir sıvı cıktı ucundan sanırım süt geliyor.İnternetten araştırdım 16. haftadan sonra gelebiliyormuş normaldir diyor ,doktorumada haftaya gidicem.Başına böyle birşey gelen var mı?
normal canım merak etme, benimde o haftalarda başladı hala geliyor, ama sakın sıkma onu, rahimin erken açılmasına sebep oluyor
bence verme o kadar para. herkes sezaryen oluyor. beyin ameliyatı da değil ki bu. tabi herkesin korkuları da farklıdır. sen istanbulun ve izmitin ortasındasın. bence sgk ile anlaşmalı bir hastane bul istanbuldan veya izmitten. gerçi herkes maddi durumuna göre hareket eder, ama bence çok fazla bu miktar. doğum sonrasına da hazırlamalız kendimizi. ikizlerde değşik problemler çıkabilyor. şimdi hastane bebekleri küveze koymak isteyecek veya koymak gerekecek o zaman gör sen ödeyeceğin parayı. bence bunları da araştır.
neden olmasın ki medikal parkta ikiz doğum yaptıran. ikiz olanı kapıdan çevirmiyorlardır herhalde. bence bir kere muayeneye giderek kendin öğrenebilirsin.
KIZLAR MÜJDEEEEE, öncelikle mehmetderya ve delikız ikiniziide tebrik ediyorum kuzularınızla mutlu sağlıklı bi ömür diliyorum...benim küçük mucizemde evimize geldi sonunda,pazar günü çıkarttık,2 kiloyu bekleyeceklerdi ama süpriz bi şekilde,1840 gr ile yolladılar,çok küçük kuşumama ben ona bi güzel bakıp tosun yapcam :) ikiz bebişlerim olduğunu yeni anladım,çok zormuş,diyorumya,tek başına,hem bebeklerine,hem evine hem eşine bakacaklara ve bakanlara hayranım,allah herkese kolaylık versin,ikisi aynı anda acıkıyo,ağlıyo,bi uyku düzeni falan oturtamadım,inş bi düzene girer,birbirimize dua edelim...
Eki Görüntüle 607059
Eki Görüntüle 607060
Eki Görüntüle 607061
Eki Görüntüle 607062
yasmin ben konak hastanesine gidiyorum.ssk ile anlaşması olan bir hastane.kalabalık bir hastane ama tercih sebebi yenidoğan yogun bakım ünitesinin çok iyi olması.sezeryan ücretide 1000 lira.rabbim bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım bende gebze de oturuyorum.medikal parkı beğeniyorum ama orda ikiz doğum yapan varmı bilmiyorum,kardeşim 2 ay önce normal doğum yaptı orda tek gebelikti,550 tl verdi.ben kendim için fiyat alınca yazarım.ben önce maltepe dragosta sema hastanesine gidiyodum ikiz ve düşük tehlikesi olduğunu öğrenince yakınımızda olan john hopkins...anadolu hastanesine gidiyorum,doktorum dç. çok iyi ilgileniyo,yalnız doğumu sorunca şok oldum yılbaşından önce iki bebek olduğu için 7500 dediler artı 1er buçuk da bakım ücreti varmış etti,10.500 daha yılbaşı zammından haberimiz yok bilemiyorum düşünüyorum ne yapsak diye ama doğumdan, hele sezeryandan çok korkuyorum bi yanda canım bi yanda para hayırlısı inşallah....
Eki Görüntüle 607059
Eki Görüntüle 607060
Eki Görüntüle 607061
Eki Görüntüle 607062
güzel ve uygun gerçkten şekerler. ama insan ikiz bebekleri de düşünüp ikiz bebek figürlü bir model de koyar ya. neden bizim insanımız düşünemiyor bunu.
ben kapı süsünü iki tane bebek kullanarak yaptırcağım. şeker de öyle olsa iyi olur ama ben sanırım şeker ikram etmeyeceğim. çikolatayla idare ederiz.
bu arada bu şekerleri hastanede ikram etmek için mi alacaksınız. yoksa evde ziyarete gelenler için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?