2013 ikiz anne adayları buraya

17 - 20 Ocak 2013 tarihinde İstanbul Fuar Merkezin'de anne cocuk fuari var insallh gitmeyi dusunuyorum butun urunleri ayni anda inceleme firsati oolur. Bilginize

Bende gitmeyi düşünüyorum fuara ama mesela beğendik diyelim orda bir oda takımı hemen almamız mı gerek indirimli olması için ,yani indirimler sadece fuar için mi geçerli ?

Maşallah canım kuzucuklarına sağ salim evlerinde olmalarına çok sevindim Allah sağlıklı,mutlu ömür versin

bebek şekerlerrin çok güzel. ben hiç bir yerde karşılaşmadım iki bebekli şekerlerden. özel mi yaptırdın. bu arada sütünün iyi olmasına sevindim. umarım ilerleyen zamanlarda da yeter. bu arada bebeklerin çok sık ağlıyorlar mı? ya da sadecemihtiyaçları olduğu zaen mı ağlıyorlar. sürekli bir huzursuzluk durumu var mı? birbilerinin seslerine nasıl tepki veriyorlar. gaz gibi problemleri var mı? kolay gelsin.

ben yaptırdım canım

güzel haberlerini paylaş bizimle canım
inşallah fazla zamlanmamıştır

hoşgeldi yazıyo ama daha gelmediler heyecanlanmayın:) sticerler nasıl bebek şekerlerine ekleniceklerde görün istedim..beğenicekmisiniz bakalım..

çok cicilerrrrrrrrr

hiç bir şey moralini bozmasın tabi
kaldıki ne kadar çırpınırsak çırpınalım elimizden de fazla bir şey gelmiyor
inşallah biraz daha dayanırsınız

Ya kızlar benim göğüslerim acayip büyüdü uçları filan çok sızlıyor bazen bugün baktım beyaz,sarı bir sıvı cıktı ucundan sanırım süt geliyor.İnternetten araştırdım 16. haftadan sonra gelebiliyormuş normaldir diyor ,doktorumada haftaya gidicem.Başına böyle birşey gelen var mı?

canım gözün aydın çok sevindim, Rabbim sağlıkla bir ömür boyu birlikte yaşamayı nasip etsin inşallah...
canım seninde gözün aydın, ay ne güzel haberler alıyoruz bu günlerde, maşallah maşallah
canım inşallah geçer sancıların, benimde iki gündür sancılarım sıklaştı, dünde bugünde hastanedeydim, sancılarım tavan yapıyor ama çok şükür düzensiz, servikal uzunluğa bakıldı 265mm çıktı, doktor iyi dedi, 36. hataya kadar idare ederiz dedi, dinlenmem şart ama, neredeyse bir haftadır sürekli yatıyorum artık gına geldi, bebişlerde büyüdü, ne sağa ne sola yatamıyorum, benimkilerin biri sağda biri solda, yan yatınca sıkışıp beni ve birbirlerini tepmeye başlıyorlar, sırt üstü yatarsan keyiflerine diyecek yok, oda benim belime baskı yapıyor, ağrıdan uyuyamıyorum, iyi olan haberler kızım 2.085 kg, oğlum 2.350 kg olmuş, sağlıkları ve suları iyi, tabi ben yine her hafta olduğu gibi proloton diye iğne vurunacağım doğumu geciktirmek için, Rabbim hepimize sabır ve dayanma gücü versin, bebeklerimizede sağık ve uzun ömür :)

delikız seninde gözün aydın, çok sevindim bebişinin çıkmış olmasına, Rabbim bir daha ayırmasın, sağlıklı uzun ömürler versin inşalah...

normal canım merak etme, benimde o haftalarda başladı hala geliyor, ama sakın sıkma onu, rahimin erken açılmasına sebep oluyor

haklısın canım ama hala karar veremedim,bilmiyorum ama şuna inanıyorum nasibimde ne varsa onu görücem ,kısmet bakalım bizi nereye götürücek hepimiz hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize inş....

gözün aydın seninde canım hele şükür peşpeşe güzel haberler gelmeye başladı.devamı gelir inşallah.benim eltim 3 sene önce doğum yaptı bebeklere bakmaktan evin temizliğini salmıştı....bakalım biz ne yapıcaz.aksi gibi bende eve çok titizim nası olcak bebişleremi ev işi yemeğemi bakıcaz.allahtan ablamlar var ilk günler onlara güveniyorum.sanada allah kolaylıklar versin öperim bebişlerini....

Nurhan canim bana igne vermedi..masallah bebeklerinin kilosu iyi benim kiz 2000 oglum 1600 idi bu nedenle biraz erken diye korkuyorum... En azindan 2 hafta daha dayansam...benimkiler altli ustlu yatiyo ama yine de yatarken cok zorlaniyorum...hadi hayirlica vaktinde gelsinler

Kislar oncelikle herkese slm uzun zamndr yazamiorum amasizitakip ediorum hemen hemen hergun delikis ,mehmetderya ve basak1984 arkdslrima rabbim hyrlisyla saglikli bir sekilde buyutmeyi nasip etsin ins cok sewindim:) dgr arkdslrda 36 hftyi hepmiz goruruz ins die dua ediyorum ve bebklrimizi saglikli kucgmiza almyi ve buyutup hyrli ewlatlr olmyi nasip edr ins bn bgn 28 hftmdayim bgn kntrolemiz var baklm neler syliycek dr ins guzl haberler alirim ve bu hafta ayin 24 annem gelio turkiyeden ve coo mutluyum en azindan daha henz 14 aylik oln kizima bakar cnku onun bakimi temizlk yemk derkn cok yoruluyorum ee bide annemi cok ozlemistim:))) bn bukdr simdlk kizlar kalin saglickla rabbime emanetsiniz:)

teşekkür ederim :) konak hastanesi ile ilgili genelde iyi şeyler duyuyorum

anadolu sağlık merkezi gerçekten çok abartmış fiyatları.medikalpark araştırılabilir,onların yenidoğan yoğun bakımları var mı hiç bilmiyorum ben

eve ziyarete gelenler için canım çünkü ben memleketimde doğum yapmayacağım için hastane ziyaretçim olmayacak doğal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…